Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Arnelinho
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Arnelinho » 08 mar 2012, 23:44

Monolog je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
trxel je napisao/la:Ma nemogu za Muniaina trazit vise od 30 mil funti da ebe rak raka...
Santos zas Neymara traži 50.Muniain je za Neymara Messi tako da je i 30 malo :D U ovom trenutku samo City i Real imaju dovoljno novca da ga dovedu i možda Barca,ako se zaduži ;)
Chelsea, PSG, Bayern, Inter? :roll:
Anzhi. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 mar 2012, 23:44

Ocigledno mnogi ovdje ne razumiju Baskijce.Zasto bi oni prodavali svoje najbolje igrace ako te novce nece nigdje upotrijebiti?
Oni to nece potrositi na pojacanja,navijaci ih pritiscu da zadrze godinama Llorentea tako da je uzalud pricati o odlasku Martineza,Munaina,Hererra i dr.
Mislim da od tog nema nista pa vi kako god :D Evo recimo oni Martineza ne zele pustiti za 40 miliona trazi vise,a sta ce tek onda traziti za majstora kakav je Munain koji je postao vec reprezentativac.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 mar 2012, 23:47

@LBJ,

Ma ja, kako bi United bio Muniainu klub u kojem ce napredovat, kad to moze biti City ili madridska klupa?! Bayern ima plateznu moc, Chelsea i PSG mogu dovesti koga god zele, a FPP ce se i po implementiranju moci zaobilaziti, nista se ti ne brini.

@Trxel,

O buducnosti ne bih sad pricao. Sigurno je da ce mnogi momci napredovati (Jones, blizanci, Cleverley), al' isto tako se mora priznati da veterani igraju vise negoli je to neko ocekivao (pa jedan Scholes se vratio iz penzije da pomogne Unitedu). Prvi govorim da mi nikako nije jasno kako Manchester ikako drzi prikljucak za igracki superiornijim Cityjem, al' to je sve do SAF-a i njegovih sposobnosti da naspanuje ovu ekipu (pa i svaku sljedecu). Zelio sam samo napisati da su se mnogi ovdje prevarili kada je United u pitanju. Ili bolje receno, precijenili su mogucnosti Uniteda, a podcijenili BIlbaove. Jbg, treba stvarno sagledati stvari iz svih uglova, ne samo iz onog koji tebi (ne odnosi se direktno na tebe) odgovara.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 mar 2012, 23:48

@ LBJ MVP
kako to munianu ne bi napredak bio da dodje u united :roll: pa valjda je bolje igrati lp svake godine i borti se za titulu u prevenstvu, nego igrati u le ;) imao bi zagarantovanu poziciju, napredovao bi kao igrac pod fergievim patronatom sigurno, tako da ne znam kako mu moze biti lose sto bi dosao u united ;)
a sto se tice para, nije united svorc, pa da ne mogu dovesti nekoga, ako to fergie bude trazio tako ce i biti :mrgreen: ne znam da li bi u realu imao mjesta pored svih igraca koje mou ima na raspolaganju, a u cityu jos manje :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 08 mar 2012, 23:50

Od sve nervoze i gorčine zaboravili smo svi jednu vrlo važnu informaciju, ovo je bila Gyggsu 903. utakmica u jednom dresu, dresu Uniteda. Prestigao je do sada vodećeg, Paola Maldinija koji je za Milan odigrao 902 utakmice u karijeri.
Kapa dole majstore. Respect.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 08 mar 2012, 23:51

ma kupite citav Bilbao :lol:
realno veceras je rjeseno ko prolazi dalje,jer dobiti Bilbao 2 razlike na San Mamesu tesko bi uradio MU iz najboljih dana a kamoli ova ekipa koja je veceras ponizena ;)
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 08 mar 2012, 23:53

sta ce kog vraga berba i hernandze bilbao kad oni ne uzimaju igrace druge nacionalnosti osim baska(seljacka politika,kako i ekipe u nasem susjedstvu)
Bosna <3

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 mar 2012, 23:53

U revansu ce biti trpanje s nase strane i to je to
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

nanek

Post Postao/la nanek » 08 mar 2012, 23:55

Ovom Bilbau je Real utrpao 5 komada na bernabeu :) Da uporedimo ? Ili ipak necemo :) 8-) 8-) 8-) 8-)

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 08 mar 2012, 23:55

Ja sam ubjedjen da cete proci ukoliko Fergie izvede najjaci sastav.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 08 mar 2012, 23:58

nanek je napisao/la:Ovom Bilbau je Real utrpao 5 komada na bernabeu :) Da uporedimo ? Ili ipak necemo :) 8-) 8-) 8-) 8-)
takodjer utakmica u kojoj je Bilbao u najmanju ruku bio ravnopravan protivnik do penala i crvenog i bilo je 4 : 1 ;)
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 mar 2012, 23:58

nanek je napisao/la:Ovom Bilbau je Real utrpao 5 komada na bernabeu :) Da uporedimo ? Ili ipak necemo :) 8-) 8-) 8-) 8-)
Ovaj United kad igra ozbiljno utrpa Arsenalu 8 komada od sale...to Real nemoze ni na socceru a kamoli stvarnosti
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 mar 2012, 23:59

Henderson je napisao/la:Od sve nervoze i gorčine zaboravili smo svi jednu vrlo važnu informaciju, ovo je bila Gyggsu 903. utakmica u jednom dresu, dresu Uniteda. Prestigao je do sada vodećeg, Paola Maldinija koji je za Milan odigrao 902 utakmice u karijeri.
e svaka cast rizo ;) ti kao scouser, koji bi trebao da najmanje o ovome vodi racuna , nam ukazujes na ovu cinjenicu :D drago mi je zbog toga sto i drugi bez obzira, navijali, simpatisali, cak i za 'pool, cijene giggsa kao igraca i legendu "naseg"(glazerovog :mrgreen: ) kluba :D

Cestitke i od mene Giggsu za njegov rekordni 903-i nastup u svetom dresu :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 mar 2012, 00:03

slika

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 09 mar 2012, 00:04

Devil je napisao/la:Ovo se totalno i ocekivalo.Nadam se da je jos neko osim mene uspeo da koristi kvotu koju su kladionice dale na x2. :?
Smesno je bilo gledati Manchester veceras,smesno je bilo gledati koliko jednostavno ne zele ovo da igraju i koliko im je preko one stvari igranje u EL.Sto ce im to,imaju PL kojoj moraju da se posvete gde ce za osvajanje dobiti i novcane nagrade,a nakon osvajanja EL mogu da dobiju samo slobodan dan. :roll:

Bilbao zasluzeno ide dalje i to je to,mada ja ocekujem da United malo zapne u revansu i odigra kvalitetnu utakmicu,kako bi Fergie mogao reci da li smo sve od sebe ali nije islo i da se bar malo smeksa srce navijacima. ;)
Ovo boldano ne možeš reći sve i da je tačno. Jednostavno momci iz Baskije ( i sa baskijom do poda :mrgreen: ) ne zaslužuju da im se na bilo koji način umanji ova pobjeda. Ovo je kao da reprezentacija Unsko-sanskog kantona dođe na Old Trafford i održi lekciju velikom Manchester Unitedu. I još nešto, i Athleticu ja važniji plasman u LP nego osvajanje EL, a za vikend igraju baskijski derbi u Pamploni, plus imaju kraću klupu od Manua. Ali su oni igrali za čast svojih 5 hiljada navijača na OT, mogao je i United da spasi obraz svojih 55 hiljada navijača.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 09 mar 2012, 00:06

Rooney88 je napisao/la:
SirAlexFerguson je napisao/la:Jamesa Rodrigeza dovesti a dat im Andersona, dovesti Muniaina i Modrića, zatim Falcaa a dat Atleticu Chicarita i Berbu
Kada bi neko ovo izveo to bi bila pljacka stoljeca. Hajd` Hernandez nekako i moze proci, zabija covjek i ima minutazu ali James za Andersona ili Falcao za Berbu + Hernandeza? To je ravno naucnoj fantastici iz mnogo razloga.

Samo kes prolazi i nikakvi igraci, posebno ne Andersoni i slicni. O Falcau ne vrijedi ni razmisljati, tog je Atletico platio 40 miliona eura, sta mislis za koliko bi ga prodali sada kada se pokazao kao odlicno pojacanje? Nema sanse!

Rodriguez, Muniain i Modric su moje zelje kako sam prethodnu stranicu i napisao. Pa koliko god da kostaju, vrijeme je da se dovedu pravi igraci u dolazecem prelaznom roku pa cak i ako prestignemo Arape do kraja i uzmemo titulu prvaka.
Nudim ficu, stojadina i folciku za najnovijeg aston martina :mrgreen: .

Porto bi Andersona procjenio na 7-8 mil. e, tako da bi za Rodrigeza trebalo dodati jos nekih 25 - 30 miliona e :mrgreen: . Berbu vise ni Liteksu ne mozes utrpati. Cica bi mogao proci uz dodatno nadoplatu od 40 mil. e :mrgreen: . Ko voli nek' izvoli.

Sve su prilike da ce Manco jamiti Modrica. Kad bi sa njim u paketu dosao Bejl bila bi drama. Uglavnom, potrebna su dva vrhunska igraca. Veza i krilo, veza i napad ili krilo i napad :mrgreen: .

Samo da opet ne bude eksperimentisanja. Samo provjereni igraci dolaze u obzir.

A Manco sigurno ima para, u to nemojte sumnjati. Ko moze zaglibiti 700 miliona u crveno, moze i u 800 :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 09 mar 2012, 00:07

@majestic24:
Mesari. :mrgreen:

//
Šalu na stranu, neki previše pate, neki uzdižu ,a neki spuštaju. :mrgreen: Nije sve tako crno, mada sam mišljenja da i United, kao i Arsenal, ima nekih igrača, koji nisu za taj klub, bar ne bi imali mjesta u zlatnoj generaciji (zlatnim generacijama).

Što se tiče tekme, Bilbao bolji, jbg, al' to ništa ne znači. I Milan je bio bolji prvu tekmu (istina Arsenal nije preokren'o, al' hoću samo na poentu da ukažem). Uz pravilan pristup ,sve se da riješiti, pa čak i Barcelona u gostima pobjediti (važna napomena: ne odgovaram padobrancima).
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 09 mar 2012, 00:08

pluton je napisao/la:sta ce kog vraga berba i hernandze bilbao kad oni ne uzimaju igrace druge nacionalnosti osim baska(seljacka politika,kako i ekipe u nasem susjedstvu)
Postoji nesto sto se zove Ponos ,al nema veze ,nekima to ocito nista neznaci .. ;)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 mar 2012, 00:15

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Od sve nervoze i gorčine zaboravili smo svi jednu vrlo važnu informaciju, ovo je bila Gyggsu 903. utakmica u jednom dresu, dresu Uniteda. Prestigao je do sada vodećeg, Paola Maldinija koji je za Milan odigrao 902 utakmice u karijeri.
e svaka cast rizo ;) ti kao scouser, koji bi trebao da najmanje o ovome vodi racuna , nam ukazujes na ovu cinjenicu :D drago mi je zbog toga sto i drugi bez obzira, navijali, simpatisali, cak i za 'pool, cijene giggsa kao igraca i legendu "naseg"(glazerovog :mrgreen: ) kluba :D

Cestitke i od mene Giggsu za njegov rekordni 903-i nastup u svetom dresu :D
Ah tebe, ko ne zna se našaliti on za mene nije čovjek. Pa šta su meni radili kada je Cardiff poveo 1-0, pa opet je valjalo pljuvačku progutati :D
Pa eto Majesticu sam carstvo izgradio na Hidden croniclesu a vamo se kosimo :D Sa Boscom rušimo sve pred sobom u sportsport.ba ligi a opet smo na različitim stranama.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 mar 2012, 00:22

spielführer_21 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ovo se totalno i ocekivalo.Nadam se da je jos neko osim mene uspeo da koristi kvotu koju su kladionice dale na x2. :?
Smesno je bilo gledati Manchester veceras,smesno je bilo gledati koliko jednostavno ne zele ovo da igraju i koliko im je preko one stvari igranje u EL.Sto ce im to,imaju PL kojoj moraju da se posvete gde ce za osvajanje dobiti i novcane nagrade,a nakon osvajanja EL mogu da dobiju samo slobodan dan. :roll:

Bilbao zasluzeno ide dalje i to je to,mada ja ocekujem da United malo zapne u revansu i odigra kvalitetnu utakmicu,kako bi Fergie mogao reci da li smo sve od sebe ali nije islo i da se bar malo smeksa srce navijacima. ;)
Ovo boldano ne možeš reći sve i da je tačno. Jednostavno momci iz Baskije ( i sa baskijom do poda :mrgreen: ) ne zaslužuju da im se na bilo koji način umanji ova pobjeda. Ovo je kao da reprezentacija Unsko-sanskog kantona dođe na Old Trafford i održi lekciju velikom Manchester Unitedu. I još nešto, i Athleticu ja važniji plasman u LP nego osvajanje EL, a za vikend igraju baskijski derbi u Pamploni, plus imaju kraću klupu od Manua. Ali su oni igrali za čast svojih 5 hiljada navijača na OT, mogao je i United da spasi obraz svojih 55 hiljada navijača.
A ko umanjuje pobedu Bilbaoa ? :?
Ljudi su dosli,odigrali,napadackom i hrabrom igrom iskoristili to sto United igra preko one stvari i sa lepim kapitalom cekaju revans na San Mamesu.
Ali niko ne moze da kaze da je Manchester igrao punom snagom,ma sta punom da su sa 70% snage igrali mislim da bi bili sretni.Jednostavno onakva bezvoljna igra se u EPL nikada nece videti od Uniteda.Pa pogledaj samo njihove napade u toku ovoga meca,sada mogu da nabrojim bar 15-ak bespotrebnih soliranja i uletanja u trojicu igraca a strane otvorene totalno da se k'o sa pesmom usetas u sen'est. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.