FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Mislim da bi Inter, odnosno Moratti, pogriješio kada bi probao dovesti Villasa-Boasa. Nije on Mourinho, to je definitivno. Jedino zajedničko im je što su Portugalci te što je Andre bio dio stručnog tima. Što se tiče filozofije i shvatanja igre, različiti su. Najvažnije, Jose ima potrebno defanzivno znanje kako bi mogao trenirati neki italijanski klub. Sumnjam, po dosada prikazanom, da i Andre ima. Više je to jedan karakterističan, napadački stil fudbala koji preferiraju portugalski, španski i slični klubovi. No ko zna, moguće je i da me demantuje.
Sa druge strane, Blanc se čini zrelijim i racionalnijim rješenjem. Zna odigrati defanzivno savršeno a vidim da se snalazi i sa napadački orijentiranom igračima u nacionalnom timu. Igrao je u Italiji što znači da ne bi trebao imati problema sa jezikom i ostalim početnim preprekama. Mogao bi i pogurati neke transfere koji se već odavno spominju (M'Vila) te uz Lavezzija (?) i još ponekog, uz obavezno rješavanje nekolicine starijih igrača, ipak riješiti ovu krizu koja već predugo traje.
Sa druge strane, Blanc se čini zrelijim i racionalnijim rješenjem. Zna odigrati defanzivno savršeno a vidim da se snalazi i sa napadački orijentiranom igračima u nacionalnom timu. Igrao je u Italiji što znači da ne bi trebao imati problema sa jezikom i ostalim početnim preprekama. Mogao bi i pogurati neke transfere koji se već odavno spominju (M'Vila) te uz Lavezzija (?) i još ponekog, uz obavezno rješavanje nekolicine starijih igrača, ipak riješiti ovu krizu koja već predugo traje.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
-
- Kontakt:
Jooooj kad bi stigo Blanc...
To je pravi autoritet za Inter. A ocito zna znanje.
Fakat bez puno razloga pljujete Pazzo-a,iako nisam neki njegov fan.
Ja bih licno ostavio i Cuchu-a (klupa)i Palomba i Guarina oducu sezonu. Neko spomenu i Caldirolu. Dovesti jednog krilnog napadaca i to je to.
Kao stoperski par isforsirati Juana i Zabu,a u vezi Guarina i Poli-ja. Imaju i tacling (ne znam kako se na nasem kaze) Ispred njih Ricky ili Cou i Pazzo u spicu,al polako ga mijenjati Lucom.
Na krilu mi je protiv Catanie Forlan davao neke znake zivota,ali on nije dugorocno rjesenje. Mozda bi Ricky i Lavezzi bolje igrali po krilima. Uglavnom,ima dosta super-kvalitetnog materijala vec sad,samo ga treba organizovati... sto ovaj djedica ocito ne zna!
To je pravi autoritet za Inter. A ocito zna znanje.
Fakat bez puno razloga pljujete Pazzo-a,iako nisam neki njegov fan.
Ja bih licno ostavio i Cuchu-a (klupa)i Palomba i Guarina oducu sezonu. Neko spomenu i Caldirolu. Dovesti jednog krilnog napadaca i to je to.
Kao stoperski par isforsirati Juana i Zabu,a u vezi Guarina i Poli-ja. Imaju i tacling (ne znam kako se na nasem kaze) Ispred njih Ricky ili Cou i Pazzo u spicu,al polako ga mijenjati Lucom.
Na krilu mi je protiv Catanie Forlan davao neke znake zivota,ali on nije dugorocno rjesenje. Mozda bi Ricky i Lavezzi bolje igrali po krilima. Uglavnom,ima dosta super-kvalitetnog materijala vec sad,samo ga treba organizovati... sto ovaj djedica ocito ne zna!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ronaldo je rekao za jednu brazilsku TV stanicu da je razlog njegovog odlaska u Real tadašnji trener Intera Cuper odnosno da je tražio od Morattija da otjera Cupera i kada je dobio negativan odgovor odlučio je da napusti Inter i ode u Real.Ronaldo: 'Via dall'Inter per Cuper'
VRATITI coutinha sa posudbe,dovest lucasa,probat vratit santona,dovest veznog i napadaca jos jednog,rijesit se skart robe i priv ste sljedece godine hehe jesam skroman
Yuto, Puma sretan Vam 8. Mart

nije vratit Santona nego kupit Santona,,Inter ga je prodao za 7-8 miliona,nece im ga valjda dat sad za 3?haris10 je napisao/la:VRATITI coutinha sa posudbe,dovest lucasa,probat vratit santona,dovest veznog i napadaca jos jednog,rijesit se skart robe i priv ste sljedece godine hehe jesam skroman

uostalom ne kontam sta ste zapeli za njega,nemma od njega nista,,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Inter pick 20 for Chievo
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi.
Attackers: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate.
Cristian Chivu has been included after he recovered from injury, but fellow defenders Ivan Cordoba, Juan Jesus and Andrea Ranocchia are missing.
Midfielder Ricky Alvarez is still out because of a knee issue, while young striker Luc Castaignos is suspended.
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi.
Attackers: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate.
Cristian Chivu has been included after he recovered from injury, but fellow defenders Ivan Cordoba, Juan Jesus and Andrea Ranocchia are missing.
Midfielder Ricky Alvarez is still out because of a knee issue, while young striker Luc Castaignos is suspended.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
žene po brijačnicama pričaju da je razlog ipak bio clarence seedorfMister No je napisao/la:Ronaldo je rekao za jednu brazilsku TV stanicu da je razlog njegovog odlaska u Real tadašnji trener Intera Cuper odnosno da je tražio od Morattija da otjera Cupera i kada je dobio negativan odgovor odlučio je da napusti Inter i ode u Real.Ronaldo: 'Via dall'Inter per Cuper'

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Lijepi moj konj kako se on nas sjetioHuska je napisao/la:Yuto, Puma sretan Vam 8. Mart

Sutra konacno pobjedjujemo...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Hvala i tebi takodjeHuska je napisao/la:Yuto, Puma sretan Vam 8. Mart

Sutra moramo pobijediti, ipak je sutra 9.mart
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Jos nema Rickya, a mogu se zaklet da sam cita da se oporavio od ozljede i da trenira punom parom.
Steta, bas bi bio osvjezenje izumrlom veznom redu. Valjda ce Tinki imat muda sutra pa ce stavit Polia od prve, zasluzia je to igrom od proslog tjedna.
Sutra samo pobjeda igra. Forza Inter!!!
Steta, bas bi bio osvjezenje izumrlom veznom redu. Valjda ce Tinki imat muda sutra pa ce stavit Polia od prve, zasluzia je to igrom od proslog tjedna.
Sutra samo pobjeda igra. Forza Inter!!!
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- harebianconero
- Kontakt:
Kakav je Palombo, kako igra ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa nije bas puno igra pa se i nije moga pokazat, ali eto prosli tjedan je igra citavo prvo poluvrijeme, bia je u paru sa Cambiassom na sredini terena i to je bilo kriminalno lose, njih 2 nemogu igrat zajedno.
Valjda ce mu se pruzit prilika u nastavku prvenstva pa cemo vidit jel ima ista od njega.
Valjda ce mu se pruzit prilika u nastavku prvenstva pa cemo vidit jel ima ista od njega.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Puma je napisao/la:Hvala i tebi takodjeHuska je napisao/la:Yuto, Puma sretan Vam 8. Mart
![]()
Sutra moramo pobijediti, ipak je sutra 9.mart

Stvarno ako sutra sutra ne upisu pobjedu treba ih sve

U vezi Ricky-ja, i ja sam vidio da se juce vratio u tim i da je poceo trenirati, e sad kad ce biti spreman da zaigra, vidjecemo
ja cekam da vidim Guarina, evo kazu da bi trebo protiv Atalante debitivati (18.mart)
ja cekam da vidim Guarina, evo kazu da bi trebo protiv Atalante debitivati (18.mart)
Call the coroner!
B92 kaze da bi MM hteo Corvina na mesto Brance, a #1 pik za novog trenera time postaje Sinisa.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

http://www.intercroatiacrew.com/index.p ... &Itemid=53" onclick="window.open(this.href);return false;
Tko nije nek' procita ovaj intervjuu od Lelea
Ako ova legenda nema mjesta u timu, onda smo jadni, jos kad dodas kakvi su debili na njegovom mjestu dodje ti da places jbt...
Tko nije nek' procita ovaj intervjuu od Lelea
Ako ova legenda nema mjesta u timu, onda smo jadni, jos kad dodas kakvi su debili na njegovom mjestu dodje ti da places jbt...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sretan vam rođendan
Eto da ste možda stariji još koju godinu možda bi imali i koji Scudetto više.

Eto da ste možda stariji još koju godinu možda bi imali i koji Scudetto više.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sretan rođendan voljenom klubu.
Da sto prije izađemo iz ove krize i vratimo se na staze Grande Intera.
[youtube][/youtube]
"Qualcuno, qualche suo collega mi ha detto: ‘Lei ha servito cinque presidenti dell’Inter’. Non è esatto, io ho cercato di servire sempre e solo l’Inter"
"It will be born here, at the Orologio restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world."... And so it was born, our Inter! 104 years ago.
Da sto prije izađemo iz ove krize i vratimo se na staze Grande Intera.
[youtube][/youtube]
"Qualcuno, qualche suo collega mi ha detto: ‘Lei ha servito cinque presidenti dell’Inter’. Non è esatto, io ho cercato di servire sempre e solo l’Inter"
"It will be born here, at the Orologio restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world."... And so it was born, our Inter! 104 years ago.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te

104 anni di storia. 104 anni di successi, di emozioni, di gloria, di gioie. 104 anni di Serie A. 104 anni di orgoglio, onore e lealtà.
Auguri, F.C. Internazionale Milano 1908.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.