FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

eliminator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la eliminator » 09 mar 2012, 21:16

Semper je napisao/la:Generalno gledajući uprava kluba ima maćehinski odnos spram navijača. Kao nagradu navijačima koji su čistili snijeg digli su cijenu na 8 KM. Ali dok je dobrih rezultata ja sam uz ovu upravu.
cuj digli cijenu sjever je uvijek 8KM

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 09 mar 2012, 21:19

znaci vrijede i polugodisnje za jug za sutrasnju utakmicu .
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 09 mar 2012, 21:25

pintol_TM87 je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:
Dabogda te banovali
Baci mu sihre na racun pintole :lol: :lol: :lol: :lol:

Salu na stranu,radilo se na terenu
teren jucer
slika
teren danas
slika
nema nama nista dok brko to ne posamara :mrgreen:
slika

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 09 mar 2012, 21:33

sad sam bio ispred fan shopa dakle stavljali su artikle
par majica satovi privjesni dresovi lopte sve u svemu oko 50 artikala odprilike stim da sam nezadovoljan (doduse mozda do sutra stave jos koju vrstu) brojem salova, vidio sam samo jednu verziju koja nije losa al smatram da bi trebale biti bar dvije

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 09 mar 2012, 21:35

jug-onostalgicar je napisao/la:sad sam bio ispred fan shopa dakle stavljali su artikle
par majica satovi privjesni dresovi lopte sve u svemu oko 50 artikala odprilike stim da sam nezadovoljan (doduse mozda do sutra stave jos koju vrstu) brojem salova, vidio sam samo jednu verziju koja nije losa al smatram da bi trebale biti bar dvije
kakvi su textili tj majice i duxerice ako si vidio ?
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 09 mar 2012, 21:38

majice su crne i plave one sa znakom Ž kao supermen fazon i ona jos jedna nisam je bas najbolje vidio doduse pola jos nije bilo stavljeno tako da mozda jos stave imaju makron stvari i to mi se svidjelo imaju dresovi sa potpisom igraca :)

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 09 mar 2012, 21:38

eliminator je napisao/la:
Semper je napisao/la:Generalno gledajući uprava kluba ima maćehinski odnos spram navijača. Kao nagradu navijačima koji su čistili snijeg digli su cijenu na 8 KM. Ali dok je dobrih rezultata ja sam uz ovu upravu.
cuj digli cijenu sjever je uvijek 8KM
S obzirom da je jug zatvoren cijena je trebala da bude 5 KM baš kao i prošle godine protiv Olimpica. Ali svoju nesposobnost gospoda žele da kompenziraju našim novcima.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 mar 2012, 21:42

jug-onostalgicar je napisao/la:majice su crne i plave one sa znakom Ž kao supermen fazon i ona jos jedna nisam je bas najbolje vidio doduse pola jos nije bilo stavljeno tako da mozda jos stave imaju makron stvari i to mi se svidjelo imaju dresovi sa potpisom igraca :)
Jesi li vidio ima li trenerki? :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 09 mar 2012, 21:45

Bianconeri1988 je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:majice su crne i plave one sa znakom Ž kao supermen fazon i ona jos jedna nisam je bas najbolje vidio doduse pola jos nije bilo stavljeno tako da mozda jos stave imaju makron stvari i to mi se svidjelo imaju dresovi sa potpisom igraca :)
Jesi li vidio ima li trenerki? :mrgreen:

textil je pravo oskudan da ti odma kazem... mislim da su tu podbacili
vidio sam doduse neke golove za mali nogomet sa logom
želje sto je super onako za djecu doduse nije sve bilo stavljeno jos tako da ima jos vremena... i jos da kazem da je prostor jako mali....mislim da je to minus

LJOZE1921
Kontakt:

Post Postao/la LJOZE1921 » 09 mar 2012, 22:07

http://www4.---.com/11/0309/tf1-P30901.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 09 mar 2012, 22:11

prvo nisu htjeli ni da ciste jug, na inicijativu navijaca se ocistio, pa sad ovo sa 8 Km sjever, pa stvarno su cigani,pa nije mi do 3 KM nego sto su ispali cigani,povecace ce se budzet aman za te 3 KM, to je trebalo da bude postovanje prema navijacija prema manijacima ako nemaju juga ustupiti ima sjever po istoj cijeni sa juga, a toliko su navijaci ,oni istinski, se zaželjeli juga pogleda na teren sa tog mjesta a oni su im to onemogucili,mogu se stidjeti samo.

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 09 mar 2012, 22:19

Mirsad94 je napisao/la:prvo nisu htjeli ni da ciste jug, na inicijativu navijaca se ocistio, pa sad ovo sa 8 Km sjever, pa stvarno su cigani,pa nije mi do 3 KM nego sto su ispali cigani,povecace ce se budzet aman za te 3 KM, to je trebalo da bude postovanje prema navijacija prema manijacima ako nemaju juga ustupiti ima sjever po istoj cijeni sa juga, a toliko su navijaci ,oni istinski, se zaželjeli juga pogleda na teren sa tog mjesta a oni su im to onemogucili,mogu se stidjeti samo.
pravi navijac ima godisnju ili polugodisnju kartu

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 09 mar 2012, 22:20

Prinudjen je napisao/la:
Buu je napisao/la:Posalji mail
Da, to im je sigurno jača strana :) Melika sa Iphone-a odgovara.

8 sjever? :lol: E vala, ako je istina, i od koga je, previše je. Zato ih i ne boli puno zatvaranje Juga, jer tjeraju na skuplji Sjever :oops:
Ako ti se ne svidja nemoj doci i mirna Bosna.
NO PYRO NO PARTY

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 09 mar 2012, 22:24

Samo me zanima kakve su cijene u Fan shopu ! Hoce li nas glava zaboliti ?
1921

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 09 mar 2012, 22:30

jadno i bijedno od uprave, oe ocekujte ni narednih 10 sezona veliki broj navijaca upravo zbog ovoga sto im radite, KOMPANIJO DADNITE OSTAVKE!
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 09 mar 2012, 22:33

A fakat, kad treba neki fizicki posao, pozivaju se svi navijači koji vole klub ovo ono.....
A one pare sto su se trebale platiti radnicima sebi u dzep

DOKLE VIŠE ??
1921

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 09 mar 2012, 22:36

duksevi kakvi su,stampa,vez,sta je uopste na njima kakva lsicicia ?
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 09 mar 2012, 22:38

Buu je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:
Buu je napisao/la:Posalji mail
Da, to im je sigurno jača strana :) Melika sa Iphone-a odgovara.

8 sjever? :lol: E vala, ako je istina, i od koga je, previše je. Zato ih i ne boli puno zatvaranje Juga, jer tjeraju na skuplji Sjever :oops:
Ako ti se ne svidja nemoj doci i mirna Bosna.
Klub je više moj njego njhov. Ja nisam od kluba ni marke uzeo, tako da nisam tu ni iz kakvog interesa. Otići će ovi jadnici kad tad. A kad vidim kako pišete, niste ni zaslužili ništa bolji tretman od kluba. Ja sam tu, uz još neke sa samopoštovanjem i mozgom, samo kolateralna šteta. Vama Žujo i ekipa mogu raditi bukvalno šta hoće, a vi nećete imati hrabrosti ni da na forumu kritikujete. Mogu samo zamisliti kako se osjeća neko ko je čistio taj Jug par dana i onda mu svežu šamarčine sa zatvaranjem i cijenom za Sjever. Ne volite vi Želju ništa više nego ja, nit to pokazajute zataškavanjem, samo im dopuštate da srozavaju klub najimbecilnijim postupcima, u kojima vas više ne gledaju ni kao mušterije. Ko zna kako vas sad oslovljavaju...

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 09 mar 2012, 22:40

sreca je napisao/la:
Mirsad94 je napisao/la:prvo nisu htjeli ni da ciste jug, na inicijativu navijaca se ocistio, pa sad ovo sa 8 Km sjever, pa stvarno su cigani,pa nije mi do 3 KM nego sto su ispali cigani,povecace ce se budzet aman za te 3 KM, to je trebalo da bude postovanje prema navijacija prema manijacima ako nemaju juga ustupiti ima sjever po istoj cijeni sa juga, a toliko su navijaci ,oni istinski, se zaželjeli juga pogleda na teren sa tog mjesta a oni su im to onemogucili,mogu se stidjeti samo.
pravi navijac ima godisnju ili polugodisnju kartu
Nekima je mnogo lakse izdvojiti 5 KM u 15 dana nego odjednom 30 ili 50(druga varijanta je ekonomicnija ali realnsot u Bosnije i nije bas takva da svi to mozemo izdvojiti to), svi znamo da su ispali cigani i neka ih bude stid sto nisu pokazali niti mrvice postovanja prema navijacima ZELJEZNICARA,gamad bezobrazna

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 mar 2012, 22:44

Daleko smo mi jos od Evrope - naravno izuzimajuci Amara Osima. Svaka cast Amaru pa je u stanju raditi sa ovim nesposobnjakovicima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Hrammm1921, Mostarska, Orvel i 63 gosta.