Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Od gileta nemoze ni za benzin imati 

Razočarao si me.Uvijek sam konto da si bolji čovjek,al gdje ćeš nako o KakiIvica je napisao/la:Od gileta nemoze ni za benzin imati

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jednostavno napadaci Reala sikću u šesnaestercu, kao sto to Rocco Tano obavlja recimo u svojoj profesiji.

Hoy martes 6 de marzo de 2012 el Real Madrid está de celebración por su 110º cumpleaños. En este largo período, el club más laureado del siglo XX ha conseguido 9 Copas de Europa, 2 Copas de la UEFA, 31 Ligas y 18 Copas del Rey y ha albergado a leyendas del fútbol como Di Stéfano, Puskas, Zidane o Ronaldo.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Mene je samo strah kad jednog dana Mourinho napusti Real, vidite sta se desava sa klubovima koje je napustio JM, vlada opste rasulo, Porto, Chelsea, Inter, njihovi navijaci i dan danas placu za njim... Nadam se samo da ce to za Real biti bezbolno mada tesko...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
hm, ako uzmemo u obzir da je murinjo vodio 3 velika kluba i da su sva 3 ´pala´ nakon nj. odlaska, onda su i tvoji strahovi opravdani.Harrison je napisao/la:Mene je samo strah kad jednog dana Mourinho napusti Real, vidite sta se desava sa klubovima koje je napustio JM, vlada opste rasulo, Porto, Chelsea, Inter, njihovi navijaci i dan danas placu za njim... Nadam se samo da ce to za Real biti bezbolno mada tesko...
murinjo je najbolji trener ali i veliki fenomen koji od svakog igraca izvuce 100%. veliki manipulator koji bez vecih problema ucini da ga igraci slijede i rade sve sto od njih pozeli. oduvijek je vladalo veliko rivalstvo izmedju reala i barce. ali, mou je napravio da igraci reala mrze katalonce kao najvece neprijatelje.
nego, za njim osim navijaca i vlasnika klubova placu i igraci

sad, za navijace smo prilicno sigurni; ostaje nam da vidimo hoce li plakati i igraci reala.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Pa bas da su veliki i nisu toliko, ti klubovi su veliki, ali u svojim zemljama, nisu cak ni najveci ni Porto ni Chelsea niti Inter, pa je to mozda neka utjeha. Real Madrid je najveci klub na svijetu po svemu pa se zbog toga nadam da ce lako preboliti Mourinhov odlazak, ipak renome, tradicija, Uprava, navijaci, nece dozvoliti da se desi ono sto se desilo Interu i Chelziju.
Nadam se samo da ce JM jos duuugo duuugo vremena voditi Kraljevski klub.
Nadam se samo da ce JM jos duuugo duuugo vremena voditi Kraljevski klub.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
- Cautinho
- Kontakt:
Vidio sam sad na jednoj stranici da je Mou rekao da bi se mogao vratiti u Chelsea,ali pod uvijetom da mu ostane ista plaća kao i u R.M-u tj. 12 mil. eura i da sa njim dođe Cristiano Ronaldo...e sad 

Keep walking.
Kojoj stranici, da cije je ovo arhiveCautinho je napisao/la:Vidio sam sad na jednoj stranici da je Mou rekao da bi se mogao vratiti u Chelsea,ali pod uvijetom da mu ostane ista plaća kao i u R.M-u tj. 12 mil. eura i da sa njim dođe Cristiano Ronaldo...e sad

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sumnjam , to bi bilo s konja na magarca.Cautinho je napisao/la:Vidio sam sad na jednoj stranici da je Mou rekao da bi se mogao vratiti u Chelsea,ali pod uvijetom da mu ostane ista plaća kao i u R.M-u tj. 12 mil. eura i da sa njim dođe Cristiano Ronaldo...e sad
niko nećePetardaa je napisao/la:
haha ok JA patetičan...
onda ja i ti ili ko god hoće od vas se kladimo u dopunu (bilo koju 5,10,20 KM) da bi barca trenutno bila prva da nije bilo svih onih slučajnih sudijskih greški ?
eto nema razloga da ne prihvatite ako je bilo toliko greški na obje strane, a i to vam je fenomenalna prilika da nešto zadarite... da ne bude uvijek nema nikakve koristi od reala i barce...

znači svjesni ste a nećete priznati... toliko o vama...
i sretan vam rođendan

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Boze , pomozi mu.Petardaa je napisao/la:niko nećePetardaa je napisao/la:
haha ok JA patetičan...
onda ja i ti ili ko god hoće od vas se kladimo u dopunu (bilo koju 5,10,20 KM) da bi barca trenutno bila prva da nije bilo svih onih slučajnih sudijskih greški ?
eto nema razloga da ne prihvatite ako je bilo toliko greški na obje strane, a i to vam je fenomenalna prilika da nešto zadarite... da ne bude uvijek nema nikakve koristi od reala i barce...
![]()
![]()
![]()
i sretan vam rođendan
Real treba odbranu, napad i vezni red je savršen, al štoperi su za klasu ispod štopera ostalih ekipa, Pepe je dobar, al nekada zna zeznuti, a Ramos nikada nije bio štoper, njegova pozicija je desni bek, tako da... pod hitno štoper treba, ne može to sebi Real Madrid dopustiti da mu odbranu drži 18 - to godišnjak (Varane) ne sumnjam u talent, al nema iskustva 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zašto prošlih godina Barceloni sudije nisu mogle ništa ? samo mi odg na to pitanje, zato što su bili... šta ? nedodirljivi, upravo tako, a sada PEP smatra da može sa pola ekipe dobiti svakoga, pa je popušio protiv Osasune, svi igraju fudbal, i ostavimo se suvišnih komentaraHZ_ilidzaa je napisao/la:Boze , pomozi mu.Petardaa je napisao/la:niko nećePetardaa je napisao/la:
haha ok JA patetičan...
![]()
![]()
![]()
i sretan vam rođendan
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
sve OK napisao sam da ne treba kriviti sudije što barca igra u gostima tako bi i vi trebali raditi kada real izgubi...samo što sam malo editovo prije nego što sam pošao postati citirano...zašto prošlih godina Barceloni sudije nisu mogle ništa ? samo mi odg na to pitanje, zato što su bili... šta ? nedodirljivi, upravo tako, a sada PEP smatra da može sa pola ekipe dobiti svakoga, pa je popušio protiv Osasune, svi igraju fudbal, i ostavimo se suvišnih komentara

znači samo sam napisao da bi barcelona bila prva da nije bilo svih greški sudija kao što i jest !i ja nigdje nisam krivio sudije što barca igra loše o gostima... samo spominjem greške na koje bi vi dan-noć plakali...
a sad ti meni reci jel ikad u prethodnih 3 sezone barcelona imala troduplo više sviranih penala od reala a duplo više od ostatka lige ? i jel u prethodne 3 sezone uvijek kada bi barcelona gubila dobila penal ili protivnik protiv kojeg igra dobio crveni ? NIJE, dobro nije ni real baš svaku jer znam da ćete naći koju... i ja shvatam da su greške moguće samo što ima dosta stvari koje su se morale vidjeti a nisu...
Ramos započeo karijeru na štoperu i najbolje partije tu pružazizu1991 je napisao/la:Real treba odbranu, napad i vezni red je savršen, al štoperi su za klasu ispod štopera ostalih ekipa, Pepe je dobar, al nekada zna zeznuti, a Ramos nikada nije bio štoper, njegova pozicija je desni bek, tako da... pod hitno štoper treba, ne može to sebi Real Madrid dopustiti da mu odbranu drži 18 - to godišnjak (Varane) ne sumnjam u talent, al nema iskustva

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Da to si u pravu,ali ove sezone je imao nekoliko kikseva i mnogo mi je draze kad igra desnog beka nego li stopera,ali realno s obzirom u kakvoj je formi Charvalho i da je Varane jos uvijek dosta mlad onda i ne preostaju neke mogucnosti na mjestu stoperaLBJ MVP je napisao/la:Ramos započeo karijeru na štoperu i najbolje partije tu pružazizu1991 je napisao/la:Real treba odbranu, napad i vezni red je savršen, al štoperi su za klasu ispod štopera ostalih ekipa, Pepe je dobar, al nekada zna zeznuti, a Ramos nikada nije bio štoper, njegova pozicija je desni bek, tako da... pod hitno štoper treba, ne može to sebi Real Madrid dopustiti da mu odbranu drži 18 - to godišnjak (Varane) ne sumnjam u talent, al nema iskustva

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
To u vezi stopera bi i imalo logike ,jedini segment igre gdje nekada zna i ne-stimati dobro.po meni je Garay prebrzo napustio madrid,u kakvog igraca izrasta ,mozda je i greska bila prodati ga .. al dobro,za nadati se da ce Varane imati lijepu buducnosti medju nasim kraljevima 

Ramos je uz Kompanya i Silvu najbolji štoper na svijetu ove sezoneL-Train je napisao/la:Da to si u pravu,ali ove sezone je imao nekoliko kikseva i mnogo mi je draze kad igra desnog beka nego li stopera,ali realno s obzirom u kakvoj je formi Charvalho i da je Varane jos uvijek dosta mlad onda i ne preostaju neke mogucnosti na mjestu stoperaLBJ MVP je napisao/la:Ramos započeo karijeru na štoperu i najbolje partije tu pružazizu1991 je napisao/la:Real treba odbranu, napad i vezni red je savršen, al štoperi su za klasu ispod štopera ostalih ekipa, Pepe je dobar, al nekada zna zeznuti, a Ramos nikada nije bio štoper, njegova pozicija je desni bek, tako da... pod hitno štoper treba, ne može to sebi Real Madrid dopustiti da mu odbranu drži 18 - to godišnjak (Varane) ne sumnjam u talent, al nema iskustva

Ipak su Pepe, Varane, Albiol i Karvaljo najbolji stoperi na svijetu, uz Ramosa naravno 
A to što Ramosa godinama maltretiraju prvo Ronaldinho, a sad i Messi. Jbg dešava se i najboljim

A to što Ramosa godinama maltretiraju prvo Ronaldinho, a sad i Messi. Jbg dešava se i najboljim

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.