cinjenica je da Gomez izlazi iz forme,sve su vise njim nezadovoljni u Minhenu ,zato i odugovlace sa produzivanjem ugovora,ali ako on i ostane nije iskljuceno da Bayern pokusa dovesti Dzeku,koji bi tamo razvaljivao! ali nekako mislim da je on najblizi Arsenalu,naravno ukoliko RVP predje u City,Real ili Barcu... a sto se tice Italije,Milan,Juventus,Inter,sve sami velikani,ne bi sigurno pogrjijesio! kako god Dzeko je do ljeta igrac Citya,do sada je dao 18 golova u ovoj sezoni,neka pokusa postici jos 2 gola i sa cifrom od 20 golova zaokruziti sezonu,sto bi bilo fantasticno! uz to ako bi oosvojio titulu u Engleskoj i mozda EL,to bi za njegovu karijeru i kao sto neko rece biografiju bilo fenomenalno,svaki igrac na svijetu bi pozelio takvu karijeru! a drzava BIH ce se i dalje ponositi svojim dijamantom!dzonvejn je napisao/la:džeko je za gomeza batistuta. ali za njega bi bilo najbolje da ode u juventus.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Edin Džeko je jedan od najbržih igrača na svijetu na 30 metara. Pa valjda svi znamo da je najopasniji kada dobije loptu u prostor. Kakav sidraš, kakve trice i kučine.aleksandar_veliki je napisao/la:Kakvi sidruni majketi tvoje, ako je Dzeko sidrun onda ja i ti ne gledamo isti sport.dzonvejn je napisao/la:mancini se oslanja na individualnu kvalitetu, aguero može uzeti loptu i sam riješiti meč, džeko to ne može. džeko je odličan napadač koji će zabiti preko 20 golova u sezoni, pogotovo da se ekipa podredi njemu kao recimo gomez u bayernu, ali takvi sidruni kao njih dvojica i slični nisu u stanju riješiti utakmicu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Edin Džeko donirao 1000 švicarskih franaka za transplataciju srca malom Aladinu...Šta reći ?
Dao je novac i za kupovinu inkubatora, te ugostio naše sportiste. Mi se cudili što Mancini forsira Balu, kaže menader Balin da su Mancini i Balo u braku, stalno se svadaju , a mnogo volezgembo89 je napisao/la:Edin Džeko donirao 1000 švicarskih franaka za transplataciju srca malom Aladinu...Šta reći ?
Ma puknuce i ta tikva kad tad!
A mogao je donirati bar 10 000 ..
Mogao je i 0, i?Sheyi je napisao/la:A mogao je donirati bar 10 000 ..
- Evolution87
- Kontakt:
On je doniro, za razliku od nekih drugihSheyi je napisao/la:A mogao je donirati bar 10 000 ..

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ma svaka njemu cast,jer ih vecina ostane gluha na takve stvari 

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Baš mu stoji..

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Dzeku nikako ne bi volio viditi medju zabarima , ubjedljivo najmrza liga... Dzeku bih volio viditi u Bayernu , mislim da bi to bio pun pogodak, iako mi je Bayern jedan od najmrzih klubova.
Šta misliš o PSG?HZ_ilidzaa je napisao/la:Dzeku nikako ne bi volio viditi medju zabarima , ubjedljivo najmrza liga... Dzeku bih volio viditi u Bayernu , mislim da bi to bio pun pogodak, iako mi je Bayern jedan od najmrzih klubova.
[quote="Sheyi"]A mogao je donirati bar 10 000 ..[/quot
Haj' ne seri!
Haj' ne seri!
Dok tamo Gomez može igrati na jednoj nozi - igrati će... neće Bayo dopustiti da nema reprezentativca Njemačke u svojim napadačkim redovimaHZ_ilidzaa je napisao/la:Dzeku nikako ne bi volio viditi medju zabarima , ubjedljivo najmrza liga... Dzeku bih volio viditi u Bayernu , mislim da bi to bio pun pogodak, iako mi je Bayern jedan od najmrzih klubova.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jos gore ,al ne pitam se ja , vec paredzonvejn je napisao/la:Šta misliš o PSG?HZ_ilidzaa je napisao/la:Dzeku nikako ne bi volio viditi medju zabarima , ubjedljivo najmrza liga... Dzeku bih volio viditi u Bayernu , mislim da bi to bio pun pogodak, iako mi je Bayern jedan od najmrzih klubova.

@ramiral , jos manje ce dopustiti da im titule svake godine izmicu

daBogda odma sad presao u PSG...em sto ce PSG igrati u LP slj. sezone, em sto oni nemaju nijednog klasicnog napadaca da valja, imaju jedino onog kloca hoarau-a...znaci, igrao bi, a ne 'ladio damu...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Dvije sezone za njih jesu strašne ali nisu katastrofalne... koliko se sjećam u zadnje vrijeme su uvijek imali napadača Panzera i člana elfa...
a ni ova nije još završila...
Lično mislim da bi Juventusu Džekson legao k'o hodži burek

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Moje mišljenje je da je pred juventusom kao i italijanskim klupskim fudbalom svjetlija budućnost.HZ_ilidzaa je napisao/la:Dzeku nikako ne bi volio viditi medju zabarima , ubjedljivo najmrza liga... Dzeku bih volio viditi u Bayernu , mislim da bi to bio pun pogodak, iako mi je Bayern jedan od najmrzih klubova.
Juve treba ligu prvaka da bi se vratio tamo gdje mu je i mjesto, u sami vrh evropskog fudbala.
Zato će trebati pojačanja..
Nakon duže godina,izgleda da u četvrtini finala lige prvaka neće biti engleskih klubova, što je realan prikaz trenutne kvalitete.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ja bi volio da ode u PSG, tamo bi trpao preko 20 golova po sezoni bez problema, bio bi glavni igrač uz Pastorea, a i primanja nisu manja nego u Cityu...
ne volim burek...ramiral je napisao/la:Dvije sezone za njih jesu strašne ali nisu katastrofalne... koliko se sjećam u zadnje vrijeme su uvijek imali napadača Panzera i člana elfa...
FORZA MARŠAL !!!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Beduin, bordocrveni, CAGarfia, denza, lol89, MrPink, riki46 i 81 gost.