u rasporedu bht1 u 19h u subotu je dnevnik

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Utakmica je 10.03.2012 u 14:00hKevin je napisao/la:oće li biti prijenosa zejo-siroki..
Prema telektekstu BHTa, za subotu i nedjelju, nema nigdje nikakve utakmice Premijer lige BiHKevin je napisao/la:oće li biti prijenosa zejo-siroki..
ma mora biti, nije bilo nikakve najave da se ukida program "Derbi kola", u vecini slucajeva u toku sedmice skontaju sta ce prenositi i to objave na teletekstu, uostalom i ne zna se hoce li se promjeniti termin utakmiceavlami97 je napisao/la:Prema telektekstu BHTa, za subotu i nedjelju, nema nigdje nikakve utakmice Premijer lige BiHKevin je napisao/la:oće li biti prijenosa zejo-siroki..
Prvo sam pogledao na ttx BHTa, pa se iznenadio. Drago mi je zbog ove raje koja neće ići na tekmu da je rahat mogu pogledati na TVu. Znaš ono kasno, rano, hladno, radim, idem u školu, ugovorene obaveze, daleko, snijeg.....ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma mora biti, nije bilo nikakve najave da se ukida program "Derbi kola", u vecini slucajeva u toku sedmice skontaju sta ce prenositi i to objave na teletekstu, uostalom i ne zna se hoce li se promjeniti termin utakmiceavlami97 je napisao/la:Prema telektekstu BHTa, za subotu i nedjelju, nema nigdje nikakve utakmice Premijer lige BiHKevin je napisao/la:oće li biti prijenosa zejo-siroki..
edit : evo ovaj sarajlijica bio brzi od mene
ma samo cu ti reci, ko hoce, naci ce nacin, ko nece, nadje razlogavlami97 je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Prvo sam pogledao na ttx BHTa, pa se iznenadio. Drago mi je zbog ove raje koja neće ići na tekmu da je rahat mogu pogledati na TVu. Znaš ono kasno, rano, hladno, radim, idem u školu, ugovorene obaveze, daleko, snijeg.....avlami97 je napisao/la: ma mora biti, nije bilo nikakve najave da se ukida program "Derbi kola", u vecini slucajeva u toku sedmice skontaju sta ce prenositi i to objave na teletekstu, uostalom i ne zna se hoce li se promjeniti termin utakmice
edit : evo ovaj sarajlijica bio brzi od mene
Za ove koji ne žive u Sarajevu biće pravi užitak, gledati okršaj, trenutno dvije najkvalitetnije ekipe.
na to treba jos dodati da nece sami navijaci cistiti teren vec radnici "RAD"-a ali posto je potrebno snijeg iznijeti sa terena potreban je svaki čovjek kako bi brze sve islo, a dodatni razlog pogotovo za ove koji nesto rade iz koristi su svakako polugodisnje ulaznice koje će dobiti svako ko bude radio bez obzira na broj ...likusa je napisao/la:kopirano sa stranice na fb :The Maniacs 1987
VAŽNE INFORMACIJE!
Klub poziva sve one koji mogu sutra u 9h da dođu na stadion i pomognu u čišćenju terena da se ovom pozivu i odazovu. Teren će svakako biti očišćen ali dodatni broj ljudi će taj rad ubrzati i teren ce imati više vremena za cijeđenje i sušenje za ovu veoma važnu derbi utakmicu prvog kola nastavka sezone.
Svima koji dođu biće poklonjena polugodišnja ulaznica za jug ili sjever !
SUTRA 06.03., 9h, GRBAVICA !
Siroki pada na Grbavici.& & ? 1926 je napisao/la:Nešto ste šampiona rano iz utrke otpisali.
I naš je tim jači nego jesenas, došla ova dvojica iz LEgije.
Biće još borbe.
Evo, ako Bog da biće X između vas i širkog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.