Eto tako,sta objektivno gledati....Monolog je napisao/la:A do tog zakljucka si dosao tako sto...trxel je napisao/la:Onda je i nizozemska liga jaca od EPL,jer nas je Ajax dobio u gostima,jel takoMonolog je napisao/la:Pa nisam ocekiv'o da predribla 3 igraca i zabije gol, vec da isprati putanju one lopte i odbranu De Geae (ili barem Torquera ili kako vec glasi prezime onog celavca). Pa frajer se ne mrda, jbt. Da se razumijemo, ne smatram ga krivcem za gol, al' malo trcanja nikome ne skodi (a svakako bi mu godilo da izgubi koji kilogram).
Nego, sad bih samo pozdravio @Mosbyja koji je rekao da jedva ceka ovu utakmicu u kojoj ce Manchester pokazati gdje je Spancima mjesto. Iako nisam pobornik te politike da nakon svakog meca preispitujem jacinu lige, niti mislim da je Primera jaca od Premiershipa, al' treba ponekad stati na loptu i objektivno gledati.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Rooney se večeras trudio ,vraćao i mnogo trčao i uz dva gola po meni je zaslužio prolaznu ocjenu.
Jednostavno ,nisam mogao vjerovati svojim očima odakle je Munian u trenutku kada je De Gea odbio loptu dotrčao i pospremio je u mrežu.
Jednostavno ,nisam mogao vjerovati svojim očima odakle je Munian u trenutku kada je De Gea odbio loptu dotrčao i pospremio je u mrežu.

You'll never walk alone.
-
- Kontakt:
Nadam se da se šališVlak je napisao/la:Fergie odlazi!
Drugi i totalno inferioran spram Citya u prvenstvu, poispadao iz svih kupova, iz Lige prvaka, sad mu očitaše ljudi lekciju u sred Manchestera (što mu nije prvi put ove sezone).
Neka mu se lijepo zahvale za sve što je napravio do sada, ali ovo što radi je ljuljanje na ivici ambisa i prijeti da postane novi Wenger. Čovjek nema njuha za pojačanja, pa dovodi umirovljenike i sjedim igračima ne dozvoljava odlazak u mirovinu. Ni vratara nije znao naći, nego mu je van der Saar doveo De Geau. Valjda je Ferguson mislio povući Kahna iz mirovine, pa Nizozemac ipak predložio nešto mlađe. Ferguson nek' ide u Francusku - uvijek ima mjesta u timovima poput Montpelliera, a na čelo tima dovesti Prosinečkog (dok ga Barca nije ugrabila) i pustiti čovjeka da vrati United na pravi put (dok još nije kasno).
Ako misle spasiti sezonu, već u slj. tekmi bi tim trebao voditi v.d. menager, a Fergusonu se još večeras zahvaliti. Kad je Željo Hotiću mogao da kaže "Hvala, ali dosta!", mogu valjda i ovi to isto uraditi za dobrobit ovog engleskog velikana iz 90-ih.
Već kop polako okreće leđa timu, isfrustriran starcem koji ne želi da se skine s leđa ekipi. To se moglo vidjeti i večeras, kad je organiziran bojkot tekme i gdje su samo simpatizeri prisustvovali tekmi. Svi pravi navijači su večeras bili u Red Pubu (slike okačim poslije, dok prebacim s aparata) i tu se moglo vidjeti što mi mislimo o svemu što se dešava. Biti će sutra na BBC-u prilog u emisiji "Exklusive", jer je TV-ekipa sve snimala i Blacky i Plonker su baš dobro objasnili situaciju. Što Dave na kraju reče "Watermelons can not be taken, while plums are not ripe". Sve je čovjek rekao jednom rečenicom, po običaju.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Vidi ih odmah bi sad Muniaina ili Herreru,pa valjda se nesto pita i Bilabao a Bgm i Real 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Stvarno je odvratno od Uniteda da podcijeni ekipu kakva je Atlethic Bilbao koji ima jednog od najboljih trenera na svijetu i nekoliko jako jako dobrih mladih igraca. Nebi bilo prvi put da se vracamo iz mrtvih i prolazimo, ali se pristup igri mora popraviti i od prve minute u sredini terena trebaju igrati dva centralna vezna, a ne krilo i stoper?!?
Pozitivne stvari su velicanstveni De Gea, dva gola Rooneya koji je usao u seriju i to je jako dobro za predstojece utakmice, niko se nije ozlijedio(osim Smallinga ali nista strasno) i povratak Andersona koji je odigrao jako dobro ono malo vremena koje je proveo na terenu. Sad treba dobiti WBA u sto nesumljam, jer po pravilu nakon lose evropske utakmice, napravimo seriju pobjeda u EPL!
GGMU

GGMU

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Santos zas Neymara traži 50.Muniain je za Neymara Messi tako da je i 30 malotrxel je napisao/la:Ma nemogu za Muniaina trazit vise od 30 mil funti da ebe rak raka...

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Koliko je meni poznato, fudbal se igra i izvan Otoka. Manchester nije nepobjediv, sto su pokazale mnoge ekipe. A, izjave tipa "zgazice se Bilbao zbog toga i toga" dobijaju na snazi nakon vecerasnje predstave. Poenta je da se ne treba s visoka gledati nijedna ekipa, nebitno iz koje zemlje dolazi. Niko nije "na lijepe oci" dosao do ovog dijela takmicenja, pa tako ni Bilbao. To treba uvijek imati na umu, a ne terba se razbacivati kojekakvim izjavama.trxel je napisao/la:Eto tako,sta objektivno gledati

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Porto za Hulka trazi 80 milLBJ MVP je napisao/la:Santos zas Neymara traži 50.Muniain je za Neymara Messi tako da je i 30 malotrxel je napisao/la:Ma nemogu za Muniaina trazit vise od 30 mil funti da ebe rak raka...U ovom trenutku samo City i Real imaju dovoljno novca da ga dovedu i možda Barca,ako se zaduži

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Muniain je opak igrac svakako , ali ovog decka treba Ferguson kupiti dok ga Real nije sebi maznuo. Ako vec misle tražiti zamjenu za Scholesa
[youtube][/youtube]
Muniain je opak igrac svakako , ali ovog decka treba Ferguson kupiti dok ga Real nije sebi maznuo. Ako vec misle tražiti zamjenu za Scholesa
Jutro je pametnije od noci, ohladite malo glave pa onda pisite, mogu samo rec da su osramotili klub i iznevjerili navijace.
Nemojte se previse zamarat pricama o transferima, znate da od toga nece bit nista, godinama ne dovodimo igrace svjetske klase, godinama ih i ne proizvodimo i godinama ih ne zadrzavamo.
lijep pozdrav
Nemojte se previse zamarat pricama o transferima, znate da od toga nece bit nista, godinama ne dovodimo igrace svjetske klase, godinama ih i ne proizvodimo i godinama ih ne zadrzavamo.
lijep pozdrav
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Chelsea, PSG, Bayern, Inter?LBJ MVP je napisao/la:Santos zas Neymara traži 50.Muniain je za Neymara Messi tako da je i 30 malotrxel je napisao/la:Ma nemogu za Muniaina trazit vise od 30 mil funti da ebe rak raka...U ovom trenutku samo City i Real imaju dovoljno novca da ga dovedu i možda Barca,ako se zaduži

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Jamesa Rodrigeza dovesti a dat im Andersona, dovesti Muniaina i Modrića, zatim Falcaa a dat Atleticu Chicarita i Berbu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Šta, koji ku.ratzVlak je napisao/la:Fergie odlazi!
Drugi i totalno inferioran spram Citya u prvenstvu, poispadao iz svih kupova, iz Lige prvaka, sad mu očitaše ljudi lekciju u sred Manchestera (što mu nije prvi put ove sezone).
Neka mu se lijepo zahvale za sve što je napravio do sada, ali ovo što radi je ljuljanje na ivici ambisa i prijeti da postane novi Wenger. Čovjek nema njuha za pojačanja, pa dovodi umirovljenike i sjedim igračima ne dozvoljava odlazak u mirovinu. Ni vratara nije znao naći, nego mu je van der Saar doveo De Geau. Valjda je Ferguson mislio povući Kahna iz mirovine, pa Nizozemac ipak predložio nešto mlađe. Ferguson nek' ide u Francusku - uvijek ima mjesta u timovima poput Montpelliera, a na čelo tima dovesti Prosinečkog (dok ga Barca nije ugrabila) i pustiti čovjeka da vrati United na pravi put (dok još nije kasno).
Ako misle spasiti sezonu, već u slj. tekmi bi tim trebao voditi v.d. menager, a Fergusonu se još večeras zahvaliti. Kad je Željo Hotiću mogao da kaže "Hvala, ali dosta!", mogu valjda i ovi to isto uraditi za dobrobit ovog engleskog velikana iz 90-ih.
Već kop polako okreće leđa timu, isfrustriran starcem koji ne želi da se skine s leđa ekipi. To se moglo vidjeti i večeras, kad je organiziran bojkot tekme i gdje su samo simpatizeri prisustvovali tekmi. Svi pravi navijači su večeras bili u Red Pubu (slike okačim poslije, dok prebacim s aparata) i tu se moglo vidjeti što mi mislimo o svemu što se dešava. Biti će sutra na BBC-u prilog u emisiji "Exklusive", jer je TV-ekipa sve snimala i Blacky i Plonker su baš dobro objasnili situaciju. Što Dave na kraju reče "Watermelons can not be taken, while plums are not ripe". Sve je čovjek rekao jednom rečenicom, po običaju.

Ovo se totalno i ocekivalo.Nadam se da je jos neko osim mene uspeo da koristi kvotu koju su kladionice dale na x2.
Smesno je bilo gledati Manchester veceras,smesno je bilo gledati koliko jednostavno ne zele ovo da igraju i koliko im je preko one stvari igranje u EL.Sto ce im to,imaju PL kojoj moraju da se posvete gde ce za osvajanje dobiti i novcane nagrade,a nakon osvajanja EL mogu da dobiju samo slobodan dan.
Bilbao zasluzeno ide dalje i to je to,mada ja ocekujem da United malo zapne u revansu i odigra kvalitetnu utakmicu,kako bi Fergie mogao reci da li smo sve od sebe ali nije islo i da se bar malo smeksa srce navijacima.

Smesno je bilo gledati Manchester veceras,smesno je bilo gledati koliko jednostavno ne zele ovo da igraju i koliko im je preko one stvari igranje u EL.Sto ce im to,imaju PL kojoj moraju da se posvete gde ce za osvajanje dobiti i novcane nagrade,a nakon osvajanja EL mogu da dobiju samo slobodan dan.

Bilbao zasluzeno ide dalje i to je to,mada ja ocekujem da United malo zapne u revansu i odigra kvalitetnu utakmicu,kako bi Fergie mogao reci da li smo sve od sebe ali nije islo i da se bar malo smeksa srce navijacima.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Poslije utakmice klasični sindrom navijača velikih klubova, kupuj svakoga iz tima od kojeg je tvoj omiljeni tim upravo izgubio 

Inter?Bayern ima Ulija tako da je to isto ko da nemaju novcaMonolog je napisao/la:Chelsea, PSG, Bayern, Inter?LBJ MVP je napisao/la:Santos zas Neymara traži 50.Muniain je za Neymara Messi tako da je i 30 malotrxel je napisao/la:Ma nemogu za Muniaina trazit vise od 30 mil funti da ebe rak raka...U ovom trenutku samo City i Real imaju dovoljno novca da ga dovedu i možda Barca,ako se zaduži

Ovo sam govorio o ekipama gdje bi Munainu bio napredak da ode,a Chelsea i PSG to trenutno nisu,pa ni United nije,al o tom drugom prilikom

P.S.Zar ne bi trebao biti FFP od naredne sezone što opet Chelsea isključuje iz toga

Atleticu inače trebaju Chicharito i BerbaSirAlexFerguson je napisao/la:Jamesa Rodrigeza dovesti a dat im Andersona, dovesti Muniaina i Modrića, zatim Falcaa a dat Atleticu Chicarita i Berbu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
njega pogotovo zbog imenaSirAlexFerguson je napisao/la:Jamesa Rodrigeza dovesti a dat im Andersona, dovesti Muniaina i Modrića, zatim Falcaa a dat Atleticu Chicarita i Berbu

Okusi strah, bol, mrznju i barut
U godini posta,reforme u klubu,pa mogu rec mozda dodje i zasicenost kod nekih afirmisanih igraca,Manchester se odlicno drzi na nogama...A to da nije pobjediv,to se zna,nema kluba da nije...Igraci koji su dosli u klub poput Jonesa,Small,Younga,pa moze se reci i Welbecka i Cleverya,jer im je prva sezona da igraju ,trebaju vremena,i dosta treninga da bi skontali tokove igre i SAF-ove zamisli...Monolog je napisao/la:Koliko je meni poznato, fudbal se igra i izvan Otoka. Manchester nije nepobjediv, sto su pokazale mnoge ekipe. A, izjave tipa "zgazice se Bilbao zbog toga i toga" dobijaju na snazi nakon vecerasnje predstave. Poenta je da se ne treba s visoka gledati nijedna ekipa, nebitno iz koje zemlje dolazi. Niko nije "na lijepe oci" dosao do ovog dijela takmicenja, pa tako ni Bilbao. To treba uvijek imati na umu, a ne terba se razbacivati kojekakvim izjavama.trxel je napisao/la:Eto tako,sta objektivno gledati
Kada bi neko ovo izveo to bi bila pljacka stoljeca. Hajd` Hernandez nekako i moze proci, zabija covjek i ima minutazu ali James za Andersona ili Falcao za Berbu + Hernandeza? To je ravno naucnoj fantastici iz mnogo razloga.SirAlexFerguson je napisao/la:Jamesa Rodrigeza dovesti a dat im Andersona, dovesti Muniaina i Modrića, zatim Falcaa a dat Atleticu Chicarita i Berbu
Samo kes prolazi i nikakvi igraci, posebno ne Andersoni i slicni. O Falcau ne vrijedi ni razmisljati, tog je Atletico platio 40 miliona eura, sta mislis za koliko bi ga prodali sada kada se pokazao kao odlicno pojacanje? Nema sanse!
Rodriguez, Muniain i Modric su moje zelje kako sam prethodnu stranicu i napisao. Pa koliko god da kostaju, vrijeme je da se dovedu pravi igraci u dolazecem prelaznom roku pa cak i ako prestignemo Arape do kraja i uzmemo titulu prvaka.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.