NK Široki Brijeg

magic
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la magic » 03 mar 2012, 18:37

Jes da je prijateljska danas bila,al dobro ste prosli samo 1-0 izgubili,budete li ovako igrali na grbavici negine vam 3 komada,onaj desni bek ,i onaj brazilac sto vam je doso iz Zagreba su pravo kriticni....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 mar 2012, 11:14

Trebale bi se promijeniti neke stvari do tada, Karacic je ipak i dalje jako puno eksperimentirao, odnosno nije uopce igrao s napadacem, a tako se ne moze. Doduse, ne znam cemu eksperimentiranja u ovom momentu priprema, al ok. Svejedno, momcad vidno umorna i neraspolozena, no uz par promjena i nadam se prebacivanje na igru s dva napadaca (mada je to moja osobna zelja i preferencija samo) i Wagnerom iza, te spremnim Bajanom, i sto skorasnjim povratkom radilice u sredini terena, odnosno Marciana, to je neka druga prica.

Dobar zdrijeb inace, apsolutno u prednosti.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 mar 2012, 12:33

Dobar zdrijeb,al nista nije gotovo.Velez nije losa ekipa i trebat ce dosta muke da ih prođemo.Danas u tri utakmica juniora i cini mi se prve momcadi na Blatu!!!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 06 mar 2012, 15:09

Dobro smo prošli u ždrijebu, mada Velež ne treba podcijeniti. U 1.utakmici je bitno ne primiti gol a pobijediti, dok će u uzvratu biti svašta, nadam se prolazu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 06 mar 2012, 19:17

SirAlexFerguson je napisao/la:Dobro smo prošli u ždrijebu, mada Velež ne treba podcijeniti. U 1.utakmici je bitno ne primiti gol a pobijediti, dok će u uzvratu biti svašta, nadam se prolazu
Prošli ste vrhunski, dobili ste najlošiju ekipu, ali opet ne smijete olako ući u taj susret... po imenima ste sigurno jači, ali treba to pokazat na terenu! Ali opet u dvije utakmice ste apsolutni favoriti po mom mišljenju, samim prolaskom činite i nama uslugu, jer onda 4. mjesto vodi u Europu 100%, pa zlu ne trebalo ako slučajno 4. završimo, nek nam je to osigurač za Europu :). Sretno Široki !

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 mar 2012, 22:20

Seniori-juniori 12-0.Kod juniora jedini Kožulj da je momak odigrao vrhunski.Ako on ne postane vrhunski igrač nece nitko.Bajano vec pokazao da ce biti vrhunsko pojačanje.Zadnje generacije juniora i kadeta koje su osvajale prvenstva i kupove bile su sastavljene isklučivo od igrača iz Širokog Brijega.Tko sad uzima lovu od roditelja sa strane,treba vidjeti!!?? ;) ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 mar 2012, 22:42

Ne znace ti nista ti juniorski, kadetski naslovi, to je najvise plod sustavnog rada i organizacije.
Ono sto je bitno je da mi jednom dovedemo obrazovane strucnjake u omladinsku skolu i skolujemo igrace koji bi bili sposobni prijeci taj jaz izmedju juniorskog i seniorskog nogometa na kvalitetan nacin. Kozulj bi trebao biti jedan od njih.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 mar 2012, 22:45

Bio je i Zlomislić pa je opet poslan u Gosk.Pandža je uspio slucajno,jer mu je stari rekao ili sa seniorima ili odlaze.Pa se covjek pokazao.Ovaj Kozulj ima mjesta među 18 igrača,a tko zna kad ce ga dobiti.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 mar 2012, 23:08

Pa jel bolje da je poslan u GOŠK nego da sjedi na klupi, ako vec moze igrati. Poanta je da se takve igrace vraca i uvrstava u sastav ako se pokazu. Da Široki nema imperativ rezultata i ligu kakva jest, vidjao bi ti puno vise takvih.
...Život za Široki...

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 07 mar 2012, 09:05

Sretno Širokom u polufinalu ! ;)

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 07 mar 2012, 10:32

starmo94 je napisao/la:Sretno Širokom u polufinalu ! ;)
Sta ima sretno, mislim oni jesu favoriti na papiru, pa ti mislis da ce se Velez tek tako predati. :lol: :lol: pozz.HZ '87! :)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 mar 2012, 11:01

Pa, ti mislis da cemo se mi mozda tek tako predati? :) To ti je jos manje vjerovatno.
...Život za Široki...

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 07 mar 2012, 11:03

SIR je napisao/la:
Sta ima sretno, mislim oni jesu favoriti na papiru, pa ti mislis da ce se Velez tek tako predati. :lol: :lol: pozz.HZ '87! :)
:oops: :oops:

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 07 mar 2012, 11:20

SIR je napisao/la:
Evo citam vec 5. put i ne kontam sta si htio reci.. :? Ja sam Sirokom zazelio srecu,jer je ona uvijek potrebna u svakoj utakmici pa tako i u ove dvije u polufinalu, a nisam spominjao kako ce se Velez predati jer sam siguran da nece..

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 07 mar 2012, 11:53

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa jel bolje da je poslan u GOŠK nego da sjedi na klupi, ako vec moze igrati. Poanta je da se takve igrace vraca i uvrstava u sastav ako se pokazu. Da Široki nema imperativ rezultata i ligu kakva jest, vidjao bi ti puno vise takvih.
Da mi je vidjeti tog jednog koji je vraćen ;) Napredovati u Gosku-nemoguce,da ti sad ne bi objašnjavao zbog cega!Pomoci nekom klubu da dođe u ligu federacije i tu slati nase igrače,al da mi postavljamo trenera,jedino tako bi nesto mogli postici.Kako ce igrač napredovati u ligi i klubu gdje je u 80 posto slucajeva ili kupovina ili 3 za 3? ;)

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 07 mar 2012, 12:00

starmo94 je napisao/la:
SIR je napisao/la:
Evo citam vec 5. put i ne kontam sta si htio reci.. :? Ja sam Sirokom zazelio srecu,jer je ona uvijek potrebna u svakoj utakmici pa tako i u ove dvije u polufinalu, a nisam spominjao kako ce se Velez predati jer sam siguran da nece..
Nebitno zadrzi ti svoju misao, ja znam da ce utakmica biti tvrda u obadva smijera. ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 mar 2012, 12:10

ŠB.TRN je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa jel bolje da je poslan u GOŠK nego da sjedi na klupi, ako vec moze igrati. Poanta je da se takve igrace vraca i uvrstava u sastav ako se pokazu. Da Široki nema imperativ rezultata i ligu kakva jest, vidjao bi ti puno vise takvih.
Da mi je vidjeti tog jednog koji je vraćen ;) Napredovati u Gosku-nemoguce,da ti sad ne bi objašnjavao zbog cega!Pomoci nekom klubu da dođe u ligu federacije i tu slati nase igrače,al da mi postavljamo trenera,jedino tako bi nesto mogli postici.Kako ce igrač napredovati u ligi i klubu gdje je u 80 posto slucajeva ili kupovina ili 3 za 3? ;)
Jure Ivankovic. :D
A napredovati ce vise sjedeci na nasoj klupi? Po cemu? Evo, objasni mi. Pogotovo s obzirom da ne bi u momentu imao mjesta, nebitno uopce zasluzuje li ili ne, ako se procijeni da nemas mjesta - neces igrati - stoga posudba. Za svakog mladog igraca koji pocinje seniorski nogomet je najvaznije samo da igra, primarno, pa taman u losijem klubu ili nizoj ligi. Na taj nacin se razvijaju i stjecu prve seniorske minute, jer je razlika izmedju juniorskog i seniorskog nogometa OGROMNA, a brojni valjda ocekuju da juniori jednostavno ulijecu u seniorski tim konkurenta za titulu i vec formiranu momcad. Treba za to vremena i strpljenja, pa i posudbi.
Pih, hoces jos i da preuzmemo klub, postavimo svog predsjednika i kompletnu struku? Bolan, putevi igraca su razliciti, tko ce ih sve pohvatati i da svi budu zadovoljni. Pa evo da danas Zlomislic igra u Širokom, ti bi vjerovatno rekao zasto ne igra Pinjuh (npr.).
Kako ce pak igrac napredovati u ligi i klubu koji se takodjer natjece u toj istoj ligi i pri tom sjedi na klupi, odnosno ne igra? Kako mu to pomaze vise nego posudba u GOŠK ili Češku? Da nije mozda ispod casti takvima ici na posudbu?
...Život za Široki...

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 07 mar 2012, 13:42

SIR je napisao/la: Nebitno zadrzi ti svoju misao, ja znam da ce utakmica biti tvrda u obadva smijera. ;)
:oops:
hordaš, uzmi malo saMog SIR-a :P

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 07 mar 2012, 13:44

ajvardedo je napisao/la:
SIR je napisao/la: Nebitno zadrzi ti svoju misao, ja znam da ce utakmica biti tvrda u obadva smijera. ;)
:oops:
hordaš, uzmi malo samog SIR-a :P
Hocu bas je to smijesno hvala sto si mi rekao :lol: ;)

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 07 mar 2012, 14:20

Jure bio igrač Posusja,s nama nista nije imao!Naravno da je bolje da negdje igra,al gdje mi saljemo nase junire to je sramota.Politika nam je ocajnca.Jučer Nikola Marić brani cijelo poluvrijeme a Mikulić ni sekunde.A eto ostavili ga u klubu,momku 19 godina.Pa gdje to ima.Kvesica ostavljamo među 18 u Širokom a Zlomislića,Glavinu i ostale šaljemo po ovim vukojebinama,a bolji su igrači !!!Ustvari Glavina nije ni dobio pravu priliku ovdje.Ovaj Kožulj da je imalo pametan nikad ne bi otisao iz Zrinjskog,kod nas ce tesko dobiti priliku pored nasih zvijezda!!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Grk1234, Orvel i 46 gostiju.