FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 09 mar 2012, 23:23

Prinudjen je napisao/la:[quote="Buu"Posalji mail
Da, to im je sigurno jača strana :) Melika sa Iphone-a odgovara.

8 sjever? :lol: E vala, ako je istina, i od koga je, previše je. Zato ih i ne boli puno zatvaranje Juga, jer tjeraju na skuplji Sjever :oops:[/quote][/quote]

Ako ti se ne svidja nemoj doci i mirna Bosna.

Klub je više moj njego njhov. Ja nisam od kluba ni marke uzeo, tako da nisam tu ni iz kakvog interesa. Otići će ovi jadnici kad tad. A kad vidim kako pišete, niste ni zaslužili ništa bolji tretman od kluba. Ja sam tu, uz još neke sa samopoštovanjem i mozgom, samo kolateralna šteta. Vama Žujo i ekipa mogu raditi bukvalno šta hoće, a vi nećete imati hrabrosti ni da na forumu kritikujete. Mogu samo zamisliti kako se osjeća neko ko je čistio taj Jug par dana i onda mu svežu šamarčine sa zatvaranjem i cijenom za Sjever. Ne volite vi Želju ništa više nego ja, nit to pokazajute zataškavanjem, samo im dopuštate da srozavaju klub najimbecilnijim postupcima, u kojima vas više ne gledaju ni kao mušterije. Ko zna kako vas sad oslovljavaju...

Stvarno treba da si prava manga i mudonja da kritikujes upravu preko foruma. Najlakse je na forumu kritikovati i pametovat. Ako imas sta reci zutom zasto to i ne uradis ? Ne samo ti nego i ovi ostali. Sutra fino na zapad i ozezite.

Sigurno se osjecaju sjebano i njih mi je jedino zao, ali opet ce doci sutra na sjever dati 8 KM i bodriti Želju jer oni dolaze radi Želje, a ne radi Zuje, Džele ili Bukia pa da i stave cijenu 20 KM opet ce doci. Uprava nije bajna, ali opet kakva je prije njih bila dobra je, nadocice i oni.
NO PYRO NO PARTY

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 09 mar 2012, 23:41

Sve je to "ok" al mi je jedino zao tih momaka koji su cistili i ginuli na jugu ovi prethodni dana.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 09 mar 2012, 23:45

[youtube][/youtube]
FKŽ !

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 09 mar 2012, 23:55

drugi minus uprave u samo nekoliko dana,sutra se moraju izvaditi pobjedom!
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 09 mar 2012, 23:56

Nije bitno 8 ili 5 KM .Svi na sjever :mrgreen:
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 10 mar 2012, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 09 mar 2012, 23:57

Iskreno loše uradjen video, puno je bolje bilo ZELJO TV , sama najava je bila puno bolja i profesionalnija ovo je amaterski :(
1921

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 09 mar 2012, 23:58

Hard Bass je napisao/la:drugi minus uprave u samo nekoliko dana,sutra se moraju izvaditi pobjedom!
Hoćeš reći: sutra ih Amar i igrači moraju izvaditi pobjedom? ;)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 mar 2012, 23:59

Zbog nerada nesposobnjakovica, igrci na celu sa Amarom bi mogli sutra ni krivi ni duzni nastradati u slucaju negativnog rezultata.
Problem ovih utakmica ce biti sto ce doci tzv. derbi navijaci koji ce soliti pamet na tribini i vaditi se na los teren i cijene karata, a prethodni put bili na utakmici protiv Laktasa 2010.godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 10 mar 2012, 00:01

ZELJO TV !

[youtube][/youtube]

IZ PLAVOG UGLA !

[youtube][/youtube]

UPOREDITE !
1921

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 10 mar 2012, 00:03

Buu je napisao/la: Stvarno treba da si prava manga i mudonja da kritikujes upravu preko foruma. Najlakse je na forumu kritikovati i pametovat. Ako imas sta reci zutom zasto to i ne uradis ? Ne samo ti nego i ovi ostali. Sutra fino na zapad i ozezite.

Sigurno se osjecaju sjebano i njih mi je jedino zao, ali opet ce doci sutra na sjever dati 8 KM i bodriti Želju jer oni dolaze radi Želje, a ne radi Zuje, Džele ili Bukia pa da i stave cijenu 20 KM opet ce doci. Uprava nije bajna, ali opet kakva je prije njih bila dobra je, nadocice i oni.
Doći ću i ja, kupiti polugodišnju, ali neću na zapad samo da bi se maksuz obratio Žuji. Obratiću se kad budem uzimao kartu i ako vidim koga iz kluba. Treba da ih je sramota da pogledaju navijače u oči.

I ne moraš biti "manga" da kritikuješ po forumu, ali je puno teže nego biti mainstream i čoporativno se okomiti na ljude koji misle svojom glavom. Mnogo manje popularno je uputi kritiku, ne znam koliko da je na mjestu. Probaj nekad. To što ćemo staviti ružičaste naočale, ne znači da će oko nas fakat biti ružičasto, već samo da ćemo uskratiti razlog onima koji odlučuju da se potrude da fakat tako i bude.

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 10 mar 2012, 00:04

spielführer_21 je napisao/la:
Hard Bass je napisao/la:drugi minus uprave u samo nekoliko dana,sutra se moraju izvaditi pobjedom!
Hoćeš reći: sutra ih Amar i igrači moraju izvaditi pobjedom? ;)
Moze i tako ;)
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 10 mar 2012, 00:05

Ajde postavi i od drugih timova iz lige njihove tv-prezentacije pa da uporedimo...
Mi kad bi ligu prvaka osvojili vi bi rekli joj barsa je prosle godine bolje igrala ne valja ovo nista...
SUTRA 14:00
TEBE VOLIM TEBI PJEVAM!!
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 10 mar 2012, 00:10

Žvaće Bekrić na 100 decibela. Kakvi navijači Bešiktaša.

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 10 mar 2012, 00:12

kenant je napisao/la:Iskreno loše uradjen video, puno je bolje bilo ZELJO TV , sama najava je bila puno bolja i profesionalnija ovo je amaterski :(
Mislim da ovo nije nastavak "ŽeljoTV", jer ako jeste žestoko smo se obrukali. Pa jbt kao da gledam reportažu iz rubrike Sport na Dnevniku !!! Ovo je prvi post u kojem se osjeti moja gorčina prema upravi i neću se štedjeti. Sramite se svi što ste dopustili da "ŽeljoTV" preraste u sportski prilog iz Dnevnika ! Sramite se što su navijači došli da čiste Jug da čiste teren a niste im mogli spustiti karte za sjever na 5 KM kao prošle godine! HITNO, ALI BAŠ HITNO SE VRATITI FABRICI! Ovo je lijepo vidjeti da bude prilog o Želji na TV-u, ali ništa novo ne vidjeti, ništa čuti, ništa zanimljivo, ništa neobično i gledati isječke čak iz "Lazarove ere" dok onaj sa TV1 čita s papira sve ono što smo već čuli i vidjeli proteklih dana je jadno. Neka mi niko ne spočitava i dijeli etikete o tome kakav sam ja navijač. Ja znam vrlo dobro kakav sam ja navijač, a ako nikad ne kritikuješ znači da si slijepi fanatik kojem je sve potaman samo nek je plave boje. E pa ne može tako. Znam da ovo moje pisanje neće imati efekta na Upravu, ali šta da im ovo napišem na e-mail, mislite da bi mi ikada odgovorili ??? Niđe veze... Smiješno pričati. E moj dragi Amare, ko sve oko tebe odlučuje...
Osim - drugo ime za Želju !

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 10 mar 2012, 00:15

[youtube][/youtube]
Laka vam noći internet navijači
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 mar 2012, 00:17

Molim te Boze da sutra 2:0 pobijedi Ljože !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 10 mar 2012, 00:43

Jedva čekam sutra utakmicu, da pobjedimo aBd pa da barem na par dana prestanu ove kritike.

Imam osjećaj da će večina ovih kritičara sutra za vrijeme tekme komentarisati ovdje na forumu jer su bili prinuđeni da ne dođu na utakmicu. :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 10 mar 2012, 00:52

sutra aBd po prvi put odo na grbavicu, al to radi starog, ne navijam ja za zelju :mrgreen: Borac u srcu :mrgreen: :lol:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 mar 2012, 01:21

Ova prva emisija je kita obicna,od spice pa do odabira snimaka,izvor je radio stvarno nesto fenomenalno a to tek sada vidimo kad uporedis sa serijalom Vogosce i TV1
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 10 mar 2012, 06:52

Dali ce biti online verzija tog fan shopa? Ja sam u Americi a volio bih naruciti neke stvari iz Zeljo shopa.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.