Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Frajer sigurno pokriva prostor, sigurno se i postavlja, gradi igrača i sve to.. ali kad je primi kao da mu se neki okidač upali.... odigra glavom bez obzira i u djeliću sekunde shvati da je pogriješio te onda bezglavo pokušava istu popraviti...
nesiguran, samopouzdanje 0, imam osjećaj iz bojazni da će pogriješiti on griješi
nesiguran, samopouzdanje 0, imam osjećaj iz bojazni da će pogriješiti on griješi
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- harebianconero
- Kontakt:
Sretan rođendan
----
[youtube][/youtube]
----
[youtube][/youtube]
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
sretan rodendan druze sve naj
u koliko je sati tekma sa bolognom u srijedu?

u koliko je sati tekma sa bolognom u srijedu?
- harebianconero
- Kontakt:
Barzagli out 20, a Chiellini 10 dana.
U 18:30.

- JuveSissoko
- Kontakt:
e sad se mozemo jbatharebianconero je napisao/la:Barzagli out 20, a Chiellini 10 dana.![]()

p.s. BANconeri Sretan Rodjendan od Trololoka

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- harebianconero
- Kontakt:
Čini mi se da Aquafresca neće igrati protiv nas ..
auuuuuuu bice jako tesko bez Chiellinia i Barzagli
ali se nadam da ce conte nesto iskombinovati imamo i caceresa o bonuciu nema se sta reci BICE GUTAVO 

Bas kao sto kazu Alex i Zuliani, teška sedmica za voljeni klub, 3 utakmice u 7 dana. Što bi rekli ko živ ko mrtav...
Očekujem 3 pobjede a to će zavisiti od utakmice protiv Bologne koja se mora uzeti.Vidio sam loše vijesti tako da će još biti teže jer glavni stubovi odbrane nisu na raspolaganju. Iako se čini da posustajemo, još i povrede učestale tako da Conte ima pune ruke posla, kojem sigurno nije lahko. Volio bih 4:3:3 formaciju koja daje najbolje rezultate u ovoj sezoni...
Happy B-day i puno postova na ovoj temi @Bianconeri1988

Očekujem 3 pobjede a to će zavisiti od utakmice protiv Bologne koja se mora uzeti.Vidio sam loše vijesti tako da će još biti teže jer glavni stubovi odbrane nisu na raspolaganju. Iako se čini da posustajemo, još i povrede učestale tako da Conte ima pune ruke posla, kojem sigurno nije lahko. Volio bih 4:3:3 formaciju koja daje najbolje rezultate u ovoj sezoni...
Happy B-day i puno postova na ovoj temi @Bianconeri1988

The Old Lady is back on TOP...
“Juventus je izgubio ono što im je bila glavna snaga ove sezone – poniznost. Ne postoji više žudnja za trkom za suigrače, za pomaganjem jedni drugima, kao i za igranjem u visokom ritmu koji smo prethodno viđali”, izjavio je Mauro za Sky Sports Italia, a onda je nastavio u istom tonu.
“Nisam uvjeren vodstvom momčadi i mislim da je trener, Antonio Conte, napravio neke pogreške u izboru momčadi”, rekao je Mauri, a poslije toga se osvrnuo na utakmicu s Chievom.
“Bio sam na stadionu i ovaj remi je zabrinjavajući. Mirko Vučinić je sada problem kojeg treba riješiti. Bio je izrugivan kada je izgubio loptu, a nije je ni pokušao ponovno osvojiti, što je pripomoglo Chievu pri izjednačenju”, kritizirao je Mauri Vučinića te je postavio dijagnozu.
“Sramotno je što Alessandru Matriju nije ponuđena nikakva pomoć. Nikada nisam vidio Juve u takvim teškoćama. Nije problem u tjelesnoj pripremi i količini trke, samo je njihovo trčanje jako loše”, zaključio je Matri.
Juventus će svoju utakmicu zaostatka odigrati u srijedu protiv Bologne, a pobjedom bi se izjednačili po broju bodova s vodećim Milanom. Massimo Mauro

- harebianconero
- Kontakt:
Veoma dobro čovjek govori. 

- SoloJuve26
- Kontakt:
Trollu sretan ti rodjendan
..s ve naj.............
I da vjeruj te da cemo dobiti sve 3 naredne tekme... zivi bili pa vidjeli

I da vjeruj te da cemo dobiti sve 3 naredne tekme... zivi bili pa vidjeli

Evo jedna za trola...

Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Prije svega,sretan rođendan bianconeri1988,svako dobro!
Dakle,bez Chiellinija i Barzaglia smo ostali,ovakav peh nas još nije zadesio ove sezone.
Sada će se vidjeti od čega smo,ovo je na neki način i najteži period od početka sezone,remiji nam više ne igraju.
Caceres-Bonnuci,za prvog sam siguran da će odigrati kako treba,za drugog ne smijem ništa reći.
Ovako je suđeno bilo,Caceres vjerovatno nikada ne bi zaigrao na stoperu do kraja godine da su svi zdravi,Bonnuci sada mora zaboraviti šta je radio i muški odigrati,sve drugo je katastrofa.
Za Masima Maura,ovo u vezi poniznosti nije istina,to je Juve uvijek imao,više je taktički nešto promijenjeno,a i pad forme i umor su učinili svoje,ne mogu igrači više trčati kao u prvih 10-15 kola.
U vezi Vučinića se slažem u potpunosti.

Dakle,bez Chiellinija i Barzaglia smo ostali,ovakav peh nas još nije zadesio ove sezone.
Sada će se vidjeti od čega smo,ovo je na neki način i najteži period od početka sezone,remiji nam više ne igraju.
Caceres-Bonnuci,za prvog sam siguran da će odigrati kako treba,za drugog ne smijem ništa reći.
Ovako je suđeno bilo,Caceres vjerovatno nikada ne bi zaigrao na stoperu do kraja godine da su svi zdravi,Bonnuci sada mora zaboraviti šta je radio i muški odigrati,sve drugo je katastrofa.
Za Masima Maura,ovo u vezi poniznosti nije istina,to je Juve uvijek imao,više je taktički nešto promijenjeno,a i pad forme i umor su učinili svoje,ne mogu igrači više trčati kao u prvih 10-15 kola.
U vezi Vučinića se slažem u potpunosti.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- harebianconero
- Kontakt:
Ma ja sam siguran da će Leo dobro da odigra, samo me strah kiksa nekog. 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Čitavu stranicu meni posvetili. Koji ste vi trollovi!?
Hvala vam svima od srca!
U srijedu očekujem samo pobjedu i pobjedu. Svakako krivo mi je što su nam se povrijedili stubovi odbrane, ali ovo je idealna prilika da Caceres pokaže zašto je doveden. Vidal i Pepe se vraćaju u ekipu, oni su jako bitni igrači, iako bez Chiellinija i Barzaglija mislim da neće biti problema, samo da Conte postavi 4-3-3.
Kao što kaže Moggi, ovaj Juve ne zaslužuje zvižduke već samo aplauze.
Pročitajte moj avatar i sve će vam biti jasno.
Još nešto, vidim ona @Juventina mi nije čestitala rođendan, a sve joj dao. Cccc...

Hvala vam svima od srca!

U srijedu očekujem samo pobjedu i pobjedu. Svakako krivo mi je što su nam se povrijedili stubovi odbrane, ali ovo je idealna prilika da Caceres pokaže zašto je doveden. Vidal i Pepe se vraćaju u ekipu, oni su jako bitni igrači, iako bez Chiellinija i Barzaglija mislim da neće biti problema, samo da Conte postavi 4-3-3.
Kao što kaže Moggi, ovaj Juve ne zaslužuje zvižduke već samo aplauze.
Pročitajte moj avatar i sve će vam biti jasno.

Još nešto, vidim ona @Juventina mi nije čestitala rođendan, a sve joj dao. Cccc...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
[/quote]
Kako možeš tako reći,dva puta ti čestitala
P.S. Ne mora svako znati,da si ti meni to nešto dao

Kako možeš tako reći,dva puta ti čestitala

P.S. Ne mora svako znati,da si ti meni to nešto dao

C'è Solo La Juve Nel Mio Cuore!
Rekao mi je: "Ili ja,ili JUVENTUS" Šteta,bio je lijep momak :D
Mogu ja najponosnije tugu nositi,i opsovati,i oprostiti! :D
Rekao mi je: "Ili ja,ili JUVENTUS" Šteta,bio je lijep momak :D
Mogu ja najponosnije tugu nositi,i opsovati,i oprostiti! :D
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma mora onda da su mi te silne tvoje čestitke pomutile malo pamet.
A o tom davanju ćemo u 4 oka.
Nešto se spominje da bi mogli i u srijedu zaigrati 4-4-2 formaciju, ali je ne vjerujem u tom jer gledajući ove izvještaje i danas je trening bio zatvoren za javnost. Treba nam ova pobjeda protiv Bologne, vrijeme je da ekipa reaguje nakon ovih par loših rezultata, Conte će ih sigurno dobro motivisati, ali vrijeme je i da oni pokažu da zaslužuju dres Juventusa.

A o tom davanju ćemo u 4 oka.

Nešto se spominje da bi mogli i u srijedu zaigrati 4-4-2 formaciju, ali je ne vjerujem u tom jer gledajući ove izvještaje i danas je trening bio zatvoren za javnost. Treba nam ova pobjeda protiv Bologne, vrijeme je da ekipa reaguje nakon ovih par loših rezultata, Conte će ih sigurno dobro motivisati, ali vrijeme je i da oni pokažu da zaslužuju dres Juventusa.
Ž '21!
Na muci se poznaju junaci. Nadam se da ce ovo proci dobro po nas, utakmica je prava prekretnica sezone.
Vidal se namece kao jedno od rjesenja u odbrani. Mislim da moze dosta pomoci u defanzivi.
Vidal se namece kao jedno od rjesenja u odbrani. Mislim da moze dosta pomoci u defanzivi.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Da se ponovim opet
Buffon
Lichtsteiner Caceres Bonucci De Ceglie
Vidal Pirlo Marchisio
Pepe Matri Vučinić (ubaciti Quagliarelu mjesto njega ako se opet bude ''ponašao'')
Koga nema bez njega se može...
Ova utakmica će nam biti prekretnica i pokazatelj, može li Juve nastaviti trku sa Milanom za naslov.

Buffon
Lichtsteiner Caceres Bonucci De Ceglie
Vidal Pirlo Marchisio
Pepe Matri Vučinić (ubaciti Quagliarelu mjesto njega ako se opet bude ''ponašao'')
Koga nema bez njega se može...
Ova utakmica će nam biti prekretnica i pokazatelj, može li Juve nastaviti trku sa Milanom za naslov.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Upravo tako, ova utakmica će biti odlučujuća za nastavak sezone, nadam se da će to igrači shvatiti i da će odigrati onakok kako mi navijači očekujemo od njih, dakle samo pobjeda i pobjeda. Ništa više.
Čovjek odluke u srijedu bi mogao biti Buffon, imam neki osjećaj, u srijedu bi mogao donjeti 3 boda svojim odbranama od 15 bodova koje po prosjeku donese svake sezone.
Čovjek odluke u srijedu bi mogao biti Buffon, imam neki osjećaj, u srijedu bi mogao donjeti 3 boda svojim odbranama od 15 bodova koje po prosjeku donese svake sezone.
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: JuventinoVero i 3 gosta.