FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

tech
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la tech » 08 mar 2012, 02:02

A pazi ovog majstora pasova. Što je najcudnije ti pasovi nisu asistencije ali su kljucni za davanje golova. Režu odbranu protivnika na pola - odmah... i kasnije nema pomoci.

[youtube][/youtube]

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 08 mar 2012, 09:43

Henderson je napisao/la:Mogu shvatiti ove što mrze Barcelonu i sve njeno, pa osporavaju Messija i sve što Barcelona daje. Međutim, ne mogu shvatiti da se pokušava srozati Messi na niske grane pa se hvataju različite slamčice spasa ne bi li se ko poistovjetio sa Messijem.
Da je kojim slučajem Barca kupila Xavija za 30 miliona eura iz Milana, Iniestu za 25 miliona eura iz Liverpoola i Messija za 20 miliona eura iz Bayerna pa hajd ( kao pokušao bi ih razumjeti ). Ali, uzeti ove igrače dok su bili još u pubertetu te ih odgajati uz popularnu seriju Friends i onda od totalnih anonimusa napraviti kompaktnu ekipu sastavljenu od najboljih fudbalera današnjice, e to nikako ne mogu da shvatim, odnosno ne mogu da razumijem ljude koji ih osporavaju.
Ko je Messi bez Xavija? Ko je Messi bez Inieste? Pa onda slijedi kontra pitanje, ko su Xavi i Iniesta bez Messija?
Ovi igrači nisu kupljeni niti ih je neko drugi napravio, nego su Barcini i Barca ih je napravila. Sve pohvale od mene.
Svaka čast na komentaru. Svaka čast svim nogometašima koji su se oglasili s pohvalama jer sve drugo je licemjerno i zavidno. Pročitao sam komentar mislim da je nick callcio nesto tipa ''i najveci kloc bi u barci izgledao kao dobar igrac''. Da nije smjesno bilo bi zalosno. Omalovazavati na taj nacin ucinak messija je jadno. Pa vidjeli smo u posljednjem kolu primere kako to ide bez messija, a slicna je postavka bila u napadu izuzmemo li jednu ''malu'' razliku - NIJE BILO MESSIJA, a igrao je cuenca.

PS Nemojte da vas ljubomora truje. Pogledajte tog malog covjeka s divljenjem i respektom i zivot ce vam biti ljepsi...
Mi nikada odustati necemo...

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 08 mar 2012, 10:18

Petardaa je napisao/la:
barem danas nema sudija iz primere... tako da očekujem jedan lagani hattrick messija jer je propustio gijon pa valja to nadoknadit :D :D
šta sam ja reako prije tekme :D

da li je najbolji svih vremena rano je još govoriti... jer je moguće danas-sutra da ga neko polomi... tekme protiv reala uvijek nose poseban rizik...

kažu da je sinoć ronaldo upalio playstation, stavio na beginner i pokušavao i on dati 5 komada na jednoj tekmi... :lol: :lol: :lol:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 08 mar 2012, 10:21

Ovaj Leverkusen je zalutao u LP, bruka i sramota za cijelu Njemacku opcenito kao naciju, i onaj gol Leverkusena na kraju je sadaka, mislim da je to odbrana Barselone namjerno pustila da im do jaja ne ukaljaju obraz...
Sramota za Njemacku, zaista...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 08 mar 2012, 10:32

Harrison je napisao/la:Ovaj Leverkusen je zalutao u LP, bruka i sramota za cijelu Njemacku opcenito kao naciju, i onaj gol Leverkusena na kraju je sadaka, mislim da je to odbrana Barselone namjerno pustila da im do jaja ne ukaljaju obraz...
Realno, ne vjerujem da bi nešto bolje prošle ni ekipe Borussije M, Šalkea ili Hanovera (koje su trenutno blizu plasmana u LP), a ruku na srce ni BvB a ni Bayern se nisu nešto pokazali (blago rečeno za BvB) u LP. Osim nekih senzacija poput Šalkea prošle godine, Njemačka u LP je ništa osim Bayerna, a i šteta je što se koeficijent u evropi tako neravnomjerno raspoređuje, pa uspjesi u jadnom kupu uefa od strane werdera, hsv-a i sličnih se reflektuju i na mjesta u LP, i to ne samo reflektuju nego na kraju su bili i ključni ... Milan i Inter osvoje LP, ali bitno je da ima mjesta za Hannover ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 mar 2012, 11:58

La manita de Dios :mrgreen:

"La quinta sinfonía" de un Messi "de otro mundo"

No es un futbolista. Es un extraterrestre. Leo Messi jamás deja de maravillar, y por más que se intente, no hay palabras para describirle. ;)

slika

slika

slika :lol: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 08 mar 2012, 13:05

hajd sto mi svrsavamo na njega ovdje na forumu,ali sto ovi nogometasi svrsavaju na njega po twiteru, to je cudo :D

Rooney,Neymar,pravi Ronaldo :) Gago, Wilshere,Heitinga itd,itd,itd :D

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 08 mar 2012, 13:49

Harrison je napisao/la:Ovaj Leverkusen je zalutao u LP, bruka i sramota za cijelu Njemacku opcenito kao naciju, i onaj gol Leverkusena na kraju je sadaka, mislim da je to odbrana Barselone namjerno pustila da im do jaja ne ukaljaju obraz...
Jah, zalutali su tako sto su pobjedili Valenciju i Chelsea :bitchplease:
Don't hate what you don't understand.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 08 mar 2012, 14:02

Ta sramota je za vikend dobila Bayern,a u LP ranije dobili Valenciju i Chelseja...

Messi je ove sezone,u 42 nastupa dao 48 golova i 20 asistencija, ali je drama neaktivan lik,seta se po terenu :mrgreen:

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 08 mar 2012, 14:15

PatrickBateman je napisao/la:
Ta sramota je za vikend dobila Bayern,a u LP ranije dobili Valenciju i Chelseja...

Messi je ove sezone,u 42 nastupa dao 48 golova i 20 asistencija, ali je drama neaktivan lik,seta se po terenu :mrgreen:
Ma svaka cast prvo barci na nakvom treningu :lol:
Messi je kralj nemoze njemu niko nista, covjek 5 golova daje u LP. :) ;)

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 08 mar 2012, 14:44

Ma Messi nenormalan lik hahhaa.
Dao je 5 komada samo zato sto ga je zaboljela glava prije utakmice .
Dao je bio zdrav, zajebavao bi se kao i inace sa obranama protivnika, al' nije sinoc imao strpljenja pa je zavrsavao maximalno brzo !
Pogotovo mi se svidja peti njegov gol - to je argument ovome sto sam gore napisao :D
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 08 mar 2012, 14:46

Ta isti Leverkusen je pobjedio i Čelzi i Valensiju ;) zapravo plasirao se dalje u knock out fazu LP, a šišmiše ostavio da se takmice u Europa ligi. Toliko o jacini Bayera ;)

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 08 mar 2012, 14:47

PatrickBateman je napisao/la:

zamisli da počne trčati :mrgreen:
.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 mar 2012, 14:52

Ja ali mi igramo sa 10 igraca. Nas setac zaluta i u LP zavuce pet komada protivniku i nastavi se setnjom. :D
Iz godine u godinu doseta do trona i onda opet ode svojim putem. Mi smo prisiljeni da gledamo silovanja nocnog setaca. Mi volimo njegov hod....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 08 mar 2012, 14:55

"Kad jednog dana napokon prestigne Cesara, mislim da mu moramo napraviti veliki tulum na Nou Campu. Pozvat ćemo sve naše navijače da mu tada pruže ovacije kakve zaslužuje", rekao je Guardiola

Još 7 golova fali da stigne Cesara ili tacnije 8 da ga prestigne. Ove godine postaje najbolji strijelac Barce svih vremena i to sve sa 24 godine. Bice dernek kad to uradi :mrgreen:

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 08 mar 2012, 15:02

Guardiola nemas izbora,moras ostati :D
" onclick="window.open(this.href);return false;!
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 08 mar 2012, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 mar 2012, 15:03

tech je napisao/la:"Kad jednog dana napokon prestigne Cesara, mislim da mu moramo napraviti veliki tulum na Nou Campu. Pozvat ćemo sve naše navijače da mu tada pruže ovacije kakve zaslužuje", rekao je Guardiola

Još 7 golova fali da stigne Cesara ili tacnije 8 da ga prestigne. Ove godine postaje najbolji strijelac Barce svih vremena i to sve sa 24 godine. Bice dernek kad to uradi :mrgreen:
Nocni setac nije osvojio SP :D . Al zato nam servira rasturanje Bayera, Arsenala, Reala, Milana itd.... Najbolji svih vremena ..........

p.s. hocemo ovaj tulum na TV .... :roll:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 mar 2012, 15:09

e cuj "tulum"..previse gledate taj HRT I Novu TV.. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 08 mar 2012, 15:12

mma_hz je napisao/la:e cuj "tulum"..previse gledate taj HRT I Novu TV.. :roll: :roll:
Pa ova vijest je prenesena sa hrvatskog portala ;) , a nisam htio da je mjenjam i ubacujem rijec Dernek ili zabava.
Uglavnom je jasno šta se htjelo reci.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 mar 2012, 15:16

http://sportsport.ba/ino_fudbal/messi-s ... nete/76159" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako je smijesan ovaj gol za 5:0
2 igraca Bayera su izmedju lopte i Messija, tu je i golman koji je blize lopti od njega i opet nekako ga pustise da opuca u prazan gol.
Svaka cast Messiju ali odbrana Bayera je ovdje izgledala bas amaterski.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.