FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Mister No
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Mister No » 05 mar 2012, 13:26

neroazzuro je napisao/la:Cuj ovog,Julio brani samo ono sto se u njega opuca... Pa kako te nije sramota?
Ako hoces da neko postuje tvoje misljenje onda gledaj da budes bar malo realan.
TRENER JE LOŠ!
Vjerujem da si se meni obratio, pa molim te navedi kakav je Julio ( inače meni drag igrač ) u zadnjih godinu i pol. I nije me sramota napisati da neko loše igra ili brani kao u ovom slučaju, barem imam takvo mišljenje i nimalo me ne tangira poštuješ li ga ti ili ne ;) .

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 05 mar 2012, 13:44

za sve je kriv Ranieri i nesposobna uprava,nazalost zbog njihove nesposobnosti dozivjeli smo da igraci u koje smo se kleli placu na terenu i da im se zvizdi,a prije samo 2 godine ti isti momci su nam dali sve...
zbog nesposobnosti ovog kretena na klupi svi su pali u sivilo i bojim se da ce trebat godina i godina da se vratimo u vrh Serie A...
MM ako ima mozga danas vec treba uzeti AVB-a za slijedecu sezonu,po meni je odlican trener,u Chelseu su mu glavni igraci okrenuli ledja,koji kao i ovi nasi misle da moraju uvijek igrat ali kod njeg to ne pali,i evo na nasu srecu Roman nam opet nudi trenera za kojeg mislim da moze ovo dovesti u red ali uz naravno strpljenje jer je tesko ocekivati u narednu godinu-dvije da cemo da se borimo za neki trofej ;)

FORZA INTER :!:
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 05 mar 2012, 14:10

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 05 mar 2012, 16:19

Mister No je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Cuj ovog,Julio brani samo ono sto se u njega opuca... Pa kako te nije sramota?
Ako hoces da neko postuje tvoje misljenje onda gledaj da budes bar malo realan.
TRENER JE LOŠ!
Vjerujem da si se meni obratio, pa molim te navedi kakav je Julio ( inače meni drag igrač ) u zadnjih godinu i pol. I nije me sramota napisati da neko loše igra ili brani kao u ovom slučaju, barem imam takvo mišljenje i nimalo me ne tangira poštuješ li ga ti ili ne ;) .
A kakva je odbrana, pa jel protivnik prodje u nasu polovinu odmah je neka prilika pred golom. JC ima kikseva, ali za najvise golova je kriva odbrana...

Inace podrzavam zvizduke navijaca, nek' ne misle da ce navijaci samo sa strane posmatrat propadanje kluba...

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 05 mar 2012, 17:00

Mislim da je Cambiasso svima drag al brate dragi sta on ocekuje ? Da ce navijaci sjediti u miru i gledat ovu bruku od sezone ??? I treba im zvizdat svima pcka im materina razmazena. Igrajte, borite se pa vam nece niko zvizdat !!!

Moratti definitivno posto pcka ako ga je ono od sinoc zadovoljilo da ostavi idiota na klupi. Sad je idealna prilika da se AVB uvede do kraja sezone pa onda pocet sve iznova na ljeto. Iako i nisam nesto pretjerano za njega ko trenera al mislim da bolje opcije nema jer Pep nije lud da iz Barce dodje u ovakav Inter.

Ovako nek cekaju OM i LP pa onda sta bude. Fuj !
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 05 mar 2012, 17:28

Cambi nije zaslužio jedini zvižduke, ako su njemu bili i upućeni, treba svima zviždati počev od Morattija.
@Huska,
jasno da su krivi svi od Samuela do Yuta,i nisam ja napao Julia, nego ga doveo u kontekst loše forme većine igrača a samo Cuchu dobi zvižduke.I Cambi i Zanetti i svi senatori moraju prepustiti mjesto mlađima ( a za to treba trener a ne ova **** koju trenutno imamo ) ali jbg malo mi je to ružno kako se desilo Cambiassu i ja to tako doživljavam..
Zadnja izmjena: Mister No, dana/u 05 mar 2012, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 05 mar 2012, 17:56

Jucer mi se u glavi vrtia ovaj film

[youtube][/youtube]

Skoro se i obistinia da je Pazzko samo malo bolje reagira.

Izgleda da Ranko ostaje jos, valjda mu Massimo daje sansu do uzvratne utakmice u LP. Znaci jos to sjebe i valjda ce letit dalje, a do tada valja razgovarat sa Boasom i ako dođe dat mu odrijesene ruke, nek radi sta zeli.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 05 mar 2012, 18:00

Eh taj meč, tada sam razbio staklo na vratima, koliko sam se radovao i mlatarao rukama...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 05 mar 2012, 18:01

Mister No je napisao/la:Cambi nije zaslužio jedini zvižduke, ako su njemu bili i upućeni, treba svima zviždati počev od Morattija.
Tu se slazem, ali ako su Cambiu zvizdali ,onda ne treba ni pomisljati sta se misi o ostalim igracima...i drago mi je zbog ovoga, konacno CN da se oglasi

slika

"Pitali smo gde je najjaci čovek kluba... i nista..."

"Pitali smo za objašnjenja... i ništa..."

"Dragi predsedniče, odgovora su samo dva: nedostatak samopouzdanja, ili nesposobnost"

Zanimljivo da Massima nigdje jos nema :D valjda razmislja sta dalje, ali zar uopste treba razmisljati, pa zar se do sada nije uvjerio...

sto se clipa tice, e to nam treba Pazza Inter, nema ga ove sezone nikako...

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 05 mar 2012, 18:04

Davno su oni trebali izaći i malo zapapriti u Appianu, pogotovo onom moronu Branci...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 mar 2012, 18:05

Jel' Tinkerman još u sedlu?
Dočekao jutro?
Čudo da je MM tolerantan ovoliko...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 05 mar 2012, 18:07

Tinki se jos uvik smije i boli ga ona stvar :mrgreen:

A vjerujem da Massimo nezeli da ga otpusti pred uzvrat protiv OM-a.

Ionako smo u dovoljnom Knockdownu mislim da bi tek onda potonuli.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 mar 2012, 18:11

OM će mu biti prekretnica, mada poznavajući dugogodišnji rad Morattija ne bi me začudilo da sutra osvane vijest da je dobio nogu...

Btw, Marseille će biti nezgodan protivnik, ekipa poljuljanog samopouzdanja = Inter + težak rezultat 1:0
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 05 mar 2012, 18:11

ramiral je napisao/la:Jel' Tinkerman još u sedlu?
Dočekao jutro?
Čudo da je MM tolerantan ovoliko...
Izgubio se i MM, previse je ovo i za njega, jest da ima iskustva u mijenjanju trenera, ali ovo je ipak previse i za njega :D

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 05 mar 2012, 18:26

Pazi,da ti nije stalo do necijeg misljenja (npr. meni do tvog i ostalih jeste) ne bi ni svracao i svrljao po forumu. Znaci,ta ti ne pije vode.
Sto se Julia tice,on je najkonstantniji dio tima cija forma bas prati formu ekipe. Kad Inter dere,i on skida sve zivo. Kad ekipa igra lose i on izgleda kao Barthez.
Sto se kritika tice,pa najlakse je reci ovaj lose igra,onaj ne brani,onaj poklanja lopte itd. itd. To mi svi vidimo.
Ali,za sve to je kriv trener! Trener je zaduzen i za fizicku spremu ekipe (tj. koncentraciju igraca),samopouzdanje (fulanje zicera),pritisak na sudije (nedosudjeni penali,ofsajdi i sl),mijenjanje formacija itd. Sad,naravno da je to krivica i uprave ali ocigledno je npr. da je jedan Poli ogroman potencijal,da Ranocchiju treba istrpit, Zarateu dati neki savjet i sl. a ne posle prve greske-klupa.
Gledam vas kako jedni prije sedmicu pljuju Ranocchiju zbog onog s Di Vaiom,a sad neki govore kako Lucio zauzima njegovo mjesto i sl.
Znaci,daj neko konkretno misljenje da i ja cujem nesto pametno. A ne to kako Julio ne valja,a Julio medju 5 najboljih golmana na svijetu!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 05 mar 2012, 19:56

neroazzuro je napisao/la:Gledam vas kako jedni prije sedmicu pljuju Ranocchiju zbog onog s Di Vaiom,a sad neki govore kako Lucio zauzima njegovo mjesto i sl.
Znaci,daj neko konkretno misljenje da i ja cujem nesto pametno. A ne to kako Julio ne valja,a Julio medju 5 najboljih golmana na svijetu!
to je to... :arrow:

moje mišljenje o Ranocchiji je na najnižim granama i njega bih se već sutra rješio... previše je spor taj momak da bi postao WC stoper.... dogodine forsirat Juana i Dedea (ako dođe) i to bi mi bila stoperska linija, Lucia bih ostavio za klupe i Caldirolu vratio s posudbe....prodati Cordobu, Ranocchiu i Samuela (ovaj svakako oće da ide)....

dalje što se bekova tiče definitivno nam treba lijevi bek... tu nam škripi od vremena R.Carlosa i nikako da pronađemo pravu zamjenu.... na ljeto nadam se kupovini npr. Bastosa, A.Pereire (Porto) ili možda Criscita (Zenit) na tu poziciju... desno bih ostavio Maicona (koji uz pravog trenera može da bude onaj stari, a i nemože se na njem zaradit više neka para... ostavit i bezglavog Yuta za klupe)...J.Zanetti također klupa i alternativa po pitanju bek pozicija.... prodati Chivua...

e sad veznom redu treba napraviti totalni remont.... Stankoviću se zahvalit, Sneijdera prodati, Palomba vratiti u Sampu, Cambiassa hmmmm teška srca prodati, Obija na posudbu, Coutinha i Marigu vratiti sa posudbi....
Guarina na zadnjeg veznog i snjim u društvu dovesti M'Villu (iako je moja želja Modrić, ali preskup zasad za nas)... umjesto Sneijdera Lucasa kao čistu desetku... Poli alterantiva na zadnjem veznom.... tu je još i Alvarez koji može igrati i 10ku i krilo pa se on i Lucas mogu rotirati... drugo krilo je upitnik... pokušao bih sa Jovetićem ili Hulkom (ali to spada u sci-fi pojačanja kako je se Moratti stego zadnjih godina)....

u napadu ostaviti Milita i Forlana i njih dvojicu rotirati... za klupe tu je još Castaignos i mali Longo...
prodati Pazzinia i Zaratea vratit u Lazio....

za trenera dovesti Villasa-Boasa pa da lakše dovedemo igrače Porta :lol: :lol: :lol:

a što se raspisa bezveze :D :D :D
Zadnja izmjena: silenT, dana/u 05 mar 2012, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 05 mar 2012, 20:02

Bio bi pun pogodak AVB ako bi uz njega dosli Hulk i Pereira. Napravio bi on nesto sa tim "svojim" igracima siguran sam. Ne znaci ako nije uspio sa Chealsiem da je odma los trener. Kolko se sjecam on je prvi dobio city. Nije zanimljiva liga bez Intera u vrhu. Kad bi svi vodeci klubovi u Serie A zadrzali postojeci kadar i doveli pojacanja a da se Inter remontuje, a Roma konsoliduje i dovede par pravih pojacanja, sigurno bi Seria A bila najzanimljivija i najneizvjesnija liga.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 05 mar 2012, 20:15

Cuchu dobio sina

mozda je zbog toga sinoc plako :mrgreen:

uputili su mu navijaci neko pismo, nije mi se dalo citati, al valjda je isprika za zvizduke
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 mar 2012, 20:21

Julio im u svalcionici na poluvremenu ocitao bukvicu :mrgreen:

Il Capitano
"They left us standing with that one-two, then in the changing rooms at half-time Julio Cesar made a great speech. He was very good. This is a situation only we can turn around. We didn't win but this draw has given us confidence."

Nagatomo
"At halftime Julio Cesar charged up his team-mates in an incredible way," said Yuto Nagatomo after the match. "Losing was just not an option for him. I've never seen him like that. He passed this spirit on to the whole team. :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 05 mar 2012, 21:06

@silent
prvo da se ogradim da ne udjemo u neku raspravu , znaci moje ramisljanje koje se razlikuje od tvog ne znaci da imam nesto protiv tebe , dakle
ranocchia - ima odredjenih problema ali nije igrac kojeg treba prodati , cak suprotno na njemu treba graditi stoperski par , sad tko ce biti u paru sa njim vidjecemo , slazem se da treba prodati ili otpustiti i chivua i cordobu . Lucio i samuel ( mnogo zavisi na koju ce poziciju biti stavljen juan - stoper ili lijevi bek , tako da ukoliko juan bude forsiran na beka onda treba ostaviti samuela sa tim novim ugovorom sa puno manjom platom)a ukoliko planiraju da juan igra samo stopera onda je bolje da samuel ide , ovo veze i lijevog beka koji sad i nije prioritet ( nagatomo , juan , zanetti)
maicona ostaviti uz ove alternative ( nagatomo , zanetti ) moze se pokriti ta pozicija , uz sve tu poziciju stopera moze po potrebi igrati i cambi ( mozda bi bilo dobro povuci ga da igra tu poziciju) ,

u vezi se slazem da stankovic , palombo , trebaju napraviti mjesta , ali guarin nije igrac za te pozicije a m vila nije interov igrac , mariga nije kvalitet za intera a couthino mi je i dalje enigma slabo igra u interu i podlozan je povredama ali imam utisak da ode negdje drugo za godinu dvije bi udarali glavom u zid sto smo ga pustili , u vezi imamo rickiya , polia , cambia , coutinha , faraonia , wesa , lucasa ( mislim da ce doci )

napad je prica za sebe , zarate nije kvalitet za intera , castaignos takodjer , u forlana , militta i pazza vjerujem ali jedan mora ici a to treba odluciti novi trener
u osnovi se ne razlikujemo ali staviti na pozicije stopera juana i dedea koji ce mozda doci je harakiri , jer uopste ne znamo kvalitet tih igraca , brazil nije mjerilo , ovi prijedlozi za bekove bastos , pereira nisu klasa za intera , cristita bi bilo dobro dovesti ili kolarova , u vezi sa tim m vilom mozda pogodimo a mozda dobijemo jos samo jednog glupog crnca u nizu , po meni bolja opcija de young iz citya , ili montoliva , jos jednog igraca bi volio vidjeti u interu - gaston ramirez , hulk jo glupan koji igra za sebe a to u interu ne moze proci , jovetic bi bio sigurno pojacanje

dakle treba par pojacanja , lijevi bek ( samo klasa ), centralni vezni sa velikim radijusom kretanja , koji je podjednako dobar u oba smijera i igra pozicije defanzivnog veznjaka ( nadam se da ce guarin moci to igrati mada sam skeptican ) , krilni igrac tipa ramirez - veznjak . jovetic krilni napadac i , napadac tipa lavezzi - suarez

odredjenih promjena ce biti ali se nece tim drasticno promijeniti ipak , ali sa par pojacanja u svakoj liniji bi se promijenila krvna slika tima i da vrijeme je da se pocne igrati za gol vise , volio bih da moratti da AVB vrijeme i novac da kupi sta zeli i napravi tim od tih igraca

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.