David De Gea sve vise opravdava novac koji je ulozen u njega.
Rafael u nekim trenutcima solidan,ALI STA JE RADIO KOD 3 GOLA??? Sve u svemu,partija ispod njegovog prosjeka.
Jones - nakon sto je iskrenuo zglob,ne igra kao prije,mozda ga je tada bas krenulo bilo,ali sada igra prosjecno,takodjer je odigrao ispod svog prosjeka.
Smalling - ne znam zasto je uopste igrao,dosta se sporo kretao,vidjelo se da nije 100% spreman,sto se kasnije i dokazalo tacnim.
Evans - par dobrih startova,ali izgleda da on najbolje igra sa Ferdinandom,jednostavno ovaj tandem veceras stoperski mi je izgledao totalno neuigrano.
Evra- dosta los veceras,igraci ga prolazili kao da je neki amater,moze on to dosta bolje.
Park - solidnih 20 minuta,ali nakon toga kao da je ostao bez snage,a cim je covjek rekao da ce se vjerovatno povuci ove ili iduce sezone dovoljno govori..
Giggs - Par sjajnih poteza,ne znam sta da kazem za njega,jedan od "solidnijih" veceras.
Young - u prvom poluvremenu nije nikako mogao nista uraditi,jer je Bilbao napadao kao lud,ali sto je vazno borio se,u drugom malo losija partija,ali iskreno,veceras me nije nervirao i ne krivim ga toliko za ovaj poraz..
Chicharito - prvo poluvrijeme je odigrao dosta solidno,drugo dosta lose,kao da je izgubio snagu..
Rooney - imao par neuobicajnih gresaka,ali zabio je vazan gol i bio siguran pri izvodjenju penala,partija ispod njegovog prosjeka,ali opet,zabio je 2 gola i ne mozemo mu puno zamjeriti,kakvi su ostali bili,bio je i vise nego solidan..
Carrick - Solidno odigrao,malo manje je dominirao Bilbao nakon sto je on usao..
Anderson - Kad se sjetim da su neki govorili da bi odlaskom Scholesa,on mogao preuzeti ulogu glavnog kreativca,pa on u Fk Vrapcici ne bi mogao biti glavni vezni igrac..Jednostavno nije klasa za United,barem po meni..
Nani - odigrao dobro prvih 10 minuta nakon sto je usao,a kasnije poceo peljati loptu onako kako samo on zna..
Vjerujem da mozemo proci,ali i ako ne prodjemo necu zaliti previse,bitnija mi je EPL svakako,mada ni ovaj trofej ne bi bio na odmet..
Muniain fantastican,igrao se sa Rafaelom i Evrom.A tek mu je 19 godina,on uz Hazarda,Eriksena,Sahina,Modrica i Balea i Martinez vjerovatno su moje glavne želje..Sad ce te sigurno reci,jesam skroman,ali od ovih igraca mozemo ocekivati prevagu na terenu,iskreno ne bih volio neke druge igraci vidjeti u Unitedu,kao Gaitan ili tako neki solidni igraci,svaka njemu cast,ali opet..
Sahina sam stavio na listu jer ne igra nikako u realu,izgleda da tamo nema mjesta za njega,a mogao bi se dovesti za jeftine pare..
Kakav Gaitan,gledao sam ga protiv Zenita,protiv Porta i jos par puta,ali nije to to,stariji je od muniaina 4,5 godina,ali bolji sigurno nije..
Zadnja izmjena:
Narin, dana/u 08 mar 2012, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.