FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Huska
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Huska » 07 mar 2012, 00:05

Nek' on ide gdje hoce, ali samo sto dalje od Intera, radije Palacia gledam nego njega...

@monoloze ;) to je to :D

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 07 mar 2012, 00:31

sto se tice odbrane i veznog reda apsolutno nam treba rekonstrukcija a prije svega tjeranje penzionera...
sto se tice Edina on bi nam itekako dobro dosao i siguran sam da bi mu Seria A "sjela" ili je bolje da se uzdamo u Pazzinija ili mladice Milita i Forlana :? ili jos bolje da malo lutamo pa da gadjamo hocemol ubost spica...
a sto se tice tih potencijalnih instant navijaca koji prate Dzeku od kluba do kluba,mislim da ih mozemo nadjacat jer nas ovdje vecina prati Inter zbog Intera 8-)
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 07 mar 2012, 00:37

Ma zavisi sve od trenera novog. Jer trener koji dodje treba mu se dat sloboda da on kaze koje i kakve igrace hoce u ekipi, a ne ko ove sezone Gasperini trazio jedno a dobio deseto. Znaci ozbiljnost od vrha pa do trenera.

Ne treba previse igraca, 3 top igraca (Lucas,Džeko,veznjak) i jos 2 dobra (otkup Guarina il Ramirez,Isla) uz prodaju skarta i davanje sanse mladicima i to je to. Džeko bi nam sjeo ko kec na desetku...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 07 mar 2012, 11:07

Da vas je onako usput pitam, tko nam je potrebniji jedan Lavezzi ili Dzeko koji nije u stanju sam sebi stvorit priliku za gol, dobro nekd mu uspije, ali nije to to.

Pazzini je 100% na 20+ golova u sezoni da ima kvalitetne lopte, a sta ce on jadan dobije dvije upotrebljive lopte za citavu utakmicu i da od njega ocekujemo golove.

Lavezzi----Lucas----Coutinho
------------Pazzini

Pa i Ibisevic bi zabio 20 golova sa njima iza ledja...

Nama nije problem ovaj najistureniji napadac, vec cuvena secunda punta(valjda se tako kaze) koju nismo imali jos od Baggia, a Lavezzi je idealan za toga + jos jednog ili dvojicu kvalitetnih kreativnih mladica iza i moras stvarati prilike.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 07 mar 2012, 11:10

Pa Lucas bi ti to pokrivo. On, Coutinho i jos jedno krilo (Ricky ili neko novi mozda Ramirez) i ispred Džeko. Pa to bi bio san snova bolan...

Nerealno je ocekivat i Džeku i Lavezzia osim ako bi City dao Edina na posudbu. Pogotovo ako dodje Lucas.

Lucio idiote umri !

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 07 mar 2012, 11:31

Pa koji ce ti racku Dzeko, stvarno vas ne kontam nikako, u vjetar bacenih 20+ miliona, jer imas isto napadac u ekipi...

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 07 mar 2012, 11:51

Ti bi se uzdo u ovakvog Pazza koji ne moze pogodit bunar ? Jedini napadac kojeg imamo je Milito kojem je 32 godine (ima i Luc al na njega se haman pa ne racuna). Mora se na ljeto dovest jedan klasicni napadac, Džeko bi bio idealan. Ni ja ne vjerujem da ce doc, al napadac se mora dovest !

Aj sad bok konju :lol: :mrgreen:

Lucio idiote umri !

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 07 mar 2012, 12:00

Ma ti si budala, pa sta mislis da bi Dzeko vise zabio od Pazzinia sa ovim igracima iza sebe, mozda, al' na PESU-u

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 07 mar 2012, 12:48

ma Lavezzi je igrac koji se MORA dovesti,on nam je prioritet i prvo njeg dovesti a onda koliko para ima i sta novi trener bude htio(zavisno od sistema igre)...
ako bude trebalo prodati Wesleya i jos namiriti nekih 15-ak miliona za Lucasa mislim da nam to toliko i nije potrebno,momak je extra igrac ali u tom slucaju ima vecih prioriteta za dovesti,jer i Coutinho moze odigrati poziciju 10-ke,a za nekih 15 mil dovesti lijevog beka...
a sta je sa Sahinom iz Reala,vidim kao JM ne racuna na njega,njega bi se moglo dovesti za male pare da igra u tandemu sa Guarinom ako je vec na izlaznim vratima Reala :?
a Edin nam itekako treba,prije svega spic nam treba a Dzeko kvalitetom a i cijenom se moze uklopiti u nase planove,a najbolja bi opcija bi bila neka posudba sa otkupom na kraju sezone...
Pazzinija otjerati a valjda ce se naci neko da da za njega 10 milioncica,a Milito i Forlan bi bili odlican back up...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 mar 2012, 13:13

Meni niste jasni, zasto toliki hate naspram Pazza. :?: :?:

Pa jbt na prste jedne ruke mozes nabrojat lopte sta je dobia u zadnjih 10 utakmica, on nije tip igraca koji ce sam sebi stvorit priliku vec cisti spic igrac, daj mu pravu loptu i on ce je iskoristiti.

Pa jbmu kad je dosa i odigra onu polusezonu ima je skoro gol po utakmici, a i treba racunat da je za njega dato pun k'urac love, tek mu je 27 godina i moze igrat jos najmanje 5 godina na ozbiljnom nivou.

I ovo parenje Pazza i Milita u napadu je cisti kriminal, 2 igraca istih karakteristika ti igraju napad, jedan mora flopat.
Pogledajte kako smo igrali pod Joseom Eto'o igra sve pozicije a Milito je zaduzen za trpanje, zato je i ima na kontu onoliki broj golova.

Džeko je igracina ali suludo je trositi tolike novce KOJE INTER NEMA, na igraca gotovo identicnog kao sta su Milito i Pazzini.

Dovest Lavezzia + Lucasa + otkup Guarina ako ovaj zadovolji i vec si potrosio hrpu para, vratit Marigu, Coua, Cardiolu sa posudbi, skartat visak i pokusat dovest nesto na posudbu, i netreba ocekivat iduce sezone da se borimo za prvo mjesto kad necemo. Mi smo totalno losi sad, trebaju proc najmanje 2-3 sezone da se vratimo.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 07 mar 2012, 13:21

Tritolone je napisao/la:Meni niste jasni, zasto toliki hate naspram Pazza. :?: :?:

Pa jbt na prste jedne ruke mozes nabrojat lopte sta je dobia u zadnjih 10 utakmica, on nije tip igraca koji ce sam sebi stvorit priliku vec cisti spic igrac, daj mu pravu loptu i on ce je iskoristiti.

Pa jbmu kad je dosa i odigra onu polusezonu ima je skoro gol po utakmici, a i treba racunat da je za njega dato pun k'urac love, tek mu je 27 godina i moze igrat jos najmanje 5 godina na ozbiljnom nivou.

I ovo parenje Pazza i Milita u napadu je cisti kriminal, 2 igraca istih karakteristika ti igraju napad, jedan mora flopat.
Pogledajte kako smo igrali pod Joseom Eto'o igra sve pozicije a Milito je zaduzen za trpanje, zato je i ima na kontu onoliki broj golova.

Džeko je igracina ali suludo je trositi tolike novce KOJE INTER NEMA, na igraca gotovo identicnog kao sta su Milito i Pazzini.

Dovest Lavezzia + Lucasa + otkup Guarina ako ovaj zadovolji i vec si potrosio hrpu para, vratit Marigu, Coua, Cardiolu sa posudbi, skartat visak i pokusat dovest nesto na posudbu, i netreba ocekivat iduce sezone da se borimo za prvo mjesto kad necemo. Mi smo totalno losi sad, trebaju proc najmanje 2-3 sezone da se vratimo.
+10 :D

Konacno jos netko :D

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 07 mar 2012, 13:26

Pazzo je sam promasio najmanje 6 bodova,penal vs Udinese,promasaj u Napulju,ovaj sad promasaj protiv Catanie,to je sto mi je palo napamet...
a plus sto ga moras cekat jer sam nista ne moze uraditi a i kad ga docekas promasi vola u dupe :roll:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 mar 2012, 13:49

A koliko je Milito falia prosle sezone??? Moga nam je donit naslov prvaka, pa koliko je falio u prvom dijelu ove sezone???

Glupo je svaljivat gubitak bodova na leđa jednog igraca, on nije sam kriv, kriv su svi na celu sa predsjednikom i trenerom i ostalima.

Koliko je Pazzo donio bodova prosle sezone??? Da nije njega nebi ove godine igrali ligu prvaka.

Sve je relativno na kraju krajeva, mi nismo Man city da cemo potrosit 100 mile € u ljetnom prijelaznom roku, samo se sjetite kad smo zadnji put radili transfer veci od 20 mil € ciste love, bez nekakvih posudbi igraca i davanje pola ugovora i sta ti ja znam cega sve ne, samo cista lova...nismo ima 100 godina to vam je odgovor.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 07 mar 2012, 14:10

normalno da se ne moze svaliti na jednog igraca,ali sam ti htio pokazati da nije Pazzo bas takav da dobije sansu da ce je sigurno iskoristiti,a nazalost slabo smo para trosili na pojacanja i bas da za njega iskesiramo i da damo Etoa i za njega u par miliona...
vrlo jednostavno on nije spic za Intera,on je igrac za Sampdorie,Genove,Bologne,Parme gdje moze doci do izrazaja,ali takvih je pun kofer

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 mar 2012, 15:23

Io_Sono_Interista je napisao/la:normalno da se ne moze svaliti na jednog igraca,ali sam ti htio pokazati da nije Pazzo bas takav da dobije sansu da ce je sigurno iskoristiti,a nazalost slabo smo para trosili na pojacanja i bas da za njega iskesiramo i da damo Etoa i za njega u par miliona...
vrlo jednostavno on nije spic za Intera,on je igrac za Sampdorie,Genove,Bologne,Parme gdje moze doci do izrazaja,ali takvih je pun kofer
+1
A moze da se kaze da on jeste igrac za Inter, ali nije kalibar da bude il protagonista, vec samo panchiniaro.Dakle, da ulazi u poslednjih 15ak minuta igre, a ne da se oko njega gradi igra.

Nego, vidim da vi vec dovodite Lavezzija. :lol:
A sto bi on isao sa konja na magarca :?: :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 mar 2012, 15:49

Inter ponder Blanc offer ;)

Inter President Massimo Moratti is considering replacing Claudio Ranieri with Laurent Blanc at the end of the season.

According to a report in Le Parisien, the French national boss is at the top of the list of possible alternatives for the Italian.

The 46-year-old Blanc knows Inter well after spending two years with the Nerazzurri towards the end of his playing career.
Also on Moratti’s short-list is Portuguese tactician Andre Villas-Boas after he was sacked by Chelsea at the weekend. :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 07 mar 2012, 15:51

Ja bih prije Blanca nego AVB-a

ako ne Blanc, onda Baresi
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 mar 2012, 16:02

Io_Sono_Interista je napisao/la:normalno da se ne moze svaliti na jednog igraca,ali sam ti htio pokazati da nije Pazzo bas takav da dobije sansu da ce je sigurno iskoristiti,a nazalost slabo smo para trosili na pojacanja i bas da za njega iskesiramo i da damo Etoa i za njega u par miliona...
Pa dajmo mu jos jednu sansu da vidimo na cemu smo, ova sezona nije mjerilo za nikoga.

A ja ti zelin rec da je glupo davati tolike milione za napadaca kad smo za njega iskesirali 20mil €. Nemojte mislit da imam nesto protiv Dzeke, i meni je on first class igrac i zelia bi ga vidit u crnoplavom dresu ali mislim da trenutno si nesmimo dopustit da trosimo toliko novaca, ja sam dojma da Moratti nema vise toliko para pa da se zbog toga spara.
Meni je dovoljno da pogledam ovo i da vidim kakvog igraca imamo. Trenutno nije u formi ali ce se vratit jos jaci.

Forza Pazzo!!!

[youtube][/youtube]

@Magi - pa nebi reka da je to sa konja na magarca, jedna sezona lako moze promijeniti sve, recimo ako vi prodate Cavania ko garantira da cete idalje bit ovako ubitacni kao sada, ja jednostavno na trzistu nevidim zamjenu za njega.

Mislim da AVB nece kod nas, nesmi si dopustit jos jednu avanturu kao u Londonu, a mi smo u istoj situaciji kao i oni.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 07 mar 2012, 16:33

Puma je napisao/la:Ja bih prije Blanca nego AVB-a

ako ne Blanc, onda Baresi
I ja bih prije Blanca. AVB me razocaro u Chelsea-u al ko zna mozda bi mu bolje krenulo kod nas. Francuzi pisu da je Moratti vec pregovaro sa Blancom posto mu istice ugovor na ljeto te da je dogovor blizu. Eh sad hocel se nasi odlucit za njega, Boasa ili nekog treceg vidjet cemo.

Trito@

Meni je Pazzo fkt drag igrac, al ovo sto igra ove godine je uzas. S ovakvom igrom definitivno nema mjesta u Interu. Ja bih najvise volio da on pocne igrati ko prosle sezone i da se ne brinemo za napadaca...

Lucio idiote umri !

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 07 mar 2012, 17:07

Ja mislim da bi se Blanc najbolje snaso jer se vec susreo sa slicnom situacijom kad su francuzi bili g0vnima i uspio ih je podici

dobro, znam da repka i klub nisu isto, ali mislim da covjek zna sta radi

AVB je dobar strucnjak, al nesto imam osjecaj da bi trazio 100 miliona za pojacanja kad bi doso

ma dobro je ako bilo ko od njih dodje
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.