Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 07 mar 2012, 10:15

Proud to be a Gunner ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 mar 2012, 10:17

HectorLopez je napisao/la:Falila nam je klasa Diabya i Wilshera na sredini terena i prolaz bi imali i prije 60 minute. Jednostavno u trenutcima kad je trebao posjed da se pritisne protivnik za zadnji gol nismo imali jaku sredinu terena i to je odlucilo.
To je jedino što sam sinoć zamjerio Wengeru, što izbaci oxa i ubaci Chamacka. Trebao je onog kloca Gervinha izbacit i ubacit Chamacka al et... On zna bolje.

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 07 mar 2012, 10:23

GunnerS je napisao/la:
HectorLopez je napisao/la:Falila nam je klasa Diabya i Wilshera na sredini terena i prolaz bi imali i prije 60 minute. Jednostavno u trenutcima kad je trebao posjed da se pritisne protivnik za zadnji gol nismo imali jaku sredinu terena i to je odlucilo.
To je jedino što sam sinoć zamjerio Wengeru, što izbaci oxa i ubaci Chamacka. Trebao je onog kloca Gervinha izbacit i ubacit Chamacka al et... On zna bolje.
Svaka vam cast na onom rezultatu, malo vam je falilo ali sta ces. ;)
Svu srecu vam zelim da budete na kraju treci. :)

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 07 mar 2012, 10:24

GunnerS je napisao/la:
Ox je zbog povrede napustio teren.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 mar 2012, 10:31

Moga je on još igrat. Kako god bio bi bolji od Gervinha.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 07 mar 2012, 10:43

Dje mogo još igrat, frajer dobio povredu prije poluvremena bogati. Jedva je i ono odigrao.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 mar 2012, 10:55

Mogo je...

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 07 mar 2012, 10:56

GunnerS je napisao/la:Mogo je...
Sad jel mogao sad je kasno pricati svakako nikakve fajde kad niste prosli. ;)

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 07 mar 2012, 10:57

GunnerS je napisao/la:Moga je on još igrat. Kako god bio bi bolji od Gervinha.
Frajer šepao zadnjih 10-15 minuta , ali vjerovatno nije ništa ozbiljnije.

U svakom slučaju, vidjet ćemo šta če arsenal dalje, hoće li opet Wenger i uprava prodati najbolje(g) igrača/igrače ili će se malo stisnuti ... ima arsenal zaista potencijala, ali imao ga je i prethodnih 5-6 godina, tako da treba još dosta poraditi na ovom timu. A kad smo već kod Ox-a , pa lik je nevjerovatan, napokon englesko krilo koje nije precijenjeno - istini za volju još je mlad da se takav sud donosi , ali jednostavno može se "namirisati" kvalitet ...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 mar 2012, 10:59

SIR je napisao/la:
Nažalost, al nakon njegovog izlaska pao je i Arsenal... :roll:

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 07 mar 2012, 11:04

GunnerS je napisao/la:
SIR je napisao/la:
Nažalost, al nakon njegovog izlaska pao je i Arsenal... :roll:
Jeste, ali i ostatak tima je pao, loša fizička sprema, to se pokazalo i protiv liverpoola, jest da je Arsenal pobijedio ali ko je gledao zna o čemu pričam. Razloge zbog kojih Arsenal nije prošao ipak treba tražiti u katastrofalno odigranoj prvoj utakmici.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 mar 2012, 11:09

Genghis je napisao/la:A kad smo već kod Ox-a , pa lik je nevjerovatan, napokon englesko krilo koje nije precijenjeno
Samo da ne izgori od silnih ocekivanja britanskih medija. Inace, momak je bolji od Younga, Downinga, Walcotta, Lennona i Johnsona. Mlad je, bice tu puno uspona i padova (samo da ga povrede zaobidju), al' kada konacno sazrije, bice jedan od boljih krilnih igraca, u to sam siguran.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

HectorLopez
Kontakt:

Post Postao/la HectorLopez » 07 mar 2012, 11:11

Da nije priznat pogodak nakon ofsajda i dosudjen nepostojeci penal u prvoj tekmi, Arsenal bi se rutinski plasirao dalje, ovako je sve ostalo na dobrom pokusaju. Uostalom vidi se koliko smo na normalnom terenu jaci od Milana ono u prvoj utakmici je bila oranica kakva se vidja samo u banana ligama poput nase, cak je i Mourinho primjetio u analizi da je takav teren i bila taktika prljavih italijana.

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 07 mar 2012, 11:19

HectorLopez je napisao/la:Da nije priznat pogodak nakon ofsajda i dosudjen nepostojeci penal u prvoj tekmi, Arsenal bi se rutinski plasirao dalje, ovako je sve ostalo na dobrom pokusaju. Uostalom vidi se koliko smo na normalnom terenu jaci od Milana ono u prvoj utakmici je bila oranica kakva se vidja samo u banana ligama poput nase, cak je i Mourinho primjetio u analizi da je takav teren i bila taktika prljavih italijana.
Kako ljudi ne shvataju da ne bi Milan izasao sa 3 napadaca da je imao samo 2 gola prednosti?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 07 mar 2012, 12:42

Rosicky je fenomenalan bio , steta za Arsenal.Mada kada zbrojimo 180 minuta Milan je bio bolji tim upravo za taj 1 pogodak.

Persiju se nema sta zamjeriti , fulio Boze moj.

Sve u svemu odlicna utakmica , Milanezi su prvo poluvrijeme bili raskovani i mislima u 4finalu , dok su u drugom djelu vec ozbiljnije usli i nisu dozvoljavali Arsenalu da se razmase ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 07 mar 2012, 13:08

Persieju niko normalan ne može ono zamjerit. Što se tiče utakmice možda će vam zvučat da se vadim, lažem, petljam ali meni je drago što nisu prošli sinoć. Mislim da Arsenal da je prošao opet ne bi imao nikakve šanse za osvajanje ovog takmičenja, a ako nemaš šanse čemu onda u utakmicama rizikovat povrede i umor igrača. Bitnije je da se okrenemo Premiershipu i da se uganja to 4 mjesto.

A sinoć da su dali četvrti umro bih, kad su dali 3 jbt sav sam se treso, mislio srce me izdalo. :lol: Ovako smo dobro namučili Milan, spustili ih na zemlju i natjerali ih da strijepe za prolaz do zadnje sekunde. Sinoć su momci odigrali za čast i ponos!

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 07 mar 2012, 13:20

" onclick="window.open(this.href);return false; :o

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 mar 2012, 13:25

Bosco je napisao/la:Persieju niko normalan ne može ono zamjerit. Što se tiče utakmice možda će vam zvučat da se vadim, lažem, petljam ali meni je drago što nisu prošli sinoć. Mislim da Arsenal da je prošao opet ne bi imao nikakve šanse za osvajanje ovog takmičenja, a ako nemaš šanse čemu onda u utakmicama rizikovat povrede i umor igrača. Bitnije je da se okrenemo Premiershipu i da se uganja to 4 mjesto.

A sinoć da su dali četvrti umro bih, kad su dali 3 jbt sav sam se treso, mislio srce me izdalo. :lol: Ovako smo dobro namučili Milan, spustili ih na zemlju i natjerali ih da strijepe za prolaz do zadnje sekunde. Sinoć su momci odigrali za čast i ponos!
fino je sve to Bosco, al ja mislim da ih je ovo još više ubilo u pojam :roll: . jesu oni odbranili čas itekako i dokazali da milan ništa nije bolja ekipa čak štaviše.

ALI jedno veliko ALI. zamisli imaš 3 gola na poluvremenu i fali ti samo 1 gol. To više nije nikakva nemoguća misija nego sabijanje protivnika obično, a oni to nisu uspjeli i nekako su ostali na korak do sna.

Ja sam zadovoljan ovim momcima pokazali su da je Arsenal klasa i to mi je najviše drago, al da li su oni zadovoljni to je problem. Kako će se sve ovo odrazit na njih na tekme koje slijede :roll:
Vođa zna.

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 07 mar 2012, 13:56

Ne možemo im ništa zamjeriti-odigrali su koliko su mogli i imali snage,ali van persi je definitivno morao u onoj situaciji bolje odreagovati.Ok,možda ga je malo i iznenadalia lopta,ali u onoj situaciji je trebao zaobići golmana i proslijediti loptu u mrežu

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 07 mar 2012, 14:23

Henderson je napisao/la:Ma Bosco ne sikiraj se, ovako je Liverpoolu cijelu sezonu. Ovo je mislim 20 okvir gola pogođen i 6 promašeni penal ( mislim da budemo jasni, penal nije postojao ) a naši protivnici naprave jednu priliku i postignu pogodak.
Svu nesreću Liverpool je naplatio na penale protiv Cardiffa, tako da očekujem opet istu situaciju i sada.
Prije će biti 1:2 nego 2:1.
Ja sam se davno pomirio sa činjenicom da Liverpool neće igrati LP, tako da mi je i x u ovoj utakmici dobar. Da me ne provociraju tamo na mojoj temi a i u privatnom životu :D
Evo mene malo kod vas na temi :)
Šta ti rekoh Bosco za Liverpool-Arsenal? Slušaj bolan efendiju :lol:
Što se tiče dvomeča Milan-Arsenal, moj komentar je why Đuro, WHY? :twisted:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.