I ja,al kažu da ima potencijalaKK_Bosna je napisao/la:curry ako postane veliki igrac, cu se kacim o najvislje drvo

Nije.U svađi sa selektorompluton je napisao/la:jel rondo u reprezentaciji?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I ja,al kažu da ima potencijalaKK_Bosna je napisao/la:curry ako postane veliki igrac, cu se kacim o najvislje drvo
Nije.U svađi sa selektorompluton je napisao/la:jel rondo u reprezentaciji?
ma gdje ce on u repku, sa onakvim potezima od sinoc ne bi ni kod sabita hadzica igrao, a ne kod Coach-a K (Mike Krzyzewski)LBJ MVP je napisao/la:Nije.U svađi sa selektorompluton je napisao/la:jel rondo u reprezentaciji?
Najbolji igrač Boston Celticsa je RRrio_Ferdy88 je napisao/la:ma gdje ce on u repku, sa onakvim potezima od sinoc ne bi ni kod sabita hadzica igrao, a ne kod Coach-a K (Mike Krzyzewski)LBJ MVP je napisao/la:Nije.U svađi sa selektorompluton je napisao/la:jel rondo u reprezentaciji?
Westbrook i Williams nisu ništa lošiji od njih.Lako je njima s playevima ima 5 igračina i koga god da zovne neće pogriješitpluton je napisao/la:ma rondo je meni igracina i zao mi je sto ga necu gledati na olimpijskim, on i paul i rose po meni trebaju citniti playeve
hvala.Donnie Darko je napisao/la:ako je to slucaj, mislim da ti fali 'neki' ovdje.kad_kako je napisao/la:pa misle oni da je on bolji i od Jordana ... pa po tome znamo njihovo razmisljanje, ili ti izluzijeili su i oni 'odokativni'.
ma on je isti otac, prosjecan bek sa dobrim sutom. i k tome rupetina u odbrani. nista vise, nista manje.LBJ MVP je napisao/la:I ja,al kažu da ima potencijalaKK_Bosna je napisao/la:curry ako postane veliki igrac, cu se kacim o najvislje drvo![]()
Dobro, ova sa sabitom sam malo sarkazma upotrijebioLBJ MVP je napisao/la:Najbolji igrač Boston Celticsa je RRrio_Ferdy88 je napisao/la: ma gdje ce on u repku, sa onakvim potezima od sinoc ne bi ni kod sabita hadzica igrao, a ne kod Coach-a K (Mike Krzyzewski)Al ako ti tako kažeš vjerovatno ne bi igrao kod Hadžića
Zašto ga toliko ne volite?Možda ste previše od njega očekivali jbg jedno vrijeme je trebao da vodi veterane do još jedne titule,a sada niste zadovoljni,ako na njemu ostane franšiza
Dadnite mu prave igrače neće ništa kaskati za Heatom i Bullsima
Ja mislim da 3 playmakera imaju 20ppg ispravi me ako griješimrio_Ferdy88 je napisao/la:Dobro, ova sa sabitom sam malo sarkazma upotrijebioLBJ MVP je napisao/la:Najbolji igrač Boston Celticsa je RRrio_Ferdy88 je napisao/la: ma gdje ce on u repku, sa onakvim potezima od sinoc ne bi ni kod sabita hadzica igrao, a ne kod Coach-a K (Mike Krzyzewski)Al ako ti tako kažeš vjerovatno ne bi igrao kod Hadžića
Zašto ga toliko ne volite?Možda ste previše od njega očekivali jbg jedno vrijeme je trebao da vodi veterane do još jedne titule,a sada niste zadovoljni,ako na njemu ostane franšiza
Dadnite mu prave igrače neće ništa kaskati za Heatom i Bullsima
, ali ne znam da li si gledao tekmu sinoc i sta je uradio(igrao 45 min, imao 9p, 4-12 sut) , imali smo 2p prednosti, 20 sek do kraja i pp mu baca u kontru i on sam kao duh ispred kosa i pokusaj polaganja zavsava tako da ne pogadja ni obruc, i naravno u narednom napadu ljudi izjednace, iako je malo falilo da i trojka bude pa da i izgubimo zbog njega
![]()
Problem je sto se od njeg ocekuje da bude vodja ovoga tima u buducnosti i da preuzme tu ulogu od pp, ali ne pokazuje ono sto se od njega ocekuje, jer pogledaj rosea, cp3, d-willa i njihove partije i vidjeces razlike, jer cim njega odbrane pustaju na otvoren fg sa neke poludistance, kao centra kad ide na 3 poena, a on to ne iskoristavaa trebao bi da po partiji ima 20p prosjek, s obirom na ovo sto sam naveo
Irvingu je tek 19 godina, a toliko lagano momak igra, da bi se reklo da ima 29 a ne 19 godina. Ima odlican sut sa distance, poludistance, siguran kod polaganja, kada jos malo bude u ligi, dobijat ce i vise slobodnih bacanja. Ima osjecaj za asist, ali nije on kriv kada imamo klade u ekipi. Kada uzmes Rose-a, Paula, Williamsa, Ronda, Parkera, to su svi igraci koji su u necemu bolji nego u ostalim segmentima, ali ovaj Irving je mnogo kompletan igrac sa samo 19 godina. Rose kada je dosao, imao je problema sa sutem, nije bio toliko dobar suter, isao je na snagu i cisti talenat ali eto sada je mnogo bolji igrac nego sto je prije bio, sto se i ocekivalo. Rondo je 0 suter, ali eto prodoran i dobar u odbrani i sa asistencijama je dobar. Paul je odlican play ali takodjer poput Rosea je imao los sut. D-Williams je po meni najkompletniji play. Parker takodjer nije imao neki sut, po meni je mnogo bolji prije bio nego sto je sada. Irving za razliku od ovih je u svemu podjednako dobar, nije najbolji u necemu, ali je kompletan igrac sa 19 godina, istina vrlo los je u odbrani, ali ofanzivno je jako dobar. Da nije bilo povrede Andya mi bismo vec sada isli u PO, a sta ce tek biti sada kad uzmemo nekog na draftu, pa free agente, onda ocekujem PO vec naredne sezone. Ne kazem da je Irving najbolji play, niti da ce to ikada biti, ali je jako dobar igrac vec sada, mislim da je nadmasio sva ocekivanja, pa cak je nadmasio i moja ocekivanja koja sam imao za njega pred pocetak sezone.LBJ MVP je napisao/la: Bićete sigurni u playoffu s par pojačanja,a teško da će moći do titule možda da se LeBron vrati za minimalac i usput potpišete nekog za maximalan ugovor![]()
Irving je odličan igrač,ali ima veliku konkurenciju na svojoj poziciji.Rose,Paul,D-Will,Rondo,Parker,Westbrook(možda nekog zaboravljam)nisu stari,a nema neke velike razlike između njih nekom je Rose najbolji,nekom Paul no istina je da je sve to u par deka.Tu je dosta playmakera od kojih se očekuje da procvjetaju kao Wall(koji je meni trenutno najveći talenat u NBA,al jbg završio u Wizardsima pa se i ne nadam previše od njega
)Lowry,Lawson,Curry koji mogu napredovati i postati veliki igrači.Pitanje je dal Irving može biti bolji od svih tih igrača
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.