Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Opaaa ,a sve se nemaBB BiH je napisao/la:Konacno![]()
ulaznica za BiH - Turska je u mojim rukama![]()
![]()
nime_tm87 je napisao/la:Opaaa ,a sve se nemaBB BiH je napisao/la:Konacno![]()
ulaznica za BiH - Turska je u mojim rukama![]()
![]()
![]()
![]()
I ja mislim da ce Marjan biti komentator... Nesto se usutkalo oko citave situacije, sa hayata nista ne komentarisu... Ako bude prenosio, ja cu biti dozivotni pretplatnik Hayat-ajocker123 je napisao/la:u subotu ce se oboriti rekord gledanosti hayat tv-a,još da marjan komentariše ali ja mislim da će on to sigurno raditi barem zbog raje![]()
marjan najboljikokakolas je napisao/la:I ja mislim da ce Marjan biti komentator... Nesto se usutkalo oko citave situacije, sa hayata nista ne komentarisu... Ako bude prenosio, ja cu biti dozivotni pretplatnik Hayat-ajocker123 je napisao/la:u subotu ce se oboriti rekord gledanosti hayat tv-a,još da marjan komentariše ali ja mislim da će on to sigurno raditi barem zbog raje![]()
![]()
![]()
VOLIM TE BOSNO
Ma,pusti ciru majmuna...nek' je njemu Ibricic spreman,i Pandza,za ostalo normala!omerbavarac je napisao/la:Sve mu ide po planu, niko nije povrijedjen. Sta bali, sto ne kaze za Stilica da je povrijedjen, da mu da malo podrske, a ne ovako!!!!!!
Jarane ja sinoc sanjao 4:0 za nas... Nisam normalan vise... ko mutavel-fighter je napisao/la:Ljudi, ja više nemogu čekati. U mislima su mi stalno naši momci i pobjeda protiv Armenije i Turske. Neznam kako ću izdržati još ovo dana.
IGRAJ BOSNO NEDAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBE
vjerum mi i ja sam sinoc sanju tu tekmu..allaha mi dragog....sanjo sam k mi dobili 2:1..dzeko i muratovic...kokakolas je napisao/la:Jarane ja sinoc sanjao 4:0 za nas... Nisam normalan vise... ko mutavel-fighter je napisao/la:Ljudi, ja više nemogu čekati. U mislima su mi stalno naši momci i pobjeda protiv Armenije i Turske. Neznam kako ću izdržati još ovo dana.
IGRAJ BOSNO NEDAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBE
etp brate nisis sam...nikad do sada u svom zivotu nisam bio uz nervozan pred utakmicu reprezeentacije...jos ova 4 dana sto su ostala za mene su ko 4 godine.kokakolas je napisao/la:Znaci nisam samo ja puk'o![]()
fahrenheit je napisao/la:jao ne daj Boze da sad kiksamo ove dvije utakmice, kakav je nas narod sve ovo dobro sto se je dogadjalo u reprezentaciji zadnje vrijeme ce se u sekundi zaboraviti...onda ce kriviti sve od reda...naravno Ćiro ce biti prvi na redu, zbog slabe taktike, prodavanja igraca, stavljanjem/ nestavljanjem Begovica na gol..zatim na red dolaze igraci koji se nisu iskazali, kao nisu se trudili, nisu kvalitet za repku blabla...
samo se nadam da do toga nece doci, te da ce nasi zmajevi imati dovoljno srece da prodju naprijed...
to sam mislio na ove koji trenutno imaju ćiru za "trenera svih trenera"123456 je napisao/la:fahrenheit je napisao/la:jao ne daj Boze da sad kiksamo ove dvije utakmice, kakav je nas narod sve ovo dobro sto se je dogadjalo u reprezentaciji zadnje vrijeme ce se u sekundi zaboraviti...onda ce kriviti sve od reda...naravno Ćiro ce biti prvi na redu, zbog slabe taktike, prodavanja igraca, stavljanjem/ nestavljanjem Begovica na gol..zatim na red dolaze igraci koji se nisu iskazali, kao nisu se trudili, nisu kvalitet za repku blabla...
samo se nadam da do toga nece doci, te da ce nasi zmajevi imati dovoljno srece da prodju naprijed...
On je meni vec za to kriv netreba mi poraz dabi to rekao.Ciro d e r p eeeeeeeeeeee
A dok su u Genku ta dvojica bila medzu najboljima nije smetalo havelez_mostar je napisao/la:Ma,pusti ciru majmuna...nek' je njemu Ibricic spreman,i Pandza,za ostalo normala!omerbavarac je napisao/la:Sve mu ide po planu, niko nije povrijedjen. Sta bali, sto ne kaze za Stilica da je povrijedjen, da mu da malo podrske, a ne ovako!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.