ja budale u pm

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
de ba Bosco, ja se kladio sa djedom u 10 KM da će Arsenal proćBosco je napisao/la:Jasno da Arsenal neće stići 4 gola razlike, molim vas ne pišite gluposti ispadate levati i vi i Boss što to uopšte pomišljate. A u Milanu sve i da jesmo zakinuti za 2 gola, trebali smo ih primiti još nekoliko i rezultat je realan.
Sutra aBd samo jedna pobjedica za častan oproštaj i onda svim silama ide se ganjat to četvrto mjesto, ili ako baš budemo imali sreće treće.![]()
Come on you Gunners!
Pa ne treba ti Bosco da bi zakljucio da ne mozemo procinedim1993 je napisao/la: de ba Bosco, ja se kladio sa djedom u 10 KM da će Arsenal proć. Yebo me konj ode mi dzaba mukom zarađen cener
ubijate me, gdje god da se okrenem svi govore ne možemo proć. Čak i ja to isto mislim, al nada zadnja umirevedofeelgood je napisao/la:Pa ne treba ti Bosco da bi zakljucio da ne mozemo procinedim1993 je napisao/la: de ba Bosco, ja se kladio sa djedom u 10 KM da će Arsenal proć. Yebo me konj ode mi dzaba mukom zarađen cener
hehe, al nerece koliko smo primili i za koliko?vedofeelgood je napisao/la:@Nedim1993 Evo malo za ohrabrenje, protiv Tottenhama smo za 27 minuta dali 5 golova, a eto protiv Milana cemo imati 90+da uradimo isto to
otvorte humanitarni broj za menemunja je napisao/la:hehe, al nerece koliko smo primili i za koliko?vedofeelgood je napisao/la:@Nedim1993 Evo malo za ohrabrenje, protiv Tottenhama smo za 27 minuta dali 5 golova, a eto protiv Milana cemo imati 90+da uradimo isto to
![]()
Nista, @Nedim1993 nemas se cemu nadat osim pobjedi
Bogami i skup je.Bosco je napisao/la:[quote="nedim1993"
otvorte humanitarni broj za mene.
ukazo mi se neki predosjećaj da mozemo proci. Fin osjećaj majke mi
mnogi statistički podaci idu na našu ruku mora se priznatnedim1993 je napisao/la:Bogami i skup je.Bosco je napisao/la:[quote="nedim1993"
ukazo mi se neki predosjećaj da mozemo proci. Fin osjećaj majke mi
upamtit ćeš sutrafrankqqqqq je napisao/la:mnogi statistički podaci idu na našu ruku mora se priznatnedim1993 je napisao/la:Bogami i skup je.Bosco je napisao/la:[quote="nedim1993"
ukazo mi se neki predosjećaj da mozemo proci. Fin osjećaj majke mi![]()
ne pamtim da smo kad ispali od talijanosa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.