Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
anton 1983 je napisao/la:Pa dobra je konkurencija u SERIA samo što je Magični dobio dojam da me može isprovocirati iz nićega...On inaće ima alergije pa svaki moj post 6 iljada puta preispita, prevede, okrene naopačke, traži šifru, koristi se enigmom, ne bi li dešifirirao, sakrivenu poruku, koje u većini slučajeva nema![]()
Sick!

Dobar si Ante, ali ti ponestaje imaginacije. Koeficijenti su sada tako IN, a tebe nema na ovom pdfu nikako.

Pih...
- anton 1983
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Dobar si Ante, ali ti ponestaje imaginacije.
Bez brige, znam ja kad ti je teško, tak da se nemoraš izvlačiti zbog mene, to moreš jedino delat zbog naroda...
Ako jesu, onda ne znam jel su glupi Talijani pa si još uvijek razbijaju glavu sa tim dok je ovako OGROMNA razlika, ili švabe, koji se bez veze sa tim zamaraju dok je ovako OGROMNA RAZLIKA.MaGiCa je napisao/la:Koeficijenti su sada tako IN, a tebe nema na ovom pdfu nikako.![]()
Pih...
Kad ta razlika bude manja i kad reza bude napetija ispalti se o tome možda i raspraviti, onak žešće, ali sada pričati o tome nema smisla, jer jedna sezona ne znali ništa kad ti treba njih 10 da se stavri promjene. Tih 10 nisam mislio dosloFce, nego oću reći da je to dugotrajan proces koji se proteže na par sezona.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Ma pusti ti to Tune, nego nije te bilo dosta dugo ovde, pa se zapitasmo jel sve u redu sa tobom?anton 1983 je napisao/la: Kad ta razlika bude manja i kad reza bude napetija ispalti se o tome možda i raspraviti, onak žešće, ali sada pričati o tome nema smisla, jer jedna sezona ne znali ništa kad ti treba njih 10 da se stavri promjene. Tih 10 nisam mislio dosloFce, nego oću reći da je to dugotrajan proces koji se proteže na par sezona.
Nekako sve poklopilo: Gomez briljira, Bayern rekordmeister gazi sve pred sobom, Nemci su opet izdominirali nogometnu Europu, Mafia A se gnoji i gnoji... Unatoc, prava je misterija, kako tebe nema ovde, a u "sretna vremena" te bese, da nismo mogli ziviti od rasprava sa tobom

Samo sam pitao, onako radi reda. Molim te da ne zameris.

- anton 1983
- Kontakt:
Za mene se slobodno more reći da ja nisam redovan član foruma. Jedno vrijeme pišem, pa onda jako dugo ne...Ovisi kak mi se da...Neam uvijek snage borit se sa vjetrenjačama...
Inače kad bi ja bio takav da jedino nogometni rezultat uzimam kao temu rasprave, ja ne bi o nogometu raspravljao...Mogu sad napisati što šta o prolazu Milana, ali mi se neda sa vjetrenjačama borit, kad je rezultat razloga zašto je to bilo zasluženo. Pitam se kada neko nešto nezasluženo, zasluži...
Inače kad bi ja bio takav da jedino nogometni rezultat uzimam kao temu rasprave, ja ne bi o nogometu raspravljao...Mogu sad napisati što šta o prolazu Milana, ali mi se neda sa vjetrenjačama borit, kad je rezultat razloga zašto je to bilo zasluženo. Pitam se kada neko nešto nezasluženo, zasluži...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Gube Udine 
edit: 2-0 pozdrav zebrice

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Drugi gol je smejurija. Dva nedosudjena faula u jednom napadu koji rezultira golom i jos zuti za Domizzija.Puma je napisao/la:Gube Udine

Anyway, dosta je od Udina. Kad bi svi italijanski predstavnici ovako ozbiljno igrali u EL, ne bi bilo zime za Serie A. Ovako, Napoli i Udinese ne mogu da drze Italijane, kad ovi ostali "veci" klubovi izvode rezervne postave u kvalama, po grupama, pa i u KO fazi takmicenja.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Večeras 11 golova u 2 meča. Isto tako po jedan penal za Napoli i inter, fino, fino. 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nevjerovatna tekma na San Paolu sa 9 golova! Napoli dao sest komada, ali nije im prvi put ove sezone da daju 6 golova jer su Genovu dobili na San Paolu 6:1... a Cavani nije dao gol:mrgreen:
Larrivey 3 gola za Cagliari , zanimljivo sva tri glavom
Larrivey 3 gola za Cagliari , zanimljivo sva tri glavom

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gledo highlightse sa ove druge utakmice, Napoli-Cagliari, dobro odusevili su napolitanci, ali ja bih izdvojio Ibarba i Larriveya, odlican tandem, ovaj drugi zabio 3 gola glavom, a ovaj prvi mu namjestio 2 identicna, samo steta po njih jer su protivnici uvalili duplo vise golova
Call the coroner!
evo gledam Palermo-Roma i kontam:pa jbte samo kad igraju Inter-Milan-Juve stadioni su puni,,koje s*anje od navijaca majko mila,,pa ne znam sta rade svi subotom jbt,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- senad_flamin
- Kontakt:
ITA: Borini se ne zaustavlja, dao 7 od zadnjih 10 golova Rome
Fabio Borini, 20-godišnji nogometaš Rome, pravi je hit u posljednje vrijeme u talijanskoj Seriji A. Na krilima njegove igre Roma je uspješna zadnjih tjedana, a donio je i ovog vikenda svom klubu tri boda...
Fabio Borini, 20-godišnji nogometaš Rome, pravi je hit u posljednje vrijeme u talijanskoj Seriji A. Na krilima njegove igre Roma je uspješna zadnjih tjedana, a donio je i ovog vikenda svom klubu tri boda...
-RIVALDO-
Ganjaju gare garant...adointer je napisao/la:evo gledam Palermo-Roma i kontam:pa jbte samo kad igraju Inter-Milan-Juve stadioni su puni,,koje s*anje od navijaca majko mila,,pa ne znam sta rade svi subotom jbt,,

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- CristianoRonaldo7
- Kontakt:
U prvom dijelu sezone Lecce je dosta namučio Milan, isto kao što je Genoa namučila Juventusa, tako da se danas možda može očekivati neki kiks.
- IlPrincipe
- Kontakt:
• E' Finita: MILAN 2 - 0 LECCE // GENOA 0 - 0 JUVENTUS
- NOCERINO 7' , IBRAHIMOVIC 65'
1. MILAN = 57
2. JUVENTUS = 53
3. LAZIO = 48
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3690_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- NOCERINO 7' , IBRAHIMOVIC 65'
1. MILAN = 57
2. JUVENTUS = 53
3. LAZIO = 48

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3690_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- CristianoRonaldo7
- Kontakt:
Juve ostaje neporazen al brate koliko mogu da igraju nerjesenih utakmica, to niko ne moze.. a kolko ih je samo bez golova. Uskoro bi se stvari u ovoj ligi mogle prelomiti.
Legenda

Rezultati 27. kola:
Kjevo - Inter 0:2
Palermo - Roma 0:1
Napoli - Kaljari 6:3
Ćezena - Sijena 0:2
Đenova - Juventus 0:0
Katanija - Fiorentina 1:0
Atalanta - Parma 1:1
Milan - Leće 2:0
Lacio - Bolonja 20:45
Novara - Udineze 20:45

Rezultati 27. kola:
Kjevo - Inter 0:2
Palermo - Roma 0:1
Napoli - Kaljari 6:3
Ćezena - Sijena 0:2
Đenova - Juventus 0:0
Katanija - Fiorentina 1:0
Atalanta - Parma 1:1
Milan - Leće 2:0
Lacio - Bolonja 20:45
Novara - Udineze 20:45
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
6 od 7 zadnjih tekmi Bianconera su remiji sa " slabijim" ekipama i 10 remi u gostima ukupnoCristianoRonaldo7 je napisao/la:Juve ostaje neporazen al brate koliko mogu da igraju nerjesenih utakmica, to niko ne moze.. a kolko ih je samo bez golova. Uskoro bi se stvari u ovoj ligi mogle prelomiti.

Sad kad idu Viola,Lazio,Palermo,Inter,Napoli,Roma zanima me kako ce reagirati Conte i ekipa.
Sa druge strane Ibra

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- CristianoRonaldo7
- Kontakt:
Prije ces uzeti bodove Napoli-u nego Siena-i. Napoli ce barem krenuti ofanzivnije i automatski ima prostora za brzi protok lopte i igru s obje strane 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.