Armenija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Armenija-BiH
Evo mene zanima pošto sam iz Slovenije (Maribor) možel se kako protiv turske ulaznica kupit preko interneta pošto nemam puno rodbine u bosni što prate fudbal i neznaju gdje mogu kupit karte a ja jim ne želim stavljat neku obavezu pored običnog posla pa me zanima ako ko od vas ima kaki savjet da mi džaba ne krenemo iz Maribora dodjemu pred stadion i nema ulaznica. Izvinjavam se ako ovaj post ne spada pod ovo temu. Prijatno
hmm karte su rasprodate.jedino ih možeš kupiti na crnom tržištu.Znam jednog lika koji prodaje 100 maraka po ulaznici to je oko 50 eura.sad ne znam da li ti je to skupo
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ako ista, evo par novosti iz Turske reprezentacije : Mevlut Erdinc je napustio priprema u Kajseriju zbog povrede i vjerovatno nece igrati protiv nas u Zenici. Zbog povrede nisu trenirali : Arda Turan, Gokhan Zan, Gokhan Gonul i Hamit Altintop. Nezna se jos hoce li igrati protiv Estonije.
Njima na svakoj utakmici fali pola igraca...Tarik14 je napisao/la:Ako ista, evo par novosti iz Turske reprezentacije : Mevlut Erdinc je napustio priprema u Kajseriju zbog povrede i vjerovatno nece igrati protiv nas u Zenici. Zbog povrede nisu trenirali : Arda Turan, Gokhan Zan, Gokhan Gonul i Hamit Altintop. Nezna se jos hoce li igrati protiv Estonije.
100% sportski i krajnje opušten potpis
-
- Kontakt:
ovo je najizglednije, ali mislim da ce ibricic i salihovic zamijeniti mjesta! mislite da je to moguce?omerbavarac je napisao/la:Evo sastava:
____________________Begovic_____________________
_Jahic______Spahic__________Nadarevic____ Salihovic_
_________Rahimic_______________Muratovic__________
___ Pjanic_______________________________Ibricic____
_______________Dzeko________ Ibisevic_____________
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- Evil Genius
- Kontakt:
sto da ne, vjerovatno pitas zbog utakmice u belgiji ? eh sad, pitanje je dal' moze ponovit onu utakmicu (vjerovatno jedna od rijetkih gdje je odigro zapazenu ulogu za repku), samo ne znam kako ce se snac sa salihovicem ispred sebe jer u belgiji je igro sam po lijevoj strani.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
-
- Kontakt:
negdje sam napisao da salihovic na beku gubi i do 50% svih svojih mogucnosti- on je predobar igrac ali ne za tu poziciju. Protiv irana je odigrao lose i nije se ni vidjeo. mislim da je igrao identicnu poziciju. Ne znam sta je sa hrgovicem i da li je uopste u nekoj formi (ako ga ciro nije stavio izgleda da i nije) ali imam osjecaj se svi patimo zbog ibricica koji mora igrati.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- Evil Genius
- Kontakt:
najbolje bi bilo da odigra 3-5-2 s vladavicem na desnom i ibrom na lijevom boku, salihovica stavit u vezni red jer misljenja sam da moze jednako (ako ne i bolje) odradjivat 'prljavi' poso koji rahimic odradjuje, znaci salihovic - muratovic (rahimic) - pjanic bi cinili vezni red, a ostale pozicije mislim da je manje vise poznato ko ce igrat
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- miralem444
- Kontakt:
evo da i ja dam svoju formaciju protiv armenije....
_________________________begovic_________________________________
__jahic_________nadarevic__________________spahic________ibricic____
________________________rahimic__________________________________
____________________________muratovic____________________________
_________pjanic__________________________________salihovic_________
__________________dzeko_______________ibisevic_____________________
ovo je po meni najbolje sto trenutno blazevic moze izvest...
malo sam muratovica vise stavio napriej jer pratim njegove igra u sturmu i znam da moze podvalit loptu u stilu misketa.
malo sam muratovica vise stavio napriej jer pratim njegove igra u sturmu i znam da moze podvalit loptu u stilu misketa.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Izvinjavam se sto cu biti of topic,ali da li mi neko moze reci gdje mogu skinuti himnu BHF,da se malo lozim do utakmice.
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
mislim da ih mozemo pobjediti ako svi igraci daju 100% od sebe. samo ih nesmijemo potcjenjivati, iako su mala ekipa ipak su bili na korak od ulaska u prvu ligu federacije
govorim o Famosu naravno
govorim o Famosu naravno

Zašto ti služe pretraživači, malo se zaroviš i sigurno ćeš naći....
Begović
Jahić Spahić Nadarević Hrgović
Bajramović(Muratović)
Pjanić Salihović
Ibričić
Džeko Ibišević
Jahić Spahić Nadarević Hrgović
Bajramović(Muratović)
Pjanić Salihović
Ibričić
Džeko Ibišević
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Ma ne bojim se nikogmiralem444 je napisao/la:evo da i ja dam svoju formaciju protiv armenije....

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
na oficijelnoj stranici BHF-a.gazija87 je napisao/la:Izvinjavam se sto cu biti of topic,ali da li mi neko moze reci gdje mogu skinuti himnu BHF,da se malo lozim do utakmice.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Mali Maestro
- Kontakt:
__jahic_________spahić__________________nadarevic________salihovic____
_________pjanic__________________________________ibricic_________
Please
Evo od svih formacija, ova mi se najviše dopada i najorginalnija je (u ovim trenutcima), poslije Miske umjesto Ibre i to je to. Malo mi ubada u oči Nadarević, eh da je tu još jednog Spahića i armirani beton u odbrani.Mali Maestro je napisao/la:_________________________begovic_________________________________
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
da, ili mozda cak i da nam ovako izgleda odbranaKnele je napisao/la:Evo od svih formacija, ova mi se najviše dopada i najorginalnija je (u ovim trenutcima), poslije Miske umjesto Ibre i to je to. Malo mi ubada u oči Nadarević, eh da je tu još jednog Spahića i armirani beton u odbrani.Mali Maestro je napisao/la:_________________________begovic_________________________________
spahic ----- spahic ----- spahic ----- spahic

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Mislim da ce biti jaaako teska utakmica (nadam se da ce me igraci razuvjerit).. ne znam, nekako me malo strah, jer su sve oci uprte u utakmicu sa Turcima. A na malim tekmama se prvenstva osvajaju i gube..Daj Boze da sve dobro prode s tim Armencima..
Nego, jel zna netko hoce li biti live prijenos na nekoj internet stranici, pa ako netko zna nek mi kaze..
" JEDNA JE MOJA ZEMLJA TA, ŠTO LJUBI ČOVJEKA, SNENA I ČISTA, KO SUZA BLISTA, BOSNA MOJAAAAAAAAA...."
Nego, jel zna netko hoce li biti live prijenos na nekoj internet stranici, pa ako netko zna nek mi kaze..
" JEDNA JE MOJA ZEMLJA TA, ŠTO LJUBI ČOVJEKA, SNENA I ČISTA, KO SUZA BLISTA, BOSNA MOJAAAAAAAAA...."
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Salihovic zna izvrsno odigrat i zadnjeg veznog. U ovom slucaju umjesto Rahimica.
Ne pogresiv je s loptom brz loptu prosledit za kontre i tako.
Ja bi ga volijo vidjet na zadnjem veznom
Ne pogresiv je s loptom brz loptu prosledit za kontre i tako.
Ja bi ga volijo vidjet na zadnjem veznom
Manijak do smrti....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.