Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Jao dosao nam Niko, nosit ce broj 33 xO kazu da je David Bentley danas isto vidjen u Lvpoolu sad dal je isao kod nas ili u Everton nzna se xP
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
- the scouser
- Kontakt:
Niko Kranjcar u Tottenhamu za 3 miliona funti,a moze onom Rieri drzat' dopunsku...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Unofficial **** in Rome claim that former AS Roma coach Luciano Spalletti could replace either Leonardo at AC Milan or Rafael Benitez at Liverpool if both teams will not improve on results in the coming weeks
Liverpool have signed David Silva (23) from Valencia on a four-year deal.
Ako je izvor isti kao informacija za Silvu...ništa od toga....Torres_9 je napisao/la:Unofficial **** in Rome claim that former AS Roma coach Luciano Spalletti could replace either Leonardo at AC Milan or Rafael Benitez at Liverpool if both teams will not improve on results in the coming weeks
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma kakav Silva ba ljudi ne zavaravajte se ...
Cristiano Ronaldo sign 6 years deal with Zeljeznicar
Daj link za Silvu :O

Daj link za Silvu :O
Vidio ga moj jaran na Aerodromu....OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma kakav Silva ba ljudi ne zavaravajte se ...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I ja ... Imao plavu ruzu u kosi
Al da vidis kako prica Bosanski - Kaze je** Spaniju Bosna in hart ;D

Al da vidis kako prica Bosanski - Kaze je** Spaniju Bosna in hart ;D
- reds_forever
- Kontakt:
reds je napisao/la:meni je zao sto nismo doveli napadac u ovom roku
i meni je zao mnogo toga,ali stas

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Kako nema? Ja znam da ima. Evo samo jedan primjer!reds_forever je napisao/la:malo ko danas hoce da sjedi na klupi a da je dobar igrac

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
-
- Kontakt:
Owen ne bi imo mjesta ni u Speedu a Boga mi ni u FantomimaTrasimaco je napisao/la:Kako nema? Ja znam da ima. Evo samo jedan primjer!reds_forever je napisao/la:malo ko danas hoce da sjedi na klupi a da je dobar igrac![]()

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
- reds_forever
- Kontakt:
pa spid i fantomi i bez novca osvajaju trofeje,ovaj ni s novcem ni bez njeg ne osvaja nistaPhill Jackson je napisao/la:Owen ne bi imo mjesta ni u Speedu a Boga mi ni u Fantomima

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Ma drug, ne mozes meni te price pricati.Phill Jackson je napisao/la:Owen ne bi imo mjesta ni u Speedu a Boga mi ni u Fantomima

Ja sam se malo nasalio sa redsicom, a i upravu sam. On je predobar igrac kojem ne smeta da bude rezerva. Sta ti vise treba?

- reds_forever
- Kontakt:
Trasimaco je napisao/la:Ma drug, ne mozes meni te price pricati.Phill Jackson je napisao/la:Owen ne bi imo mjesta ni u Speedu a Boga mi ni u FantomimaZnam da bi on Liverpoolu sada dosao kao kec na desetku. Mogao je vrlo lako, ali jbg... I znam koliko bi ti navijaci voljeli da ga imaju u klubu, pa makar i sjedio na klupi.
Ja sam se malo nasalio sa redsicom, a i upravu sam. On je predobar igrac kojem ne smeta da bude rezerva. Sta ti vise treba?![]()
pa realnost je da on sezonu ne moze odigrat citavu bez povrede,zar mu moze biti bolje,prima platu koja u scumu vjerovatno nije losa,pomalo igra,sjedi na klupi,njemu materijalisti super

-
- Kontakt:
Ni jedan pravi navijac ga ne bi volio ni blizu Anfielda..debil cjelo vrjeme obecavo da ce potpisat novi ugovor i onda poletio u Real i samo smo mizernih 8 miliona za njega dobiliTrasimaco je napisao/la:Ma drug, ne mozes meni te price pricati.Phill Jackson je napisao/la:Owen ne bi imo mjesta ni u Speedu a Boga mi ni u FantomimaZnam da bi on Liverpoolu sada dosao kao kec na desetku. Mogao je vrlo lako, ali jbg... I znam koliko bi ti navijaci voljeli da ga imaju u klubu, pa makar i sjedio na klupi.
Ja sam se malo nasalio sa redsicom, a i upravu sam. On je predobar igrac kojem ne smeta da bude rezerva. Sta ti vise treba?![]()

Owen je piece of shit i cunt

Svaki igrac u bilo kojem klubu koji se povrijedi i dalje prima platu kao da igra.reds_forever je napisao/la:pa realnost je da on sezonu ne moze odigrat citavu bez povrede,zar mu moze biti bolje,prima platu koja u scumu vjerovatno nije losa,pomalo igra,sjedi na klupi,njemu materijalisti super

A koji to igrac nije materijalista?

-
- Kontakt:
Gerrarda je 20 puta Real i CElski molio da samo stavi kolko kesa hoce pa covjek nikad nije poletio ko Kakica i KristinicaTrasimaco je napisao/la:Svaki igrac u bilo kojem klubu koji se povrijedi i dalje prima platu kao da igra.reds_forever je napisao/la:pa realnost je da on sezonu ne moze odigrat citavu bez povrede,zar mu moze biti bolje,prima platu koja u scumu vjerovatno nije losa,pomalo igra,sjedi na klupi,njemu materijalisti superA o toj njegovoj eventualnoj povredi cemo razgovarati ako se ona desi. Do tada... Pssst!
A koji to igrac nije materijalista?Sta, dzabe igraju?
Gerrard nece platu od 200k funti. Skroman je. Ali ima platu od 160k funti. Sta moze sa 200k funti, a da ne moze za 160k? Gerrarda i cifre sam onako naveo, samo da bi bilo slikovito.
![]()
- reds_forever
- Kontakt:
naravno da prima platu,ali mislim - dobru platu za situaciju u kojoj je bio po odlasku iz newcastlea utd.,puno povreda,slabo interesovanje klubova za njegaTrasimaco je napisao/la:Svaki igrac u bilo kojem klubu koji se povrijedi i dalje prima platu kao da igra.reds_forever je napisao/la:pa realnost je da on sezonu ne moze odigrat citavu bez povrede,zar mu moze biti bolje,prima platu koja u scumu vjerovatno nije losa,pomalo igra,sjedi na klupi,njemu materijalisti superA o toj njegovoj eventualnoj povredi cemo razgovarati ako se ona desi. Do tada... Pssst!
Gerrard nece platu od 200k funti. Skroman je. Ali ima platu od 160k funti. Sta moze sa 200k funti, a da ne moze za 160k? Gerrarda i cifre sam onako naveo, samo da bi bilo slikovito.
![]()

koliko znam kaki je plata u realu ista kao sto mu je bila i u milanu mozda cak i manja u milanu je primao 9 miliona €Phill Jackson je napisao/la:Gerrarda je 20 puta Real i CElski molio da samo stavi kolko kesa hoce pa covjek nikad nije poletio ko Kakica i KristinicaTrasimaco je napisao/la:Svaki igrac u bilo kojem klubu koji se povrijedi i dalje prima platu kao da igra.reds_forever je napisao/la:pa realnost je da on sezonu ne moze odigrat citavu bez povrede,zar mu moze biti bolje,prima platu koja u scumu vjerovatno nije losa,pomalo igra,sjedi na klupi,njemu materijalisti superA o toj njegovoj eventualnoj povredi cemo razgovarati ako se ona desi. Do tada... Pssst!
![]()
a u realu tu negdje tako da on nije presao zbog novac pa da je htio prelaziti zbog novca otiso bi u city

FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.