Zao mi je ovog espanjola majke finu ekipu imaju da hoce se plasirat u LP bas bi volio

A KAKA VECERAS FENOMENALAN!
ETO ZNACI KAKAAAAAA MAJSTOORRR!
A PIPI JE SAD ODCEPIO!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
U dvije tekme primili devet golova i iskazali veliku borbenost.first je napisao/la:Kaka igra jako dobro, trči, vraća se, dodaje, pokušava stalno, trudi se, očigledno je da se nivo njegove igre diže, što je za svaku pohvalu, osjeti se da je čovjek kvaliteta od igrača.![]()
Ali s obzirom koje su pare uložene u njega, u transfer i plate, vrijeme mu je bilo da se aktivira.
Espanyol djeluje skroz nezainteresirano.
Genghis je napisao/la:Barca sljedeće kolo gostuje u Santanderu kojem itekako trebaju bodovi, a real gostuje u Sevilji (Betisu) koji je popravio svoju formu, tako da se može očekivati kiks jedne od ove dvije ekipe, naravno nadamo se Barcelonin, mada i 3 za 3 ne bi bilo loše.
Vjerovatno će se i odmarati neki igrači za LP, mada opet Real vjerovatno ima najjaču klupu na svijetu tako da ni to neće biti neki problem ...
Fino je to vidjeti i cutiGenghis je napisao/la:Fan Mourinha, tako da trenutno navijam za uspjehe Reala, jer bi volio da Mourinho bude najuspješniji trener svih vremena, a za to su potrebni trofeji. Međutim, uvijek sam poštovao Real kao vjerovatno najveći tim na svijetu, a od igrača su mi dragi Di Maria (još dok je igrao za Benficu) i Higuain, tako da su se neke stvari poklopile
Pošteno brateGenghis je napisao/la:A sve je to meni poznato druže, vjeruj mi nemam ja ništa protiv Barcelone, i to je jedan evropski gigant, vjerovatno najjača ekipa trenutna, ali eto kad Mourinho sa malo slabijim Realom (pa eto čak i da su jednaki kao Barcelona po igračkom sastavu) napravi 10 bodova razlike, to ipak govori nešto u njegovu korist. Ja inače dosta utakmica (Bundesliga, EPL, Serie A, pa i ostatak La Lige) gledam bez obzira što za te timove ne navijam (dobro, neke simpatišem), tako da nisam ti ja od onih što prate fudbal da bi se prepucavali i vrijeđali po čitav dan na forumu, nego jednostavno uživam da vidim dobru utakmicu ili dobar potez
Kakve veze ima sto je 1534342 godina bio prevodioc u barsi, uostalom na ovoj slici Mourinho kulira, boli ga za vodomtech je napisao/la:Fino je to vidjeti i cutiGenghis je napisao/la:Fan Mourinha, tako da trenutno navijam za uspjehe Reala, jer bi volio da Mourinho bude najuspješniji trener svih vremena, a za to su potrebni trofeji. Međutim, uvijek sam poštovao Real kao vjerovatno najveći tim na svijetu, a od igrača su mi dragi Di Maria (još dok je igrao za Benficu) i Higuain, tako da su se neke stvari poklopileevo jedna slika tvog idola dok je bio prevodioc i vodonoša igracima u Blaugrani
Amin brate! da je vise navijaca kao ti na ovom forumu, bilo bi nam puno bolje.Genghis je napisao/la:A sve je to meni poznato druže, vjeruj mi nemam ja ništa protiv Barcelone, i to je jedan evropski gigant, vjerovatno najjača ekipa trenutna, ali eto kad Mourinho sa malo slabijim Realom (pa eto čak i da su jednaki kao Barcelona po igračkom sastavu) napravi 10 bodova razlike, to ipak govori nešto u njegovu korist. Ja inače dosta utakmica (Bundesliga, EPL, Serie A, pa i ostatak La Lige) gledam bez obzira što za te timove ne navijam (dobro, neke simpatišem), tako da nisam ti ja od onih što prate fudbal da bi se prepucavali i vrijeđali po čitav dan na forumu, nego jednostavno uživam da vidim dobru utakmicu ili dobar potez
sve OK, samo 10 bodova zahvaljujući sudijamaGenghis je napisao/la:A sve je to meni poznato druže, vjeruj mi nemam ja ništa protiv Barcelone, i to je jedan evropski gigant, vjerovatno najjača ekipa trenutna, ali eto kad Mourinho sa malo slabijim Realom (pa eto čak i da su jednaki kao Barcelona po igračkom sastavu) napravi 10 bodova razlike, to ipak govori nešto u njegovu korist. Ja inače dosta utakmica (Bundesliga, EPL, Serie A, pa i ostatak La Lige) gledam bez obzira što za te timove ne navijam (dobro, neke simpatišem), tako da nisam ti ja od onih što prate fudbal da bi se prepucavali i vrijeđali po čitav dan na forumu, nego jednostavno uživam da vidim dobru utakmicu ili dobar potez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.