Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Imao sam dojam kao da namjerno hoće izgubitibogbatina je napisao/la:vjerujem da ovo nismo prodali, pi.čke![]()
Čuj pustili, bolan smiješan si.. Inače na ovom forumu prvo hvališ pa se jedna izgubi pa dođeš sa ovakvim izjavama.. I u vezi NK i HKK.. Ohladi malo.. Momcima treba podrška i kad se izgubi i kad se pobjedi.. To da su loše igrali to stoji i vidljiv je pad u igri u zadnjih nekoliko kola ali tako srati da su pustili je smiješno..ŠB.TRN je napisao/la:Na utakmici sam govorio,ovo smo mi pustili.Sad,zasto,zbog cega,za koga trebamo vidjeti.Onakvu igru pruziti je sramota.Onaj jedan od sutona,onaj manje sposobniji se dere na Baraća,a ovaj gleda u njega.Ne ide to tako.Suđenje,ne daj Boze nikome.Treba dovesti čovjeka stranca,platiti mu i nek svaku utakmicu pregleda suđenje.Slicno kao u hokeju!!!![]()
Baraceva odsteta je bila 1,4 mil eura ovo je neko bas lupioŠB.TRN je napisao/la:Prosli tjedan mi covjek,pa i ne bas blizak klubu rece za ovu informaciju.Meni se cinila smijesnom.Koliko znam za Pilepica je osteta fiksna,a Baracev transfer je bio 3 mil. ali kad se uracuna njegova placa za nekoliko godina.Široki tu nije dobio vise od miliona.Zna li netko Pilepicevu ostetu???
Inače,po ss.ba sutra mi sigurno pobjeđujemo,jer bez europe,nema ni igrača!!
nerminh74 je napisao/la:Baraceva odsteta je bila 1,4 mil eura ovo je neko bas lupio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.