FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Kevin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Kevin » 05 mar 2012, 08:32

oće li biti prijenosa zejo-siroki..

u rasporedu bht1 u 19h u subotu je dnevnik :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 mar 2012, 08:39

mi smo zadnje tri prvenstvene protiv širokog zijanili, a vratili su baiana. znači ta priča razvalićemo ih, poješćemo ih, je smiješna. samo pobjeda je bitna, bilo kakva, **** umjetnički dojam u ovakvoj tekmi. a teren će biti očajan, što pogoduje onom ko će se braniti.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 05 mar 2012, 09:14

Kevin je napisao/la:oće li biti prijenosa zejo-siroki..

Utakmica je 10.03.2012 u 14:00h :cry:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 05 mar 2012, 09:16

Ma kakva kisa, kakav snijeg... danas umjereno oblacno i suncano :D

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 05 mar 2012, 09:58

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ke ... ezentaciji

Kerim Memija ponovo u reprezentaciji
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 05 mar 2012, 12:24

Prema telektekstu BHTa, za subotu i nedjelju, nema nigdje nikakve utakmice Premijer lige BiH :?:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 mar 2012, 12:26

13:55 Nogomet: BH Telecom derby kola

http://www.bhrt.ba/lat/?p=39&n=10.3.2012" onclick="window.open(this.href);return false;
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 mar 2012, 12:27

avlami97 je napisao/la:

Prema telektekstu BHTa, za subotu i nedjelju, nema nigdje nikakve utakmice Premijer lige BiH :?:
ma mora biti, nije bilo nikakve najave da se ukida program "Derbi kola", u vecini slucajeva u toku sedmice skontaju sta ce prenositi i to objave na teletekstu, uostalom i ne zna se hoce li se promjeniti termin utakmice
edit : evo ovaj sarajlijica bio brzi od mene
Za zivot cijeli!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 05 mar 2012, 12:50

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

ma mora biti, nije bilo nikakve najave da se ukida program "Derbi kola", u vecini slucajeva u toku sedmice skontaju sta ce prenositi i to objave na teletekstu, uostalom i ne zna se hoce li se promjeniti termin utakmice
Prvo sam pogledao na ttx BHTa, pa se iznenadio. Drago mi je zbog ove raje koja neće ići na tekmu da je rahat mogu pogledati na TVu. Znaš ono kasno, rano, hladno, radim, idem u školu, ugovorene obaveze, daleko, snijeg.....
Za ove koji ne žive u Sarajevu biće pravi užitak, gledati okršaj, trenutno dvije najkvalitetnije ekipe.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 05 mar 2012, 13:03

ponovo pisem da ne smijemo potcjeniti siroki ali za razliku od prosle polusezone, a boga mi i proslih sezona, zeljo danas ima veoma siroku klupu sto ce nam itekako olaksati na putu ka jednoj od medalja, mozda cak i duploj kruni.

smatram da jedan siroki nece moci da se nosi sa zeljom u ovih 15-16 utakmica iako je prerano govoriti o tome ali razlika je u tome sto mi necemo vise strepiti toliko koliko smo strepili do sada ako neko dobije visak kartona ili u slucaju povrede.

golman: guso, karic, bukvic. za ovu sezonu i vise nego odlicno popunjeni ali cemo morati ili naci novog golmana za slijedecu sezonu zbog toga sto je malo nerealno ocekivati da ce guso braniti u svojoj 60-toj :) ili da vidimo hoce li se mali bukvic razviti u prvotimca. karic je tu kao veoma solidna izmjena. a naravno najvise ocekujem od malog kjosevskog da postane jedan hasagic/sehic. cak se nadam da ce ih nadmasiti ali on moze zaigrati tek za jedno 2-3 sezone minimalno.

centralna odbrana: kerla, vasilic, bogicevic. nema se sta tu pricati. ne zna se ko je bolji i uvijek moze onaj treci zamjeniti drugog bez ikakvih problema u slucaju kartona ili povrede. za nedaj boze 2 povrede ili kartona tu je i rezerva cutuk za kojeg nemam fakat pojma kakav je ali ga je amar doveo cisto iz tog razloga... da bude rezerva

bokovi: lijevo imamo prirodnjaka, kvesica koji je jedan od najboljih lijevih bocnih ikada. vazda smo imali nekakve hadalje po toj strani. nemamo prirodnog ljevaka ali zato imamo stanica kojim iako fali malo sigurnosti u defanzivi, zna itekako povuci loptu prema naprijed i otvoriti prostor lijevom krilu da se pozicionira za nesmetan centarsut ili ulazak sa krila u jedanaesterac. desno bok nam je vise popunjen i tu nema nedostatka kvaliteta. mali colic kojeg sam ja uvijek favorizirao i zao mi je sto cak i prije 2 godine nije ubacen u malo zescu vatru. odlican defanzivac i uvijek je u odlicnoj fizickoj spremi. kao rezerve imamo 3 varijate. colic, stariji... markovic i opet stanic.

defanzivni vezni: svraka i nyema. iako mnogi imaju podjeljeno misljenje u vezi sa svrakom ja smatram da je on jedan on neizostavnih u privh 11 zelje. veoma borben momak, ne stedi se i ima veoma dobar su iz daljine i na kraju krajeva potvrda o tome da je odlican igrac je cinjenica da je jedan od najstandardnijih kod amara i tu se zavrsava sva prica. nyema, i da ne produzi ugovor ja mu se zahvaljujem na igri koju je pruzio u ovih godinu dana. momak koji ne zna za strah, momak koji daje sve od sebe da otme loptu. cisti destruktivac protivnicke igre. poprilicno brz tako da i ako ispadne moze se u relativno kratkom roku vratiti po loptu. ja ne mogu zamisliti zeljinu igru bez njega. ispao je korektan do sada cak i ako ne poptise novi ugovor (ali molim dragoga allaha da potpise). sve rijeci hvale!

ofanzivni vezni: sta reci? koju posluku porati?! bekrija i zebinho. no comment :D

krila: zeba ce vjerovatno ordinirati po lijevom krilu gdje kao jedinu pravu zamjenu vidim samo smajica. desno krilo je malo popunjenije ali i tu ima visak kvaliteta. smajic ce vjerovatno biti starter, dok ce joker biti nas beslijaga koji je malo u godinama ali za 30-20 minuta moze dati svoj maksimum i biti onaj "stari". takodje na toj poziciji imamo jos i vernesa selimovica, colica starijeg i opet univerzalca stanica.

napad: adilovic, selimovic i nada ramic. adilovic je neizostavan u prvih 11 iako sam ja iskreno kada je dolazio nisam bas nesto ocekivao od njega ali hvala bogu pa sam pogrijesio. frajer je gol masina. iskoristava i sigurne i nesigurne prilike, a jos u ovoj polusezoni imamo i bekrica. ma ne brinem se za njega. u slucaju povrede, opet sam skeptik i to u vezi i ramica i selimovica. nadam se da opet grijesim :D ali jednostavno ne vidim "ono nesto" u njima dvojici mada je ramic veoma mlad i treba mu pruzati svaku mogucu sekundu da se dokazuje.

suma sumarum, nasa klupa ce napraviti tu prevagu u nastavku prvenstva i sumnjam da starudije u sirokom mogu dugorocno da pariraju nasim mladicima :D
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 05 mar 2012, 13:39

Ma hebo vas Široki, bespotrebno pozivanje na oprez ali i razmuljivo, Široki ima konstantu neku uvijek su opasni, igrat će bunker jer moraju a čekat nas na kontre i greške, imamo najaču ekipu u posljednih nekoliko godina i ne bi trebalo biti straha ni od koga, pobjedom odvojili bi se na +4 a konama njihovom sigurnom porazu na +9 :mrgreen: opalit ce Amar takvu postavu i skontat nesto mislim Zeba,Bekrić,Adilović ... sta reci vise :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 mar 2012, 14:09

avlami97 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la: ma mora biti, nije bilo nikakve najave da se ukida program "Derbi kola", u vecini slucajeva u toku sedmice skontaju sta ce prenositi i to objave na teletekstu, uostalom i ne zna se hoce li se promjeniti termin utakmice
Prvo sam pogledao na ttx BHTa, pa se iznenadio. Drago mi je zbog ove raje koja neće ići na tekmu da je rahat mogu pogledati na TVu. Znaš ono kasno, rano, hladno, radim, idem u školu, ugovorene obaveze, daleko, snijeg.....
Za ove koji ne žive u Sarajevu biće pravi užitak, gledati okršaj, trenutno dvije najkvalitetnije ekipe.
ma samo cu ti reci, ko hoce, naci ce nacin, ko nece, nadje razlog
sve u svemu grehota bi bilo propustiti ovu utakmicu, a i grehota bi bilo propustiti ovakvu priliku da se odma na pocetku odvojimo od sirokog, koji bi nam trebao biti najveci konkurent
Za zivot cijeli!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 mar 2012, 15:15

Ma vala ja imam debeo celavi razlog ,koji ce me primorati da budem na poslu tada.**** ti Sarajevsku zimu,znaci bit ce na tv tekma.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 05 mar 2012, 15:23

Danas pauza

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ek ... s-odmaraju" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 05 mar 2012, 15:42

Nešto ste šampiona rano iz utrke otpisali.
I naš je tim jači nego jesenas, došla ova dvojica iz LEgije.
Biće još borbe.

Evo, ako Bog da biće X između vas i širkog 8-)
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 05 mar 2012, 16:07

kopirano sa stranice na fb :The Maniacs 1987

VAŽNE INFORMACIJE!

Klub poziva sve one koji mogu sutra u 9h da dođu na stadion i pomognu u čišćenju terena da se ovom pozivu i odazovu. Teren će svakako biti očišćen ali dodatni broj ljudi će taj rad ubrzati i teren ce imati više vremena za cijeđenje i sušenje za ovu veoma važnu derbi utakmicu prvog kola nastavka sezone.

Svima koji dođu biće poklonjena polugodišnja ulaznica za jug ili sjever !

SUTRA 06.03., 9h, GRBAVICA !
Željeznicar za život cijeli !

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 05 mar 2012, 16:10

slika
(Klikni na sliku za prikaz u punoj veličini)
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 05 mar 2012, 16:43

likusa je napisao/la:kopirano sa stranice na fb :The Maniacs 1987

VAŽNE INFORMACIJE!

Klub poziva sve one koji mogu sutra u 9h da dođu na stadion i pomognu u čišćenju terena da se ovom pozivu i odazovu. Teren će svakako biti očišćen ali dodatni broj ljudi će taj rad ubrzati i teren ce imati više vremena za cijeđenje i sušenje za ovu veoma važnu derbi utakmicu prvog kola nastavka sezone.

Svima koji dođu biće poklonjena polugodišnja ulaznica za jug ili sjever !

SUTRA 06.03., 9h, GRBAVICA !
na to treba jos dodati da nece sami navijaci cistiti teren vec radnici "RAD"-a ali posto je potrebno snijeg iznijeti sa terena potreban je svaki čovjek kako bi brze sve islo, a dodatni razlog pogotovo za ove koji nesto rade iz koristi su svakako polugodisnje ulaznice koje će dobiti svako ko bude radio bez obzira na broj ...
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 mar 2012, 16:49

& & ? 1926 je napisao/la:Nešto ste šampiona rano iz utrke otpisali.
I naš je tim jači nego jesenas, došla ova dvojica iz LEgije.
Biće još borbe.

Evo, ako Bog da biće X između vas i širkog 8-)
Siroki pada na Grbavici. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 mar 2012, 16:54

Kad je izvlacenje parova za polufinale Kup-a, mislim da nece biti proble ma koga izvukli (Sirki, Borac, Velz).

Mozda Veleza da osiguramo finale. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.