Armenija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

jocker123
Kontakt:

Re: Armenija-BiH

Post Postao/la jocker123 » 01 sep 2009, 17:41

u subotu ce se oboriti rekord gledanosti hayat tv-a,još da marjan komentariše ali ja mislim da će on to sigurno raditi barem zbog raje :D :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 sep 2009, 17:42

BB BiH je napisao/la:Konacno :D
ulaznica za BiH - Turska je u mojim rukama :D :D :D
Opaaa ,a sve se nema :arrow: :D :D

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 01 sep 2009, 17:53

nime_tm87 je napisao/la:
BB BiH je napisao/la:Konacno :D
ulaznica za BiH - Turska je u mojim rukama :D :D :D
Opaaa ,a sve se nema :arrow: :D :D
:D ma dobro :? sjever.........25 KM-ova
da se odreci tih 25 KM :roll:
BB BiH

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 01 sep 2009, 17:59

jocker123 je napisao/la:u subotu ce se oboriti rekord gledanosti hayat tv-a,još da marjan komentariše ali ja mislim da će on to sigurno raditi barem zbog raje :D :D
I ja mislim da ce Marjan biti komentator... Nesto se usutkalo oko citave situacije, sa hayata nista ne komentarisu... Ako bude prenosio, ja cu biti dozivotni pretplatnik Hayat-a :D ;)

VOLIM TE BOSNO
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 01 sep 2009, 18:58

Današnji kratki intervju sa Ćiroguzom:

[youtube][/youtube]
Kahva, Kava, Kafa!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 sep 2009, 19:09

Sve mu ide po planu, niko nije povrijedjen. Sta bali, sto ne kaze za Stilica da je povrijedjen, da mu da malo podrske, a ne ovako!!!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 sep 2009, 19:12

Ljudi, ja više nemogu čekati. U mislima su mi stalno naši momci i pobjeda protiv Armenije i Turske. Neznam kako ću izdržati još ovo dana.

IGRAJ BOSNO NEDAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBE
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

fanatikos
Kontakt:

Post Postao/la fanatikos » 01 sep 2009, 19:13

kokakolas je napisao/la:
jocker123 je napisao/la:u subotu ce se oboriti rekord gledanosti hayat tv-a,još da marjan komentariše ali ja mislim da će on to sigurno raditi barem zbog raje :D :D
I ja mislim da ce Marjan biti komentator... Nesto se usutkalo oko citave situacije, sa hayata nista ne komentarisu... Ako bude prenosio, ja cu biti dozivotni pretplatnik Hayat-a :D ;)

VOLIM TE BOSNO
marjan najbolji :D :D :D

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 01 sep 2009, 19:14

omerbavarac je napisao/la:Sve mu ide po planu, niko nije povrijedjen. Sta bali, sto ne kaze za Stilica da je povrijedjen, da mu da malo podrske, a ne ovako!!!!!!
Ma,pusti ciru majmuna...nek' je njemu Ibricic spreman,i Pandza,za ostalo normala!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 01 sep 2009, 19:21

el-fighter je napisao/la:Ljudi, ja više nemogu čekati. U mislima su mi stalno naši momci i pobjeda protiv Armenije i Turske. Neznam kako ću izdržati još ovo dana.

Jarane ja sinoc sanjao 4:0 za nas... Nisam normalan vise... ko mutav :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 01 sep 2009, 19:25

kokakolas je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Ljudi, ja više nemogu čekati. U mislima su mi stalno naši momci i pobjeda protiv Armenije i Turske. Neznam kako ću izdržati još ovo dana.

Jarane ja sinoc sanjao 4:0 za nas... Nisam normalan vise... ko mutav :D
vjerum mi i ja sam sinoc sanju tu tekmu..allaha mi dragog....sanjo sam k mi dobili 2:1..dzeko i muratovic...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 01 sep 2009, 19:28

Znaci nisam samo ja puk'o :D ;)

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 01 sep 2009, 19:48

0 1 100% :lol: ;) ;)

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 01 sep 2009, 20:08

kokakolas je napisao/la:Znaci nisam samo ja puk'o :D ;)
etp brate nisis sam...nikad do sada u svom zivotu nisam bio uz nervozan pred utakmicu reprezeentacije...jos ova 4 dana sto su ostala za mene su ko 4 godine.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 01 sep 2009, 20:19

jao ne daj Boze da sad kiksamo ove dvije utakmice, kakav je nas narod sve ovo dobro sto se je dogadjalo u reprezentaciji zadnje vrijeme ce se u sekundi zaboraviti...onda ce kriviti sve od reda...naravno Ćiro ce biti prvi na redu, zbog slabe taktike, prodavanja igraca, stavljanjem/ nestavljanjem Begovica na gol..zatim na red dolaze igraci koji se nisu iskazali, kao nisu se trudili, nisu kvalitet za repku blabla...
samo se nadam da do toga nece doci, te da ce nasi zmajevi imati dovoljno srece da prodju naprijed...
"Like a krme in Teheran."

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 01 sep 2009, 20:26

fahrenheit je napisao/la:jao ne daj Boze da sad kiksamo ove dvije utakmice, kakav je nas narod sve ovo dobro sto se je dogadjalo u reprezentaciji zadnje vrijeme ce se u sekundi zaboraviti...onda ce kriviti sve od reda...naravno Ćiro ce biti prvi na redu, zbog slabe taktike, prodavanja igraca, stavljanjem/ nestavljanjem Begovica na gol..zatim na red dolaze igraci koji se nisu iskazali, kao nisu se trudili, nisu kvalitet za repku blabla...
samo se nadam da do toga nece doci, te da ce nasi zmajevi imati dovoljno srece da prodju naprijed...

On je meni vec za to kriv netreba mi poraz dabi to rekao.Ciro d e r p eeeeeeeeeeee
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

SaMiiR
Kontakt:

Post Postao/la SaMiiR » 01 sep 2009, 20:33

jojj ja evo neke turske spice jedem ja njih standardno a sad se mislim da nejce mi (nama nedaj boze) naskoditi :|

nadam se da nejce biti tako i da cemo abd tursku razbiti jedva cekam kao sto su neki spominjali jojj jos 4 dana

P.S : ode sad nase spice malo :D

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 01 sep 2009, 20:39

e ovako,vidoviti Džemil je malo pogledao u svoje viljuške i kaže da ce biti 3-0 za nas protiv Armenije (0-2 na poluvremenu).
Kaže,nema nikakve brige ni straha...dok Džeko i Vedo igraju bice vazda golova....peta viljuška pokazuje 2 gola Ibiševića,a treca pokazuje jedan gol Džeke uz asistenciju Salihovića.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 01 sep 2009, 20:40

123456 je napisao/la:
fahrenheit je napisao/la:jao ne daj Boze da sad kiksamo ove dvije utakmice, kakav je nas narod sve ovo dobro sto se je dogadjalo u reprezentaciji zadnje vrijeme ce se u sekundi zaboraviti...onda ce kriviti sve od reda...naravno Ćiro ce biti prvi na redu, zbog slabe taktike, prodavanja igraca, stavljanjem/ nestavljanjem Begovica na gol..zatim na red dolaze igraci koji se nisu iskazali, kao nisu se trudili, nisu kvalitet za repku blabla...

On je meni vec za to kriv netreba mi poraz dabi to rekao.Ciro d e r p eeeeeeeeeeee
to sam mislio na ove koji trenutno imaju ćiru za "trenera svih trenera" :D
"Like a krme in Teheran."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 sep 2009, 20:49

velez_mostar je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Sve mu ide po planu, niko nije povrijedjen. Sta bali, sto ne kaze za Stilica da je povrijedjen, da mu da malo podrske, a ne ovako!!!!!!
Ma,pusti ciru majmuna...nek' je njemu Ibricic spreman,i Pandza,za ostalo normala!
A dok su u Genku ta dvojica bila medzu najboljima nije smetalo ha :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.