RK Čelik

legenda reala
Kontakt:

Re: RK Čelik

Post Postao/la legenda reala » 06 mar 2012, 15:38

pep3 je napisao/la:U kupu protiv Bosne sarajevske. Mozemo rec da smo imali najvise srece u ovom zrijebu.
Pa dobro nismo ni mi loše prošli ,još se prva igra u gostima ;)
Najteže će biti Krivaji ,a ni Gradačcu neće biti lahko .
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

pep3
Kontakt:

Post Postao/la pep3 » 06 mar 2012, 18:39

legenda reala je napisao/la:
pep3 je napisao/la:U kupu protiv Bosne sarajevske. Mozemo rec da smo imali najvise srece u ovom zrijebu.
Pa dobro nismo ni mi loše prošli ,još se prva igra u gostima ;)
Najteže će biti Krivaji ,a ni Gradačcu neće biti lahko .
Ma realno Gorazde je jaci tim od Leotara, plus jos drugu utakmicu igra kod kuce tako da po meni prolazi Gorazde 100%. Takodjer i Borac ce proc dalje, iz razloga sto imaju najbolju ekipu u BiH, a i njima na ruku ide sto drugu utakmicu igraju kod kuce. Celik bi trebo proc Bosnu, realno gledajuci , al s Celikom se nikad ne zna :D hehe I najneizvjesniji susret je Gradacac - Izvidjac, tu su sanse 50:50.
RZ88!

CEVAPI
Kontakt:

Post Postao/la CEVAPI » 07 mar 2012, 09:31

Ma realno Gorazde je jaci tim od Leotara, plus jos drugu utakmicu igra kod kuce tako da po meni prolazi Gorazde 100%. Takodjer i Borac ce proc dalje, iz razloga sto imaju najbolju ekipu u BiH, a i njima na ruku ide sto drugu utakmicu igraju kod kuce. Celik bi trebo proc Bosnu, realno gledajuci , al s Celikom se nikad ne zna :D hehe I najneizvjesniji susret je Gradacac - Izvidjac, tu su sanse 50:50.[/quote]

Ma ja ne znam šta ste od tog Gradačca "navikali ekipu"! To je jedna sasvim prosječna ekipica,koja samo zahvaljujući ovoj "drobi" od lige djeluje kao ozbiljna! Izderat će ih Izviđač ko derpe plejboj! Sad trenutno u ovoj ovakvoj ligi ima 5 boljih ekipa od njih (ne računajući ove 3 koje će se tek priključiti,naravno izuzev ovakve Bosne) a to su: Sloga, Zrinjski, Čelik, Goražde i Vogošća (trenutno po meni broj 2 ekipa,ali očajna prva polusezona,pa su tu gdje jesu)! Dakle u polufinale idu: Goražde,Borac,Čelik i Izviđač! I to su 4 najjače ekipe u državi+ Sloga! I tih pet i zaslužuje da predstavlja državu vani! Pozdrav

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 07 mar 2012, 12:27

CEVAPI je napisao/la:Ma realno Gorazde je jaci tim od Leotara, plus jos drugu utakmicu igra kod kuce tako da po meni prolazi Gorazde 100%. Takodjer i Borac ce proc dalje, iz razloga sto imaju najbolju ekipu u BiH, a i njima na ruku ide sto drugu utakmicu igraju kod kuce. Celik bi trebo proc Bosnu, realno gledajuci , al s Celikom se nikad ne zna :D hehe I najneizvjesniji susret je Gradacac - Izvidjac, tu su sanse 50:50.
Ma ja ne znam šta ste od tog Gradačca "navikali ekipu"! To je jedna sasvim prosječna ekipica,koja samo zahvaljujući ovoj "drobi" od lige djeluje kao ozbiljna! Izderat će ih Izviđač ko derpe plejboj! Sad trenutno u ovoj ovakvoj ligi ima 5 boljih ekipa od njih (ne računajući ove 3 koje će se tek priključiti,naravno izuzev ovakve Bosne) a to su: Sloga, Zrinjski, Čelik, Goražde i Vogošća (trenutno po meni broj 2 ekipa,ali očajna prva polusezona,pa su tu gdje jesu)! Dakle u polufinale idu: Goražde,Borac,Čelik i Izviđač! I to su 4 najjače ekipe u državi+ Sloga! I tih pet i zaslužuje da predstavlja državu vani! Pozdrav[/quote]

čuj Čelik rukometna ekipa, pa ta ekipa je smiješna

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 07 mar 2012, 13:23

@seven

mozda jesmo smijesna ekipa ali vi ste smjesnija :P
Nema vise :P

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 07 mar 2012, 13:29

flash je napisao/la:@seven

mozda jesmo smijesna ekipa ali vi ste smjesnija :P
možda, a ko smo to mi :D

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 07 mar 2012, 15:29

CEVAPI je napisao/la:Ma realno Gorazde je jaci tim od Leotara, plus jos drugu utakmicu igra kod kuce tako da po meni prolazi Gorazde 100%. Takodjer i Borac ce proc dalje, iz razloga sto imaju najbolju ekipu u BiH, a i njima na ruku ide sto drugu utakmicu igraju kod kuce. Celik bi trebo proc Bosnu, realno gledajuci , al s Celikom se nikad ne zna :D hehe I najneizvjesniji susret je Gradacac - Izvidjac, tu su sanse 50:50.
Ma ja ne znam šta ste od tog Gradačca "navikali ekipu"! To je jedna sasvim prosječna ekipica,koja samo zahvaljujući ovoj "drobi" od lige djeluje kao ozbiljna! Izderat će ih Izviđač ko derpe plejboj! Sad trenutno u ovoj ovakvoj ligi ima 5 boljih ekipa od njih (ne računajući ove 3 koje će se tek priključiti,naravno izuzev ovakve Bosne) a to su: Sloga, Zrinjski, Čelik, Goražde i Vogošća (trenutno po meni broj 2 ekipa,ali očajna prva polusezona,pa su tu gdje jesu)! Dakle u polufinale idu: Goražde,Borac,Čelik i Izviđač! I to su 4 najjače ekipe u državi+ Sloga! I tih pet i zaslužuje da predstavlja državu vani! Pozdrav[/quote]

Uf ti se sekiraš i znaš ko je dobar a ko nije,i odakle tebi pravo da pričaš gluposti o Gradačcu.Care moj sačekaj malo,vrijeme će pokazati svoje,nego se ti sekiraj za svoj Maglaj i kako ćeš otići sa jedno minus 10-15 razlike iz Gradačca. Ne kažem da je Gradačac jači od Izviđača ,ali kad je to Izviđač pobijedio Gradačac u Gradačcu ,a s druge strane Gradačac je pobjeđivao Izviđač.Ajd d e b i l u jedan ,uzmi malo biltene od prethodnih godina pa pogledaj rezultate...

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 07 mar 2012, 17:12

večeras dobiti Prijedor, bar to mogu...

btw. očito da nam je klub postao neko i nešto u BiH rukometu. sve češće se forumaši drugih klubova, prepucavaju na temi našeg 8-)
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 mar 2012, 20:39

Pasha je napisao/la:..

btw. očito da nam je klub postao neko i nešto u BiH rukometu. sve češće se forumaši drugih klubova, prepucavaju na temi našeg 8-)
Ili vas ima najviše(iz Zenice) pa se može razviti diskusija :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

pep3
Kontakt:

Post Postao/la pep3 » 07 mar 2012, 21:56

Celik - Prijedor 36 :26. Rutinska pobjeda, Sabanovic briljirao.
RZ88!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 07 mar 2012, 22:26

pep3 je napisao/la:Celik - Prijedor 36 :26. Rutinska pobjeda, Sabanovic briljirao.
37:27 je bio rezultat.

Sabanovic sa gola na gol, dao gol. :D
Postovanje treba zaraditi.

pep3
Kontakt:

Post Postao/la pep3 » 07 mar 2012, 22:29

kad_kako je napisao/la:
pep3 je napisao/la:Celik - Prijedor 36 :26. Rutinska pobjeda, Sabanovic briljirao.
37:27 je bio rezultat.

Sabanovic sa gola na gol, dao gol. :D
Dobro si, evo tek sad vidi da sam pogresno napiso :D Ajd valjda raja ne zamjeri :D
RZ88!

CEVAPI
Kontakt:

Post Postao/la CEVAPI » 08 mar 2012, 08:47

Uf ti se sekiraš i znaš ko je dobar a ko nije,i odakle tebi pravo da pričaš gluposti o Gradačcu.Care moj sačekaj malo,vrijeme će pokazati svoje,nego se ti sekiraj za svoj Maglaj i kako ćeš otići sa jedno minus 10-15 razlike iz Gradačca. Ne kažem da je Gradačac jači od Izviđača ,ali kad je to Izviđač pobijedio Gradačac u Gradačcu ,a s druge strane Gradačac je pobjeđivao Izviđač.Ajd d e b i l u jedan ,uzmi malo biltene od prethodnih godina pa pogledaj rezultate...[/quote]

Ti si vidim neki jako veliki stručnjak! Čuj bilteni :lol: :lol: :lol: Jadna majko svoja!!! Meni bilteni ne trebaju! Ja sam igrao i protiv jednih i protiv drugih u više navrata (pogledaj možda piše u biltenu :lol: :lol: ),a u rukometu sam više od 15 godina! Tako da te molim da ne vrijeđaš i ne prdiš! Nije lijepo! A već sam na temi RK Gradačac napisao da je to već dogovorena utakmica! Maglaj dobija sigurno,napisao sam da i Vogošća to dobija(jer je trenutno poslije Sloge najbolja ekipa),al eto zalomilo se nerješeno! Dalje,što se tiče tog kup meča sa Izviđačem,mislim da svako iole pismen i normalan zna da će ih Izviđač proći! Pa mislim,kako da jedna ekipa koja nema ni glavu ni rep prođe! Nema tu kupovanja tu se igra pošteno,a u takvim uslovima mislim da vas nema nigdje! Živ ti meni i pametniji bio!!!

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 08 mar 2012, 10:22

CEVAPI je napisao/la:Uf ti se sekiraš i znaš ko je dobar a ko nije,i odakle tebi pravo da pričaš gluposti o Gradačcu.Care moj sačekaj malo,vrijeme će pokazati svoje,nego se ti sekiraj za svoj Maglaj i kako ćeš otići sa jedno minus 10-15 razlike iz Gradačca. Ne kažem da je Gradačac jači od Izviđača ,ali kad je to Izviđač pobijedio Gradačac u Gradačcu ,a s druge strane Gradačac je pobjeđivao Izviđač.Ajd d e b i l u jedan ,uzmi malo biltene od prethodnih godina pa pogledaj rezultate...
Ti si vidim neki jako veliki stručnjak! Čuj bilteni :lol: :lol: :lol: Jadna majko svoja!!! Meni bilteni ne trebaju! Ja sam igrao i protiv jednih i protiv drugih u više navrata (pogledaj možda piše u biltenu :lol: :lol: ),a u rukometu sam više od 15 godina! Tako da te molim da ne vrijeđaš i ne prdiš! Nije lijepo! A već sam na temi RK Gradačac napisao da je to već dogovorena utakmica! Maglaj dobija sigurno,napisao sam da i Vogošća to dobija(jer je trenutno poslije Sloge najbolja ekipa),al eto zalomilo se nerješeno! Dalje,što se tiče tog kup meča sa Izviđačem,mislim da svako iole pismen i normalan zna da će ih Izviđač proći! Pa mislim,kako da jedna ekipa koja nema ni glavu ni rep prođe! Nema tu kupovanja tu se igra pošteno,a u takvim uslovima mislim da vas nema nigdje! Živ ti meni i pametniji bio!!![/quote]
Pa šta je ovo sve neki frustrirani rukmetni radnici,bivši sportaši...pa daj reci više kako se zoveš pa da ti skinem kapu, 15 godina igrao....
Ja nisam rekao da ćemo mi proći Izviđač,šanse su 60 -40 za Izviđač,to su Kup utakmice(ako si igrao znaš šta ti govorim),svako svakog može proći.A da će nas oderati Izviđač kao što si napisao...e u to prosto ne vjerujem.
A za to da će Gradačac pustiti Maglaju,ajd vidjet ćemo za 10 ak dana.
Izvinjavam se čelikovcima što sam se raspravljao na njihovoj temi...
Sportski pozdrav.

pep3
Kontakt:

Post Postao/la pep3 » 08 mar 2012, 10:23

@Cevapi

Druze de mi reci kako ce Celik proc u Maglaju? :D Jel tu ima kakvog dogovora, il ce bolji da pobijedi?
RZ88!

pep3
Kontakt:

Post Postao/la pep3 » 08 mar 2012, 10:29

Pa šta je ovo sve neki frustrirani rukmetni radnici,bivši sportaši...pa daj reci više kako se zoveš pa da ti skinem kapu, 15 godina igrao....
Ja nisam rekao da ćemo mi proći Izviđač,šanse su 60 -40 za Izviđač,to su Kup utakmice(ako si igrao znaš šta ti govorim),svako svakog može proći.A da će nas oderati Izviđač kao što si napisao...e u to prosto ne vjerujem.
Sportski pozdrav.[/quote]

Ma samo vi raspravljajte, da covjek ima sta i procitat :D Nego ja iskreno mislim sto se tice susreta u kupu izmedju Gradacca i Izvidjaca da su tu sanse 50 : 50, iz razloga sto Izvidjac igra Seha ligu i on ima jace utakmice koje zahtjevaju vise snage, dok Gradacac kod kuce realno moze pobijedit sigurno nekih 5 razlike, i onda u Ljubuski otic probat to sacuvat. Al otom, potom. To je moje misljenje. Vec sam napiso jedan post, gdje su moje prognoze, al ne mora uvijek bolji da prodje. Eto primjer je Sloga, realno imaju sastav za zavrsnicu kupa, a nema ih u cetvrtfinalu. Pozz
RZ88!

CEVAPI
Kontakt:

Post Postao/la CEVAPI » 08 mar 2012, 10:38

pep3 je napisao/la:@Cevapi

Druze de mi reci kako ce Celik proc u Maglaju? :D Jel tu ima kakvog dogovora, il ce bolji da pobijedi?
Eh druže,ne znam šta da ti kažem! Objektivno,Čelik je u ovom momentu za nas televizor u boji! Kod nas će opet biti ciganluk,pritisak od strane publike je strašan i vrlo je bitno ko sudi! Ako budu Raca i Rakar (oni kad sude obično dobijamo) i ako Čelik ne bude na svom nivou i ako mi odigramo najbolje od početka sezone,možemo se nadati neizvjesnoj završnici. Ono što me brine je karakter ekipe,jer ko god je u Mg poveo 5 razlike bilo je gotovo. Suhi kvalitet nemamo,ali eto,boerbenost,želja i eventualno Čelikovo potcjenjivanje bi moglo stvorirti nešto... To svakako nije dogovoreno i tu će biti na nož! Sretno tebi i Čeliku i samo da se zna,Zenica zaslužuje da ima jak Čelik u rukometu,a za fudbal da i ne govorim! Samo naprijed komšije!

CEVAPI
Kontakt:

Post Postao/la CEVAPI » 08 mar 2012, 10:44

pep3 je napisao/la:Pa šta je ovo sve neki frustrirani rukmetni radnici,bivši sportaši...pa daj reci više kako se zoveš pa da ti skinem kapu, 15 godina igrao....
Sportski pozdrav.
Prva stvar nisam frustriran (daleko od toga gluho bilo),bivši sportsita jesam! Kapu mi ne trebaš skidat,mogu ja i bez toga!
Drugo,koliko se ti razumiješ u rukomet je upitno! Ja 90% stvari koje sam ovdje napisao sam bio u pravu! Pa tom tvom Gradačcu je Maglaj dao premije da pobijede u Trebinju,to bar možeš provjeriti (pitaj nekog od igrača,jer to nemaš u biltenu :lol: :lol: )! Druga stvar,ja sam samo rekao da je Gradačac objektivno prosječna ekipa (otprilike 6.po kvalitetu u ovoj premijer ligi,bez Borca i Izviđača),a da su čuda moguća (pogotovo u kupu) se slažem i sportski je se nadati... Koliko se ja razumijem,a vidjet ćemo poslije tog dvomeča,Izviđač prolazi dalje bez problema! Sportski pozdrav!

pep3
Kontakt:

Post Postao/la pep3 » 08 mar 2012, 10:55

CEVAPI je napisao/la:
pep3 je napisao/la:@Cevapi

Eh druže,ne znam šta da ti kažem! Objektivno,Čelik je u ovom momentu za nas televizor u boji! Kod nas će opet biti ciganluk,pritisak od strane publike je strašan i vrlo je bitno ko sudi! Ako budu Raca i Rakar (oni kad sude obično dobijamo) i ako Čelik ne bude na svom nivou i ako mi odigramo najbolje od početka sezone,možemo se nadati neizvjesnoj završnici. Ono što me brine je karakter ekipe,jer ko god je u Mg poveo 5 razlike bilo je gotovo. Suhi kvalitet nemamo,ali eto,boerbenost,želja i eventualno Čelikovo potcjenjivanje bi moglo stvorirti nešto... To svakako nije dogovoreno i tu će biti na nož! Sretno tebi i Čeliku i samo da se zna,Zenica zaslužuje da ima jak Čelik u rukometu,a za fudbal da i ne govorim! Samo naprijed komšije!
Ma ko bude bolji nek pobijedi. Jbg tako je svugdje pritisak sa tribina, od igraca, trenera, al jbg ni to ne pomaze ako je protivnik bolji pa dadne koji gol vise. Al sve ce se pokazat na terenu. Sretno i Maglaju da izbori opstanak u ovoj ligi. Pozz
RZ88!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 mar 2012, 01:18

Je li vam igra Ivancev ?
Bas me zanima kakav je da li su njegove skromne igre u Zvezdi samo splet okolnosti ili je stvarno truba. :? :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.