FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
koliko je KM sutra sjever ?
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
Sto su ba pojedinci napali @SIR-a,covjek nikoga ne vrijedja zar nije bolje da se na temama normalno razgovara i razmjenjuju misljenja.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- SarajlijaTM
nemoj samo ovu,propusti i ostale ziv bio,gledaj malo engleze i svabe.ubi ko cumur sa kritikama...Prinudjen je napisao/la:Ovo bi mogla biti domaća utakmica Želje koju ću propustiti nakon nekoliko godina. Hvala zaslužnima. Još su i sami učestovali u odluci da se zatvori Jug...
ima li kakve pozitive kod tebe jbt
usput,na tekme se ide zbog raje,atmosfere i fudbala,tim redosljedom,a ne zbog udobnosti stolica,crvenog tepiha i ostalih novokomponovanih sminkerskih P.M.
Tebra koliko ja skontah 5 km...Hard Bass je napisao/la:koliko je KM sutra sjever ?
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
Nema veze drug njima smeta sto odem na 2-3 teme pa kom..Ma nebitno necu da se zamaram, kod vas necu vise ulaziti mozda cu vidjeti da se i odjavim sa foruma ss. ba.Ocigledno da nekom smetamdino lj je napisao/la:Sto su ba pojedinci napali @SIR-a,covjek nikoga ne vrijedja zar nije bolje da se na temama normalno razgovara i razmjenjuju misljenja.

Valjda bi logično sada bilo da otvore i zdenku za sutrašnji susret...
I otvorit ce ako bude potrebno rekao je muharemovic.THC je napisao/la:Valjda bi logično sada bilo da otvore i zdenku za sutrašnji susret...
- pintol_TM87
- Kontakt:
Mislim da će biti potrebedamirfile je napisao/la:I otvorit ce ako bude potrebno rekao je muharemovic.THC je napisao/la:Valjda bi logično sada bilo da otvore i zdenku za sutrašnji susret...

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Da ponovimo
Cijena 5 KM SJEVER, 10 KM ZAPAD... JUG ZATVOREN... UTAKMICA SUTRA U 14.00... POLUSEZONSKE I SEZONSKE ZA JUG, VAZICE I ZA SJEVER...
Eto ne smarajte vise... nego se zagrijavajte za sutra... svi pripremite grla i dlanova... jer ipak bicemo ispod krova, mora da grmi!
Uglavnom lijepo vrijeme.
9°C
Brzina vjetra: 2 m/s ISI
Naleti vjetra: 9 m/s
I lijepo nam vrijeme ide na ruku... ekipa... sve je spremno za sutra Vase je samo da dodjete i da zajedno bodrimo ŽELJU!
Vazno je da zabijemo u prvih po sata dok je teren dobar, a poslije
@teren dobar... zivnuce on jos malo da sutra ako Bog da
Cijena 5 KM SJEVER, 10 KM ZAPAD... JUG ZATVOREN... UTAKMICA SUTRA U 14.00... POLUSEZONSKE I SEZONSKE ZA JUG, VAZICE I ZA SJEVER...
Eto ne smarajte vise... nego se zagrijavajte za sutra... svi pripremite grla i dlanova... jer ipak bicemo ispod krova, mora da grmi!
Uglavnom lijepo vrijeme.
9°C
Brzina vjetra: 2 m/s ISI
Naleti vjetra: 9 m/s
I lijepo nam vrijeme ide na ruku... ekipa... sve je spremno za sutra Vase je samo da dodjete i da zajedno bodrimo ŽELJU!
Vazno je da zabijemo u prvih po sata dok je teren dobar, a poslije

@teren dobar... zivnuce on jos malo da sutra ako Bog da
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 09 mar 2012, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
" onclick="window.open(this.href);return false;
IZ PLAVOG UGLA
IZ PLAVOG UGLA
- BolanBolan
- Kontakt:

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Željo nije izgubio zadnjih 12 utakmica u prvenstvu, a Široki B. 11,
hoće li se nastaviti nizovi ili će neko morati ispočetka? Sutra 14 00.
hoće li se nastaviti nizovi ili će neko morati ispočetka? Sutra 14 00.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Zna li neko u kolko je sutra otvaranje shopa i hocel bit negdje premijera tih artikala i njihova cijena.
svoj ti pos'o !
zbog tebe sam rodjen i za tebe navijam...........................................
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
- pintol_TM87
- Kontakt:
evo citam komentare za sjever... pa jel neke stid rec da nece na tekmu radi **** 5 km al ipak se moze sa godisnjim. pa jel problem pomoci klubu ako vec ides radi njega. niko nikog ne tjera da dodje na utakmicu al brate zar je 5 km puno dati za zelju..
svi u dolinu !!
svi u dolinu !!
1921
VOLIM TE ZELJO ! ! !
Bekric 1 i Bogicevic 1
Bekric 1 i Bogicevic 1

Zadnja izmjena: nanek, dana/u 09 mar 2012, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
A profesionalci su bili ona uprava prije ? Pa da nije ovih sad i Amara ne bi bilo ni ovog europskog Zelje. Nema veze sto ce biti 5-6 milja. To ce biti oni najvjerniji. Haj ti sad meni reci : Jel bolje vjernih 5000 ili 10000 onih koji odu svaku prestupnu godinu na utakmicu ?spielführer_21 je napisao/la:zeljosampion je napisao/la: Sta ako nisu cistili, nema veze.![]()
Nema veze što će umjesto mogućih 8,9,10 milja, biti 5-6 uvrh glave i to u "utakmici sezone"?
Ovo što je urađeno, odnosno nije urađeno je čisti amaterizam i neko mora odgovarati i biti kažnjen! Osramotili su klub..
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
svi zaboravljaju 2005-2009zeljosampion je napisao/la:A profesionalci su bili ona uprava prije ? Pa da nije ovih sad i Amara ne bi bilo ni ovog europskog Zelje. Nema veze sto ce biti 5-6 milja. To ce biti oni najvjerniji. Haj ti sad meni reci : Jel bolje vjernih 5000 ili 10000 onih koji odu svaku prestupnu godinu na utakmicu ?spielführer_21 je napisao/la:zeljosampion je napisao/la: Sta ako nisu cistili, nema veze.![]()
Nema veze što će umjesto mogućih 8,9,10 milja, biti 5-6 uvrh glave i to u "utakmici sezone"?
Ovo što je urađeno, odnosno nije urađeno je čisti amaterizam i neko mora odgovarati i biti kažnjen! Osramotili su klub..
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, Levin i 40 gostiju.