FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pintol_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pintol_TM87 » 05 mar 2012, 19:55

nanek je napisao/la:Izgleda da jedino ove lazne navijace mozes privuci sa tim da ce dobiti polugodisnje ulaznice ako dodju sutra u 9 da ciste!

Al hajd nema veze samo nek se ocisti teren :) :) Mada nema tu jos puno posla ono glavno se ocistilo :) Sutra ce doci 3 puta vise raje nego do sada ha pintole ?
volio bih da sutra kada ih dodje 3x vise kazu nema polugodisnjih pa ako vec neces teren a dosao si eno ti jug pa dovrsi ono sto se nije uradila a ima jos posla barem kad sam ja jučer otisao sa juga ostalo je jos toga da se doradi jer ce polocija traziti sitnicu da nam zatvori jug...
a sutra poslije faxa idemo :P
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

nanek

Post Postao/la nanek » 05 mar 2012, 19:59

pintol_TM87 je napisao/la:
nanek je napisao/la:Izgleda da jedino ove lazne navijace mozes privuci sa tim da ce dobiti polugodisnje ulaznice ako dodju sutra u 9 da ciste!

Al hajd nema veze samo nek se ocisti teren :) :) Mada nema tu jos puno posla ono glavno se ocistilo :) Sutra ce doci 3 puta vise raje nego do sada ha pintole ?
volio bih da sutra kada ih dodje 3x vise kazu nema polugodisnjih pa ako vec neces teren a dosao si eno ti jug pa dovrsi ono sto se nije uradila a ima jos posla barem kad sam ja jučer otisao sa juga ostalo je jos toga da se doradi jer ce polocija traziti sitnicu da nam zatvori jug...
a sutra poslije faxa idemo :P
zar ti mislis da ce dobiti polugodisnje :lol: :lol: :lol: :lol:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 05 mar 2012, 20:24

TVSA reportaza !! i gost AMAR OSIM !
Željeznicar za život cijeli !

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 05 mar 2012, 20:30

likusa je napisao/la:TVSA reportaza !! i gost AMAR OSIM !
jel bila ta reportaza i ako jeste u vezi čega je bila?

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 05 mar 2012, 20:38

likusa je napisao/la:TVSA reportaza !! i gost AMAR OSIM !
jel bila ta reportaza i ako jeste u vezi čega je bila?
dio emisije je bio kako navijaci ciste stadion i par njih je dalo izjavu kao i Muharemovic

niho1987
Kontakt:

Post Postao/la niho1987 » 05 mar 2012, 20:51

Podijelit ce 50 polusezonskih karata, a sto se tice termina utakmice najbolje bi bilo da je u 16:00, ali to je na BHT termin za Englesku Premier Ligu.

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 05 mar 2012, 20:51

Za ovo čišćenje sutra, rekoše da će biti podjeljeno 50 polusezonskih, pa me interesuje šta ako dođe 100tinjak ljudi, kako će odlučiti ko dobija ko ne dobija :) plus može li iko potvrditi da li će se zaista dijeliti te karte il je to šupljak da raja dođe?
🔵⚪

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 05 mar 2012, 20:54

A ja "navijaca" nidje veze !!!! :lol: :lol:

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 05 mar 2012, 20:55

niho1987 je napisao/la:Podijelit ce 50 polusezonskih karata, a sto se tice termina utakmice najbolje bi bilo da je u 16:00, ali to je na BHT termin za Englesku Premier Ligu.
termin engleske premijer lige se prenosi samo subotom u 16:00. nema prijenosa nedeljom
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 05 mar 2012, 20:55

0oo0 je napisao/la:Za ovo čišćenje sutra, rekoše da će biti podjeljeno 50 polusezonskih, pa me interesuje šta ako dođe 100tinjak ljudi, kako će odlučiti ko dobija ko ne dobija :) plus može li iko potvrditi da li će se zaista dijeliti te karte il je to šupljak da raja dođe?
zna se ko je radio 2 dana :)

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 05 mar 2012, 21:08

Molim vas braco draga pogledajte jos jednom i procitajte obavjestenje koje je prenijeto sa orga. nemojmo lupati o brojkama nekim u vezi broja polugodisnjih koje ce biti podijeljene onima koji budu cistili, svako ko bude dosao cistio par sati dobit ce je sa izborom juga ili sjevera, danas su i igraci simbolično nekih pola sata lopatali iza zapadne tribine, tako da dodjimo svi sutra kako ko bude mogao ne sili se niko da ostane i cisti cijeli dan, bit ce raje koja ce odlaziti novi ce dolaziti itd. u zavisnosti kako ko vremena bude imao.

Amar je bio gost na TVSA, standardna priča neda reći da smo favoriti, da imamo najaču ekipu u ligi itd. pričao o Kerli "kako se šetao od kluba do kluba" malkice ga i naružio usput, takodjer pričao o stanju terena, dobrom rasporedu u proljetnom dijelu, uglavnom nista posebno i previse interesanto za one koji klub konstantno prate ... :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 05 mar 2012, 21:18

Hoomer je napisao/la:Molim vas braco draga pogledajte jos jednom i procitajte obavjestenje koje je prenijeto sa orga. nemojmo lupati o brojkama nekim u vezi broja polugodisnjih koje ce biti podijeljene onima koji budu cistili, svako ko bude dosao cistio par sati dobit ce je sa izborom juga ili sjevera, danas su i igraci simbolično nekih pola sata lopatali iza zapadne tribine, tako da dodjimo svi sutra kako ko bude mogao ne sili se niko da ostane i cisti cijeli dan, bit ce raje koja ce odlaziti novi ce dolaziti itd. u zavisnosti kako ko vremena bude imao.

Amar je bio gost na TVSA, standardna priča neda reći da smo favoriti, da imamo najaču ekipu u ligi itd. pričao o Kerli "kako se šetao od kluba do kluba" malkice ga i naružio usput, takodjer pričao o stanju terena, dobrom rasporedu u proljetnom dijelu, uglavnom nista posebno i previse interesanto za one koji klub konstantno prate ... :D
al je onog voditelja bas "pomeo" :D

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 mar 2012, 21:43

Prije citanja ostalih postova , VELIKO HVALA RAJI KOJA JE NAMA SVIMA OCISTILA JUG!!!, da ne moramo kao prosle godine da se guzvamo na sjeveru.
Jako mi je zao sto nisam bio tu da pomognem,al bi se sutra moglo malo lopatati ;)
p.s.-imam godisnju,kao i uvjek,a za ove sto se pitaju hoce li je dobiti ako dodju,ev ja ako dobijem,velikodusno prepustam nekom utemeljenom koji ce praviti drustvo nama 2000+ standardnima

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 05 mar 2012, 22:09

Što klub na zvaničnoj nije objavio ovo za polugodišnje i godišnje ulaznice? To bi bilo već neko poštovanje za navijače. Došao bih da čistim, ali obzirom da nisu objavili na zvaničnoj...

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 05 mar 2012, 22:36

Prinudjen je napisao/la:Što klub na zvaničnoj nije objavio ovo za polugodišnje i godišnje ulaznice? To bi bilo već neko poštovanje za navijače. Došao bih da čistim, ali obzirom da nisu objavili na zvaničnoj...
ocisti ti sebi to sto imas u glavu,jb mater kakvu si ti traumu prezivio,sestrem zao mi te!

MOMCI HVALA ZA CISCENJE,KAD MI VAN SARAJEVA NISMO MOGLI !
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 mar 2012, 22:46

Prinudjen je napisao/la:Što klub na zvaničnoj nije objavio ovo za polugodišnje i godišnje ulaznice? To bi bilo već neko poštovanje za navijače. Došao bih da čistim, ali obzirom da nisu objavili na zvaničnoj...
Istinski navijac,mora se priznati :lol: :lol: :lol:

zvacemo te kad budu uz ulaznicu djelili sok,sendvic i podguznjak,pa naleti na koju tekmu,mojne lopatati,djess to,jos dzabe,stvarno nema smisla

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 05 mar 2012, 23:14

SarajlijaTM je napisao/la:

zvacemo te kad budu uz ulaznicu djelili sok,sendvic i podguznjak,pa naleti na koju tekmu,mojne lopatati,djess to,jos dzabe,stvarno nema smisla
Naravno da nema. Osim ukoliko se ja od sebe ne sjetim da pomognem klubu. Tako se čine usluge. A profesionalni klub, pun para, manipulira masama i čak se drznuo da mu od humanitarne akcije zavisi organizacija utakmice.

I ko uopšte određuje ko je istinski navijač i što je to neka strašna etiketa ne biti "istinski" navijač, da bi se nešto tu cerekali i zblažnjavali?! Na kraju krajeva, fudbal je svakako samo igra.

I još nešto:

OBAVJEŠTENJE

Klub vas ovim putem obavještava da ne trebate sutra dolaziti,
jer će samo djelatnici RAD-a pristupiti čišćenju terena.
Ovim putem želimo demantovati da stojimo iza bilo kakvih
obećanih nagrada za čišćenje, te će tako naši navijači
polugodišnje i godišnje ulaznice moći isključivo kupiti
u prostorijama kluba.

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 05 mar 2012, 23:23

Prinudjen je napisao/la:

Naravno da nema. Osim ukoliko se ja od sebe ne sjetim da pomognem klubu. Tako se čine usluge. A profesionalni klub, pun para, manipulira masama i čak se drznuo da mu od humanitarne akcije zavisi organizacija utakmice.

I ko uopšte određuje ko je istinski navijač i što je to neka strašna etiketa ne biti "istinski" navijač, da bi se nešto tu cerekali i zblažnjavali?! Na kraju krajeva, fudbal je svakako samo igra.

I još nešto:

OBAVJEŠTENJE

u prostorijama kluba.
Sve ce to biti ok do 10 marta,ako se sutra sve ocisti,teren ce biti dobar.
Bitna je samo pobjeda,onda ce zahuktala masina da sve kazni!!!
Listice spremi vazelin i rasiri noge stize KAZNENA EXPEDICJA!!!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 06 mar 2012, 00:22

Hoomer je napisao/la:Molim vas braco draga pogledajte jos jednom i procitajte obavjestenje koje je prenijeto sa orga. nemojmo lupati o brojkama nekim u vezi broja polugodisnjih koje ce biti podijeljene onima koji budu cistili, svako ko bude dosao cistio par sati dobit ce je sa izborom juga ili sjevera, danas su i igraci simbolično nekih pola sata lopatali iza zapadne tribine, tako da dodjimo svi sutra kako ko bude mogao ne sili se niko da ostane i cisti cijeli dan, bit ce raje koja ce odlaziti novi ce dolaziti itd. u zavisnosti kako ko vremena bude imao.

al je onog voditelja bas "pomeo" :D
Ma Mirza je naš čovjek ba, ne propusta ni jednu domaću tekmu, konstantno je Željo zastupljen u sportkom dijelu TVSA i vise od ostala dva Sarajevska kluba, izbacio je Amara glupim pitanjem pa ga je malo reda radi "ispravio" :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 06 mar 2012, 04:14

Prinudjen je napisao/la:

I još nešto:

OBAVJEŠTENJE

u prostorijama kluba.
Meni se čini da izmišljaš, od muke, šta li već. Jučer je dogovoreno sa Bukijem i Dželom za čišćenje terena i polusezonske karte. Dva momka sa tribine bili na dogovoru.

Likovi kao što si ti stvarno nisu potrebni Želji. Možda da se uhvatiš pod ruku sa Samirom Ahmedbegovićem ? Slažete se uz džemper jedan drugom.

Treba kritikovati, ima osnove. Ne treba biti govedo kojih ovdje definitvno sve više ima a vrlo malo pametnih komentara, sve nekakve gluposti i kretenizmi, ništa konkretno za pročitati. Mainstream razmišljanje bez da mućnu malo glavom. Uspjeli su glupani da otjeraju sa ovog foruma sve što valja. Deset stranica komentara pa jedan pametan post.

Ipak, ti se činiš kao lovac u mutnom. Ne fulam takve ublehe. Imam nos za ništarije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Faraon iz Visokog i 14 gostiju.