Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
To je jedino što sam sinoć zamjerio Wengeru, što izbaci oxa i ubaci Chamacka. Trebao je onog kloca Gervinha izbacit i ubacit Chamacka al et... On zna bolje.HectorLopez je napisao/la:Falila nam je klasa Diabya i Wilshera na sredini terena i prolaz bi imali i prije 60 minute. Jednostavno u trenutcima kad je trebao posjed da se pritisne protivnik za zadnji gol nismo imali jaku sredinu terena i to je odlucilo.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Svaka vam cast na onom rezultatu, malo vam je falilo ali sta ces.GunnerS je napisao/la:To je jedino što sam sinoć zamjerio Wengeru, što izbaci oxa i ubaci Chamacka. Trebao je onog kloca Gervinha izbacit i ubacit Chamacka al et... On zna bolje.HectorLopez je napisao/la:Falila nam je klasa Diabya i Wilshera na sredini terena i prolaz bi imali i prije 60 minute. Jednostavno u trenutcima kad je trebao posjed da se pritisne protivnik za zadnji gol nismo imali jaku sredinu terena i to je odlucilo.

Svu srecu vam zelim da budete na kraju treci.

Ox je zbog povrede napustio teren.GunnerS je napisao/la:To je jedino što sam sinoć zamjerio Wengeru, što izbaci oxa i ubaci Chamacka. Trebao je onog kloca Gervinha izbacit i ubacit Chamacka al et... On zna bolje.HectorLopez je napisao/la:Falila nam je klasa Diabya i Wilshera na sredini terena i prolaz bi imali i prije 60 minute. Jednostavno u trenutcima kad je trebao posjed da se pritisne protivnik za zadnji gol nismo imali jaku sredinu terena i to je odlucilo.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Moga je on još igrat. Kako god bio bi bolji od Gervinha.
Dje mogo još igrat, frajer dobio povredu prije poluvremena bogati. Jedva je i ono odigrao.
Sad jel mogao sad je kasno pricati svakako nikakve fajde kad niste prosli.GunnerS je napisao/la:Mogo je...

Frajer šepao zadnjih 10-15 minuta , ali vjerovatno nije ništa ozbiljnije.GunnerS je napisao/la:Moga je on još igrat. Kako god bio bi bolji od Gervinha.
U svakom slučaju, vidjet ćemo šta če arsenal dalje, hoće li opet Wenger i uprava prodati najbolje(g) igrača/igrače ili će se malo stisnuti ... ima arsenal zaista potencijala, ali imao ga je i prethodnih 5-6 godina, tako da treba još dosta poraditi na ovom timu. A kad smo već kod Ox-a , pa lik je nevjerovatan, napokon englesko krilo koje nije precijenjeno - istini za volju još je mlad da se takav sud donosi , ali jednostavno može se "namirisati" kvalitet ...
Nažalost, al nakon njegovog izlaska pao je i Arsenal...SIR je napisao/la:Sad jel mogao sad je kasno pricati svakako nikakve fajde kad niste prosli.GunnerS je napisao/la:Mogo je...

Jeste, ali i ostatak tima je pao, loša fizička sprema, to se pokazalo i protiv liverpoola, jest da je Arsenal pobijedio ali ko je gledao zna o čemu pričam. Razloge zbog kojih Arsenal nije prošao ipak treba tražiti u katastrofalno odigranoj prvoj utakmici.GunnerS je napisao/la:Nažalost, al nakon njegovog izlaska pao je i Arsenal...SIR je napisao/la:Sad jel mogao sad je kasno pricati svakako nikakve fajde kad niste prosli.GunnerS je napisao/la:Mogo je...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Samo da ne izgori od silnih ocekivanja britanskih medija. Inace, momak je bolji od Younga, Downinga, Walcotta, Lennona i Johnsona. Mlad je, bice tu puno uspona i padova (samo da ga povrede zaobidju), al' kada konacno sazrije, bice jedan od boljih krilnih igraca, u to sam siguran.Genghis je napisao/la:A kad smo već kod Ox-a , pa lik je nevjerovatan, napokon englesko krilo koje nije precijenjeno
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Da nije priznat pogodak nakon ofsajda i dosudjen nepostojeci penal u prvoj tekmi, Arsenal bi se rutinski plasirao dalje, ovako je sve ostalo na dobrom pokusaju. Uostalom vidi se koliko smo na normalnom terenu jaci od Milana ono u prvoj utakmici je bila oranica kakva se vidja samo u banana ligama poput nase, cak je i Mourinho primjetio u analizi da je takav teren i bila taktika prljavih italijana.
Kako ljudi ne shvataju da ne bi Milan izasao sa 3 napadaca da je imao samo 2 gola prednosti?HectorLopez je napisao/la:Da nije priznat pogodak nakon ofsajda i dosudjen nepostojeci penal u prvoj tekmi, Arsenal bi se rutinski plasirao dalje, ovako je sve ostalo na dobrom pokusaju. Uostalom vidi se koliko smo na normalnom terenu jaci od Milana ono u prvoj utakmici je bila oranica kakva se vidja samo u banana ligama poput nase, cak je i Mourinho primjetio u analizi da je takav teren i bila taktika prljavih italijana.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Rosicky je fenomenalan bio , steta za Arsenal.Mada kada zbrojimo 180 minuta Milan je bio bolji tim upravo za taj 1 pogodak.
Persiju se nema sta zamjeriti , fulio Boze moj.
Sve u svemu odlicna utakmica , Milanezi su prvo poluvrijeme bili raskovani i mislima u 4finalu , dok su u drugom djelu vec ozbiljnije usli i nisu dozvoljavali Arsenalu da se razmase
Persiju se nema sta zamjeriti , fulio Boze moj.
Sve u svemu odlicna utakmica , Milanezi su prvo poluvrijeme bili raskovani i mislima u 4finalu , dok su u drugom djelu vec ozbiljnije usli i nisu dozvoljavali Arsenalu da se razmase

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Persieju niko normalan ne može ono zamjerit. Što se tiče utakmice možda će vam zvučat da se vadim, lažem, petljam ali meni je drago što nisu prošli sinoć. Mislim da Arsenal da je prošao opet ne bi imao nikakve šanse za osvajanje ovog takmičenja, a ako nemaš šanse čemu onda u utakmicama rizikovat povrede i umor igrača. Bitnije je da se okrenemo Premiershipu i da se uganja to 4 mjesto.
A sinoć da su dali četvrti umro bih, kad su dali 3 jbt sav sam se treso, mislio srce me izdalo.
Ovako smo dobro namučili Milan, spustili ih na zemlju i natjerali ih da strijepe za prolaz do zadnje sekunde. Sinoć su momci odigrali za čast i ponos!
A sinoć da su dali četvrti umro bih, kad su dali 3 jbt sav sam se treso, mislio srce me izdalo.

" onclick="window.open(this.href);return false; 

fino je sve to Bosco, al ja mislim da ih je ovo još više ubilo u pojamBosco je napisao/la:Persieju niko normalan ne može ono zamjerit. Što se tiče utakmice možda će vam zvučat da se vadim, lažem, petljam ali meni je drago što nisu prošli sinoć. Mislim da Arsenal da je prošao opet ne bi imao nikakve šanse za osvajanje ovog takmičenja, a ako nemaš šanse čemu onda u utakmicama rizikovat povrede i umor igrača. Bitnije je da se okrenemo Premiershipu i da se uganja to 4 mjesto.
A sinoć da su dali četvrti umro bih, kad su dali 3 jbt sav sam se treso, mislio srce me izdalo.Ovako smo dobro namučili Milan, spustili ih na zemlju i natjerali ih da strijepe za prolaz do zadnje sekunde. Sinoć su momci odigrali za čast i ponos!

ALI jedno veliko ALI. zamisli imaš 3 gola na poluvremenu i fali ti samo 1 gol. To više nije nikakva nemoguća misija nego sabijanje protivnika obično, a oni to nisu uspjeli i nekako su ostali na korak do sna.
Ja sam zadovoljan ovim momcima pokazali su da je Arsenal klasa i to mi je najviše drago, al da li su oni zadovoljni to je problem. Kako će se sve ovo odrazit na njih na tekme koje slijede

Vođa zna.
Ne možemo im ništa zamjeriti-odigrali su koliko su mogli i imali snage,ali van persi je definitivno morao u onoj situaciji bolje odreagovati.Ok,možda ga je malo i iznenadalia lopta,ali u onoj situaciji je trebao zaobići golmana i proslijediti loptu u mrežu
Evo mene malo kod vas na temiHenderson je napisao/la:Ma Bosco ne sikiraj se, ovako je Liverpoolu cijelu sezonu. Ovo je mislim 20 okvir gola pogođen i 6 promašeni penal ( mislim da budemo jasni, penal nije postojao ) a naši protivnici naprave jednu priliku i postignu pogodak.
Svu nesreću Liverpool je naplatio na penale protiv Cardiffa, tako da očekujem opet istu situaciju i sada.
Prije će biti 1:2 nego 2:1.
Ja sam se davno pomirio sa činjenicom da Liverpool neće igrati LP, tako da mi je i x u ovoj utakmici dobar. Da me ne provociraju tamo na mojoj temi a i u privatnom životu

Šta ti rekoh Bosco za Liverpool-Arsenal? Slušaj bolan efendiju

Što se tiče dvomeča Milan-Arsenal, moj komentar je why Đuro, WHY?

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.