Armenija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

amadeus21
Kontakt:

Re: Armenija-BiH

Post Postao/la amadeus21 » 01 sep 2009, 20:49

BegA_SA je napisao/la:+Negdje sam citao da je njihov najbolji igrac dobio zuti karton, te nece imati pravo igranja protiv nas. Zna li ko da li je ova informacija tacna?
oni nemaju najboljeg igraca...kod njih su svi losi...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 01 sep 2009, 20:51

Ibričić nije reprezentativni kalibar, nije ni Pandža, ali da su u boljem klubu što povlaci boljeg trenera onda možda...
Kahva, Kava, Kafa!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 01 sep 2009, 20:52

harishp je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Sve mu ide po planu, niko nije povrijedjen. Sta bali, sto ne kaze za Stilica da je povrijedjen, da mu da malo podrske, a ne ovako!!!!!!
Ma,pusti ciru majmuna...nek' je njemu Ibricic spreman,i Pandza,za ostalo normala!
A dok su u Genku ta dvojica bila medzu najboljima nije smetalo ha :roll:
ma pusti ih...ibricic je majstor...pandza me je protiv irana iznerviro...al oprosticu mu jednu utakmicu.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 01 sep 2009, 20:54

evo prvih 11 protiv armenije, ciro odlucio:

Be­go­vić - Ja­hić, Nadarević, Spahić, Sa­li­ho­vić - Pja­nić, Muratović, Rahimić, Ibri­čić - Dže­ko, Ibišević
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 01 sep 2009, 20:55

Ibričić nikad nije ni bio (a niti ce ikad i biti) reprezentativni kalibar,ali ono što kaže naš narod "Može mu se" kod Ćire...njemu bi i Kaka grijao klupu jer tatin sin mora igrati po cijenu života,pa makar igrao i na lijevom boku...kod Ćire se svakako može,samo treba da menager podmazuje redovno kešom...sad se u po frke sjetio Hrgovića i odnekle ga izvukao iz naftalina...šta bi sa povratnikom (nakon 10 godina) Topićem?? njegov menager ne podmazuje više pa odjednom više nije za repke,garant
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 01 sep 2009, 20:57

sa Ćirom imamo igru koju nismo imali ni sa jednim selektorom, ekipa ima i glavu i rep i kad izađe na teren tačno zna šta hoće...vidi se potpis trenera... a ovi što pričaju da je Ćiro **** i sl., pokušaj sakupiti 25 ljudi sa različitim karakterom i pokušaj ih naučiti da zajedno igraju klikera, pa malo skontaj jeli to lahko ili nije...

kažu igramo u nekakov formaciji iz prošlog vijeka?!? pa pogledajte ekipu Brazila 2002. god. ... svašta se može ovdje još pisati, 20% ljudi ne razumije suštinu ove igre...

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 01 sep 2009, 21:00

adnan_hz je napisao/la:evo prvih 11 protiv armenije, ciro odlucio:

Be­go­vić - Ja­hić, Nadarević, Spahić, Sa­li­ho­vić - Pja­nić, Muratović, Rahimić, Ibri­čić - Dže­ko, Ibišević

Salihović nemože igrati lijevog beka...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 01 sep 2009, 21:03

sombrero je napisao/la:

Otkad ti to gledas reprezentaciju,,znas da stalno igramo 3-5-2 il nekad cak 3-5-1-1 ko protiv Belgije..a i ne vidim sto ne bi mogo lijevog beka igrat..to je ipak Armenija..nece ljudi napadat..imace kolko hoce prostora da ide naprijed ;)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 01 sep 2009, 21:07

Ne znam fakat ali koga je uopste briga u kojoj formaciji igramo ako uspjevamo pobjediti?
I sta ja fkt stvar sa ovom Armenijom i Ermenijom u pojedinim medijima :shock: ? Kakva ih Ermenija spopala?
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 sep 2009, 21:28

drop je napisao/la:Ibričić nikad nije ni bio (a niti ce ikad i biti) reprezentativni kalibar,ali ono što kaže naš narod "Može mu se" kod Ćire...njemu bi i Kaka grijao klupu jer tatin sin mora igrati po cijenu života,pa makar igrao i na lijevom boku...kod Ćire se svakako može,samo treba da menager podmazuje redovno kešom...sad se u po frke sjetio Hrgovića i odnekle ga izvukao iz naftalina...šta bi sa povratnikom (nakon 10 godina) Topićem?? njegov menager ne podmazuje više pa odjednom više nije za repke,garant
Jok ti ces biti :roll:
Najgori su ovi novokonponovani navijaci.Gdje si bio prije par godina kad je ibricic bio alfa i omega u mladoj repci.I razigravao sa Salihovicem,dzekom,Ibisevicem.naravno kad je bio na njegovoj prirodnoj poziciji.Dok je tvoj Haris Medzumudanjin cacko muda u Holandiji a i ostali koji se ko biva sijetili da su porijeklom Bosanci.
To za menadzera ama bas ti nepije vode.Jer covijek godinama nece iz hajduka kad bi ga puskom tjerali.
Znaci i tu propada prica o prodaji magle tojest igraca.
Kad je bilo gur guzici i svi nas otpisali u Genku.Onda je Ibricic bio odlican i svi se usutili do sljedeceg meca.
Nesto mi je gust kad ga vidim u repci zbog ovakvih.A i sigurno je da ce se 100 selektora promjeniti a Ibro ostaje u repci.
Da ga gledate i uzivate ;) :D
Pandza je isto uletio jer boljih nismo imali pa nakon Belgije ista prica kao i sa Ibrom.
Kako mi znamo ispljuvati i ocrniti ono sto imamo,a jadikujemo za nekima kojima BIH nije vazna ko ni crno ispod nokta :evil:
Prvo smo kukali kako nam treba neko na lijevom boku da bi se salihovic gurnuo naprijed,sad kad je nadzen nevalja.
A koliko smo upuceni o repci i igracima.znali bi da je Topic imao tesku povredu koljena i jos nije zalijecio :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 sep 2009, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 01 sep 2009, 21:31

ej mmomci ko hoce da se kladi na bih protiv armenije..nek pozuri..jer kvota iz dana u dan sve vise i vise pada..juce bila 1.50 ,a danas je vec 1.45....(znaci kako je krenulo do subote ce biti 1.30)
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 01 sep 2009, 21:35

harishp je napisao/la:
drop je napisao/la:Ibričić nikad nije ni bio (a niti ce ikad i biti) reprezentativni kalibar,ali ono što kaže naš narod "Može mu se" kod Ćire...njemu bi i Kaka grijao klupu jer tatin sin mora igrati po cijenu života,pa makar igrao i na lijevom boku...kod Ćire se svakako može,samo treba da menager podmazuje redovno kešom...sad se u po frke sjetio Hrgovića i odnekle ga izvukao iz naftalina...šta bi sa povratnikom (nakon 10 godina) Topićem?? njegov menager ne podmazuje više pa odjednom više nije za repke,garant
Jok ti ces biti :roll:
Najgori su ovi novokonponovani navijaci.Gdje si bio prije par godina kad je ibricic bio alfa i omega u mladoj repci.I razigravao sa Salihovicem,dzekom,Ibisevicem.naravno kad je bio na njegovoj prirodnoj poziciji.Dok je tvoj Haris Medzumudanjin cacko muda u Holandiji a i ostali koji se ko biva sijetili da su porijeklom Bosanci.
To za menadzera ama bas ti nepije vode.Jer covijek godinama nece iz hajduka kad bi ga puskom tjerali.
Znaci i tu propada prica o prodaji magle tojest igraca.
Kad je bilo gur guzici i svi nas otpisali u Genku.Onda je Ibricic bio odlican i svi se usutili do sljedeceg meca.
Nesto mi je gust kad ga vidim u repci zbog ovakvih.A i sigurno je da ce se 100 selektora promjeniti a Ibro ostaje u repci.
Da ga gledate i uzivate ;) :D
Pandza je isto uletio jer boljih nismo imali pa nakon Belgije ista prica kao i sa Ibrom.
Kako mi znamo ispljuvati i ocrniti ono sto imamo,a jadikujemo za nekima kojima BIH nije vazna ko ni crno ispod nokta :evil:
ti imaš ozbiljnih psihickih problema decko...taj neprjateljski i svađalački ton svojoj majci kod kuce prosipaj...ovo je forum i ja se tebi nisam obracao niti pokušavao raspravu,vec sam iznosio svoje mišljenje na koje imam pravo kao korisnik foruma...to što se tebi ne sviđa,to je tvoja stvar.
Druga stvar..."moj Medjumudnjanin" :o :shock: :?: :?: o cemu pricas uopšte??
"covjek nece iz hajduka makar ga puškom tjerali" :o :shock: :oops: :?: pa niko ga nije ni htio,niti ga ko puškom tjera...za njega je Hajuk top,vrh...za Hajduka i jeste i nema njemu dalje siguran budi...on je izbaždaren za te lige i nema njemu dalje...da je šta kvalitetniji davno bi igrao negdje u inostranstvu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 01 sep 2009, 21:36

miralem444 je napisao/la:ej mmomci ko hoce da se kladi na bih protiv armenije..nek pozuri..jer kvota iz dana u dan sve vise i vise pada..juce bila 1.50 ,a danas je vec 1.45....(znaci kako je krenulo do subote ce biti 1.30)
bjazi ba..kakvo klađenje za Ramazan :D :D :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 sep 2009, 21:41

Ma @drop jarane samo uzivaj i u zdravlju i veselju navijaj za bih repku zajedno sa Pandzom i Ibrom.
Samo zato jer ste vi to trazili :lol:
P.S Nego de mi odgovori koju ce nam Ibro poziciju igrati sad u subotu :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 01 sep 2009, 21:44

Phill Jackson je napisao/la:
sombrero je napisao/la:

Otkad ti to gledas reprezentaciju,,znas da stalno igramo 3-5-2 il nekad cak 3-5-1-1 ko protiv Belgije..a i ne vidim sto ne bi mogo lijevog beka igrat..to je ipak Armenija..nece ljudi napadat..imace kolko hoce prostora da ide naprijed ;)

gledam od 1995, imam dovoljno godina ako te to zanima...tj. nisam gledao samo turnir u Maleziji i prijateljske protiv Argentine i Brazila ;)
igrač koji igra u sistemu 352 na lijevoj strani nije bek, on faktički pokriva čitavu stranu... tj. nije ni krilo ni bek nego "nešto između"... npr. Abidal je klasični bek, a Dani Alves je igrač koji je na papiru na bekovskoj poziciji al daleko od toga da je bek...

jbg možda sam ja malo praznovjeran al nebi da mjenjamo dobitnu kombinaciju :)) a uopstalom ni rep. Engleske ne igra ovih klasičnih 442, a oni su je izmislili 70tih godina... bez 3 igrača na sredini terena(bez krila) teško je parirati bilo kome...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 01 sep 2009, 21:47

harishp je napisao/la:Ma @drop jarane samo uzivaj i u zdravlju i veselju navijaj za bih repku zajedno sa Pandzom i Ibrom.
Samo zato jer ste vi to trazili :lol:
P.S Nego de mi odgovori koju ce nam Ibro poziciju igrati sad u subotu :mrgreen:
znam samo da ce igrati 101% jer je sin nezamjenjiv kod tate ;) ...ako treba Ćiro ce skinuti sa gola Begica samo da njegov sin zaigra...ali problem je u tome što niko nije levat koji ce se zajebati kupiti dizelaša iako ga tata redovno gura u prvih 11 kroz citave kvalifikacije,iako je citavo vrijeme kvalifikacija najviše eksponirana roba u izlogu...skauti nisu ovce,vidi se jasno da dizel ne može da trci,dizel šteka u 60 minuti utakmice ko da je na Bječašnici na -15 stepeni...NE MOŽE i gotovo...ali to ne zanima mudrog selektora,sin ce igrati pa makar sve gorilo.
P.S. samo opušteno ;)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 sep 2009, 21:57

pa ko je ovo glasao da ćemo remizirati ili izgubiti :( :(
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 01 sep 2009, 22:05

Mirza_Hordas je napisao/la:pa ko je ovo glasao da ćemo remizirati ili izgubiti :( :(
ma brate oni koji bi željeli da im je država do Tokija, al je ko Nokia ;)

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 01 sep 2009, 22:07

ciro se igrati formaciju 4 4 2 poslije 40 godina...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 01 sep 2009, 22:10

Mirza_Hordas je napisao/la:pa ko je ovo glasao da ćemo remizirati ili izgubiti :( :(

Sandzaklije.....Krivo im sto oni nemaju reprezentaciju...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.