Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
Ado1921
-
Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Kad moj stari kaže da je Messi bolji od Pelea i Maradone ja mu vjerujem!
Messi, sa koje si planete? ( Odlično pitanje.

)
Bravo majstore pitao i ja veceras starog rekoh sviju ti eto ti si gledao Pelea moze li se poredit,kaze definitivno Messi je bolji i od Pelea i Maradone ziva istina

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
-
bparena
-
Kontakt:
Monolog je napisao/la:nanek je napisao/la:Porediti nekog sa Peleom,maradonom,zidanom i Ronaldom je u najmanju ruku smijesno, a tek govoriti da je neko vanzemaljac i najbolji svih vremena! Draga djeco od juce pratite fudbal!
Tako je. Reci ovoj djecici da je Messi u stvari navikan i da bi ovo svako mogao raditi. Jer sta je to zabiti 5 golova na mecu (a ne radi se o rukometu), biti 3x najbolji igrac na svijetu, te osvojiti sve sto se moze osvojiti na klupskom planu?!
Ma Mesi je na putu da postane najbolji igrac svih vremena. Evo mi ga iznad kuce na putu - igra pola cijelo sa slicicama starih metuzalema. Svjestan je on ona putu da je najbolji ikad....
Zadnja izmjena:
bparena, dana/u 07 mar 2012, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
OTNYS_YNWA
-
Kontakt:
Postao/la OTNYS_YNWA » 07 mar 2012, 23:32
Ado1921 je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Kad moj stari kaže da je Messi bolji od Pelea i Maradone ja mu vjerujem!
Messi, sa koje si planete? ( Odlično pitanje.

)
Bravo majstore pitao i ja veceras starog rekoh sviju ti eto ti si gledao Pelea moze li se poredit,kaze definitivno Messi je bolji i od Pelea i Maradone ziva istina

Još uzmeš u obzir 'vakat' kada su oni igrali i ovaj sada kada novac upravlja svim i svačim... Nema šta.. Zaboravio sam napomenuti da mi stari OBOŽAVA Real, bukvalno.
-
don_burza
-
Kontakt:
juznjak> je napisao/la:Ronaldo(pravi) je bio bolji igrac od Messia, jednako brz ,vjestiji sa loptom ,samo su ga teske povrede dosta unazadile . On bi u ovakvoj Barceloni bio jednako dobar kao i Messi . No ,naravno moze se konstatirati da je Messi najbolji svih vremena . Ako ne najbolji ,onda tu u rangu Maradone i ostalih velikana .
OTNYS_YNWA, Mozda sa ove moje

E ovako se dragi moji pise dobar post.
Svaka cast Leu sa pravom je jedan od najboljih igraca svih vremena al tek nakon zavrsene karijere kad sve saberemo mozemo reci da je najbolji
Nazivanje najvecih ljudi ove igre nekakvim levatima je cobanizam
Thomas Müller - Fußballgott
-
tech
-
Kontakt:
Hajd dobro je

, dosta je šupljiranja vec ustanite i poklonite se jedinstvenom kralja fudbala.
Budimo sretni i pocasceni sto živimo u vremenu ovog virtuoza
bez obzira za koji klub navijali i za kojeg cemo moci prepricavati svojim potomcima jednog dana šta je radio na fudblskim terenima Leo Messi. Imat ce se šta reci itekako, baš kao što sad stariji nama kenjaju o Peleu.
-
tech
-
Kontakt:
-
Ado1921
-
Kontakt:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
-
hodža
-
Kontakt:
vrli goal.com Mesiju dao čistu desetku

malo ?

FORZA MARŠAL !!!
-
Arnelinho
-
Kontakt:
Onaj Messi nije normalan.

Eto dočekali ste da i ja to kažem, al' stvarno...Pa pusti djecu nek' se igraju, šta si navalio.
Svaka mu čast! Nije mi drag k'o Ronaldinho, al' moram mu priznati majstorstvo.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
Scof1eld
-
Kontakt:
"On je na tronu i samo će on odlučiti kada će ga prepustiti nekome drugom. Već je među najvećima, zajedno sa Di Stefanom, Cruyffom, Maradonom... I moram dodati Pelea, inače će se naljutiti."
guardiola "ubio" pelea izjavom

ser del barça es el millor que hi ha !
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
Uvijek ce biti skeptika u vezi Messija zbog ova dva razloga
1. Reprezentacija Argentine. Dobar je i tamo ali nije dominantan kako bi se ocekivalo od najboljeg medju najboljim.
2. Ako bude citavu karijeru igrao u Barceloni uz tako dobre saigrace, ljudi ce se pitati kako bi igrao u nekoj slabijoj ekipi. Koliko bi veceras pomogao svojoj ekipi da je igrao u Leverkusenu? Dali bi zabio 5 golova? Nema teorije
Ali i pored toga sigurno je jedan od najboljih svih vremena.
-
YaSSaL
-
Kontakt:
E pa svi ti skeptici mogu lagano da ...

-
jocker92
-
Kontakt:
calcio je napisao/la:Uvijek ce biti skeptika u vezi Messija zbog ova dva razloga
1. Reprezentacija Argentine. Dobar je i tamo ali nije dominantan kako bi se ocekivalo od najboljeg medju najboljim.
2. Ako bude citavu karijeru igrao u Barceloni uz tako dobre saigrace, ljudi ce se pitati kako bi igrao u nekoj slabijoj ekipi. Koliko bi veceras pomogao svojoj ekipi da je igrao u Leverkusenu? Dali bi zabio 5 golova? Nema teorije
A svi ostali velikani su igrali za male ekipe

,pa i Peleov Santos je tad bio jedan od najjacih na svijetu,ni ovu ostali nisu imali slabije ekipe......inace Messi nije link normalan ni sekunde

-
bparena
-
Kontakt:
calcio je napisao/la:Uvijek ce biti skeptika u vezi Messija zbog ova dva razloga
Jao jao jao ....
da je Pele igro u Olimpiji a Maradona u Olimpicu nikad nebi bili najbolji na svijetu. + Ni Pele ni Maradona nisu osvojili LP pa nemogu biti najbolji na svijetu.
p.s. ovo je ravno vasim argumentima - zvuci jadno jel da ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
Scof1eld
-
Kontakt:
ovi jedni su objavili da je popio tabletu prije tekme zbog glavobolje

ser del barça es el millor que hi ha !
-
tech
-
Kontakt:
Messi had a headache before the game, team doctor Pruna gave him an aspirin #fcblive
Aspirin cuda cini

:ugeek:
-
harry_90
-
Kontakt:
Messi Boge !!!

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
mandraX
-
Kontakt:
Čuj aspirin, jes' qrac
Ronaldo: "Djeco na Twitteru nemojte ovo čitati... Messi igra baš jeb...čki!"
Falcao na Twitteru: "Je li ovo bila utakmica Lige prvaka, ili je bio Messi na PlayStation igrici? Nezaustavljiv!"
Messi: "5 golova? Lijepo, ali je najvažnije da smo prošli dalje."
Jack Wilshere na twitteru :
'' Zadovoljstvo mi je gledati ovog momka...Messi ''
Twitter Kevin Prince Boateng:"Messi je jednostavno prejak"
Victor Valdes (Tw): "Historijska noć, utakmica kao iz snova! Veliki debi Tella u Ligi prvaka, te kao i uvijek, nevjerovatni Leo! Jako sam ponosan na ovu momčad!"
Twiter Jozy Altidore, napadač AZ Alkmaara:"Čak više i nisam impresioniran ovim što Messi radi. Postalo je tako normalno da je dominantan ovako da me to više ne iznenađuje.
Dani Alves: "Kako su veliki moji saigrači. Najbolji su na svijetu! Haha, samo sjedite i uživajte."
Dutt (trener Leverkusena): "Barcelona je i bez Messija najbolja na svijetu, ali s njim su iz druge galaksije."
Twitter Steven Pienaar:"Barca nije sa ovog svijeta. Messi je najbolji igrač na svijetu"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.