FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma ova uprava je ista k'o i prethodne, samo što Amar hoće da radi sa Žujom.Da nema Amara mi bi bili ku.rac od ovce 

DRUG NEBI TI PUNCA
da se zna da je uprava borca ponudila vasoj da se obe utakmice kupa odigraju u bl zbog stanja vaseg terena
Da se zna da je Zeljo ponudio odgodu Borcu, odnosno da se tekma igra u iducu srijedu, odgovor jos nije stigao.
Da se zna da je Zeljo ponudio odgodu Borcu, odnosno da se tekma igra u iducu srijedu, odgovor jos nije stigao.
Može li neko objasniti odakle informacija da je Sjever 5 KM?
I mislis da je Amar siso veslo da na to pristane... Pa da ostane bez novcanog prihoda na toj utakmici...fredi je napisao/la:da se zna da je uprava borca ponudila vasoj da se obe utakmice kupa odigraju u bl zbog stanja vaseg terena
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
samo se nadam da ce nas FAN SHOP pozitivno iznenadit sa ponudom
moja prognoza za sutra 1:o(Bekrić 

ma boli mene uvo sta amar misli ja sam samo iznio informaciju da ne bude borac vakav borac onakav.Arogantni je napisao/la: I mislis da je Amar siso veslo da na to pristane... Pa da ostane bez novcanog prihoda na toj utakmici...
Ma negdje u medijima je pisalo... samo se vise ne sjecam gdjePrinudjen je napisao/la:Može li neko objasniti odakle informacija da je Sjever 5 KM?

ma ti si mali smijesan ko i broj tvojih postova!fredi je napisao/la:ma boli mene uvo sta amar misli ja sam samo iznio informaciju da ne bude borac vakav borac onakav.Arogantni je napisao/la: I mislis da je Amar siso veslo da na to pristane... Pa da ostane bez novcanog prihoda na toj utakmici...
DA PONOVIM NE CITIRAJTE OVAKVE IDOLE NA STRANICI FK ZELJEZNICARA! (i ja sam glup sto to radim) ali da napomenem vas normalne!
on malo baci bombu vi se fatate ko veliki,samo preskaci ovakve idole!
sta se bolan palis ko hepo kocka informacija je tacna.cuj smijesan ko broj postova,izvini sto nisam nabio 300 kao ti.koji lik.aj uzivajte,stize krompir iz glamocananek je napisao/la: ma ti si mali smijesan ko i broj tvojih postova!
DA PONOVIM NE CITIRAJTE OVAKVE IDOLE NA STRANICI FK ZELJEZNICARA! (i ja sam glup sto to radim) ali da napomenem vas normalne!
on malo baci bombu vi se fatate ko veliki,samo preskaci ovakve idole!
A šta misliš da si tačno demantovao? Ta ponuda je baš odraz amaterizma, nepromišljenosti, arogancije... Tebi možda djeluje da su nam htjeli izaći ususret, šta li?! Ja mislim da je to jedinstvena ponuda u istoriji svijeta, ako se desila, i ne govori ništa pozitivno o Borcu. Mudraci vas vode, nema šta.fredi je napisao/la:ma boli mene uvo sta amar misli ja sam samo iznio informaciju da ne bude borac vakav borac onakav.Arogantni je napisao/la: I mislis da je Amar siso veslo da na to pristane... Pa da ostane bez novcanog prihoda na toj utakmici...
Cijena Sjevera nije objavljena na zvaničnoj. Ako bude 7,8 ili 10, to će biti šlag na tortu.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Fina ti je slikicabagrcavi je napisao/la:[img]http://****.ba/userfiles/file/zeljo-fan10.jpg[/img]
grmi ovo
haj hvala Bogu i ovo što se tiče stadiona : rekao je Žujo, naglasivši za kraj da je došlo i pogodno vrijeme za izgradnju stadiona Grbavica.

svoj ti pos'o !
.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 09 mar 2012, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
A ti im se inatiš. Imaju pravo da blokiraju šta žele na svojoj stranici.bagrcavi je napisao/la:ma buraz slika je sa sc sport a ovi ga blokiraju![]()
http://****/userfiles/file/zeljo-fan10.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako neko sazna cijenu Sjevera, neka javi.
A ti svakom loncu poklopac.Prinudjen je napisao/la:A ti im se inatiš. Imaju pravo da blokiraju šta žele na svojoj stranici.bagrcavi je napisao/la:ma buraz slika je sa sc sport a ovi ga blokiraju![]()
http://****/userfiles/file/zeljo-fan10.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/kontakt" onclick="window.open(this.href);return false; nazovi ili posalji mail i saznaj sam cijenu, pametan si decko
NO PYRO NO PARTY
Zvao prije sat, niko se ne javlja, naravno.Buu je napisao/la:A ti svakom loncu poklopac.Prinudjen je napisao/la:A ti im se inatiš. Imaju pravo da blokiraju šta žele na svojoj stranici.bagrcavi je napisao/la:ma buraz slika je sa sc sport a ovi ga blokiraju![]()
http://www.fkzeljeznicar.com/kontakt" onclick="window.open(this.href);return false; nazovi ili posalji mail i saznaj sam cijenu, pametan si decko
sutra pobjediti ekipu sirokog kako god mozemo i znamo a u srijedu cemo vec lako sa sumarima 

-
- Kontakt:
8 km je sjever.....sve godisnje i polugodisnje za jug sutra mogu uci na sjever!!!
Samo opusten, pobjedjujemo obje utakmice.lottdogg je napisao/la:sutra pobjediti ekipu sirokog kako god mozemo i znamo a u srijedu cemo vec lako sa sumarima

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ovako ćete dobiti ljude u klubuPrinudjen je napisao/la: Zvao prije sat, niko se ne javlja, naravno.

dobijete centralu,i na centralu trazite gospođu koja se zove Sabaheta.Sabaheta Će vas spojit sa Draganom koji obično nije na lokalu koji vi trazite već ode da igra karte na lokalu 122.Pa ponovno nazovite Sabahetu,da vam da broj od lokala 122,ako nije na lokalu 122,trazite da vas spoji sa lokalom 503 i tu vas je javi jedna BABA.BABI morate glasnije govorit,recite BABA,BABA,mozete me u klub prebacit.Vrlo jednostavno

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 12 gostiju.