Ma ajde neka, ako ti smeta samo stavi na ignore. želio bih da vidim gdje sam ja to pogriješio u postu i da li on zna ozbiljno diskutovati ili se se svodi na malogradjanstvo.
mandraX je napisao/la:Pa hajde, evo recimo da sam se složio sa tobom za ta 4 WC igrača...a sad odgovori na pitanje što sam ti postavio? Gdje je taj Arsenal? Rezultati, titule...?
Pa da bi osvojio LP ili titulu prvaka Engleske trebaš više od 4 kvalitetna igrača, zar ne?
I btw. nisam rek'o da su 4 WC igrača, al' jesam da igraju na visokoj razini, na razini kakva je potreba za kvalitetne predstave u Premiershipu.
Sad ,koliko me sjećanje služi rek'o sam (parafraziram) RVP je najbolji igrač na Otoku (što i drugi forumaši tvrde , gl. temu Premiershipa) , da su Jack i Chamberlain najbolji mladi igrači na svojim pozicijama, opet na otoku. Ne vidim boljeg?
Edit: Jacka nema cijelu sezonu

minus u konkurenciji za osvajanje trofeja. Ostaje samo 3 kvalitetna igrača. (a to me navodi na pomisao da sam možda degradir'o Arsenal, a nikako uzdigao u tom postu)
Ako ti vidiš, nadji mi ga. Igrač sa 21 godinom ili mladji, da je bolji od Alexa i Jacka, a pri tome igra njihove pozicije?
I za Szczesnya sam rek'o da je jedan od 3 najboljih golmana Premiershipa. Nekom je De Gea, nekom Hart, a nekom Szczesny. Zavisi, al' svejedno, on je u krugu tih trojce. Doduše, mogao sam računati i Cecha, al' daleko je on od onog što je bio. Iako, možda mi je to jedina greška. Druge ne vidim.
Ti?