Po meni:
--------------------------Szczesny-----------------------
Sagna--------Koscielny---------Vermaelen------Santos
--------------------------Song-----------------------------
-----------------______------Wilshire-------------------
Chamberlain---------------------------------_________
--------------------------RVP------------------------------
II postava:
-------------------------Fabianski-----------------------
Jenkinson------Mertesacker-----______--------Gibbs
--------------------------________-----------------------
-----------------Arteta-------------Coquelin------------
Theo-------------------------------------------Gervinho
--------------------------Podolski-----------------------
I pored njih još: Manonne,
Djourou, Miquel, Bartley, Frimpong, Lansbury, Diaby, Rosicky, Miyaichi, Ramsey, Campbell,
Park.
Sa ovakvom klapom bi mogli ozbiljno razmišljati o trofeju.
Crveno

prilično sam siguran da će ih Wenger zadržati, a ne bi bila ni prevelika šteta da odu.
Eto, dakle pored Podolskog, trebamo jednog štopera, 2 veznjaka, od toga jednog sličnog Arteti, al' kvalitetnog i jednog snalažljivog nešto poput Rosickya. Takodje trebamo i jedno krilo, sličnog Chamberlainu.
Iako je ovo prilično velik broj igrača, opet sam mišljenja da će i oni, koji budu igrali najmanje, odigrati bar 10 utakmica u sezoni, jer smo ove sezone morali koristiti čak 32 igrača do sada, što je rekord sezone (ne znam da li uopće, al' sezone 100% jeste).
Dakle ,navijam za 4 pojačanja, a minimalno trebamo 2 (ako hoćemo u vrh) i to ništa manje kvalitetne od Lukasa.
+ na to dodamo da sa Diabyem i Frimpongom ne možemo biti sigurni ni da li će igrati ni kakvi će se vratiti, dobiješ brojku od 32 igrača (+2=34), + Miquel, Bartley, Manonne ne bi previše ni igrali ,dobiješ 29 igrača.
Ostaje da vidimo šta će Wenger napraviti, a ja ni najmanje ne sumnjam da će adekvatno pojačati ekipu.