FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- RK Gradacac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nije 100% spreman predpostavljam posle male povrede, takodjer ista situacija kod Smajica.Sarajlijc@ je napisao/la:PjesmaSto vam Adilovic ne igra?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
S obzirom na teren 1 gol ce odluciti pobjednika ,ali ja se nadam X-u (0:0) 

Gooool Svraka!
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 10 mar 2012, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo odlican danas...Po ovom terenu ni Barcelona ne bi bolje...Siroki 2 puta preso centar kako treba..
Bekric i Zeba zvjeri..
Bekric i Zeba zvjeri..
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Svraka pogodio, a nije Leotar...Čudno! 

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Svraka je izmislio fudbal za Zahirovica, ne znam zaista zasto momak do sada nije dobio priliku kad znamo da smo tu najtanji na toj poziciji, nije ovo zbog gola da se razumijemo, vec vidi se pregled igre koji posjeduje a i cita igru, a Bgm. zna i zabiti 

Anfernee "Penny" Hardaway #1
po čemu zvijerikrkacina je napisao/la:Zeljo odlican danas...Po ovom terenu ni Barcelona ne bi bolje...Siroki 2 puta preso centar kako treba..
Bekric i Zeba zvjeri..

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Obzirom na teren odlična igra plavih, bolji smo cijelo poluvrijeme. Drago mi što smo utakmicu započeli sa Bešlijom i ovim je šef svima pokazao da još uvijek ozbiljno računa s njim, možda ne cijelu utakmicu ali....
Bekrić odličan, Bogičević isto tako, Svraki hvala za gol, al je po meni Kvesić prvo poluvrijeme bio najbolji.
Bekrić odličan, Bogičević isto tako, Svraki hvala za gol, al je po meni Kvesić prvo poluvrijeme bio najbolji.
Slazem se sa Kevinom.. Zeljo slab ali Siroki jos slabij.. Kvesic je daleko najbolji na terenu i fenomenalno je uposlio Svraku za vodstvo.. Bekric je po meni los dok je Zeba okKevin je napisao/la:po čemu zvijerikrkacina je napisao/la:Zeljo odlican danas...Po ovom terenu ni Barcelona ne bi bolje...Siroki 2 puta preso centar kako treba..
Bekric i Zeba zvjeri..
Siroki bolje otvorio utakmicu ali je Zeljo absolutno izdominirao zadnji pola sata.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Zasluzeno vodstvo posle prvih 45+2 minuta.. Nazalost teren je uzas i svaka cast igracima sto uopste i ovako barataju loptom..
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 10 mar 2012, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
Nemoj molim te, idi navijaj za siroki...Kevin je napisao/la:po čemu zvijerikrkacina je napisao/la:Zeljo odlican danas...Po ovom terenu ni Barcelona ne bi bolje...Siroki 2 puta preso centar kako treba..
Bekric i Zeba zvjeri..
Odlicno su pripremljeni, kondicija se popravila.mak_033 je napisao/la:Zeljo absolutno izdominirao zadnji pola sata.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ja navijam za Široki ali sam realan i kažem da ni po čemu na ovom terenu nemožeš reć da je netko zvijer..ali eto..recimo bolji je Kvesić, ali su vama Zeba i Bekrić zvijeri zato što su to Zeba i Bekrić..bez obzira kako odigrali oni su zvijeri..MrAmani96 je napisao/la:Nemoj molim te, idi navijaj za siroki...Kevin je napisao/la:po čemu zvijerikrkacina je napisao/la:Zeljo odlican danas...Po ovom terenu ni Barcelona ne bi bolje...Siroki 2 puta preso centar kako treba..
Bekric i Zeba zvjeri..
inače Željo zasluženo vodi, Široki loš..teren katastrofa
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Sjajan Vedran Jese. Stvarno da nije njega Siroki bi gubijo najmanje sa dva gola.. Steta sto ga nismo doveli kad smo imali priliku.
Zeba umalo da poveca vodstvo!
Zeba umalo da poveca vodstvo!

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
sajo10 je napisao/la:Sjajan Vedran Jese. Stvarno da nije njega Siroki bi gubijo najmanje sa dva gola.. Steta sto ga nismo doveli kad smo imali priliku.

Mateo Roskam jedan od nas!
Ncnc naivno smo ispali u odbrani.. Bravo Muamere!

Adilovicu dragi pa spojil se sa loptom kako si usao 
3 boda

3 boda

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Idemo dalje !!
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 47 gostiju.