FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
[youtube][/youtube]
Mogla je vrlo lako biti dvocifrena razlika da golman Bayera nije skinuo nekoliko golova.
Mogla je vrlo lako biti dvocifrena razlika da golman Bayera nije skinuo nekoliko golova.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Ne volim Barcu samo što je sudije guraju, a i Messi nije izuzetak....njemu se posebno štima da daje puno golova.Mislim da je to sve nečija urota protiv Pelea, cristine, reala ili nekog trećeg. Uglavnom onako ofirno puštati golove Barci i posebno Messiu nigdje veze....mislim da on ruši neke rekorde pa stvarno....Šta on sa samo 24 godine mora toliko postizati.Lahko je njemu kad ima takve igrače Xavia i Iniestu u istoj ekipi, i ja bi dao 5 golova, jer uostalom kao da je Liga prvaka kakvo važno takmičenje, pa jača je engleska liga il Njemačka!A i Gvardioli je lahko sa tim igračima osvajati trofeje, pa pogledajte takve veličine koje su toliko plaćene poput Pedra, Tiaga A.,Tella, Busqeca i ostalih, nek napravi kakvog igrača od nekog anonimusa, onda bi bio trener, a ne ovako... Dođe mi da se banujem od fudbala!
Živio fudbal gdje nijedna ekipa nije dominantna kao Barcelona u modernom fudbalu!
P.S.odabrani će razumiti post!
Živio fudbal gdje nijedna ekipa nije dominantna kao Barcelona u modernom fudbalu!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Ko sto Hadzi kaze - mozes ga samo puskm zaustavit.
Uskoro kad bude postavljao sve mnoguce nove rekorde - tech treba da proslavimo i mi. Prisustvujemo pisanju istorije. Ovi koji analiziraju suplje odbrane Bayera neka malo ohlade. Pred Messijem su sve odbrane svijeta suplje. Da ne nabrajam golove i gigant timove - nema smisla jer ce se skoro svak nac u tome.
Mesi je najbolji igrac svih vremena i to svojim rekordima dokazuje. Za koji mjesec - najvise godinu dvije kad ostane sam - samo cemo da brojimo zadatke koje zvjer postavlja pred ostale generacije za buducnost. Ustanemo, aplaudiramo i sa osmijehom Bogu zahvaljujemo sta ovaj rekorder radi. Tech organizovacemo na forumu festu pa ko hoce bujrum.........
p.s. svi ostali metuzalemi ce tada argumentovano biti proslost.....

Uskoro kad bude postavljao sve mnoguce nove rekorde - tech treba da proslavimo i mi. Prisustvujemo pisanju istorije. Ovi koji analiziraju suplje odbrane Bayera neka malo ohlade. Pred Messijem su sve odbrane svijeta suplje. Da ne nabrajam golove i gigant timove - nema smisla jer ce se skoro svak nac u tome.
Mesi je najbolji igrac svih vremena i to svojim rekordima dokazuje. Za koji mjesec - najvise godinu dvije kad ostane sam - samo cemo da brojimo zadatke koje zvjer postavlja pred ostale generacije za buducnost. Ustanemo, aplaudiramo i sa osmijehom Bogu zahvaljujemo sta ovaj rekorder radi. Tech organizovacemo na forumu festu pa ko hoce bujrum.........
p.s. svi ostali metuzalemi ce tada argumentovano biti proslost.....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Buraz komotno se ti banuj. Mumini nemaju zavisti. Allahu zahvaljujem sto me pocastio vremenom u kojem Messi igra fudbal....MU'MIN T.M. je napisao/la:Ne volim Barcu samo što je sudije guraju, a i Messi nije izuzetak....njemu se posebno štima da daje puno golova.Mislim da je to sve nečija urota protiv Pelea, cristine, reala ili nekog trećeg. Uglavnom onako ofirno puštati golove Barci i posebno Messiu nigdje veze....mislim da on ruši neke rekorde pa stvarno....Šta on sa samo 24 godine mora toliko postizati.Lahko je njemu kad ima takve igrače Xavia i Iniestu u istoj ekipi, i ja bi dao 5 golova, jer uostalom kao da je Liga prvaka kakvo važno takmičenje, pa jača je engleska liga il Njemačka!A i Gvardioli je lahko sa tim igračima osvajati trofeje, pa pogledajte takve veličine koje su toliko plaćene poput Pedra, Tiaga A.,Tella, Busqeca i ostalih, nek napravi kakvog igrača od nekog anonimusa, onda bi bio trener, a ne ovako... Dođe mi da se banujem od fudbala!
p.s. nije sudija pomogao i onom golu kad se nocni setac prosetao izmedzu petorice i sam dao gol realu.
valjda vam se pruza argument da ohladite i razumno prihvatite neminovno.... no1 - Mesi
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- PatrickBateman
- Kontakt:
Google,enter,sarkazam,enter,mind blownbparena je napisao/la:
Buraz komotno se ti banuj. Mumini nemaju zavisti. Allahu zahvaljujem sto me pocastio vremenom u kojem Messi igra fudbal....
p.s. nije sudija pomogao i onom golu kad se nocni setac prosetao izmedzu petorice i sam dao gol realu.
valjda vam se pruza argument da ohladite i razumno prihvatite neminovno.... no1 - Mesi
MU'MIN T.M. je napisao/la:Ne volim Barcu samo što je sudije guraju, a i Messi nije izuzetak....njemu se posebno štima da daje puno golova.Mislim da je to sve nečija urota protiv Pelea, cristine, reala ili nekog trećeg. Uglavnom onako ofirno puštati golove Barci i posebno Messiu nigdje veze....mislim da on ruši neke rekorde pa stvarno....Šta on sa samo 24 godine mora toliko postizati.Lahko je njemu kad ima takve igrače Xavia i Iniestu u istoj ekipi, i ja bi dao 5 golova, jer uostalom kao da je Liga prvaka kakvo važno takmičenje, pa jača je engleska liga il Njemačka!A i Gvardioli je lahko sa tim igračima osvajati trofeje, pa pogledajte takve veličine koje su toliko plaćene poput Pedra, Tiaga A.,Tella, Busqeca i ostalih, nek napravi kakvog igrača od nekog anonimusa, onda bi bio trener, a ne ovako... Dođe mi da se banujem od fudbala!

gledaj - sve se moze s dvije strane gledati. Odabran ili neodabran
ne volim sarkazam zato ne razumijem cesto. ono sto napisu tako i kontam.

ne volim sarkazam zato ne razumijem cesto. ono sto napisu tako i kontam.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Taking my ball and goin' home

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Taking my ball and goin' home![]()

Ali stvarno - sta li radi sa tolikim loptama. To je izgubilo svaku smisao.SIR je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Taking my ball and goin' home![]()
kralj je on to svaki put poslije utakmice ta lopta njega ceka.

može neki klip samo sa messijevim golovima sinoć?
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
[youtube][/youtube]baresi#6 je napisao/la:može neki klip samo sa messijevim golovima sinoć?
Visca el Barça ! Mes que un club !
@bparena, nije ti ovo prvi put da se ovako bez veze naložiš
...relax čovječe, šta's stavio temu i pisanje na istoj pod katanac

Nađite vi meni još jednu budalu koja ce zabiti 5 golova u jednoj tekmi LP , i to još u knock out fazi
pa onda možemo nastaviti sa raspravom ko je najbolji na svijetu. A necete ga naci zasigurno, jer takvih ludaka osim Messia - nema
. To majka rodi jednom u 100 godina i onda se ceka još toliko da se ponovo pojavi neko slicno cudo na fudbalskim terenima.

mandraX je napisao/la:@bparena, nije ti ovo prvi put da se ovako bez veze naložiš![]()

@tech
a zizu i onaj volej

Zabio je on dva puta po 4 gola na jednoj tekmi u knock out fazi - i po tome je rekorder u LP , svi se sjecamo kad je 4 zabio Arsenalu ALI zabiti 5 komada, e tome se rijetko ko mogao nadati. Ali eto, kad je Messi u pitanju onda tu nema nekih pravila i normalnih okolnosti. Znaci, sam je sebi postavio novi zadatak - zabiti 6 golova na jednoj tekmi u knock out fazi LP
pa poslije svega viđenog , nebi me cudilo da se i to desi jednog dana.

Kakva se glupa rasprava ovdje vodi.Messi je najbolji igrac Svijeta a da se sutra oprosti bit ce i svih vremena.Ovu vjestinu u nogama nije imao ni priblizno niko kao on.Bo*g ga je poslao da ljudima pokaze kako se fudbal igra iz ljubavi.
Nema kod njega previse trke i igre na silu , on sve to jednostavno rjesi svojim mozgom i tako izludjuje svakog protivnika.Sav svoj talenat koristi neizmjerno dobro i pozitivno.Ovakav igrac se nikada nece ponoviti !
Nema kod njega previse trke i igre na silu , on sve to jednostavno rjesi svojim mozgom i tako izludjuje svakog protivnika.Sav svoj talenat koristi neizmjerno dobro i pozitivno.Ovakav igrac se nikada nece ponoviti !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- PatrickBateman
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
I poslije su se zalili na Del Hornov crveni
I poslije su se zalili na Del Hornov crveni

joj oranice od terena 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.