1. HNL

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 17 feb 2012, 16:46

dzonvejn je napisao/la:da to ne bi bilo kao sa rusom i istrom? veliki planovi, a na kraju rezultati izostali.
To sam i ja vec pisao, mislim na ovom forumu, al nadam se da nece zavrsit tako. Al Istra je barem pod Rusom dobila stadion, ako i Rijeka dobije onda je i to dobro. Bolje ista nego nista. Ni infrastruktura nije za odbacit. Al ja se ipak vise veselim onom rezultatskom uspjehu i nadam se da ce Dinamo imat neku konkurenciju u Ligi, kao i da cemo imat jos jedan klub koji ce nas solidno predstavit u Europi.

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 17 feb 2012, 17:37

imamo dinamo, hajduk, split i možda slaven od ozbiljnijih klubova. jaka rijeka i jaki osijek bi bili strašno dobra stvar za hnl...

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 25 feb 2012, 17:08

Istra šamara Hajduk usred Splita, Hajduk ne može ništa.

Nažalost opet ružni povici od strane Torcide ovaj put prema Belleu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 25 feb 2012, 17:21

Hajduk je ipak u samoj završnici spasio bod, prerano sam se poveselio. Dinamo za 10-tak minuta očekuje gostovanje kod Karlovca, sve osim pobjede je iznenađenje
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 feb 2012, 18:32

Seljakoviću, Rus nije uložio ni lipe u stadion. Sve je izgrađeno gradskim novcem. Projekt se spremao 20-ak godina, a tek je lani realiziran.
On je donio "samo" financijsku stabilnost u klub, ništa više. Za rezultat će morati zavući ruku dublje u džep.
Hayley <3

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 25 feb 2012, 21:18

badblueboylivno je napisao/la:Seljakoviću, Rus nije uložio ni lipe u stadion. Sve je izgrađeno gradskim novcem. Projekt se spremao 20-ak godina, a tek je lani realiziran.
On je donio "samo" financijsku stabilnost u klub, ništa više. Za rezultat će morati zavući ruku dublje u džep.
Jedna informacija mi kaze da je on platio nesto, druga da nije nista, treca da je on pola, tako da vise ne znam ni sam kome vjerovat :?
Al opet mislim da je mozda ta stabilnost pridonijela da grad ucini nesto i klub dobije stadion. Da se Istra tovarila po nizim ligama tko zna bil ga ikad izgradili, iako je on kako se meni cini bio 70% izgradjen, pa je srusen i opet napravljen do kraja isti. A citao sam neki dan da je Volpi rekao da Miskovic ima i stadion u planu, a Volpi je izgleda ovom dao odrijesene ruke i da radi sta oce, sve mi se cini da ce na Kantridi niknut jedno lijepo nogometno zdanje. A i ove Istre sto se tice, evo pokupili su kvalitetne igrace klubovima u raspadu, tako da ce 100% izborit opstanak, zadrzel Pamica i taj kadar iducu sezonu mogu se borit za Europu zajedno sa Splitom i Rijekom. Misljenja sam da ce Rijeka iducu sezonu bit dobra, al ipak iza Dinama i Hajduka, za dalje cemo vidjet koliko Volpi ima dubok dzep.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 feb 2012, 22:40

Ščeglov je u potpunosti preuzeo klub NAKON završetka izgradnje stadiona, krajem prošle sezone. Stadion je otvoren u veljači prošle godine.
Znalo je se da on ulazi u klub i prije, ali projekt stadiona je išao sigurno, s njim ili bez njega.
Hayley <3

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 feb 2012, 15:17

Sad gledam postavu Lokomotive od jucer i vidim 6 igraca iz Dinama. Srecom svi su na posudbama jer ako momci nastave ovako igrat definitivno imaju mjesta pokraj Rukavine, Callela i co.

Kramaric jucer napokon odigra punu minutazu i postigne 2 gola i jednu asistenciju, i naravno da nije igrao devetku kao u Dinamu sto nikad nije ni bila njegova pozicija.

Vesele ove dobre mladica i postoji neka nada da ih napokon vidimo u dresu Dinama.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 29 feb 2012, 16:53

Nakon Rijeke jos jedna pozitivna prica u hrvatskom prvoligaskom nogometu. Varazdinci najavjuju povratak na stari put.

'Imat ćemo vlastitu televiziju, izgraditi tribinu i grijani teren'

Boris Solomun novi je predsjednik NK Varaždin. Danas su ga potvrdili skupštinari varaždinskog prvoligaša, a on je odmah obećao velike stvari u razdoblju četiri godine

slika

Kao što se i očekivalo novi predsjednik NK Varaždina od danas je Boris Solomun. Skupština varaždinskog prvoligaša potvrdila je Solomuna koji je bio i jedini kandidat, a nakon što je potvrđen na čelu kluba najavio je neke velike stvari u svom mandatu.

- U iduće četiri godine planiramo napraviti dosta toga. Na stadionu ćemo otvoriti fast food, bit će tu i bankomat. Želimo izgraditi sjevernu tribinu, napraviti grijani travanjak, pokrenuti vlastitu televizijsku i radio postaju. I uz to otvoriti školu stranih jezika na stadionu - najavio je Boris Solomun.

Solomun je naslijedio Zlatka Horvata koji je podnio ostavku na mjesto predsjednika Varaždina nakon velikih financijskih problema, a danas se birao novi predsjednik, Ivršni te Nadzorni odbor.

Negdje procitah i da ce neka strana aviokompanija uplatit u klub oko 50 mil. kuna, al to nema ovdje u tekstu i ne znam gdje sam tocno procitao. Nadam se da ce bit nesto od ovog i da hrvatski nogometni klubovi kroce prema gore.

I jedna tuzna vijest. Ukratko - Hrvatski nogometni klub Segesta iz Siska, inace najstariji hrvatski nogometni klub koji je djelovao 106 godina bez prekida rada ovim dana prozivljava svoje najgore dane i sn pise da je pred gasenjem. Navodno je to na sjednici predlozio gradonacelnik grada Siska, no on to sve opovrgava i kaze da je samo predlozio da se iz gradskog proracuna financiraju svi sportski prvoligasi i drugoligasi, a Segesta je trenutno treceligas i zbog tog bi ostala bez financiranja od strane grada. Za srijedu, 29.ozujka (tako navodi sn, al mislim da je za veljacu, dakle danas) je sazvana sjednica IO kluba na kojoj se ocekuje podnosenje ostavki predsjednika i direktora kuba, te izbor novih clanova. Siscani, a i svi mi ljubitelji hrvatskog nogometa se nadamo da ce klub uspjet opstat, te da ce se vratit na pobjednicke staze, te da nam najstariji klub nece morat igrat 3. ligu i bit tek na 13. mjestu.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 29 feb 2012, 18:11

Šta je ovo, Hajduku prijeti stečaj? :roll: Imaju 2 sedmice roka da uplate 2 miliona eura ili idu u stečaj.

Spor je koji je trajao čak 13 godina se vodio između Hajduka i španjolske menadžerske agencije Afis, koja je u devedesetima sudjelovala u transferima Ivice Mornara i Mirsada Hibića u Sevillu.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 01 mar 2012, 16:20

LjumanM95 je napisao/la:Šta je ovo, Hajduku prijeti stečaj? :roll: Imaju 2 sedmice roka da uplate 2 miliona eura ili idu u stečaj.

Spor je koji je trajao čak 13 godina se vodio između Hajduka i španjolske menadžerske agencije Afis, koja je u devedesetima sudjelovala u transferima Ivice Mornara i Mirsada Hibića u Sevillu.
Ma isplatit ce. Prije par godina je bio isto neki problem, trebali su u stecaj al 15 minuta prije kraja roka su uplatili pare i nisu otisli u stecaj ;)
Klub kao Hajduk si to ne smje i nece dozvolit.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 05 mar 2012, 15:17

20.kolo

02.03.2012.
Stadion u Kranjcevicevoj
Gledatelja: 3000
ZAGREB - HAJDUK 2:4
Strijelci: Abdurahimi 40, Šovšić 90 / Sharbini 19, 43, Gabrić 44, Vukušić 63

02.03.2012.
ŠRC Zapresic
Gledatelja: 600
INTER - SL.BELUPO 0:1
Strijelac: Glavica 61

03.03.2012.
Stadion HNK Cibalia Vinkovci
Gledatelja: 1000
CIBALIA – KARLOVAC 2-0
Strijelac: Bartolović 32, 84

03.03.2012.
Stadion Maksimir
Gledatelja: 2950
DINAMO - OSIJEK 1-0
Strijelac: Alispahić 63

03.03.2012.
Stadion Park mladezi
Gledateja: 1000
SPLIT – LUČKO 1-1
Strijelci: Jelić 38 / Buden 87

03.03.2012.
Stadion Aldo Drosina
Gledatelja: 1200
ISTRA 1961 – VARAŽDIN 2-1
Strijelci: Belle 23, Jelić 78 / Glavina 40

03.03.2012.
Stadion Stanovi
Gledatelja: 1500
ZADAR – ŠIBENIK 0-1
Strijelac: Malčić 38

04.03.2012.
Stadion Kantrida
Gledatelja: 2000
RIJEKA - LOKOMOTIVA 0-0

Tablica nakon odigranih 20 kola:

1.Din. Zagreb --- 48

2.Hajduk Split --- 40

3.Slaven Belupo --- 34

4.RNK Split --- 32

5.Lok. Zagreb --- 29

6.Osijek --- 29

7.Cibalia --- 29

8.Rijeka --- 28

9.NK Zagreb --- 25

10.Inter Z. 19 --- 24

11.Zadar 19 --- 22 (-1)

12.Istra 1961 --- 21

13.Sibenik 19 --- 20

14.Lucko 19 --- 16

15.Karlovac --- 14

16.Varazdin --- 8

Broj gledatelja preuzet sa HNL-ove stranice, mogao sam popisat i one informacije koje se nalaze u sn-u, al i dalje bi bile jako male. I dalje sam razocaran, pogotovo Rijekom, mislio sam da ce bit barem 6-7000 gledatelja jer se oko kluba stvorila neka euforija dolaskom Volpija. Prijatno iznenadjenje u prva dva kola definitivno su priredili igraci Sibenika koji su dobili obe utakmice, a klub je napustio velik broj igraca i nalaze se u velikim dugovima. Split je svakako najvise razocarao, samo bod od mogucih sest, tesko ce se oni s Hajdukom za drugo mjesto borit. Cibalia s dvije pobjede i Lokomotiva s dobrim pojacanjima iz Dinama mogli bi u borbu za Europu. Istra je takodjer dovela dobra pojacanja, uzela bod na Poljudu, te se ocekuje da ce lagano opstat u ligi. Sibenik takodjer kroci ka opstanku, dok Inter, Karlovac i Zadar lagano idu prema drugoj ligi, al jedna lasta ne cini projece, 11 kola je do kraja i pred nama je velika borba za Europu, kao i opstanak, jer ove sezone iz lige ispada 5 klubova. Sto se tice ulazaka, Pomorac, Dugopolje i Mosor ce vodit bitku u drugoj ligi.

U srijedu u Maksimiru 'gostuje' Dinamo Istri u Kupu, rezultat iz prve utakmice je Dinamo - Istra 1-1

Raspored 21.kola
09.03. 15:00 Lok. Zagreb - Istra 1961
09.03. 18:00 Sibenik - Rijeka
10.03. 15:00 Karlovac - Slaven Belupo
10.03. 15:00 Varazdin - NK Zagreb
10.03. 15:00 Zadar - Inter Z.
10.03. 16:00 Lucko - Din. Zagreb
10.03. 18:00 Hajduk Split - RNK Split
11.03. 16:00 Osijek - Cibalia

Najvecu pozornost privlace svakako gradski derbi na Poljudu, te slavonski u Gradskom vrtu.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 mar 2012, 00:08

Nevjerovatno kako vam je posjeta toliko mala?! ako sam ja dobro izracunao, na 8 utakmica ukupno 13-14 000 ljudi...sto je mizerno u poredjenju sa nasom ligom, a kvalitet fudbala je tu negdje :?

Marakana 42 000
Kragujevac 10 000
Novi Pazar 8 000
Uzice 3 500
...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 09 mar 2012, 11:17

marconato je napisao/la:Nevjerovatno kako vam je posjeta toliko mala?! ako sam ja dobro izracunao, na 8 utakmica ukupno 13-14 000 ljudi...sto je mizerno u poredjenju sa nasom ligom, a kvalitet fudbala je tu negdje :?

Marakana 42 000
Kragujevac 10 000
Novi Pazar 8 000
Uzice 3 500
...
Imaju ljudi važnijih problema od sporta...pogotovo nogometa i namještene, korumpirane ,dosadne lige sa očajnim nogometom. Pa vidio si kako je i na reprezentaciji protiv Švedske bila mala posjeta, a Hrvatska ide na EP....ljudima se zgadio i Mamić i Markovic i sva gamad koja se nakotila u hrv. nogometu.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 mar 2012, 17:14

Ma kod nas je 10 x gore kada je to u pitanju, ali jbg, pratis svoj klub... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 11 mar 2012, 11:40

marconato je napisao/la:Ma kod nas je 10 x gore kada je to u pitanju, ali jbg, pratis svoj klub... ;)
Ipak postoje neke razlike u mentalitetu.
Hrvati se očito ne daju pravit budalama :mrgreen: kad vide da nije sve čisto nema smisla trošit novac i vrijeme na njih.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 mar 2012, 12:22

Sad smo mi budale i glupi? :D Kazes, ne da im se trosit novac i vrijeme na njih?? Pa kako im se onda da protiv Reala, Ajaxa, Lyona?? Znaci, onaj fazon, ne gledam Dinamo, nego njegove protivnike?! Slazem se da je razlika u mentalitetu! Evo, Zvezda u 4 god. samo jedan kup uzela, a 40 000 ljudi dodje protiv 'nekog' Spartaka, prosjek na utakmicama nam je 20ak soma! Nema veze sto nam je dug 30ak mil evra, nema veze sto nas Rennes odvali, a prije samo par god smo izbacivali Chievo, Bragu, dobijali Romu, PSV...To je ljubav prema klubu i mi ga ne damo i borimo se za njega!
Jos nesto, lako je muljati i namijestati pred 1000 ljudi na stadionu, a malo teze pred 20 000... ;)

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 11 mar 2012, 12:51

marconato je napisao/la:Sad smo mi budale i glupi? :D Kazes, ne da im se trosit novac i vrijeme na njih?? Pa kako im se onda da protiv Reala, Ajaxa, Lyona?? Znaci, onaj fazon, ne gledam Dinamo, nego njegove protivnike?!
Na Real su većinom išli ljudi koje boli ona stvar na nogomet i još manje za Dinamo.
Ja sam jedan od njih.
Ali ovdje govorimo o onim ozbiljnijim navijačima koji su donijeli odluku : BOJKOT! I to je to.
Bio sam na utakmici protiv Reala i to na sjevernoj tribini gdje inače vladaju BBB...ali sad ih nije bilo...sve stariji ljudi sa djecom.
Slazem se da je razlika u mentalitetu! Evo, Zvezda u 4 god. samo jedan kup uzela, a 40 000 ljudi dodje protiv 'nekog' Spartaka, prosjek na utakmicama nam je 20ak soma! Nema veze sto nam je dug 30ak mil evra, nema veze sto nas Rennes odvali, a prije samo par god smo izbacivali Chievo, Bragu, dobijali Romu, PSV...To je ljubav prema klubu i mi ga ne damo i borimo se za njega!
Lijepo je to...doduše oduvijek se znalo da Zvezda ima ogroman broj navijača i da Beograd ima više stanovnika od Zagreba.
Vi se tako borite za svoj klub....navijači u Hrvatskoj imaju svoj način.
Jos nesto, lako je muljati i namijestati pred 1000 ljudi na stadionu, a malo teze pred 20 000... ;)
Sam si napisao da je kod vas 10x gora situacija.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 11 mar 2012, 13:01

marconato je napisao/la: Jos nesto, lako je muljati i namijestati pred 1000 ljudi na stadionu, a malo teze pred 20 000... ;)
Sta mislis da bi bilo drugacije da je na Maksimiru prosjek 20k gledatelja??

Neda mi se sad vadit podatke ali sam 100% siguran da je one sezone kad je Kuze bio trener prosjek bio oko 15-20 tisuca gledalaca, nakon propale sezone i igranja u ligi za ostanak Dinamo se dize i igra najljepsi nogomet unazad 10godina, ljudi se zazelili i dosli gledat. Boysa nikad vise, kasnije Maminjo uzima uzde u ruke i prodaje najbolje igrace taman pred vazne utakmice u Europi i normalno da ce ljudima dopizdit.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 mar 2012, 14:06

Da, posjeta pod Kužom je bila je'bena.... protiv Međimurja u trećem mjesecu preko 10,000 ljudi, bio na tekmi, protiv Rijeke pred kraj sezone preko 20, protiv Kamena 15-ak, Hajduk pun.. sve domaći dečki plus Chago... bio je i tada ZM u klubu, ali nakon te sezone počinje njegova otimačina, lopovluk, uništavanje svakog protivnika, gušenje navijača, borba s nekim rušiteljima države... uglavnom, on je počeo živjeti u nekom šizosvijetu i srozao klub...

A nadam se da će Dinamo već na ljeto krenuti u smjeru, organizacijski, u kojem je krenula CZV, da će se krenuti sa sociosom, i da ću i ja moći postati jedan od "vlasnika" kluba i da će moj glas kao člana nešto vrijediti, odnosno da ću svojim glasom moći utjecati na izbor osobe koja će voditi klub.
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.