Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Usanovic sredio za 20 dana da Begovic zaigra za BIH i niko ne spominje niti hvali taj potez..Svi covjeku ebu sve po spisku..
Neke zemlje mjesecima vode ovakve bitke da preotmu nekog igraca ili ga vrate....
I opet Savez ne valja.....
Neke zemlje mjesecima vode ovakve bitke da preotmu nekog igraca ili ga vrate....
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Zanimljivo da tvoj nick i avatar predstavljaju omiljeno piće Muniba - Munje.Jack_Daniels je napisao/la:Usanovic sredio za 20 dana da Begovic zaigra za BIH i niko ne spominje niti hvali taj potez..Svi covjeku ebu sve po spisku..

Kahva, Kava, Kafa!
Prelistaj malo nazad, ima Usljo pohvalaJack_Daniels je napisao/la:Usanovic sredio za 20 dana da Begovic zaigra za BIH i niko ne spominje niti hvali taj potez..Svi covjeku ebu sve po spisku..

100% sportski i krajnje opušten potpis
Ma ja... Ionako netrazim ja od njega da pametuje na Hayatu. Neka zabija golove za repku i to je dosta za mene.seha je napisao/la:Ma Pjanic je za Salihovica prof Bosanskog jezika... Novinar postavi pitanje Salihovic krene odgovarat i zastane u pola novinar mu pomogne i on samo ja ja tako je ... Al i mi bi isti normala da zaboravi i da nezna zato sto niko ne zivi u Bosni... Vazno je da je BH u srcu
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Ja radim u fabrici Jack Danielsa a znam da ga Munib voli potegnuti......Žil Kretenie je napisao/la:Zanimljivo da tvoj nick i avatar predstavljaju omiljeno piće Muniba - Munje.Jack_Daniels je napisao/la:Usanovic sredio za 20 dana da Begovic zaigra za BIH i niko ne spominje niti hvali taj potez..Svi covjeku ebu sve po spisku..
I opet Savez ne valja.....![]()
![]()

Ma Munja bi i go-vno salio, samo jel na racun savezaŽil Kretenie je napisao/la:Zanimljivo da tvoj nick i avatar predstavljaju omiljeno piće Muniba - Munje.Jack_Daniels je napisao/la:Usanovic sredio za 20 dana da Begovic zaigra za BIH i niko ne spominje niti hvali taj potez..Svi covjeku ebu sve po spisku..
![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Mi protestujemo a Munja se veseli.....harishp je napisao/la:Ma Munja bi i go-vno salio, samo jel na racun savezaŽil Kretenie je napisao/la:Zanimljivo da tvoj nick i avatar predstavljaju omiljeno piće Muniba - Munje.Jack_Daniels je napisao/la:Usanovic sredio za 20 dana da Begovic zaigra za BIH i niko ne spominje niti hvali taj potez..Svi covjeku ebu sve po spisku..
![]()

Mozemo pricati sta god hocemo, ali ovo je velika stvar za nas fudbal.
Munib je ovog puta radio svoj posao !
Ipak nije to dovoljno ali.....
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- velez_mostar
- Kontakt:
Ma,Munib je jedan nesposobni ,polupismeni kreten kojem ja ne bih dao 2 koke nacrtane da ih cuva ,uz to je jako nerjecit,ima velikih problema sa osnovnim kodeksom ponasanja (x puta daje neku izjavu uz cigaretu),zatim ima problema sa fonetikom,uz to je i kvalitetno ruzan.
Klasicni primjer jednog ratnog profitera,koji je iskoristio situaciju,uvukao se u supak onima kojima je trebao,dosao na poziciju ,i ne bi ga tenkom otjerao.Sto je najgore ,nema to kapi obraza,nema to morala trunke,to je tako bezobrazno ,,i licemjerno stvorenje ,da je to jako tesko naci.Uz to moram ga i nazvat balijom,pravim onim bosnjakom koji trpa sebi u djep,ne gledajuci sta nacija misli o tome,ali se smije ,i zajedno sa ostalim dusmanima suti,muli ,i radi svoj posao.
Dabogda se on ujutro ne probudio,sto se mene tice,i za ovo sto je Asmira doveo,pa on je samo poslao zahtjev,i nista vise,pa to je najmanje sto je mogao uraditi!
Ali,ovo mi je najjace :"sta ces bola nebio u Beogradu"??????
Klasicni primjer jednog ratnog profitera,koji je iskoristio situaciju,uvukao se u supak onima kojima je trebao,dosao na poziciju ,i ne bi ga tenkom otjerao.Sto je najgore ,nema to kapi obraza,nema to morala trunke,to je tako bezobrazno ,,i licemjerno stvorenje ,da je to jako tesko naci.Uz to moram ga i nazvat balijom,pravim onim bosnjakom koji trpa sebi u djep,ne gledajuci sta nacija misli o tome,ali se smije ,i zajedno sa ostalim dusmanima suti,muli ,i radi svoj posao.
Dabogda se on ujutro ne probudio,sto se mene tice,i za ovo sto je Asmira doveo,pa on je samo poslao zahtjev,i nista vise,pa to je najmanje sto je mogao uraditi!
- TheManiacs
- Kontakt:
Munibu ja nebih dao,Ni da Ovce Cuva
Iljo dominkovic-Treba ga odvest na planinu i muciti ga,NEdavat mu nista da se jede

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
ma meni je najkrvavije bilo kad je u Lukavici na finalu kupa Slavija- Siroki dijelio medalje ..., zadundulio cigaru , drzi je u ruci i stavlja ljudima medalje oko vrata , sve se trzaju da ih ne sprži a on nista ..njemu normala ...
pa to nema ni u Tunguziji hebote ...

pa to nema ni u Tunguziji hebote ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- TheManiacs
- Kontakt:
Munibu ja nebih dao,Ni da Ovce Cuva
Iljo dominkovic-Treba ga odvest na planinu i muciti ga,NEdavat mu nista da se jede

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Njih je sevap ubit kad nece da odu 

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- el-fighter
- Kontakt:
KONGO je napisao/la:Mozemo pricati sta god hocemo, ali ovo je velika stvar za nas fudbal.
Ovo što je Uške uradio u vezi Asmira je za pohvalu i trebao bi ovako raditi i ubuduće. No ovo nam nesmije biti podstrek da prestanemo bojkotovati Savez, sjetite se samo onih mnogobrojnih talenata koje smo propustili i koje ćemo propustiti zbog nerada Saveza.
Ova situacija u vezi Asmira treba nam dati podstrek da Savez još više tjeramo da rade, jer ako su ovo sa Asmirom dobro odradili što nebi i dalje radili ovako.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Nikad nismo mi niti jednog talenta propustiliel-fighter je napisao/la:KONGO je napisao/la:Mozemo pricati sta god hocemo, ali ovo je velika stvar za nas fudbal.
Ovo što je Uške uradio u vezi Asmira je za pohvalu i trebao bi ovako raditi i ubuduće. No ovo nam nesmije biti podstrek da prestanemo bojkotovati Savez, sjetite se samo onih mnogobrojnih talenata koje smo propustili i koje ćemo propustiti zbog nerada Saveza.
Ova situacija u vezi Asmira treba nam dati podstrek da Savez još više tjeramo da rade, jer ako su ovo sa Asmirom dobro odradili što nebi i dalje radili ovako.

Svako je igrao tamo gdje ga je srce vuklo...
Kako bolan niti jednog talenta,???bayer 04 je napisao/la:Nikad nismo mi niti jednog talenta propustiliel-fighter je napisao/la:KONGO je napisao/la:Mozemo pricati sta god hocemo, ali ovo je velika stvar za nas fudbal.
Ova situacija u vezi Asmira treba nam dati podstrek da Savez još više tjeramo da rade, jer ako su ovo sa Asmirom dobro odradili što nebi i dalje radili ovako.![]()
![]()
![]()
Svako je igrao tamo gdje ga je srce vuklo...
dovoljno je da spomenemo IBRAHIMOVICA koi je zelio da igra za nasu REPKU ali,savez se pravi gluh!
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
To je apsolutna laz.Neki dan je ibrahimson sam izjavio na Alfabetu svedskim novinama.da nikada nije bio u dilemi za koga ce zaigrati.i da su price iz saveza BIH samo izmisljotine.Cova je veci Svedzanin i od kralja Svedske 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
joj koliko neki likovi ovdje uzdizu onog seljacinu ibrahimovica cccc. lik je davno izjavio da je oduvijek samo bila svedska repka za njega i nitko drugi!! po nekim likovima rekao bih covjek da je ovaj seljo najveci BH patriota 

Munja da je toliko nesposoban pa da nezna dvije koke cuvat nebi bio tu gdje je sada..........a vidi se jaro gdje ti tavoris...stoga koke za priuzu pa na livadu....velez_mostar je napisao/la:Ma,Munib je jedan nesposobni ,polupismeni kreten kojem ja ne bih dao 2 koke nacrtane da ih cuva ,uz to je jako nerjecit,ima velikih problema sa osnovnim kodeksom ponasanja (x puta daje neku izjavu uz cigaretu),zatim ima problema sa fonetikom,uz to je i kvalitetno ruzan.
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
zehro je napisao/la: Munja da je toliko nesposoban pa da nezna dvije koke cuvat nebi bio tu gdje je sada..........a vidi se jaro gdje ti tavoris...stoga koke za priuzu pa na livadu....
.... utipka @zehro i ode gledat' crtane ....