iskoristi bih priliku i izvinio se kolegi valensiji za uvrede koje se mogu pronaci u dva zadnja posta koje napisah.
druze, vjeruj da sam pisao u afektu i da ti postovi nisu moje stvarno misljenje o tebi.
evo, ja cu zaboraviti ono sto si napisao meni, ti zaboravi moja 2 zadnja posta i krenimo ispocetka.
jos cemo zamoliti monu da ih izbrise i svi cemo biti zadovoljni.
Nemoj se ljutit. Necu vise napadati 'kult licnosti' koji si izgradio na forumu, koji ti vjerovatno pretstavlja dusevnu hranu i kompenzaciju za neostvarene snove u stvarnom zivotu
cuj, kult licnosti
evo da ti pokusam objasniti sta me je iznerviralo.
ubacujes se u diskusiju k´o grom iz vedra neba a svoj post pocinjes sa ´ja cu pojesti...´, ili tako nesto. kompletan post je napisan nekim arogantnim tonom(barem je meni tako izgledalo) kao da se obracas nekim osnovcima koji nemaju pojma o cemu pricaju. ono, sta vi znate i to sto ste napisali je sra.nje dok je jedina istina ono sto ja kazem.
ja ne bi imao nista protiv tvog posta da isti pocinje sa ´ja sam misljenja...´ ili tome slicno.
pazi, pravo izrazavanja vlastitih stajalista je usidreno u njemackom ustavu. dakle, nedodirljivo je. ali, vrijedjanje je kaznjivo djelo.
kako nekome reci ono sto mislis o njemu ili iznijeti svoje misljenje o necemu a da istovremeno ne prekrsis zakon?
sasvim jednostavno. bitno je da svaku misao pocnes sa ´ja sam misljenja...´.
dakle, svakom policajcu, svakom sluzbeniku mozes reci da je mentol, svinja, glup itd. a da ne prekrsis zakon.
sad, ovo su najgrublji primjeri, no nebitno.
dakle, da si ti svoj post zapoceo sa ´ja sam misljenja da to i to nije tako kao sto vi mislite´ ili tome slicno, vjeruj da ne bi reagovao. ovako, desilo se ono sto se desilo i stvarno mi je zao.
no, vratimo se temi.
citirao si jedan dio mog posta i tvrdis da sam rekao kako svajn ne bi mogao igrati u formaciji o kojoj smo govorili/pisali.
jedan spori svajnstajger bi se tesko uklopio u tu formaciju
ja ovdje ne vidim negaciju. dakle, misljenja sam da bi se tesko uklopio, ali nigdje ne rekoh da se ne bi uklopio.
svajni je teski dizelas kojem treba dosta vremena da se zahukta i dodje do max. brzine. ogledaj samo kako zabacuje glavu unazad kada krece u sprint. dakle, nedostatak eksplozivnosti je jedina mahana dok nj. ostali kvaliteti govore da bi se odlicno uklopio u vezu sa jos dvojicom.
sto se tice riberija, navijaci bayerna imaju misljenje koje je suprotno tvome a problem je sto ti ne uvazavas nase dokaze kojih ima u izobilju. ali, pravu istinu bi saznali terk onda kada bi riberi zaigrao na toj oziciji. netko od nas bi bio u pravu, bez daljnjeg. sad, nesto ne vjerujem da ce hejnkes kojeg je pregazilo vrijeme probati tu kombinaciju. sta znam, mozda pod nekim novim, mladim trenerom ala gvardiola.
cheers
ps.
effe, slazem se sa ovim sto si napisao u ova zadnja dva posta. haman po prvi put da se slazemo u svemu