Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

molotovljev

Re: Edin Džeko

Post Postao/la molotovljev » 05 mar 2012, 19:12

hodža je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Dvije sezone za njih jesu strašne ali nisu katastrofalne... koliko se sjećam u zadnje vrijeme su uvijek imali napadača Panzera i člana elfa...

a ni ova nije još završila...

Lično mislim da bi Juventusu Džekson legao k'o hodži burek :mrgreen:
ne volim burek...
:lol: dobar..

Sumnjam da ce ga tek tako bogati Šeik pustiti da ode,mozda uz neko 'masno' obestecenje i adekvatnu zamjenu.
Juve je veliki klub,sa ambicijama...najavljuju veliki povratak na euro scenu...Edin u Juventusu? Moze,moze...
F.K.SARAJEVO

Edward
Kontakt:

Post Postao/la Edward » 05 mar 2012, 20:41

He never fails to achieve new heights in being effin' stupid!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 mar 2012, 20:41

poucan post sa sarajevo-x, momak je pravo uputstvo napisao, molim da se pridrzavate istog :D

"Zbog nedavne forumske neusaglašenosti koja je rezultirala izborom Džeke kao "flop of the match" na Goal.com, mislim da je potrebno adekvatno reagovati i napraviti određeni Pravilnik o praćenju utakmica Manchester City-a kojeg se svi imaju pridržavati.

Dakle, evo mog prijedloga kratkih uputstava, koja se po potrebi mogu dopuniti:

1. Na dan utakmice M.City-a, u toku dana je bitno provjeriti da li se Džeko nalazi u početnom sastavu. Zavisno od toga da li Edin počinje utakmicu ili ne, potrebno je postupati na sljedeći način:

2. a) U slučaju da Edin Džeko ne počinje utakmicu u prvih 11:

- odustati od gledanja utakmice, barem prvih 70 minuta njenog trajanja;
- prijaviti se na sa-x forum ili bluemoon forum i zdušno vrijeđati trenera Mancini-a;
- u slučaju da se utakmica ipak gleda od početka, svim srcem navijati za protivnika M.City-a;
- radovati se svakom lošem potezu Aguera ili Balloteli-a (zavisi ko od njih igra);
- u slučaju da M.City da gol bez Džeke u igri prijaviti se na sa-x forum i relativizirati taj gol na način da se istakne kako je igrač koji je dao gol imao sreće ili kako je protivnik M. City-a toliko loš da bi ispao i iz naše Premijer lige, a ne iz engleske;
- kad god se Mancini pojavi u kadru: psovati, negodovati, poželjeti da crkne, i sl;
- u slučaju pobjede M.City-a ostati ravnodušan, a u slučaju poraza likovati;
- poželjeti Edinu da promijeni klub;

b) u slučaju da Edin počinje utakmicu ili naknadno uđe kao zamjena u utakmicu;

- u toku utakmice ne pratiti dešavanja na terenu, već samo kretanje Edina;
- ako Edin postigne gol, prijaviti se na sa-x ili bluemoon i uzdizati njegove vještine u nebesa, a usput i opsovati nešto Mancini-u jer mu ne da igrati u kontinuitetu;
- ako Edin ne da gol ili ne dolazi u šansu: kriviti sve ostale igrače (sa posebnim žarom Aguera,Silvu i Johnson-a) zbog nesposobnosti da Edina uposle na adekvatan način;
- u slučaju da Edinu ne dodaju loptu u izglednoj prilici, psovati na najgore moguće načine sve igrače, prvenstveno Aguer-a, Silvu, Balotelli-a, Johnsona - zavisno od toga ko mu nije dodao loptu i nezavisno od toga je li pao gol poslije toga ili nije;
- kad god se Mancini pojavi u kadru: psovati, negodovati, poželjeti da crkne, i sl;

c) u slučaju da Edin nikako ne odigra utakmicu

- prijaviti se na sa-x forum ili bluemoon forum i zdušno vrijeđati trenera Mancini-a;
- u slučaju da se utakmica ipak gleda od početka, svim srcem navijati za protivnika M.City-a;
- u slučaju pobjede M.City-a ostati ravnodušan, a u slučaju poraza likovati;
- poželjeti Edinu da promijeni klub;

3. Nezavisno od gore opisanih situacija, nakon završetka utakmice je potrebno otići na portal goal.com i glasati na sljedeći način:

Mancini - flop of the match;
Aguero/Baloteli - flop of the match (zavisi od raspoloženja);
Edin Džeko - top of the match (ako je nastupio u utakmici);

Eto, ako imate šta još da dodate, slobodno:) "
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 mar 2012, 21:06

Plaho je poucan k'o i oni sto ga pisu ili citaju.
U prevodu blesav pokusaj sarkasticnosti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 mar 2012, 21:16

harishp je napisao/la:Plaho je poucan k'o i oni sto ga pisu ili citaju.
jbga, momak je stvari ubo, to sto si se ti pronasao je tvoja stvar.Cim sam procitao ovaj post, ovaj topic Edina Dzeke mi je "sijevao pred ocima".
Mi u BIH nikad nismo imali mjere, ni u dizanju a ni u pljuvanju.Takvi smo, a post nas opisuje fino.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 mar 2012, 21:26

JuveSissoko je napisao/la:
jbga, momak je stvari ubo, to sto si se ti pronasao je tvoja stvar.Cim sam procitao ovaj post, ovaj topic Edina Dzeke mi je "sijevao pred ocima".
Mi u BIH nikad nismo imali mjere, ni u dizanju a ni u pljuvanju.Takvi smo, a post nas opisuje fino.
Momak ''ubada'' i sprda se vec godinama.Na temi se vecinom javlja ako Dzeko nije zabio gol,ili ako je lose odigrao.u drugom slucaju muk.Procitan i izblajhan vec odavno.
Samo gori su ovi koji se pale k'o kutnjaci i ''aplaudiraju mu'' na to njegovo da ne kazem preseravanje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 mar 2012, 21:33

harishp je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:
Momak ''ubada'' i sprda se vec godinama.Na temi se vecinom javlja ako Dzeko nije zabio gol,ili ako je lose odigrao.u drugom slucaju muk.Procitan i izblajhan vec odavno.
Samo gori su ovi koji se pale k'o kutnjaci i ''aplaudiraju mu'' na to njegovo da ne kazem preseravanje.
ne interesuje me ko je on ni sta je on, samo kazem da je ubo u mnogim stvarima, i to bez potrebe da bude sarkastican, jer kad si sarkastican to znaci da malo u necemu pretjerujes s ciljem da istaknes nelogicnost, a u ovom upustvu ima i sarkazma ali i ciste istine.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 06 mar 2012, 18:08

Dzeko -> Inter je mogucnost.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 mar 2012, 18:23

Cincinnatus je napisao/la:Dzeko -> Inter je mogucnost.
ako odluka padne na juve ili inter, onda definitivno Juve.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 06 mar 2012, 18:24

Stvarno mi je nedostajalo ovo natezanje i spekulacije gdje ce Dzeko ovu godinu dana.

Ne znam kako izdurah al eto narednih 6 mjeseci imat ce se sta pratiti iz dana u dan :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 mar 2012, 18:25

Evolution87 je napisao/la:
Cincinnatus je napisao/la:Dzeko -> Inter je mogucnost.
ako odluka padne na juve ili inter, onda definitivno Juve.
@Evolution... naslutio ti valjda.. imaš pivu :mrgreen:

@kimbo buraz biti će gloženja i režanja... :lol:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 06 mar 2012, 18:31

Ma Edo ide na loan, isto kao onaj Adebayor.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 06 mar 2012, 22:05

Cincinnatus je napisao/la:Ma Edo ide na loan, isto kao onaj Adebayor.
Ma neJma veze, samo nek' ode negdje gdje ce cijelu sezonu znati da ce igrati, a ne ovako da ga onaj yebe u mozak igr'o dobro ili ne!

A sto se tice "Inter kontra Juve" dileme (ako dodje do nje naravno), definitivno Juve. Inter je otis'o u tri lijepe i teske su sanse da se docepaju i Euro Lige.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 07 mar 2012, 17:53

slika
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 08 mar 2012, 10:56

"Mislim da je Van Persie u ovom trenutku jedan od najboljih napadača u Evropi, zajedno s Messijem, Ronaldom te Sergiom (Aguerom) i Mariom (Balotellijem). Fantastičan je napadač, ali mislim da će ipak ostati u Arsenalu", dodao je italijanski trener.
:lol:
Sta mu radi zabar, majko moja. Jasno ga diskriminira i ovako. Ne mogu da vjerujem. :twisted:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 08 mar 2012, 11:04

kobe24 je napisao/la:
"Mislim da je Van Persie u ovom trenutku jedan od najboljih napadača u Evropi, zajedno s Messijem, Ronaldom te Sergiom (Aguerom) i Mariom (Balotellijem). Fantastičan je napadač, ali mislim da će ipak ostati u Arsenalu", dodao je italijanski trener.
Sta mu radi zabar, majko moja. Jasno ga diskriminira i ovako. Ne mogu da vjerujem. :twisted:
Diskriminirat e Mancini sam sebe, haj što je Džeku izostavio, ali Roony, Cavani, Ibra, Benzema......

beli
Kontakt:

Post Postao/la beli » 08 mar 2012, 11:07

Ma lik je tom izjavom dokazao da nema pojma nek je on svog balotelia uvrstao u najboljen apadace evrope a ostale ko **** a baloteli glup ko qur**

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 08 mar 2012, 11:15

ZOI84 je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:
Diskriminirat e Mancini sam sebe, haj što je Džeku izostavio, ali Roony, Cavani, Ibra, Benzema......
Jasno da su i oni bolji od Balonje, ali kad je vec navodio napadace iz svog tima, pa zasto ne i Edina?!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 08 mar 2012, 11:28

Zato što je budala, može on do sutra forsirati Balu, ali za sve druge on je neozbiljna budalica koja je uspjela do svoje 21g. zaraditi 5 crvenih kartona

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, General505 i 21 gost.