Koliko god vi pljuvali na njega, ja vidim neki kvalitet u njemu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
BLJAK.IlPrincipino je napisao/la:joj Hareta![]()
njegov Bonucci glavni lik odbrane dok se ne vrate Giorgio i Andrea...vjerovatno ti je Padoin drag...![]()
lete špekulacije na sve strane kao da je gotova sezona i počeo prelazni rok...
moramo prvo završiti sezonu na najbolji mogući način
Cekaj malo, zar nisam ja na ovoj temi dosta puta citao zanimljive kritike na racun Pepea. Los i tako te stvari, bolje uzeti dobar novac za njega, koji ce Francuzi sigurno ponuditi, i za te pare dovesti nekog drugog igraca + da ti ostane koji milioncic sa strane da ga placas.harebianconero je napisao/la:Imal iko živ !?
PSG želi Pepea. Ne treba ga dati.
Képler Laveran Lima Ferreira (born 26 February 1983), commonly known as Pepe.harebianconero je napisao/la:Imal iko živ !?
Nije kalibar ekipe koja zeli neki uspijeh u europi, ali itekako ima mjesta u ovom Juventusu koji trazi svoje mjesto u ovom novom obiliku...Rooney88 je napisao/la:Cekaj malo, zar nisam ja na ovoj temi dosta puta citao zanimljive kritike na racun Pepea. Los i tako te stvari, bolje uzeti dobar novac za njega, koji ce Francuzi sigurno ponuditi, i za te pare dovesti nekog drugog igraca + da ti ostane koji milioncic sa strane da ga placas.harebianconero je napisao/la:Imal iko živ !?
Stefano Pioli, igrao kod vas od 84-87IlPrincipino je napisao/la:
da li ko zna ko je ovo?
Trenutno korisnika/ca: JuventinoVero i 0 gostiju.