Armenija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

Johnyx95
Kontakt:

Re: Armenija-BiH

Post Postao/la Johnyx95 » 02 sep 2009, 11:50

Daj nemojte zajebavat.Sajo Nadarevic je igrao odlicno i uvijek je bio jedan od najboljih u nasoj repki.Dok Spaha nije imao kluba Sajo je igrao odlicno i vadio zajedno sa Emirom sve iako ovaj drugi nije imao kluba.Nama ne treba treci stoper,dovoljna su njih dvojica,treci je Pandza(kiks-igrac).Ko je pratio Hajduka mogao se uvjeriti,bez obzira sto je bio dobar protiv Belgije.Bolji je Damjanovic,pa i Jahic na tom mjestu.Ali,ponavljam dovoljni su Spahic i Nadarevic,treci nam ne treba.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 02 sep 2009, 12:05

Ma nema potrebe ni za 1% pesimizma sto se tice Armenije, pa pogledajte nam sastav :?

ocekujemo 3-4 gola razlike za nas :twisted:

btw,

kad smo vec kod Pandze, nakon Irana vise mi nikad nece biti drag, on je kriv za 2 gola sigurno, a jednom "profesionalcu" koji igra za A tim takvi kiksovi se ne bi smjeli desavati!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 02 sep 2009, 12:24

......................................Begovic...............................................

......jahic...............spahic...................nadarevic.............hrgovic........

.........................muratovic..................rahimic...............................

..............pjanic..................................................salihovic..............

..........................dzeko.........................ibisevic.............................

ja mislim da ibricic nema mjesta,ako zelimo da salihovic igra na svojo poziciji,a posto sad imamo hrgovica,sejo moze igrat na svojoj poziciji!moje misljenje...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 02 sep 2009, 12:49

Sve je trenutno lijepo, imamo odličan sastav, rasplet situacije je u našim rukama i to. Što se Jermenije tiče ja sam već isticao da ih moramo rasturiti i to napadačkim fudbalom, čak i po cijenu da primimo 1-2 gola. Znači, jedno 5:2 u našu korist bi bilo potaman. :mrgreen:

Mene zabrinjava Turska, utakmica protiv nas im je posljednja šansa za baraž. Ako nas ne pobijede onda se mogu halaliti sa SP 2010 ali ono što mene brine je to što se u tom slučaju FIFA mora halaliti sa polufinalistom prošlog prvenstva i preko 100 miliona potencijalnih gledalaca / posjetilaca i slično. Mislim da bismo u ovoj utakmici mogli imati i suce protiv nas. Ipak je FIFA profitna organizacija, moraju i oni od nečega da žive i da ganjaju svoj interes.

Mi moramo biti ponosni na ovo što je do sada urađeno jer, ne zaboravite da smo mi mala zemlja sa par miliona stanovnika od kojih polovina ovu zemlju ne doživljava kao svoju, imali smo rat, katastrofalnu ekonomsku situaciju, sport je na marginama interesa onih koji trebaju o njemu da brinu, korumpiran savez, nema para.... Da ne nabrajam dalje. Plasman u baraž bi bio fantastičan uspjeh, dalje šta Bog da. Pogotovo zbog toga što nas je zapala najteža kvalifikacijska utakmica.

Neko se ovdje pitao što je iznenađenje u svijetu da smo mi ovako dobro plasirani. Ovo što sam gore naveo su glavni razlozi za to. Isto bih i ja bio iznenađen kad bi se jedna Venecuela plasirala pored, recimo, Argentine.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 02 sep 2009, 12:55

Moram još dodati jedno. Mi se ovdje pitamo kako su igrači iz Hrvatske ili Srbije puno više cijenjeni na nogometnom tržištu od naših igrača. To je rezultat konstantnih nastupa na najvećim takmičenjima te bi stoga za nas, tačnije za naše igrače, nastup u JAR bio fantastičan uspjeh i prilika da pokažu koliko vrijede. Apsolutno sam siguran da bismo odmah nakon prvenstva gledali po 2-3 naša reprezentativca u najjačim ligama (Premier, Primera).

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 sep 2009, 12:56

NoName je napisao/la:Sve je trenutno lijepo, imamo odličan sastav, rasplet situacije je u našim rukama i to. Što se Jermenije tiče ja sam već isticao da ih moramo rasturiti i to napadačkim fudbalom, čak i po cijenu da primimo 1-2 gola. Znači, jedno 5:2 u našu korist bi bilo potaman. :mrgreen:

Mene zabrinjava Turska, utakmica protiv nas im je posljednja šansa za baraž. Ako nas ne pobijede onda se mogu halaliti sa SP 2010 ali ono što mene brine je to što se u tom slučaju FIFA mora halaliti sa polufinalistom prošlog prvenstva i preko 100 miliona potencijalnih gledalaca / posjetilaca i slično. Mislim da bismo u ovoj utakmici mogli imati i suce protiv nas. Ipak je FIFA profitna organizacija, moraju i oni od nečega da žive i da ganjaju svoj interes.

Mi moramo biti ponosni na ovo što je do sada urađeno jer, ne zaboravite da smo mi mala zemlja sa par miliona stanovnika od kojih polovina ovu zemlju ne doživljava kao svoju, imali smo rat, katastrofalnu ekonomsku situaciju, sport je na marginama interesa onih koji trebaju o njemu da brinu, korumpiran savez, nema para.... Da ne nabrajam dalje. Plasman u baraž bi bio fantastičan uspjeh, dalje šta Bog da. Pogotovo zbog toga što nas je zapala najteža kvalifikacijska utakmica.

Neko se ovdje pitao što je iznenađenje u svijetu da smo mi ovako dobro plasirani. Ovo što sam gore naveo su glavni razlozi za to. Isto bih i ja bio iznenađen kad bi se jedna Venecuela plasirala pored, recimo, Argentine.

Vazda neke konspiracije... pa o tome cemo ako se desi, neznam zasto unaprijed mislite da ce nas pokrasti. A 100 miliona gledalaca FIFA u svakom slucaju nece izgubiti, citav svijet gleda prvenstvo iako se samo mali dio zemalja plasira. Tako ce se i Turska, Belgija, Estonija i Armenija sljedece ljeto parkirati pred TV i gledati BiH kako igra :lol:

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 02 sep 2009, 13:19

calcio je napisao/la:
NoName je napisao/la:Sve je trenutno lijepo, imamo odličan sastav, rasplet situacije je u našim rukama i to. Što se Jermenije tiče ja sam već isticao da ih moramo rasturiti i to napadačkim fudbalom, čak i po cijenu da primimo 1-2 gola. Znači, jedno 5:2 u našu korist bi bilo potaman. :mrgreen:

Vazda neke konspiracije... pa o tome cemo ako se desi, neznam zasto unaprijed mislite da ce nas pokrasti. A 100 miliona gledalaca FIFA u svakom slucaju nece izgubiti, citav svijet gleda prvenstvo iako se samo mali dio zemalja plasira. Tako ce se i Turska, Belgija, Estonija i Armenija sljedece ljeto parkirati pred TV i gledati BiH kako igra :lol:
U tom slucaju Uefa ili Fifa nikada ne bi dozvolila da hrvati usred londona pobjede engleze iako im nije trebalo ni nerjesen rezultat.na kraju krajeva ni hrvatska ni srbija ali ni slovenija nisu vece zemlje od nase a gledali smo ih na velikim takmicenjima.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 02 sep 2009, 13:22

E hajde mi sad recite da sudija nije bio na strani Grčke protiv nas u Zenici? To je bilo očito. Što se tiče Hrvata i Engleza, Hrvati su za Engleze fudbalska velesila u zadnjih 10-15 godina, makar po rezultatima sa velikih takmičenja :mrgreen: Nisu konspiracije, samo razmišljam malo i o tom aspektu, volio bih naravno da griješim.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 02 sep 2009, 13:32

NoName je napisao/la:E hajde mi sad recite da sudija nije bio na strani Grčke protiv nas u Zenici? To je bilo očito. Što se tiče Hrvata i Engleza, Hrvati su za Engleze fudbalska velesila u zadnjih 10-15 godina, makar po rezultatima sa velikih takmičenja :mrgreen: Nisu konspiracije, samo razmišljam malo i o tom aspektu, volio bih naravno da griješim.
To je bilo presmjesno- ako se ne varam na toj tekmi je sudio lik sa kipra koji je u stvari grk.
to bi bilo isto kada bi repku Srbije sudio lik iz BiH (ali iz RS-a). Ta je tekma stvarno bila prelosa iskreno mislim da se sa nama ne mogu vise zezati upravo zbog svire. valjda ga ljudi ipak ne znaju najbolje pa ga cijene pozitivno. vjerujte mi da je repka preko njega dobila na cijeni i na poštovanju.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Beca-25
Kontakt:

Post Postao/la Beca-25 » 02 sep 2009, 13:38

deni_m1312 je napisao/la:......................................Begovic...............................................

......jahic...............spahic...................nadarevic.............hrgovic........

.........................muratovic..................rahimic...............................

..............pjanic..................................................salihovic..............

..........................dzeko.........................ibisevic.............................

ja mislim da ibricic nema mjesta,ako zelimo da salihovic igra na svojo poziciji,a posto sad imamo hrgovica,sejo moze igrat na svojoj poziciji!moje misljenje...
Ova je najbolja s tim sto bi ja razmislio da ubacim Bajramovića umjesto Muratovica.
Moje misljenje, mada sumnjam da ce ciro odustati o d glupe formacije 5-3-2!

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 02 sep 2009, 13:49

Mali Maestro je napisao/la:_________________________begovic_________________________________
__jahic_________spahić__________________nadarevic________salihovic____
________________________rahimic__________________________________
____________________________muratovic____________________________
_________pjanic__________________________________ibricic_________
__________________dzeko_______________ibisevic_____________________
Da sam ciro, a nisam :mrgreen: , izveo bih ovu postavu, s malom korekcijom:

begovic
jahic spahic nadarevic hrgovic
rahimic bajramovic
pjanic salihovic
dzekson ibisevic

presley_sa
Kontakt:

Post Postao/la presley_sa » 02 sep 2009, 14:01

Utakmicu u Zenici sudi poljak.
A što se sastava tiče ovdje jedino bode oči ibričić koji stvarno nema mjesta u repki,guši Salihovića,odnosno uzima njegovu poziciju u ekipi.Ali pošto je Ibričić ćirin "sin" ,za njega mora biti mjesta u prvih 11,pa mi izgubili 10:0.Nažalost,treba uzeti činjenicu da mi bekova,u stvari i nemamo,onih klasičnih,tako da se moramo krpiti,ako izuzmemo Berberovića koji je povrijeđen.I u napad bi od početka Muslimovića(ako je fit),jer mislim da Džeko i Ibišević u paru ne mogu zajedno igrati,realno,bez obzira na kvalitet obojice.
Zadnja izmjena: presley_sa, dana/u 02 sep 2009, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!

Edo Baajka
Kontakt:

Post Postao/la Edo Baajka » 02 sep 2009, 14:02

Ovo je ze mene najbolje resenje protiv armenije.

-----------------------------Begovic----------------------------
------------------Nadarevic----------Spahic--------------------
---Jahic--------------------------------------------Hrgovic----
-------------------Muratovic--------Rahimic--------------------
---------Pjanic------------------------------Salihovic---------
------------------Dzeko------------Ibisevic--------------------

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 02 sep 2009, 14:02

al_akhisari je napisao/la:
Mali Maestro je napisao/la:_________________________begovic_________________________________

begovic
jahic spahic nadarevic hrgovic
rahimic bajramovic
pjanic salihovic
dzekson ibisevic
Definitivno... Hrgovica namjesto Salihovica i Seju dati na mjesto koje mu odgovora i gdje se moze iskoristiti njegov potencijal... Ovo bi bila i pomeni najbolja moguca postava za utakmicu sa Armenijom...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 02 sep 2009, 14:02

džakailibu je napisao/la:
NoName je napisao/la:E hajde mi sad recite da sudija nije bio na strani Grčke protiv nas u Zenici? To je bilo očito. Što se tiče Hrvata i Engleza, Hrvati su za Engleze fudbalska velesila u zadnjih 10-15 godina, makar po rezultatima sa velikih takmičenja :mrgreen: Nisu konspiracije, samo razmišljam malo i o tom aspektu, volio bih naravno da griješim.
To je bilo presmjesno- ako se ne varam na toj tekmi je sudio lik sa kipra koji je u stvari grk.
to bi bilo isto kada bi repku Srbije sudio lik iz BiH (ali iz RS-a). Ta je tekma stvarno bila prelosa iskreno mislim da se sa nama ne mogu vise zezati upravo zbog svire. valjda ga ljudi ipak ne znaju najbolje pa ga cijene pozitivno. vjerujte mi da je repka preko njega dobila na cijeni i na poštovanju.
Nije, Rus je sudio protiv Grcke, a protiv Madjarske je Kipranin ;).
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 02 sep 2009, 14:04

al_akhisari je napisao/la:
.......................................... begovic
.............jahic............spahic.............nadarevic...........hrgovic
..............................rahimic.................bajramovic
.......................pjanic..........................salihovic
............................dzekson................ibisevic
da ovaj sastav je zaista dobar mislimda bi bolje izgledalo sa Bajramovićem
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 02 sep 2009, 14:08

Edo Baajka je napisao/la:Ovo je ze mene najbolje resenje protiv armenije.

Ma ljudi moji... JAKI SMO KO NATO
:D :lol: :P ;)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 sep 2009, 14:16

Edo Baajka je napisao/la:Ovo je ze mene najbolje resenje protiv armenije.

Ovo je najbolji sastav koji Ćiro može izvesti na teren, ali sumnjam da će sastav protiv Armenije biti ovakav. Najvjerovatnije će Salihović opet na beka, a Ibričić na krilo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 02 sep 2009, 14:18

Ovaj sastav je mozda trenutno najboljii najspremniji:

--------------------------------Begovic------------------------------------

--------Jahic-------------Spahic---------Nadarevic--------------Hrgovic-----

--------------------Bajramovic-------------Rahimic-----------------------

-------Pjanic(ili Ibricic)-------------------------------------Salihovic---------

----------------------------Ibisevic--------------Dzeko-----------------------

Nema nam druge nego ovako...

Klupa: golman Supic, Ibricic (ili Pjanic), Damjanovic, Muslimovic, Vladavic, Pandza, Muratovic,Radeljic i ostali.....

Mislim da Hrgovic mora poceti na lijevom beku jer je on igrao na toj poziciji i konkretno mislim da je bolje da on tu igra nego li Salihovic.Samo Cirina je velika greska sto istog tog Hrgovica nije zvao na prijateljsku utakmicu sa Iranom gdje smo ga mogli svi vidjeti u kakvoj je formi..Ovako je ovo macak u vreci i veliki rizik, no mislim da on moze bolje odigrati na toj poziciji od Salihovica koji je naravno korisniji gore u napadu....

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 02 sep 2009, 14:24

.....................................Begovic............................

.............Spahic...............Nadarevic............Jahic....

...................................Rahimic.........................

Vladavic.................. ........Pjanic........................Salihovic

.........Ibisevic................Muslimovic.................Dzeko.....
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.