FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Devil » 05 mar 2012, 23:38

bparena je napisao/la:
bparena je napisao/la:Pocnete ovakve stvari pisati i onda kukate kada vam se simpatizeri Reala nakace na kosti i molite ovuda da brisemo i banujemo.

E pa prvo krenite od sebe pa nesta pricajte onda. ;)

Nemoj pisat ispod mog avatara nemas pravo na to. Mozes me zatjerat u 3 pm ali to da radis nemas pravo i nemoj. Nek se kace Realovi kolko hoce ali nemoj ovo da radis. I sam znas da nista nisam lose napisao......

MI SMO NAJBOLJA EKIPA KOJA FUDBAL IGRA I KOJA CE IGRATI.... ovo je ziva istina i nikoga nije briga ako nam se "navale na kosti".......
Imam pravo da ti editujem post u svakome trenutku ako smatram da je neprikladan,a taj post ti je i bio prijavljen.
Nisam ni sada imao potrebe da ti objasnjavam mogao sam samo obrisati,ali sam ipak hteo da te upozorim kao i sve ostale da se pisanje klubova i igraca nekim drugim imenima nece tolerisati.I zamolio bih te da se ne pravis nevinasce jer i sam znas kakve si sve gluposti ti prijavljivao da brisemo,a to je za ovo tvoje bilo olicenje diskusije. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zuja
Kontakt:

Post Postao/la Zuja » 05 mar 2012, 23:59

Raja može li neko objasniti kako ide procedura oko naručivanja artikla sa Barcine stranice (dres, trenerka i sl.) :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 06 mar 2012, 00:10

Ivica je napisao/la:
MI SMO NAJBOLJA EKIPA KOJA FUDBAL IGRA I KOJA CE IGRATI.... ovo je ziva istina i nikoga nije briga ako nam se "navale na kosti".......
Samo steta sto Real Madrid i ovakav ima 10b vise od najbolje Barse u historiji kluba tj. nogometa :lol: :mrgreen:

Eto te ko Combe si :lol:
" onclick="window.open(this.href);return false;
:D nesmijem dalje
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 06 mar 2012, 00:15

Harrison je napisao/la:Pa velika ekipa uvjek mora imati dostojne zamjene, Real ima najjacu klupu na svijetu i ako se neko povrijedi nije neki problem. Ja cu reci da je barsa imala puno srece sa ozlijedama proteklih sezona, svi jaci su uglavno bili tu, a jel ikad Guardiola priznao da je sudija radio u korist barselone, a sigurno je da je bilo utakmica kad je barsa bila dobro pripazena.
Slažem se i sa ovim, imala je Barca dosta srece sa ozljedama u ranijim sezonama - tacno, ali se ove godine sve naopacke okrenulo protiv nje , po tom pitanju.. jbg :roll: . Samo je nerealno ocekivati da Pep sad prizna da su sudije znale pripaziti Barcu. Mislim to ne bi ni jedan trener javno priznao ne samo Pep, realno govoreci.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 06 mar 2012, 00:29

Ma mani kakvo priznavanje - za sta ??? Da to nisu izgovori za ovoliko mutnih odluka ove godine. Real je prvi i to je OK e sad ostalo nije bas sv estimalo al haj. Sljedi nastavak LP pa nek se dokazu, a nama LP + kup kralja.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 06 mar 2012, 09:22

bparena je napisao/la:Ma mani kakvo priznavanje - za sta ??? Da to nisu izgovori za ovoliko mutnih odluka ove godine. Real je prvi i to je OK e sad ostalo nije bas sv estimalo al haj. Sljedi nastavak LP pa nek se dokazu, a nama LP + kup kralja.
O LP pricajte tek kad je osvojite i AKO je osvojite, ovako je to sve samo supljiranje...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 06 mar 2012, 11:28

Harrison je napisao/la:
bparena je napisao/la:Ma mani kakvo priznavanje - za sta ??? Da to nisu izgovori za ovoliko mutnih odluka ove godine. Real je prvi i to je OK e sad ostalo nije bas sv estimalo al haj. Sljedi nastavak LP pa nek se dokazu, a nama LP + kup kralja.
O LP pricajte tek kad je osvojite i AKO je osvojite, ovako je to sve samo supljiranje...
Nisam rekao da smo osvojili. Godinama osvajamo i mislim da mozemo i dalje. Ostalo je nama LP i Kup da osvojimo ako mozemo. Ali posto je Brcelona drugoligaska a Real gigant ekipa eto kontam da nemamo snage da ista osvojimo. Madrid je u silnom naletu i sve to ostalo ce da osvoje. A sta ako mi osvojimo i LP i kup + nase stalne pobjede nad Realom - dajetel nam pravo da mislimo nesto fino o nasoj "mi preko noci zaboravismo igrat fudbal" ekipi -?????

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 06 mar 2012, 12:11

Posto sam kazes da je barsa drugoligaska ekipa onda bi to bio presedan u fudbalskoj historiji da drugologaska ekipa osvoji LP, mislim da se tako nesto nece desiti.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Ivica
Kontakt:

Post Postao/la Ivica » 06 mar 2012, 12:28

[youtube][/youtube]

opaa kuha se... kad neide.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 06 mar 2012, 12:56

Sta mu je reko?
Rođen s tobom da budem

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 06 mar 2012, 14:16

Faraon iz Visokog je napisao/la:Sta mu je reko?
Kada je Alexis izlazio iz igre zbog ozljede protiv Gijona, bio je jako ljut što se ponovo povrijedio, te je sam sebi psovao. Na to mu je Pep dodao kako je trebao razmišljati i ne odigrati svih 90 minuta za Čile, pa se ovo ne bi desilo. Poslije je novinarima Pep izjavio kako je Alexis još mlad, te će naučiti koliko kada treba da igra.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 06 mar 2012, 14:25

Posljednja dva dana velika prašina u Španiji se diže oko crvenog kartona kojeg je Velasco Carballo pokazao Gerardu Piquéu, kao i činjenice da je nakon incidenta Tehnički sudijski komitet najavio žalbu na ponašanje Piquéa poslije meča, kada je stoper Barçe izjavio da je sudija susreta protiv Sportinga imao namjeru da mu pokaže crveni karton i da je za to jedva čekao priliku.

Svoje mišljenje o incidentu ponudio je Juan Manuel Brito Arceo, nekadašnji španski sudija, koji je u svojoj karijeri imao status sudije FIFA-e. Brito Arceo je u emisiji 'Mas Esports' za COM Ràdio dao izjavu koja će sigurno doliti još ulja na vatru kada je u pitanju žučna debata koja se vodi o ovom slučaju:

- Izgleda da sudijski organi u Španiji još uvijek žive u Francovom vremenu.

Iako kratka, rečenica ima veoma jasnu poruku: institucije fudbalskih sudija u Španiji imaju veoma precizan zadatak - pomoći klubu za kojeg je navijao zloglasni diktator Franco, baš kao što se on svojevremeno decenijama brinuo o tome da njegov tim ima naklonost sudija, odnosno da se prema drugim klubovima koriste drugačiji aršini.

Bivši sudija je prokomentarisao kako sudije i njihova udruženja ne bi smjela tražiti kazne za igrače, nego bi o tome trebala odlučivati Disciplinska komisija, u skladu sa svojim ovlastima i pravilnikom djelovanja. Nadalje je Brito Arceo ukazao na to da se na primjeru Barcelone pokušavaju koristiti rigorozne mjere, dok se nekima u njihovom ponašanju popušta:

- Mourinhovo ponašanje na prakingu Camp Noua poslije revanš utakmice četvrtfinala Kupa kralja bilo je daleko od gospodskog.

Brito Arceo je time želio ukazati da je prije svega nekoliko sedmica trener kluba iz prijestolnice vrijeđao sudije tog susreta optužujući ih da su namjerno oštetili njegovu ekipu, te da tada Disciplinska komisija nije poduzela apsolutno ništa po pitanju njegovih optužbi, a sada se odjednom traži "zadovoljavanje pravde" kroz rigoroznu kaznu za Gerarda Piquéa.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 06 mar 2012, 20:43

Harrison je napisao/la:Posto sam kazes da je barsa drugoligaska ekipa onda bi to bio presedan u fudbalskoj historiji da drugologaska ekipa osvoji LP, mislim da se tako nesto nece desiti.
znas ti dobro sta ce se desiti. :D Ovo ja malo vasim ufuranim jezikom. Svakako nije presedan za neku ekipu koja godinama osvaja trofeje. I usput reda radi frustrira Real iz Madrida. 8-)

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 07 mar 2012, 14:40

http://www.dailymotion.com/video/xp86xe ... from=embed

svi na jednom mjestu...
lijepo su počeli prvo po jedan, pa po dva, pa sad tri... samo što je ovaj zadnji još više začinio crvenim kartonom piqeu :mrgreen:
što bi rek'o Drogba na sve ovo fu...ng disgrace :|

barem danas nema sudija iz primere... tako da očekujem jedan lagani hattrick messija jer je propustio gijon pa valja to nadoknadit :D :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 mar 2012, 17:03

Moguce postave :mrgreen:

slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 mar 2012, 17:14

Petardaa je napisao/la:http://www.dailymotion.com/video/xp86xe ... from=embed

svi na jednom mjestu...
lijepo su počeli prvo po jedan, pa po dva, pa sad tri... samo što je ovaj zadnji još više začinio crvenim kartonom piqeu :mrgreen:
Nevjerovatno jbt, svaki je čist penal k'o suza, a pogotovo ovaj protiv Sportinga nad Alvesom, jbt odnese ga k'o da igraju ragbi :roll:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 mar 2012, 18:07

Al inetresantno kako na ove postove sad od onih tamo niko nema kometara. Usutili se ko dudovi. :)

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 07 mar 2012, 19:08

A jbt pa OPET Pedro !
Momak nije nista uradio u zadnje 3-4 utakmice koje pocinje od pocetka. Jao Pep, daj sansu Tellu i Cuenci !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 07 mar 2012, 19:18

Kakav Pedro, nema sastava još :D
Don't hate what you don't understand.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 07 mar 2012, 19:27

xaviesta je napisao/la:Kakav Pedro, nema sastava još :D
Uh nisam vidio da je ovo moguci sastav nadam se da ce ili Tello ili Cuenca dobiti priliku od prve minute ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.