@monoloze

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
+10Tritolone je napisao/la:Meni niste jasni, zasto toliki hate naspram Pazza.![]()
![]()
Pa jbt na prste jedne ruke mozes nabrojat lopte sta je dobia u zadnjih 10 utakmica, on nije tip igraca koji ce sam sebi stvorit priliku vec cisti spic igrac, daj mu pravu loptu i on ce je iskoristiti.
Pa jbmu kad je dosa i odigra onu polusezonu ima je skoro gol po utakmici, a i treba racunat da je za njega dato pun k'urac love, tek mu je 27 godina i moze igrat jos najmanje 5 godina na ozbiljnom nivou.
I ovo parenje Pazza i Milita u napadu je cisti kriminal, 2 igraca istih karakteristika ti igraju napad, jedan mora flopat.
Pogledajte kako smo igrali pod Joseom Eto'o igra sve pozicije a Milito je zaduzen za trpanje, zato je i ima na kontu onoliki broj golova.
Džeko je igracina ali suludo je trositi tolike novce KOJE INTER NEMA, na igraca gotovo identicnog kao sta su Milito i Pazzini.
Dovest Lavezzia + Lucasa + otkup Guarina ako ovaj zadovolji i vec si potrosio hrpu para, vratit Marigu, Coua, Cardiolu sa posudbi, skartat visak i pokusat dovest nesto na posudbu, i netreba ocekivat iduce sezone da se borimo za prvo mjesto kad necemo. Mi smo totalno losi sad, trebaju proc najmanje 2-3 sezone da se vratimo.
+1Io_Sono_Interista je napisao/la:normalno da se ne moze svaliti na jednog igraca,ali sam ti htio pokazati da nije Pazzo bas takav da dobije sansu da ce je sigurno iskoristiti,a nazalost slabo smo para trosili na pojacanja i bas da za njega iskesiramo i da damo Etoa i za njega u par miliona...
vrlo jednostavno on nije spic za Intera,on je igrac za Sampdorie,Genove,Bologne,Parme gdje moze doci do izrazaja,ali takvih je pun kofer
Pa dajmo mu jos jednu sansu da vidimo na cemu smo, ova sezona nije mjerilo za nikoga.Io_Sono_Interista je napisao/la:normalno da se ne moze svaliti na jednog igraca,ali sam ti htio pokazati da nije Pazzo bas takav da dobije sansu da ce je sigurno iskoristiti,a nazalost slabo smo para trosili na pojacanja i bas da za njega iskesiramo i da damo Etoa i za njega u par miliona...
vrlo jednostavno on nije spic za Intera,on je igrac za Sampdorie,Genove,Bologne,Parme gdje moze doci do izrazaja,ali takvih je pun kofer
I ja bih prije Blanca. AVB me razocaro u Chelsea-u al ko zna mozda bi mu bolje krenulo kod nas. Francuzi pisu da je Moratti vec pregovaro sa Blancom posto mu istice ugovor na ljeto te da je dogovor blizu. Eh sad hocel se nasi odlucit za njega, Boasa ili nekog treceg vidjet cemo.Puma je napisao/la:Ja bih prije Blanca nego AVB-a
ako ne Blanc, onda Baresi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.