RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
nikad nije dovoljno sponzora.... jos da nas Audi i Coca Cola hoce kontaktirat 

Come on you boys in red
idemo na titulu, idemo na kup, idemo u gojka na mesooooo

idemo na titulu, idemo na kup, idemo u gojka na mesooooo

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Pozdrav za sve navijače Veleža !
Ja sam iz Brčkog i odnedavno sam počeo da skupljam ulaznice sa fudbalskih utakmica.
Nemam niti jednu sa neke od utakmica Veleža igranih u Mostaru.
Ako neko ima ulaznicu sam bilo koje utakmice bio bih mu zahvala da mi je pošalje.
Možete mi se javiti na mail [email protected]
Ja sam iz Brčkog i odnedavno sam počeo da skupljam ulaznice sa fudbalskih utakmica.
Nemam niti jednu sa neke od utakmica Veleža igranih u Mostaru.
Ako neko ima ulaznicu sam bilo koje utakmice bio bih mu zahvala da mi je pošalje.
Možete mi se javiti na mail [email protected]
Marić Veležovcima podigrao moral pred gostovanje u Zenici
Što se tiče Čelika, mogu da kažem da se radi o kvalitetnom timu, koji će sutra imati prednost domaćeg terena, ali Velež je i do sad uvijek u svaku utakmicu ulazio s ciljem da trijumfuje - kaže Mirza Varešanović.
Enver MArić, Admir Velagić i Sedin Tanović danas u svlačionici Veleža
Nakon redovne presice na kojoj su medijima na raspolaganju bili sportski direktor Admir Velagić, trener Mirza Varešanović, te kapiten Admir Kajtaz, u press salonu stadiona u Vrapčićima pojavio se legendarni Enver Marić. Leteći Mostarac je nakon kraćeg druženja sa novinarima, otišao do svlačionice, gdje je u kratkom obraćanju, igračima poželio sreću pred početak nove polusezone te sutrašnjeg gostovanja u Zenici.
"Želim vam mnogo sreće i uspjeha u daljem radu, uz poruku da se koncentrišete na fudbal i na sport, te dres našeg Veleža nosite s ponosom i obavezom," rekao je prisutnim igračima Marić.
Prethodno je o minulom prelaznom roku novinarima govorio sportski direktor Velagić, dok su svoja očekivanja od sutrašnjeg meča u Zenici javnosti prenijeli Mirza Varešanović i Admir Kajtaz.
"Siguran sam da raspolažemo kvalitetnim timom koji može odgovoriti na sve zahtjeve i ciljeve koje je pred njih stavio stručni štab," izjavio je Admir Velagić, nakon kojeg je riječ dobio trener Varešanović:
"Vjerujte mi da svi s velikim nestrpljenjem isčekujemo sutrašnju utakmicu u Zenici. Tri mjeseca bez zvaničnih utakmica je iza nas, tako da smo na neki način svi željni utakmica i novih izazova. Što se tiče Čelika, mogu da kažem da se radi o kvalitetnom timu, koji će sutra imati prednost domaćeg terena, ali Velež je i do sad uvijek u svaku utakmicu ulazio s ciljem da trijumfuje, pa ne vidim razlog zašto i sutra ne bi bilo tako. Istina, imamo problema sa povredama, ali uprkos tome ja vjerujem u svoje igrače i nadam se da ćemo prekinuti negativnu tradiciju igara na Bilinom polju."
Kapiten Admir Kajtaz je ispred igrača poručio da će svi igrači koji sutra dobiju priliku pružiti svoj maksimum, a uz zalaganje i obećani trud i sam, kako kaže, vjeruje u pozitivan rezultat u Zenici.
"Ni sam se ne sjećam kada smo posljednji put napravili dobar rezultat na Bilinom polju. Čelik je tradiocionalno domaćinska ekipa, ali uz pravu borbenost i zalaganje, vjerujem u dobar rezultat," poručio je Kajtaz.
Što se tiče Čelika, mogu da kažem da se radi o kvalitetnom timu, koji će sutra imati prednost domaćeg terena, ali Velež je i do sad uvijek u svaku utakmicu ulazio s ciljem da trijumfuje - kaže Mirza Varešanović.
Enver MArić, Admir Velagić i Sedin Tanović danas u svlačionici Veleža
Nakon redovne presice na kojoj su medijima na raspolaganju bili sportski direktor Admir Velagić, trener Mirza Varešanović, te kapiten Admir Kajtaz, u press salonu stadiona u Vrapčićima pojavio se legendarni Enver Marić. Leteći Mostarac je nakon kraćeg druženja sa novinarima, otišao do svlačionice, gdje je u kratkom obraćanju, igračima poželio sreću pred početak nove polusezone te sutrašnjeg gostovanja u Zenici.
"Želim vam mnogo sreće i uspjeha u daljem radu, uz poruku da se koncentrišete na fudbal i na sport, te dres našeg Veleža nosite s ponosom i obavezom," rekao je prisutnim igračima Marić.
Prethodno je o minulom prelaznom roku novinarima govorio sportski direktor Velagić, dok su svoja očekivanja od sutrašnjeg meča u Zenici javnosti prenijeli Mirza Varešanović i Admir Kajtaz.
"Siguran sam da raspolažemo kvalitetnim timom koji može odgovoriti na sve zahtjeve i ciljeve koje je pred njih stavio stručni štab," izjavio je Admir Velagić, nakon kojeg je riječ dobio trener Varešanović:
"Vjerujte mi da svi s velikim nestrpljenjem isčekujemo sutrašnju utakmicu u Zenici. Tri mjeseca bez zvaničnih utakmica je iza nas, tako da smo na neki način svi željni utakmica i novih izazova. Što se tiče Čelika, mogu da kažem da se radi o kvalitetnom timu, koji će sutra imati prednost domaćeg terena, ali Velež je i do sad uvijek u svaku utakmicu ulazio s ciljem da trijumfuje, pa ne vidim razlog zašto i sutra ne bi bilo tako. Istina, imamo problema sa povredama, ali uprkos tome ja vjerujem u svoje igrače i nadam se da ćemo prekinuti negativnu tradiciju igara na Bilinom polju."
Kapiten Admir Kajtaz je ispred igrača poručio da će svi igrači koji sutra dobiju priliku pružiti svoj maksimum, a uz zalaganje i obećani trud i sam, kako kaže, vjeruje u pozitivan rezultat u Zenici.
"Ni sam se ne sjećam kada smo posljednji put napravili dobar rezultat na Bilinom polju. Čelik je tradiocionalno domaćinska ekipa, ali uz pravu borbenost i zalaganje, vjerujem u dobar rezultat," poručio je Kajtaz.
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Enver Marić poželio sreću „Rođenim“
Pred početak sezone već tradicionalno igračima se obrate ljudi iz rukovodstva kluba. Danas je učinjen i još jedna korak više, jer se uz Adisa Čevru, člana UO Veleža i Sedina Tanovića, direktora „Rođenih“ igračima obratio i legenda Veleža Enver Marić.
Čovjek koji sigurno u fudbalu može reći mnogo toga što bi vrijedilo i zapisati i objaviti u nekoj knjizi, bio je i nedvosmislen danas u obraćanju igračima Veleža:
- Prije svega želim vam sreću i da sve prođe bez povreda, ali i sa mnogo uspjeha u ovoj polusezoni. Sutra je pred nama utakmica u Zenici, pa onda one druge u Premier ligi. Igramo i kup u srijedu. Kažu da je Široki kvalitetna ekipa, možda i malo bolja od nas. Šta to ima veze ! Da bi igrali fudbal morate imati hrabrosti, morate imati srca i funkcionisati kao kolektiv. Naravno treba da bi se nekoga dobilo malo „igrati i lopte“. Kada tako razmišljate, kada slušate instrukcije svoga trenera koje su i usmjerene u tom cilju, onda će biti i rezultata. Ne interesuje nas koje kakve kvalitete, ionako igramo na zelenom terenu, rekao je Enver Marić.
FORZA VELEZ
Pred početak sezone već tradicionalno igračima se obrate ljudi iz rukovodstva kluba. Danas je učinjen i još jedna korak više, jer se uz Adisa Čevru, člana UO Veleža i Sedina Tanovića, direktora „Rođenih“ igračima obratio i legenda Veleža Enver Marić.
Čovjek koji sigurno u fudbalu može reći mnogo toga što bi vrijedilo i zapisati i objaviti u nekoj knjizi, bio je i nedvosmislen danas u obraćanju igračima Veleža:
- Prije svega želim vam sreću i da sve prođe bez povreda, ali i sa mnogo uspjeha u ovoj polusezoni. Sutra je pred nama utakmica u Zenici, pa onda one druge u Premier ligi. Igramo i kup u srijedu. Kažu da je Široki kvalitetna ekipa, možda i malo bolja od nas. Šta to ima veze ! Da bi igrali fudbal morate imati hrabrosti, morate imati srca i funkcionisati kao kolektiv. Naravno treba da bi se nekoga dobilo malo „igrati i lopte“. Kada tako razmišljate, kada slušate instrukcije svoga trenera koje su i usmjerene u tom cilju, onda će biti i rezultata. Ne interesuje nas koje kakve kvalitete, ionako igramo na zelenom terenu, rekao je Enver Marić.
FORZA VELEZ
- el-fighter
- Kontakt:
Podrska legende kluba, to je ono sto nam svakako treba. Vidim dobili smo i novog sponzora, lijepo lijepo.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Bravo Mara legendo. Ovakvih stvari treba biti više. Nije svejedno kad ti takva veličina kaže da je velika obaveza nositi dres našeg kluba i da to s ponosom rade. Bio je svugdje, ali srce mu je ostalo u Mostaru, i dalje kuca za Velež. Nadam se da će igrači to ozbiljno shvatiti i izgarati na terenu. Evo i novi sponzor tu, znači vjeruje se u naš klub. Uljepšale su mi dan ove dvije vijesti matere mi. 

Who dares, wins !
-
- Kontakt:
Samo da vas sviju podsjetim na sva pljuvanja o ljudima u Velezu koja su se desila na ovom forumu: od pljuvanja po Tanovicu prvenstvno pa po svima ostalim. Bilo je i prica kako Velezove legende zaobilaze Velez u velikom luku - sto je ocigledno jos jedna u nizu izmisljotina. Hrakalo se na ljude u Velezu kako je ko stigo i negirale se pripreme u Francuskoj, pripreme u Turskoj, negirao se sve rastuci broj sponzora, negirali se cak i resultati (koji nisu nesto vele - ali nije vala ni da je lose ko sto je nekad bilo)... a sve se to negiralo radi necijeg malog od brata, od sestre, koji je dobio nogu iz Veleza, radi nekog ko je odbacen, radi nekog ko nije zadovoljio ovo ili ono, ili radi nekih igraca koji su otisli jer su nasli nesto bolje za svoju karijeru.
Mi imamo tendenciju da dizemo sve ili u nebesa ili pod zemlju - a citava poenta stabilizacije je da i ne letimo previsoko a da ni prenisko ne padamo. U Velezu se definitivno radi i napreduje. Ne kazem da nema padova i gresaka - ima ih tovar. Ali nemojmo unistavat ovo malo dobra sto nas je napokon snaslo nakon 20 godina. Stabilizacija kluba je definitivno ispravan korak i ako je ekonomija nula - ali evo polazi im za rukom nekako.
Velezu treba podrska.
Jesmo li svi od nas po dijaspori ovdje uplatili fkvelezlive za sljedecu polusezonu?
Jesmo li svi od nas ovde uplatili clanarinu u klubu ili donatorsku karticu?
Jesmo li svi ovde dali donaciju za bus? Jesmo li dali dovoljno? To su pitanja koja se mi trebamo pitati i kako mi mozemo pomoc Velezu. Sve ostalo je supljak.
Mi imamo tendenciju da dizemo sve ili u nebesa ili pod zemlju - a citava poenta stabilizacije je da i ne letimo previsoko a da ni prenisko ne padamo. U Velezu se definitivno radi i napreduje. Ne kazem da nema padova i gresaka - ima ih tovar. Ali nemojmo unistavat ovo malo dobra sto nas je napokon snaslo nakon 20 godina. Stabilizacija kluba je definitivno ispravan korak i ako je ekonomija nula - ali evo polazi im za rukom nekako.
Velezu treba podrska.
Jesmo li svi od nas po dijaspori ovdje uplatili fkvelezlive za sljedecu polusezonu?
Jesmo li svi od nas ovde uplatili clanarinu u klubu ili donatorsku karticu?
Jesmo li svi ovde dali donaciju za bus? Jesmo li dali dovoljno? To su pitanja koja se mi trebamo pitati i kako mi mozemo pomoc Velezu. Sve ostalo je supljak.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Puni ste love!!Ni jedan posao u federaciji se ne moze dobiti a da vi niste spominjani.Firma iz Širokog radi neke mostove gore po Bosni i prvi uvijet za dobivanje posla je bila donacija Velezu od sitnih 100 tisuca!!!Ima se 

koja droga je u pitanju ?ŠB.TRN je napisao/la:Puni ste love!!Ni jedan posao u federaciji se ne moze dobiti a da vi niste spominjani.Firma iz Širokog radi neke mostove gore po Bosni i prvi uvijet za dobivanje posla je bila donacija Velezu od sitnih 100 tisuca!!!Ima se
DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:koja droga je u pitanju ?ŠB.TRN je napisao/la:Puni ste love!!Ni jedan posao u federaciji se ne moze dobiti a da vi niste spominjani.Firma iz Širokog radi neke mostove gore po Bosni i prvi uvijet za dobivanje posla je bila donacija Velezu od sitnih 100 tisuca!!!Ima se

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Odlično
Sve sam ti rekao,iskoristite jos malo Nikšića dok mozete.Velez nikada nije imao vise novaca,i ako sad nesto ne uradite,necete nikada.Mislim,nek se ne borite za opstanak vama je dovoljno.

-
- Kontakt:
Zar da Listicani koji su sve sto danas imaju zaradili ratnim profiterstvom i preprodajom humanitarne pomoci Mostaru sada odjednom govore o zloupotrebi polozaja?
Svasta!
Svasta!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Pa nije nikakva tajna, Nermin je javno na TV rekao kako se neće nikome dodvoravati, da kad igraju u Evropi navija za sve klubove iz BiH, ali u BiH navija samo za Velež...
A zavist je čudna bolest, rođeni prvi put nemaju novčanih problema i odmah smetamo, nije baš da smo puni love, ali je stabilno.
Nego da kažem kako je ekipa otputovala u Zenicu, spavat će u Kaknju, a kako sam čuo danas su iz Uprave od igrača zatražili samo jednu stvar: ostaviti srce na terenu, boriti se do krajnjih granica za sveti dres. Pošto se od strane kluba sve redovnije izvršavaju obaveze nadam se i očekujem da će i igrači ispuniti postavljene zahtjeve.
Pozdrav rođeni ma gdje bili... Forza Velež...
A zavist je čudna bolest, rođeni prvi put nemaju novčanih problema i odmah smetamo, nije baš da smo puni love, ali je stabilno.
Nego da kažem kako je ekipa otputovala u Zenicu, spavat će u Kaknju, a kako sam čuo danas su iz Uprave od igrača zatražili samo jednu stvar: ostaviti srce na terenu, boriti se do krajnjih granica za sveti dres. Pošto se od strane kluba sve redovnije izvršavaju obaveze nadam se i očekujem da će i igrači ispuniti postavljene zahtjeve.
Pozdrav rođeni ma gdje bili... Forza Velež...
zasto je sramota imati para :S Siroki ima para odkad postoje, pa sta sad...
- Titova-Juga
- Kontakt:
MostaracVelezovac je napisao/la:Zar da Listicani koji su sve sto danas imaju zaradili ratnim profiterstvom i preprodajom humanitarne pomoci Mostaru sada odjednom govore o zloupotrebi polozaja?
Svasta!
Kakvo licemerje čovječe, nemošvirovat.com
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 10 mar 2012, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Vidis da ih je strah ispadanja iz Kupa, pa vec traze alibije 

Support Velez, It's logical! ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.