Ljudi u legendi ne vide nista sem da mu ustanu i aplaudiraju. Svaka cast igracima MU koji neoptereceni uzivaju u istoriji kao i mi sami...Narin je napisao/la:Onaj Kadlec se garant nece kupati vise,messi ga pomilovao po kosi..Adinjo je napisao/la:Sad ce se apotekari opet posvadjat' oko dresa ovog vanzemaljca
Al stvarno ovaj Messi nije normalan,svaka cast ronaldu,al...
Evo,posto ja navijam za United,evo reakcija Unitedovaca za vecerasnju utakmicu i Messia :
Tom Cleverley on twitter :
Defo gunna watch champs league highlights for the lionel messi show!
Rio Ferdinand on twitter :
Messi doesn't look interested tonight....!!
Wayne Rooney on twitter :
Messi is a joke. For me the best ever.
Gary Neville on twitter :
That's just brilliant. Can't believe what I've seen! Magic
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ponosno mogu reci : "Messi, najbolji si igrac svih vremena "
!
Ko se ne slaze s` tim,daltonista je.

Chelsea F.C.
Blue_He4rt je napisao/la:Ponosno mogu reci : "Messi, najbolji si igrac svih vremena "!

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Veceras je Messi postigao vise golova nego sto je Torres od kako je potpisao ugovor sa Chelsea........ hahahhahahahahahahhahahaah
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Gled'o sam mec sa navijacem Reala (neki Svicarac, al' nije Mirso).
Nabadam sta je rekao (al' otvorena usta k'o u Johny Brava su rekla sve), pa uz pomoc zeta shvatih da se divi Messiju. Kako i ne bi? Ja stvarno ne znam ima li potrebe pisati gluposti glede Messija. To mi toliko jadno zvuci da prosto ne mogu vjerovati koliko ljudi mogu biti subjektivni i ne vidjeti ono sto je ocigledno. Al', ne mogu reci da nisam navik'o na to. Uzivajte, jer ovo sto ovaj "malac" radi je nevidjeno i sigurno tesko ponovljivo. Dobro, mozda ce me samo jedan covjek demantovati - Leo Messi. Mozda ce za 2 godine zabiti i 7 golova na nekom mecu, ne bih se iznenadio. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
12 golova prije 1/4 finala
Jos dva do rekorda 

1,2,3,4,5

Da vas demantujem
da bi bio najbolji igrac svijeta svih vremena, moras biti individualno najbolji, osvojiti sve titule sa klubom i reprezentacijom.
leu messiu nedostaje ta jedna karika
kad osvoji SP sa argentinom a da pri tome bude odlucujuci faktor, onda cemo se svi sloziti da je najveci svih vremena, a do tad on je na dobrom putu da to postane.
Na reprezentativnom nivou on je poprilicno nevidljiv, sve ove godine, za razliku od igre u barceloni, za koju su suvisni komentari.
a sto se tice ovog gore sto kenja po maradoni, zidaneu peleu itd... to je ta prednost nad leom, titula svjetskog prvaka.
maradona je sam donio argentini, zidane francuskoj a pritom su osvojali sve sto se tice klupskog nogometa .. znaci mozes ti dati 5 golova leverkuzenu al sine to te ne cini najboljim u historiji nogometa.
Laku noc
PS: ne navijam za Real
da bi bio najbolji igrac svijeta svih vremena, moras biti individualno najbolji, osvojiti sve titule sa klubom i reprezentacijom.
kad osvoji SP sa argentinom a da pri tome bude odlucujuci faktor, onda cemo se svi sloziti da je najveci svih vremena, a do tad on je na dobrom putu da to postane.
Na reprezentativnom nivou on je poprilicno nevidljiv, sve ove godine, za razliku od igre u barceloni, za koju su suvisni komentari.
a sto se tice ovog gore sto kenja po maradoni, zidaneu peleu itd... to je ta prednost nad leom, titula svjetskog prvaka.
maradona je sam donio argentini, zidane francuskoj a pritom su osvojali sve sto se tice klupskog nogometa .. znaci mozes ti dati 5 golova leverkuzenu al sine to te ne cini najboljim u historiji nogometa.
Laku noc

Ni ja za barsu - bolujes njihovu i Peleovu davno ustanovljenu bolest.........
ziv ti meni bio ...
ziv ti meni bio ...

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 07 mar 2012, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Suti jedva je ispostovao over na kladionici.Ajd postavili na 4,5 i jedva nekako predje.Messi ustedi nam zivce rijesi to u prvom poluvremenu.tech je napisao/la:
1,2,3,4,5talentovan decko, nema šta. Bice od njega nešto ako ovako nastavi
![]()
![]()

UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Sad ce opet poceti rasprava koja nema kraja (Vjerovatno)..groka12 je napisao/la:Da vas demantujem
Laku noc
Nije ti trebao ovaj post,bolje da si se suzdrzao i pohvalio velikog Lea.
da bi pele i maradona bili najbolji svih vremena moraju osvojiti ligu prvakagroka12 je napisao/la:Da vas demantujem
Laku noc

Mi nikada odustati necemo...
Porediti nekog sa Peleom,maradonom,zidanom i Ronaldom je u najmanju ruku smijesno, a tek govoriti da je neko vanzemaljac i najbolji svih vremena! Draga djeco od juce pratite fudbal!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tako je. Reci ovoj djecici da je Messi u stvari navikan i da bi ovo svako mogao raditi. Jer sta je to zabiti 5 golova na mecu (a ne radi se o rukometu), biti 3x najbolji igrac na svijetu, te osvojiti sve sto se moze osvojiti na klupskom planu?!nanek je napisao/la:Porediti nekog sa Peleom,maradonom,zidanom i Ronaldom je u najmanju ruku smijesno, a tek govoriti da je neko vanzemaljac i najbolji svih vremena! Draga djeco od juce pratite fudbal!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nema vise poredjenja sa Peleom i Maradonom...
Od veceras se poredjenje vrsi s Messijem...
Od veceras se poredjenje vrsi s Messijem...
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 07 mar 2012, 23:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Sad ces dobiti odgovor da nije osvojio sa repkom titulu i da zbog toga ne moze biti najveci svih vremena,bla bla..(kao i uvijek sto bude).Monolog je napisao/la:Tako je. Reci ovoj djecici da je Messi u stvari navikan i da bi ovo svako mogao raditi. Jer sta je to zabiti 5 golova na mecu (a ne radi se o rukometu), biti 3x najbolji igrac na svijetu, te osvojiti sve sto se moze osvojiti na klupskom planu?!nanek je napisao/la:Porediti nekog sa Peleom,maradonom,zidanom i Ronaldom je u najmanju ruku smijesno, a tek govoriti da je neko vanzemaljac i najbolji svih vremena! Draga djeco od juce pratite fudbal!
Evo sta je i Owen rekao :
Not old enough to see some of the greats but I can't believe anyone can have played the game of football as well as Messi.
Obori Messi sve rekorde za 24 godine života
, nema više šta obarati i šta da sad radi
Ostalo je još da skine Raula sa liste najboljeg strijelca u historiji LP, to ce ubrzo doci na svoje i može komotno u penziju u 25 godini

Kako onda objasnjavas tezu da mu se svi komentatori ( ljudi koji imaju i imali su veze sa fudbalom, vise nego sto ja, ti i svi ovdje cemo ikad imati) na svakoj televiziji koju pogledas dive na ovome sto je pokazao veceras i sto pokazuje nekoliko godina zaredom. Pobogu covjece, cijeli fudbalski svijet se divi, i zahvalan sto imaju priliku nesto ovako gledat'. I ti se nadjes da ovako nesto napises. Pa ko je onda smijesan ?nanek je napisao/la:Porediti nekog sa Peleom,maradonom,zidanom i Ronaldom je u najmanju ruku smijesno, a tek govoriti da je neko vanzemaljac i najbolji svih vremena! Draga djeco od juce pratite fudbal!

Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 07 mar 2012, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kad moj stari kaže da je Messi bolji od Pelea i Maradone ja mu vjerujem!
Messi, sa koje si planete? ( Odlično pitanje.
)

Messi, sa koje si planete? ( Odlično pitanje.

Ronaldo(pravi) je bio bolji igrac od Messia, jednako brz ,vjestiji sa loptom ,samo su ga teske povrede dosta unazadile . On bi u ovakvoj Barceloni bio jednako dobar kao i Messi . No ,naravno moze se konstatirati da je Messi najbolji svih vremena . Ako ne najbolji ,onda tu u rangu Maradone i ostalih velikana .
OTNYS_YNWA, Mozda sa ove moje
OTNYS_YNWA, Mozda sa ove moje

Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 07 mar 2012, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.