Borussia Monchengladbach

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko mogu u Ligi Evrope 2014/15

1.Mogu do samog kraja
7
11%
2.Bice zaustavljeni negdje pred kraj
21
32%
3.Rana nokaut faza
10
15%
4.Grupa
7
11%
5.Ma kakvi, ispadaju oni od Sarajeva.
21
32%

Ukupno glasova: 66

Pale_Companion
Kontakt:

Re: Borussia Monchengladbach

Post Postao/la Pale_Companion » 03 mar 2012, 22:02

Shanks je napisao/la:
Pale_Companion je napisao/la:
Pale_Companion je napisao/la:t

danas čitam kao navodno dante prodao kuću

dezinformacija odnosno novinarska patka :roll:

dante uopće ne posjeduje kuću, već je podstanar, tako da nije imao ni šta da prodaje :lol:
Čuj podstanar, oplakah života mi :lol:

:lol:

tačniji izraz je da je unajmio kuću, ali ovako mi je bilo zabavnije :D ;)
Agieren statt reagieren

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 03 mar 2012, 22:48

I ovi novinari će svakakve gluposti napisati.Informisanost = 0 bodova. :lol:

Ako se ne varam, sutra prenose Gladbach na Eurosportu 2?
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 03 mar 2012, 22:53

Shanks je napisao/la:I ovi novinari će svakakve gluposti napisati.Informisanost = 0 bodova. :lol:

Ako se ne varam, sutra prenose Gladbach na Eurosportu 2?

Tako je ;) u 15:30
Agieren statt reagieren

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 04 mar 2012, 15:08

Borussia

1 ter Stegen
24 Jantschke
39 Stranzl
31 Dante
3 Daems
16 Nordtveit
13 Neustädter
11 Reus
18 Arango
10 de Camargo
19 Hanke

Trainer: Lucien Favre

33 Heimeroth
2 Zimmermann
4 Brouwers
17 Wendt
14 Marx
6 Cigerci
23 Otsu

sastav je očekivani, mali ring je povrijeđen pa ga nema ni na klupi, šteta.....

IDEMO MOMCI !!!!! PO POBJEDU !!!
Agieren statt reagieren

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 mar 2012, 17:18

Ono najgore što se moglo očekivati, 'gladbach stalno napada ali ipak u kasnoj fazi utakmice prima go :shock:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 04 mar 2012, 17:46

šteta... teško mi je pao ovaj poraz... mislim da ga nismo zaslužili... primili smo kasni gol na našu grešku i više nije bilo povratka...

naša igra neprepoznatljiva... puno smo gubili lopte... puno se igralo po zraku umjesto da pasovi idu brzo po podu...totalna bezidejnost u napada, imali smo par šuteva sa distance i to je bilo to... nurnberg je napravio tri izmjene na vrijeme i tako dodatno osvježiio ekipu i došao do tri boda... kod nas nula sa izmjenama...doduše kad pogledaš klupu vidiš i da nemaš koga da uvedeš da napravi prevagu... nisam mislio da će nam ovoliko faliti Herrmann ali momak stvarno fali da ponovno uspostavimo balans u ekipi i da počnemo igrati našu igru... De Camargo djeluje totalno konfuzno i izgubljeno, kao da nije nikako pripremljen za našu taktiku.. Nadam se da je to i Favre vidio i da će slijedećeg vikenda uslijediti neke promjene po tom pitanju kontra Freiburga... Reus totalno odsječen od igre i kreacije napada, Arango također, a usto je i kriv za gol jer je izgubio loptu na sredini te Nurneberg iz toga poentirao...

Mislim da bi bod za svaku stranu bio realan po viđenom, no što je tu je, čestitke Nurnbergu na trsu... Slijedi freiburg kod kuće, nadam se da tu ne bi trebalo biti problema i da ćemo uzeti sva tri boda.. Također nadam se i dalje da možemo uzeti to treće mjesto ove sezone, i samim tim skupiti para da nam se ovo ne dešava, da imamo na klupi dovoljno kadra da osvježimo ekipu i da ne kukamo previše kad nam se neko bitan ozljedi....

Šteta, ima li smo priliku da vratimo drugu poziciju, no nismo uspjeli.... Idemo dalje!!! VFL !!!!
Agieren statt reagieren

Klare

Post Postao/la Klare » 04 mar 2012, 18:25

Ipak poraz, još jedan neplanski rezultat. Hamburg i Nurnberg su trebali biti školski odrađeni zadaci, ali desilo se nešto suprotno. Sda je pitanje da li je stvar u Hermannu, ili popuštanjem kako se to dosta puta zna desiti. :?
Moguće da je i Hermann uzrok, jer taj sistem je bio kao lanac, a znamo šta se sa lancem desi ako fali samo jedna karika.
Od Belgijanca sam očekivao da će Borussiji više dati, jer ipak je za njihove uslove bio jedno zvučno pojačanje.

Sljedeća utakmice će nam dati uvid u pravo stanje ekipe, vidjećemo jesu li dovoljno jaki da se odupru problemima. Ukoliko taj ispit prođu, tada možemo reći da su i definitvno jedna jaka, stabilna ekipa, ukoliko ne, biće da je nešto drugo. :?

Sve je sjajno kad je podmazano, ali kada zaškripi, e to je pravi test zrelosti i snage ekipe.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 04 mar 2012, 19:48

dobro pa izgubiste inace bi me infrakt strefio....guzen se opasno priblizava

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 04 mar 2012, 20:04

gruezi je napisao/la:dobro pa izgubiste inace bi me infrakt strefio....guzen se opasno priblizava

što infarkt :D ... zato što bi se odmakli?

ne znam, nisam ja baš siguran u vezi leverkusena, nešto mi njihov tim a naročito dutt ne ulijevaju neko naročito povjerenje... mi sa njima igramo vikend poslije narednog (u Leverkusenu) i poslije toga bi trebale neke stvari biti jasnije...

Ali prvo idući vikend obavezno treba dobit Freiburga, sve osim pobjede u tom susretu je za mene ravno katastrofi... ali neće biti lako, ne treba se zavaravati, ali favre ovog puta ima dosta više vremena da pripremi ekipu nego što je imao za pripremu protiv Nurnberga
Agieren statt reagieren

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 04 mar 2012, 20:26

bas zato jer bi se odmakli a guzen ce nas stici to je zagarantovano....oni su igrali lose jer su im 3-4 kljucna igraca povrijedzena veci dio sezone ev vratio se augusto ali sam i barneta su jos out s njima je to druga ekipa....nemoj zaboravit da nece jos ugo bit lige prvaka da im odvraca paznju od bundeslige....

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 05 mar 2012, 16:36

kad mi dobijemo u idućemo kolu freiburga vratit ćemo poljuljano samopouzdanje, te ćemo tako ići na medgdan sa guzenom sa puno većim optimizmom i ako sve bude po planu ( dobijemo freiburg, favre posloži dobitnu ekipu, nebude povreda) vjerujem u pozitivan rezultat....
Agieren statt reagieren

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 05 mar 2012, 16:48

Pale_Companion je napisao/la:kad mi dobijemo u idućemo kolu freiburga vratit ćemo poljuljano samopouzdanje, te ćemo tako ići na medgdan sa guzenom sa puno većim optimizmom i ako sve bude po planu ( dobijemo freiburg, favre posloži dobitnu ekipu, nebude povreda) vjerujem u pozitivan rezultat....
nećete dobiti Freiburga. U Freiburg se trenutačno ne ide popravljat forma i Bayern i Schalke tamo nisu bez veze prosuli bodove ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 05 mar 2012, 16:52

anton 1983 je napisao/la:
Pale_Companion je napisao/la:kad mi dobijemo u idućemo kolu freiburga vratit ćemo poljuljano samopouzdanje, te ćemo tako ići na medgdan sa guzenom sa puno većim optimizmom i ako sve bude po planu ( dobijemo freiburg, favre posloži dobitnu ekipu, nebude povreda) vjerujem u pozitivan rezultat....
nećete dobiti Freiburga. U Freiburg se trenutačno ne ide popravljat forma i Bayern i Schalke tamo nisu bez veze prosuli bodove ;)

1. mi ne idemo u freiburg nego freibrug dolazi nama

2. apsolutno sam uvjeren da ćemo ih dobiti, freiburg je najlošija gostujuća momčad lige sa samo 5 osvojenih bodova na strani, a mi smo jedni od najboljih ''domaćina'' u ligi, a ovu utakmicu ćemo gristi ko nikad
Agieren statt reagieren

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 05 mar 2012, 16:57

Moje isprike jer sam ja mislio da idete u freiburg ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 mar 2012, 20:03

Pa šta bi ono u nedjelju, molim lijepo. :D Nisam očekivao onako neozbiljnu igru Gladbacha i prosipanje vrijednih bodova u borbi za 2/3 mjesto. Odgledah prvo poluvrijeme, drugo polovično (jednostavno, nakon uspavanke na početku, splasnula mi je želja i motiv za nastavkom :mrgreen: ). Pasovi dosta neprecizni, slabo snalaženje u napadu, djelimična nesigurnost... Kao da je igrao tim koji se tek uigrava za prvenstvo, koji ne igra dovoljno organizovano i koji ne zna šta hoće. Bukvalno tako je izgledala slaba igra Borussije kontra Nurnberga. Poslije prvo dijela, rekoh u sebi - ovdje će past' još gol i to je to. Tvrda utakmica je ipak pripala domaćinu, iako je remi bio najpravedniji. Favre će se morati potruditi da popravi načinjenu štetu, zajedna sa igračima. Bolje prilike od Freiburga kući jednostavno nema.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 05 mar 2012, 20:08

ranije napisah da je herman najvaznija karika ovog tima. svaka cast gladbahovoj navali na celu sa rojsom, ali herman je motor ove ekipe. no, gledajmo to pozitivno(mi, nikako pale :D ) vjerujem da ce bayernu biti daleko lakse u polufinalnoj utakmici kzupa.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Klare

Post Postao/la Klare » 05 mar 2012, 20:21

A slušaj ovo, de malo da raspalimo vatru, de recimo da je Bayern odustao od Reusa kada su uvidjeli ko je tu ustvari pravi motor. :twisted:
Neka, nek' se oni naslađuju kao fol otmicom Reusa, a imaće kad žaliti, jer očito da se Marco samo vješto krio iza zahvalnog i ne medijski poguranog Hermanna. :mrgreen:

A da će Bayernu biti puno lakše, svakako da hoće, jer Hermann nam zadavao i najviše problema. ;)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 06 mar 2012, 10:26

hejjj :!: nemoj se ti smijati mojim skautskim sposobnostima :evil: :lol: zaboravljas ko je i prije gaala otkrio tetku muliju 8-)

herman je zvijer. polako su ga poceli otkrivati u medijima(mislim da ce favre pobudaliti :mrgreen: ) a i zamer ga je nahvalio. valjda i one kljusine u bayinoj upravi shvate kakav dragulj cuci u m´gladbahu.
uh, to bi bio pun pogodak. zamisli herman i favre u bayernu, strasno.
ali, to su samo pusti snovi. bayern ce dovesti jos dvojicu ala saciri ili slabije i to je to.
Zadnja izmjena: secer, dana/u 06 mar 2012, 10:28, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 mar 2012, 10:28

Bavarci su shvatili da je Dante najbolji igrac Monchengladbacha i odlucili su prepustiti Reusa i Hermanna drugim klubovima. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 mar 2012, 10:44

Monolog je napisao/la:Bavarci su shvatili da je Dante najbolji igrac Monchengladbacha i odlucili su prepustiti Reusa i Hermanna drugim klubovima. :mrgreen:
ma u gladbachu nema zime :D i kad odu dante, hermann i reus na ljeto oni ce opet iskopati neke nove mašine od igraca..
You are someone else I am still right here

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.