neroazzuro je napisao/la:Gledam vas kako jedni prije sedmicu pljuju Ranocchiju zbog onog s Di Vaiom,a sad neki govore kako Lucio zauzima njegovo mjesto i sl.
Znaci,daj neko konkretno misljenje da i ja cujem nesto pametno. A ne to kako Julio ne valja,a Julio medju 5 najboljih golmana na svijetu!
to je to...
moje mišljenje o Ranocchiji je na najnižim granama i njega bih se već sutra rješio... previše je spor taj momak da bi postao WC stoper.... dogodine forsirat
Juana i
Dedea (ako dođe) i to bi mi bila stoperska linija, Lucia bih ostavio za klupe i Caldirolu vratio s posudbe....
prodati Cordobu, Ranocchiu i Samuela (ovaj svakako oće da ide)....
dalje što se bekova tiče definitivno nam treba lijevi bek... tu nam škripi od vremena R.Carlosa i nikako da pronađemo pravu zamjenu.... na ljeto nadam se kupovini npr.
Bastosa,
A.Pereire (Porto) ili možda
Criscita (Zenit) na tu poziciju... desno bih ostavio
Maicona (koji uz pravog trenera može da bude onaj stari, a i nemože se na njem zaradit više neka para... ostavit i bezglavog Yuta za klupe)...
J.Zanetti također klupa i alternativa po pitanju bek pozicija....
prodati Chivua...
e sad veznom redu treba napraviti totalni remont....
Stankoviću se zahvalit, Sneijdera prodati, Palomba vratiti u Sampu, Cambiassa hmmmm teška srca prodati, Obija na posudbu, Coutinha i Marigu vratiti sa posudbi....
Guarina na zadnjeg veznog i snjim u društvu dovesti
M'Villu (iako je moja želja Modrić, ali preskup zasad za nas)... umjesto Sneijdera
Lucasa kao čistu desetku...
Poli alterantiva na zadnjem veznom.... tu je još i
Alvarez koji može igrati i 10ku i krilo pa se on i Lucas mogu rotirati... drugo krilo je upitnik... pokušao bih sa
Jovetićem ili
Hulkom (ali to spada u sci-fi pojačanja kako je se Moratti stego zadnjih godina)....
u napadu ostaviti
Milita i
Forlana i njih dvojicu rotirati... za klupe tu je još
Castaignos i mali
Longo...
prodati Pazzinia i Zaratea vratit u Lazio....
za trenera dovesti
Villasa-Boasa pa da lakše dovedemo igrače Porta
a što se raspisa bezveze

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso