Pa dobro nismo ni mi loše prošli ,još se prva igra u gostimapep3 je napisao/la:U kupu protiv Bosne sarajevske. Mozemo rec da smo imali najvise srece u ovom zrijebu.

Najteže će biti Krivaji ,a ni Gradačcu neće biti lahko .
Pa dobro nismo ni mi loše prošli ,još se prva igra u gostimapep3 je napisao/la:U kupu protiv Bosne sarajevske. Mozemo rec da smo imali najvise srece u ovom zrijebu.
Ma realno Gorazde je jaci tim od Leotara, plus jos drugu utakmicu igra kod kuce tako da po meni prolazi Gorazde 100%. Takodjer i Borac ce proc dalje, iz razloga sto imaju najbolju ekipu u BiH, a i njima na ruku ide sto drugu utakmicu igraju kod kuce. Celik bi trebo proc Bosnu, realno gledajuci , al s Celikom se nikad ne znalegenda reala je napisao/la:Pa dobro nismo ni mi loše prošli ,još se prva igra u gostimapep3 je napisao/la:U kupu protiv Bosne sarajevske. Mozemo rec da smo imali najvise srece u ovom zrijebu.![]()
Najteže će biti Krivaji ,a ni Gradačcu neće biti lahko .
Ma ja ne znam šta ste od tog Gradačca "navikali ekipu"! To je jedna sasvim prosječna ekipica,koja samo zahvaljujući ovoj "drobi" od lige djeluje kao ozbiljna! Izderat će ih Izviđač ko derpe plejboj! Sad trenutno u ovoj ovakvoj ligi ima 5 boljih ekipa od njih (ne računajući ove 3 koje će se tek priključiti,naravno izuzev ovakve Bosne) a to su: Sloga, Zrinjski, Čelik, Goražde i Vogošća (trenutno po meni broj 2 ekipa,ali očajna prva polusezona,pa su tu gdje jesu)! Dakle u polufinale idu: Goražde,Borac,Čelik i Izviđač! I to su 4 najjače ekipe u državi+ Sloga! I tih pet i zaslužuje da predstavlja državu vani! Pozdrav[/quote]CEVAPI je napisao/la:Ma realno Gorazde je jaci tim od Leotara, plus jos drugu utakmicu igra kod kuce tako da po meni prolazi Gorazde 100%. Takodjer i Borac ce proc dalje, iz razloga sto imaju najbolju ekipu u BiH, a i njima na ruku ide sto drugu utakmicu igraju kod kuce. Celik bi trebo proc Bosnu, realno gledajuci , al s Celikom se nikad ne znahehe I najneizvjesniji susret je Gradacac - Izvidjac, tu su sanse 50:50.
možda, a ko smo to miflash je napisao/la:@seven
mozda jesmo smijesna ekipa ali vi ste smjesnija
Ma ja ne znam šta ste od tog Gradačca "navikali ekipu"! To je jedna sasvim prosječna ekipica,koja samo zahvaljujući ovoj "drobi" od lige djeluje kao ozbiljna! Izderat će ih Izviđač ko derpe plejboj! Sad trenutno u ovoj ovakvoj ligi ima 5 boljih ekipa od njih (ne računajući ove 3 koje će se tek priključiti,naravno izuzev ovakve Bosne) a to su: Sloga, Zrinjski, Čelik, Goražde i Vogošća (trenutno po meni broj 2 ekipa,ali očajna prva polusezona,pa su tu gdje jesu)! Dakle u polufinale idu: Goražde,Borac,Čelik i Izviđač! I to su 4 najjače ekipe u državi+ Sloga! I tih pet i zaslužuje da predstavlja državu vani! Pozdrav[/quote]CEVAPI je napisao/la:Ma realno Gorazde je jaci tim od Leotara, plus jos drugu utakmicu igra kod kuce tako da po meni prolazi Gorazde 100%. Takodjer i Borac ce proc dalje, iz razloga sto imaju najbolju ekipu u BiH, a i njima na ruku ide sto drugu utakmicu igraju kod kuce. Celik bi trebo proc Bosnu, realno gledajuci , al s Celikom se nikad ne znahehe I najneizvjesniji susret je Gradacac - Izvidjac, tu su sanse 50:50.
Ili vas ima najviše(iz Zenice) pa se može razviti diskusijaPasha je napisao/la:..
btw. očito da nam je klub postao neko i nešto u BiH rukometu. sve češće se forumaši drugih klubova, prepucavaju na temi našeg
37:27 je bio rezultat.pep3 je napisao/la:Celik - Prijedor 36 :26. Rutinska pobjeda, Sabanovic briljirao.
Dobro si, evo tek sad vidi da sam pogresno napisokad_kako je napisao/la:37:27 je bio rezultat.pep3 je napisao/la:Celik - Prijedor 36 :26. Rutinska pobjeda, Sabanovic briljirao.
Sabanovic sa gola na gol, dao gol.
Ti si vidim neki jako veliki stručnjak! Čuj bilteniCEVAPI je napisao/la:Uf ti se sekiraš i znaš ko je dobar a ko nije,i odakle tebi pravo da pričaš gluposti o Gradačcu.Care moj sačekaj malo,vrijeme će pokazati svoje,nego se ti sekiraj za svoj Maglaj i kako ćeš otići sa jedno minus 10-15 razlike iz Gradačca. Ne kažem da je Gradačac jači od Izviđača ,ali kad je to Izviđač pobijedio Gradačac u Gradačcu ,a s druge strane Gradačac je pobjeđivao Izviđač.Ajd d e b i l u jedan ,uzmi malo biltene od prethodnih godina pa pogledaj rezultate...
Eh druže,ne znam šta da ti kažem! Objektivno,Čelik je u ovom momentu za nas televizor u boji! Kod nas će opet biti ciganluk,pritisak od strane publike je strašan i vrlo je bitno ko sudi! Ako budu Raca i Rakar (oni kad sude obično dobijamo) i ako Čelik ne bude na svom nivou i ako mi odigramo najbolje od početka sezone,možemo se nadati neizvjesnoj završnici. Ono što me brine je karakter ekipe,jer ko god je u Mg poveo 5 razlike bilo je gotovo. Suhi kvalitet nemamo,ali eto,boerbenost,želja i eventualno Čelikovo potcjenjivanje bi moglo stvorirti nešto... To svakako nije dogovoreno i tu će biti na nož! Sretno tebi i Čeliku i samo da se zna,Zenica zaslužuje da ima jak Čelik u rukometu,a za fudbal da i ne govorim! Samo naprijed komšije!pep3 je napisao/la:@Cevapi
Druze de mi reci kako ce Celik proc u Maglaju?Jel tu ima kakvog dogovora, il ce bolji da pobijedi?
Prva stvar nisam frustriran (daleko od toga gluho bilo),bivši sportsita jesam! Kapu mi ne trebaš skidat,mogu ja i bez toga!pep3 je napisao/la:Pa šta je ovo sve neki frustrirani rukmetni radnici,bivši sportaši...pa daj reci više kako se zoveš pa da ti skinem kapu, 15 godina igrao....
Ja nisam rekao da ćemo mi proći Izviđač,šanse su 60 -40 za Izviđač,to su Kup utakmice(ako si igrao znaš šta ti govorim),svako svakog može proći.A da će nas oderati Izviđač kao što si napisao...e u to prosto ne vjerujem.
A za to da će Gradačac pustiti Maglaju,ajd vidjet ćemo za 10 ak dana.
Izvinjavam se čelikovcima što sam se raspravljao na njihovoj temi...
Sportski pozdrav.
Ma ko bude bolji nek pobijedi. Jbg tako je svugdje pritisak sa tribina, od igraca, trenera, al jbg ni to ne pomaze ako je protivnik bolji pa dadne koji gol vise. Al sve ce se pokazat na terenu. Sretno i Maglaju da izbori opstanak u ovoj ligi. PozzCEVAPI je napisao/la:Eh druže,ne znam šta da ti kažem! Objektivno,Čelik je u ovom momentu za nas televizor u boji! Kod nas će opet biti ciganluk,pritisak od strane publike je strašan i vrlo je bitno ko sudi! Ako budu Raca i Rakar (oni kad sude obično dobijamo) i ako Čelik ne bude na svom nivou i ako mi odigramo najbolje od početka sezone,možemo se nadati neizvjesnoj završnici. Ono što me brine je karakter ekipe,jer ko god je u Mg poveo 5 razlike bilo je gotovo. Suhi kvalitet nemamo,ali eto,boerbenost,želja i eventualno Čelikovo potcjenjivanje bi moglo stvorirti nešto... To svakako nije dogovoreno i tu će biti na nož! Sretno tebi i Čeliku i samo da se zna,Zenica zaslužuje da ima jak Čelik u rukometu,a za fudbal da i ne govorim! Samo naprijed komšije!pep3 je napisao/la:@Cevapi
Druze de mi reci kako ce Celik proc u Maglaju?Jel tu ima kakvog dogovora, il ce bolji da pobijedi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.