QUARESMA 18<<< je napisao/la:Ljudi cuvajte se da vam ne bude kao prive 2-3 sezone, kad ste bili prvi na tabeli, pa odjednom trece mjesto. Ozbiljno kazem
ti il si pogrijesio grb ili igraca
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
dobicete 50mil i to je to,,,4 godine niste nista osvojili a Fabregas bi jos vise napredovao u Barsi....Arsenal ima mlad perspektivan tim ali to je sve,,,,za neke trofeje se ne mogu boriti...
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Ljudi cuvajte se da vam ne bude kao prive 2-3 sezone, kad ste bili prvi na tabeli, pa odjednom trece mjesto. Ozbiljno kazem
ti il si pogrijesio grb ili igraca
Igraca , ipak je on jedna velika pogreska
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Saurman je napisao/la:dobicete 50mil i to je to,,,4 godine niste nista osvojili a Fabregas bi jos vise napredovao u Barsi....Arsenal ima mlad perspektivan tim ali to je sve,,,,za neke trofeje se ne mogu boriti...
Fabregas je kralj u arsenalu a u barci bi bio samo "princ".A on neche napustit wengera ne boj se-prije che zheljo pobjedit sarajevo nego shto che on othic od wengera
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Saurman je napisao/la:dobicete 50mil i to je to,,,4 godine niste nista osvojili a Fabregas bi jos vise napredovao u Barsi....Arsenal ima mlad perspektivan tim ali to je sve,,,,za neke trofeje se ne mogu boriti...
Fabregas je kralj u arsenalu a u barci bi bio samo "princ".A on neche napustit wengera ne boj se-prije che zheljo pobjedit sarajevo nego shto che on othic od wengera
E onda se u Barci nemaju cemu nadati sljedecih nekoliko godina.
Heh, ovi ne znaju da je šef Fabregasa naučio svemu što zna i da sada on ode. To ti je isto, sada da Messi ode iz Barce a ova mu ponudila i život i sve Ohladite od toga...
Samo nek momci nastave ovako igrat, ne trebaju osvojit al nek igraju srcem za klub kao u predhodne 3 tekme...
Sretno sutra i uvalite škotima petardu...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
mah sta vam je otici ce fabregas zato sto je to dobar poso,kupio ga za milion prodat ce ga za 50,a u rasenalu vec ima par mladih momaka koji se kale u kupovima
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
E onda se u Barci nemaju cemu nadati sljedecih nekoliko godina.
bar se u nechem slazhemo
opet se poigrase sa protivnikom... ARSENAL - CELTIC 3-1 strijelci za gunnerse: Eduardo, Eboue i Arshavin... cestitke... ovo je definitivno sezona Arsenala...
Phill Jackson je napisao/la:Lako im je kad odu u Afriku,,iskopaju rupu na po puta,stave korpu voca i sakriju se iza drveta i onda oni nigeri polete i tako ih dovedu u London
a i ovaj je prelud...
bilo je smijesnih postova na forumu, al´ ovaj je vrh
joj nafata male crncice u africi
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Arsenal je zasluzio pobjedu def ali kad se naprave dvije greske protiv jakih ekipa onda se desi poraz...ipak mogli bi dogurati daleko ove sezone,,svidja mi se stil igre Arsenala jako je slican Barsinoj samo sto nemaju konkretnu zavrsnicu...
DA Silva-Dudu kažnjen za similaciju penala,imaju pravo žalbu ,ne igra tekmu lige prvaka , ako je to normalno Bože sačuvaj šta bi onda rekli oni pojedinci koji stalno 'padaju' ,šteta .Suđenje katastrofa!
Saurman je napisao/la:Arsenal je zasluzio pobjedu def ali kad se naprave dvije greske protiv jakih ekipa onda se desi poraz...ipak mogli bi dogurati daleko ove sezone,,svidja mi se stil igre Arsenala jako je slican Barsinoj samo sto nemaju konkretnu zavrsnicu...
Čini mi se da im tačno fali jedan-dva klasna igrača koji bi mozda ulaskom sa klupe (kao joker igrači) mogli riješiti utakmicu ( ono što je Arsavin rekao u jednom intervju).
Mislim da je ovo dobar potez uefe, ebga na nekom su se koplja morala slomiti. Samo da sad nastave sa ovom praksom, a mislim da hoce. Jos kad bi savezi bili pametni pa isto ucinili, a ne da padavicar Ronaldo tako donosi titule mancesteru. Po meni bi optimalna kazna sa simuliran penal ili namjerno dat gol rukom bila 5 utakmica kazne, pa ti padaj mami svojoj