Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muzika
metallica...jedna od meni najjacihz pjesama [youtube][/youtube]
pro pain [youtube][/youtube]
No rules i defender,odlicne stvari i izvodjaci!
pro pain [youtube][/youtube]
No rules i defender,odlicne stvari i izvodjaci!
AMAR OSIM!!!
-
- Kontakt:
Tata je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
i naravno jedan jedini - OSMAN HADZIC
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
majke mi znao sam da si seljacina ali da si ovolika to nisam!!jao jao jao!!!
Folk je narod turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrasnjim sagorijevanjem Turbo folk je gorenje naroda svako pospjesivanje tog sagorijevanja je turbo folk, razbuktavanje najnizih strasti kod homo sapiensa
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
A nisi ti seljak , papak ili kreten ako vrijedjas nekog zbog odabira muzike za slusanje ?
Ja ga podržajem(rafu)!!!Papilon20 je napisao/la:A nisi ti seljak , papak ili kreten ako vrijedjas nekog zbog odabira muzike za slusanje ?
Eto neka sam seljak,papak ili kreten...

I ja mrzim turbo-folk, ali naravno da postoji razlika neka između pjesama recimo Tine Ivanović, Selme Bajrami te Sinana Sakića. Mrzim svako pjesmu gdje se spominje rezanje vena, alkohol, neka tuga, mislim ono otišla je, nema je. LOL, 20 godina i takvo tugovanje, ma bježi i lijek kao alkohol, fuj. Volim tehno style . Ako neko mrzi turbo-folk, onda sam to ja. Omladina se opija uz neke pjesme koje ih "pogađaju", to je bosanski EMO STYLE. 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kako sam se rasplakao uz ovu pjesmu, ne mogu vjerovati kako me dirnula. Pogledajte samo lyric....kako je dobra, mašAllah.
Kako sam se rasplakao uz ovu pjesmu, ne mogu vjerovati kako me dirnula. Pogledajte samo lyric....kako je dobra, mašAllah.
[youtube][/youtube] ovo je jedna od najjacih pjesama.
[youtube][/youtube]
Prelijepa balada
a ova je jos ljepsa
[youtube][/youtube]
Sto se tice Turbo folka, nemam rijeci, mrzim to iznad duse ali to neznaci da neslusam folk muziku i pjevace poput Halida Beslica, Sase Matica ili Sabana Saulica
[youtube][/youtube]
Prelijepa balada
a ova je jos ljepsa
[youtube][/youtube]
Sto se tice Turbo folka, nemam rijeci, mrzim to iznad duse ali to neznaci da neslusam folk muziku i pjevace poput Halida Beslica, Sase Matica ili Sabana Saulica
Tracy McGrady!!!
- valderrama
- Kontakt:
meni nije jasno zasto potezete raspravu oko te vrste "muzike"...svako slusa sta mu se svidja, na vama je odgovara li vam odabir muzike te vrste ili ne... i napravite razliku izmedju turbo folka i narodne muzike jer je itekako ima... ne mozes porediti neku polugolu glupacu sa Tomom Zdravkovicem
Metallica - One
[youtube][/youtube]
Umek - 16th Century Japan (Original Mix) ->strasno!
[youtube][/youtube]

Metallica - One
[youtube][/youtube]
Umek - 16th Century Japan (Original Mix) ->strasno!

[youtube][/youtube]
...hardstyle music hardstyle life...
- reds_forever
- Kontakt:
csh je napisao/la:metallica...jedna od meni najjacihz pjesama [youtube][/youtube]

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
[youtube][/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- adnan_nanda
- Kontakt:
to hammers,nesmijemo se predavat inace ce nam ovi rockeri okupirat stranicu
evo nesto novo:
[youtube][/youtube]

evo nesto novo:
[youtube][/youtube]
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
vidim ima jos onih koji slusaju metallc-u...pa evo jedna od mojih najdrazih
[youtube][/youtube]
a onda i Seek and destroy sa meni nevjerovatnom solazom na pocetku pjesme i negdje u 3 :16 min pa na dalje pjesme
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
a onda i Seek and destroy sa meni nevjerovatnom solazom na pocetku pjesme i negdje u 3 :16 min pa na dalje pjesme
[youtube][/youtube]
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Dobra je od Metallice ona "Fade To Black"...Ne znam mnogo pjesama od njih,nego samo ove bolje...A imam i nekolike pjesme od Iron Maiden...
Svako voli Halida Bešlića...Nije to turbo folk,isto kao što nije ni Al-dino...Volim ja i sevdah...Uz starog naučio...
Ali taj turbo folk je,da izvinite,sranje žešće...
Svako voli Halida Bešlića...Nije to turbo folk,isto kao što nije ni Al-dino...Volim ja i sevdah...Uz starog naučio...
bayer 04 je napisao/la:Dobra je od Metallice ona "Fade To Black"...Ne znam mnogo pjesama od njih,nego samo ove bolje...A imam i nekolike pjesme od Iron Maiden...
potpis za ovo
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
ova mi je stvar od Metallice jedna od jačih
Metallica - To Live Is To Die
[youtube][/youtube]

Metallica - To Live Is To Die
[youtube][/youtube]
a ovo je jedna od meni najjacih

[youtube][/youtube]
Fina stvar pravo
Fina stvar pravo
- reds_forever
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Evo i od mene jos dvije.
A za ovu raspravu oko muzike.Ne treba raspravljati,neka slusa ko sta hoce,o kvalitetu bi se dalo raspravljati ali o ukusima ,ne.Naravno da mnogo mozes zakljuciti o nekome iz toga kakvu ko muziku slusa,jer neko ko slusa recimo balasevica ili mile kitica sigurno nije na istom intelektualnom nivou ili bilo kojem drugom,bar u vecini slucajeva bi se to dalo zakljuciti!
[youtube][/youtube]
Evo i od mene jos dvije.
A za ovu raspravu oko muzike.Ne treba raspravljati,neka slusa ko sta hoce,o kvalitetu bi se dalo raspravljati ali o ukusima ,ne.Naravno da mnogo mozes zakljuciti o nekome iz toga kakvu ko muziku slusa,jer neko ko slusa recimo balasevica ili mile kitica sigurno nije na istom intelektualnom nivou ili bilo kojem drugom,bar u vecini slucajeva bi se to dalo zakljuciti!
AMAR OSIM!!!
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, muhamedhulk i 11 gostiju.