Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Edin.-
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Edin.- » 07 mar 2012, 00:10

Profesor je napisao/la:Arsenal je ove godine u LP pobjedio sampione Italije, Njemacke, Francuske i Grcke!! 8-)

COYG!
Spanije ?

Momci trebaju bit ponosni, i treba im ovakva motivacija za svaku utakmicu do kraja sezone, ne bi li zavrsili na 3. poziciji. Dosta je bilo vise igranja Qual. za ligu prvaka.
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 07 mar 2012, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 07 mar 2012, 00:11

Joj Bosco i ti imaš fakat neki fiks ideja :lol: Ko da je splahno i onaj tvoj silni pesimizam :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 mar 2012, 00:12

Svi ste vi ovdje pokupili svo znanje svijeta, pa pametujete ko' je kakav igrač, koji ima mjesta u tom timu - a u ovom nema itd itd...a Wenger i kompanija su obični debili, koji ne vide prst pred okom, i na njihovu žalost, nisu još naletili na ovaj forum, al' dobro, zar da će zalutat' nekad aBd...uvijek postoji nada, a evo imate i razloga za nadat' se, danas nam upravo na taj način zalut'o lik iz Brazila na forum...masaAllah...

Svak ima pravo na svoje mišljenje, al' pobogu brate, malo realnosti ne bi škodilo...

@BoŠko(buha), relax ;)
tech je napisao/la:Stvarno bi red bio da se RVP utješi, covjeku je to sad najpotrebnije. Ako treba i finansijska pomoc, nije problem. Pogurat cemo Robina.
:mrgreen:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 07 mar 2012, 00:14

To i jest problem današnjeg vremena što svak' ima pravo na mišljenje, neinteligentni a pogotovo glupi ljudi ne bi trebali imati to pravo. Hvala Bogu samo što se takvi urijetko pojavljuju na ovoj temi.

@chily
Moramo nekako Robina utješit, aj pravi Twitter.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 07 mar 2012, 00:15

mandraX je napisao/la: Svi ste vi ovdje pokupili svo znanje svijeta, pa pametujete ko' je kakav igrač, koji ima mjesta u tom timu - a u ovom nema itd itd...a Wenger i kompanija su obični debili, koji ne vide prst pred okom, i na njihovu žalost, nisu još naletili na ovaj forum, al' dobro, zar da će zalutat' nekad aBd...uvijek postoji nada, a evo imate i razloga za nadat' se, danas nam upravo na taj način zalut'o lik iz Brazila na forum...masaAllah...

Svak ima pravo na svoje mišljenje, al' pobogu brate, malo realnosti ne bi škodilo...

@BoŠko(buha), relax ;)
Baš bi se to tebi moglo reči,ajde ba Mandrače ostave se ove teme,ovdje tvoje mišljenje i onako niko ne shvata ozbiljno.,a vala ga i ne poštuje..

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 mar 2012, 00:17

mandraX je napisao/la:Svi ste vi ovdje pokupili svo znanje svijeta, pa pametujete ko' je kakav igrač, koji ima mjesta u tom timu - a u ovom nema itd itd...a Wenger i kompanija su obični debili, koji ne vide prst pred okom, i na njihovu žalost, nisu još naletili na ovaj forum, al' dobro, zar da će zalutat' nekad aBd...uvijek postoji nada, a evo imate i razloga za nadat' se, danas nam upravo na taj način zalut'o lik iz Brazila na forum...masaAllah...

@BoŠko(buha), relax ;)
Ajd sad objasni ,kakve realnosti i kakvo pametovanje ? :?

Kontradiktoran si sam sebi. Najprije si mi tražio da ti kažem ima li Arsenal slabih igrača ili su sve sami WC igrači, pošto nisi (slučajno ili ne,svejedno) vidio da zapravo pričam o 4 igrača, a onda kada sam ih pobroj'o, pričaš ovo što si gore naveo. :?

Ono što ti možda ne znaš, al' ja sam uz Wengera i njegove poteze bio i kad je griješio i kad je radio ispravno. Nikad nisam tražio razlog da kritikujem, nego odgovor zašto je to napravio.

Za sve ove igrače vidi i on (Wenger), al' to je neka druga i jako, jako široka tema, o kojoj ne bih.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 mar 2012, 00:28

Ostale su posljedice od Paje na ovoj temi.

'ajd kad tako pucate od tih WC igrača, objasni mi zašto ste trenutno ovdje gdje jeste? Gdje su te titule? Gdje su ti rezultati? Zašto se od Milana prime 4 komada (a ruku na srce, i 7 ih je trebalo bit), od Manchestera 8, Blackburna 4..itd itd? Nemoj mi molim te krenuti sa pričom "vidjet ćemo slijedeće sezone", "ovo je mlad tim, polako"...dosta je toga više...

Čovjek da ne zna kakvo je realno stanje na tabeli lige, čitajući onaj tvoj post, bi rekao da ste prvi + da bježite drugom, brat bratu, 15 bodova...te da derete guzove timovima u LP...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 mar 2012, 00:31

:roll:
Obriši post, dok ko drugi nije vidio. Ideš iz krajnosti u krajnost, jesi svjestan toga ?

I edit, ajd mi isjeci dio mog posta gdje se ne slažeš. Tako ćemo lakše. ;)
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 07 mar 2012, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 07 mar 2012, 00:32

De molim te Arnelinho i ostali ostavite ovo drvo na miru, ignorišite ga.

SiggiSmallz
Kontakt:

Post Postao/la SiggiSmallz » 07 mar 2012, 00:34

Treba te biti ponosni na svoj voljeni klub,pusti te ogranicene likove koji nevide vise od metra ispred sebe. ;)
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 mar 2012, 00:34

Arnelinho je napisao/la: :roll:
Obriši post, dok ko drugi nije vidio. Ideš iz krajnosti u krajnost, jesi svjestan toga ?
Pa hajde, evo recimo da sam se složio sa tobom za ta 4 WC igrača...a sad odgovori na pitanje što sam ti postavio? Gdje je taj Arsenal? Rezultati, titule...?

@Edin, možeš i ti slobodno odg. na pitanje...
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 07 mar 2012, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 07 mar 2012, 00:37

Zasto nema opcija "block user", kako bi ti dao block mandraxe, nisi svjestan. Ofirno mi je tvoj nick spomenut u svom postu.

btw. ostavite se ovakvih ljudi, trol teski.

Come on GUNNERS !

edit:

Zasto ne postavis sam sebi pitanje, zasto meni ovi ljudi na forumu ne odgovaraju ? Tek kad to sam sebe pitas, svhatit ces kakav si ti trol na ovom forumu.
U ostalom, nemam potrebu da tebi odgovaram.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 mar 2012, 00:46

Ma ajde neka, ako ti smeta samo stavi na ignore. želio bih da vidim gdje sam ja to pogriješio u postu i da li on zna ozbiljno diskutovati ili se se svodi na malogradjanstvo.
mandraX je napisao/la:Pa hajde, evo recimo da sam se složio sa tobom za ta 4 WC igrača...a sad odgovori na pitanje što sam ti postavio? Gdje je taj Arsenal? Rezultati, titule...?
Pa da bi osvojio LP ili titulu prvaka Engleske trebaš više od 4 kvalitetna igrača, zar ne? :?

I btw. nisam rek'o da su 4 WC igrača, al' jesam da igraju na visokoj razini, na razini kakva je potreba za kvalitetne predstave u Premiershipu.

Sad ,koliko me sjećanje služi rek'o sam (parafraziram) RVP je najbolji igrač na Otoku (što i drugi forumaši tvrde , gl. temu Premiershipa) , da su Jack i Chamberlain najbolji mladi igrači na svojim pozicijama, opet na otoku. Ne vidim boljeg?

Edit: Jacka nema cijelu sezonu :arrow: minus u konkurenciji za osvajanje trofeja. Ostaje samo 3 kvalitetna igrača. (a to me navodi na pomisao da sam možda degradir'o Arsenal, a nikako uzdigao u tom postu)

Ako ti vidiš, nadji mi ga. Igrač sa 21 godinom ili mladji, da je bolji od Alexa i Jacka, a pri tome igra njihove pozicije?

I za Szczesnya sam rek'o da je jedan od 3 najboljih golmana Premiershipa. Nekom je De Gea, nekom Hart, a nekom Szczesny. Zavisi, al' svejedno, on je u krugu tih trojce. Doduše, mogao sam računati i Cecha, al' daleko je on od onog što je bio. Iako, možda mi je to jedina greška. Druge ne vidim.

Ti?

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 07 mar 2012, 00:58

AllGunsBlazing je napisao/la:Pravi se javio za trofeje, a izvini ja zaboravio vi osvojili ono jako takmicenje, Mickey Mouse cup. Naravno da sam opusten, nisam isfrustriran, sto bih bio momci odlicno odigrali, treca pobjeda za redom protiv 2 jake ekipe(Tottenham i Milan) i jednog prosjeka, ali na gostovanju tako da je i ta bitna. Nego nesto nisam upratio, kako je Liverpool igrao u grupnoj fazi Lige prvaka?
Ti si stvarno jedan nevjerovatan lik.Stvarno. :?

Uopšte ti ništa loše nisam rekao što se tiče trofeja.Rekao sam da ove sezone nećete ništa osvojiti i da vam na ljeto trebaju 2-3 vrhunska pojačanja pa bi mogli sljedeće sezone bar ugrabiti jedan kup.
Trofej je trofej ,on se piše ,pa makar to bio i Carling Cup.
Onda izvini što sam optužio da si isfrustriran ,tako je djelovalo jer ti nakon svake utakmice optužiš sudije za taj loš rezultat i baš svaki put tako.Treba da budeš ponosan što si navijač Arsenala jer je ta ekipa jednom Tottenhamu dala peticu ,pobijedila Liverpool na Anfieldu što prije toga NIKO nije uspio uraditi ove sezone i još na kraju bila nadomak velikog čuda protiv Milana,ali nije uspjela.
I na kraju umjesto da dođeš i napišeš da si ponosan na Arsenal ,ti opet pišeš tamo o nekim ofsajdima,penalima itd itd. Griješe sudije ,ali ne samo na štetu Arsenala.
Što se tiče zadnje rečenice ,nema potrebe da se brineš,nećeš me uspjeti isprovocirati.
You'll never walk alone.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 07 mar 2012, 01:12

ujedno sam i sretan i tuzan, bas cudan osjecaj, meni je malo falilo da zaplacem na kraju tekme

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 mar 2012, 01:15

Pa da bi osvojio LP ili titulu prvaka Engleske trebaš više od 4 kvalitetna igrača, zar ne? :?
Ferguson je već dokazao suprotno i ove će godine ;)
Sad ,koliko me sjećanje služi rek'o sam (parafraziram) RVP je najbolji igrač na Otoku (što i drugi forumaši tvrde , gl. temu Premiershipa) , da su Jack i Chamberlain najbolji mladi igrači na svojim pozicijama, opet na otoku. Ne vidim boljeg?
U ovom trenutku sigurno mada Jacka nema cijelu sezonu i baš me zanima da li će ikad uspjeti doći na nivo koji su mu predviđali.U svakom slučaju velika šteta je njegova povreda.
Ako ti vidiš, nadji mi ga. Igrač sa 21 godinom ili mladji, da je bolji od Alexa i Jacka, a pri tome igra njihove pozicije?
U Engleskoj nema u Njemačkoj i Španiji da ;)
I za Szczesnya sam rek'o da je jedan od 3 najboljih golmana Premiershipa. Nekom je De Gea, nekom Hart, a nekom Szczesny. Zavisi, al' svejedno, on je u krugu tih trojce. Doduše, mogao sam računati i Cecha, al' daleko je on od onog što je bio. Iako, možda mi je to jedina greška. Druge ne vidim.
Ma Cech je 0 za te golmane.Szczesny je odličan golman meni bolji od Harta :? Imal ko btw sliku njega nakon onog šuta Ibre večeras :mrgreen:
@Arnelinho ja ne shvatam zašto nisi Songa među WC igrače.Uz Tourea je sigurno najbolji defanzivni vezni na otoku,lijepo ga je gledati kako igra bez prgavosti zaustavlja napade protivnika,a odličan je i u organizovanju igre.Nakon Persiea meni sigurno najbolji igrač Arsenala.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

arsengunner
Kontakt:

Post Postao/la arsengunner » 07 mar 2012, 01:18

prelijepa vecer za normalne i realne navijace arsenala veceras..hvala ekipi za srcane udarce i navale srece,nesrece,ljutnje i zadovoljstva tokom citave sezone a posebnu zadnje 3 tekme :D
veliki i neocekivani rezultati sa puno golova,burna sezona,puna kapa novih mladih perspektivnih igraca jos da prestignemo totnhem ne bi bilo lose..vozdra
Samo WENGER istina je!!!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 mar 2012, 02:10

LBJ MVP je napisao/la:Ferguson je već dokazao suprotno i ove će godine ;)
Ferguson je jedan, jbg. :mrgreen: O njemu neke prilike, al' na temi Uniteda.
LBJ MVP je napisao/la:U Engleskoj nema u Njemačkoj i Španiji da ;)
Naravno da ima, nisam ni rek'o.
LBJ MVP je napisao/la:@Arnelinho ja ne shvatam zašto nisi Songa među WC igrače.Uz Tourea je sigurno najbolji defanzivni vezni na otoku,lijepo ga je gledati kako igra bez prgavosti zaustavlja napade protivnika,a odličan je i u organizovanju igre.
Pa vidiš da im je i ovo previše. :mrgreen: A da ne bude zabune, niti jednog od ovih JA nisam nazvao WC igračem.

Njihov (ovih zbog kojih sam morao temu odvesti u drugi pravac, jer ne umiju da samostalno shvataju) problem je površnost. Što ne znaju pročitati, što hoće komentar na svaku da ostave, svakom loncu da budu poklopac, pa se onda zabroje i izgubi se nit (mislim na one koji su prije tebe replicirali na prvi moj post vezan na ovu temu).

Song je meni drag igrač. Svaka ozbiljna osoba će se složiti sa tobom, da je tu negdje, odmah iza Yaye (ili ispred kako god ili kako kome). A što ga nisam naveo? Ne znam ni sam. :mrgreen: Zaboravio.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 mar 2012, 09:08

Nisam navijac Arsenala ali sam sinoc navijao za Arsenal. Velika je steta sto oni mladi momci nisu uspjeli proci dalje jer sigurno bi to bilo velika nagrada za njihov trud. Sretno Arsenalu do kraja sezone i nadam se da ce zavrsiti na trecem mjestu. Pozdrav
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

HectorLopez
Kontakt:

Post Postao/la HectorLopez » 07 mar 2012, 09:52

Falila nam je klasa Diabya i Wilshera na sredini terena i prolaz bi imali i prije 60 minute. Jednostavno u trenutcima kad je trebao posjed da se pritisne protivnik za zadnji gol nismo imali jaku sredinu terena i to je odlucilo. Kvalitetnija smo ekipa od Milana kad smo kompletni to je sigurno a kad udjemo u formu nema ekipe na svijetu koja moze izdrzati nalete Arsenala, nazalost to nije cesto slucaj ozlijede nas unistavaju vi cijelo vrijeme pricate o transferima ma **** i Fabregasa i Nasrija i Clichya sinoc mi oni nisu padali na pamet ali Diaby, Wilshare, Ramsey jesu falilo je snage na sredini terena.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.