Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
valja vam Moggiu povecat kaznu, sto jest jest.adointer je napisao/la:ja mislim da su protiv Intera sudije najvise grijesile,,svako drugo kolo najmanje grijese jbte,,i to sve il je penal,il je crveni il ne svira ofsajd koji je ocigledan,,al et ionako su katastrofa,pa il bili 8mi il 14ti isto im ga dodje,,
čuj meazza, zovi ga ti kako hoćeš ali u svjetu je prepoznatljiviji sto puta kao san siroadointer je napisao/la:nije neg na Giuseppe Meazzi :p htjeli su oni 2014 ali se igra to finale EL ja Juventusovom stadionu,pa su htjeli 2015 ali ima taj Expo u Milanu pa nije Uefa dala da se iste godine oboje odrzi u istom gradu,,zatim su premjestili na 2016,,
to ti je 10 miliona bolantony-mortale je napisao/la:10000-ak hiljada premalen napravili
pa napravio bi Inter,vrijedio bi oko 300 miliona,pola bi platio glavni sponzor(cije bi stadion 20ak godina nosio ime),50 od ostalih sponzora,a 100 bi dao Moratti,,al dzaba kad zakon to ne dopusta,nisu oni krivi sto im nedaju,,Juventus nebi nikad napravio da ga nije vec imao pa ga srusio i na istom mjestu napravio novi,,stadion bi imao oko 60 000 sjedecih mjesta,al znamo da je to za nas pusji smouk,mi to napunimo ko od saletony-mortale je napisao/la:navodno i napoli razmišlja o novom stadionu, catanija isto, inter to spominje još od prošlog milenija
ma imao bi milan, pa napravio je milan sebi stadion još 20-ih i zvao se san siro ili nuovo san siro ili tako nešto i gle čuda to je još uvijek ovaj stadion, a inter je napravio šta???adointer je napisao/la:pa da nisu nebi imao Milan gdje igrat sad,Inter vam je dosao kad vam je najvise trebalo,,imaju oni i zemljiste al im ndaju da naprave projekt jer nema zakona jos uvijek da se pravi,,
kad govoris reci detaljno:Milan je napravio stadion 1925 i primao je 35 hiljada a zatim 10 godina posle su ga prodali opstini koja je dogradila ove "Curve" i stadion povecali na 60.000,,tek 1990 se stadionu dogradio i treci prsten da bi se kapacitet povecao na 85.700 mjesta,,a sad sto ste vi propali bili kao klub i sve prodali nije Inter kriv,sada placate kiriju ko i mi i nemate nista trazit vise od nas ni mi od vas,,tony-mortale je napisao/la:ma imao bi milan, pa napravio je milan sebi stadion još 20-ih i zvao se san siro ili nuovo san siro ili tako nešto i gle čuda to je još uvijek ovaj stadion, a inter je napravio šta???adointer je napisao/la:pa da nisu nebi imao Milan gdje igrat sad,Inter vam je dosao kad vam je najvise trebalo,,imaju oni i zemljiste al im ndaju da naprave projekt jer nema zakona jos uvijek da se pravi,,
ma jbg lakše se uvaliti nekom u kuću nego sam praviti, a i jeftinije, plus igraš na stadionu od 100 000, kojeg je milan sam izgradio i isfinansirao, a do tada si igrao na livadama oko milana, jbg na dobro se lako navići
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.